Autor |
Wiadomo¶æ |
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-04-14, 16:25 pierwsza na scianie
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-15, 06:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Proponujê wgry¼æ siê w detal i kolor budowaæ np 3 odcieniami dla cieni, pó³¶wiate³ i ¶wiate³.... motyw jest na tyle du¿y, ¿e powinien mieæ troche wiecej szczegó³ów, jest na ¶cianie w mieszkaniu wiêc bêdzie ogl±dany z bliska.... niestety w porównaniu z portretami praca wygl±da na "in progress" ... wrzuæ foto po dodaniu detali.... |
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-04-15, 10:49
|
0
|
|
|
|
ta praca byla robiona dosyc dawno jeszcze przed portretami wiec wyglada jak wyglada wlasnie sie czailem czy to wogole tu wstawiac fakt szczegolow to nie ma tu wcale ale i tak mnie ta praca kosztowala duzo sily to bylo taka proba jak to sie maluje na scianie no i dosyc ciezko nie mozna sobie jej obrocic zeby bylo wygodnie to nie dlugo bedzie zamalowane bedzie remont i juz mam pomysl na cos duzo bardziej konkretnego tylko niestety z moim kompresorkiem to sie moze nie udac :( |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-15, 11:41
|
0
|
|
|
|
No to wszystko jasne.... sam przechodzi³em mêczarnie z kompresorkiem bez zbiornika, na szczê¶cie to ju¿ przesz³o¶æ, czego i tobie ¿ycze... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2009-04-15, 15:45
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
ja mam iwate bez zbiornika i 14 h bezustannego malowania go nie rusza |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-04-15, 21:49
|
0
|
|
|
|
no wlasnie to pozadna firma a nie kompresorek za 250 zl z tym to jest normalnie masakra ale narazie musze sie z takim meczc |
_________________ w ¿yciu trzeba miec pasje-->AIRBRUSCH |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-16, 06:38
|
0
|
|
|
|
Jak ja bym na MAR'ku jecha³ 14h bezustannie to chyba by eksplodowa³.... zasada jest prosta, za jako¶æ siê p³aci wiêcej, ale p³±ci siê raz.... ale temat kompresorków by³ maltretowany wielokrotnie.... wiec dam mu spokój..... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|