Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:06 |
Autor |
Wiadomość |
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-11-02, 23:05 TeÂż coÂś poka¿ê
|
0
|
|
|
Pomogła: 1 raz Posty: 83
|
Na poczÂątek wypadaÂłoby siĂŞ przywitaĂŚ i pokazaĂŚ coÂś swojego
Moja ulubiona praca
Wielogodzinna dÂłubanina
Pierwszy kontakt z cukierkami
Kask no name
Pierwsze zabawy IwatÂą
S³aba jakoœÌ, ale coœ widaÌ
A na koniec fuszerka metalicami
ChĂŞtnie przeczytam Wasze komentarze |
|
|
|
 |
matheurzsz
|
Wysłany: 2007-11-03, 16:58
|
0
|
|
|

|
Witamy koleÂżankĂŞ na naszym zacnym forum, miÂło Âże panie teÂż chwytajÂą za aerograf.
Co do prac to sÂą klawe najbardziej przypadÂł mi go gustu kask, bardzo podoba mi siĂŞ pomysÂł, a jeszcze bardziej wykonanie. Oby tak dalej !
PS. Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin i aby nie zabrak³o pomys³ów, ani chêci do tworzenia kolejnych malunków! !
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-11-03, 17:42
|
0
|
|
|
|
Bardzo dziêkujê za ¿yczenia . Ja akurat chwyci³am za aerograf jakieœ 3 lata temu, tylko zawsze brakowa³o czasu. Jak narazie pomys³ów nie brakuje, a w gara¿u przygotowuje siê œcigacz do malowania. Zreszt¹ jeszcze inne prace czekaj¹ w kolejce |
|
|
|
 |
Reptile
|
Wysłany: 2007-11-15, 18:44
|
0
|
|
|
|
ÂŚwietne prace... mozesz zdadzic jakim sprzetem malujesz?? |
|
|
|
 |
acidhouse
|
Wysłany: 2007-11-15, 18:51
|
0
|
|
|
Kustom Kulture

|
MHYM MHYM milusio Sylwia milusio poydrawiam |
_________________ Training all life
 |
|
|
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-11-16, 08:50
|
0
|
|
|
|
WiĂŞc jeÂśli chodzi o sprzĂŞt to: Pistolet Sata LM 2000 HVLP, aerografy to Paasche VSR90, Iwata HP-C Plus, w drodze jest Iwata Custom Micron CM-C Plus, sprĂŞÂżarka 100 l i 25l, nie pamiĂŞtam jakiej firmy |
|
|
|
 |
maras
|
Wysłany: 2007-11-18, 15:15
|
0
|
|
|
|
No ciekawe,ciekawe, sprzĂŞt teÂż masz niezÂły. OgĂłlnie fajnie,Âże dziewczyny biorÂą siĂŞ za takÂą robotĂŞ |
|
|
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-11-18, 18:12
|
0
|
|
|
|
Czasami fajnie, czasami mniej fajnie. Fajnie jak siĂŞ maluje, mniej fajnie jak siĂŞ przygotowuje do malowania. Niestety rany na dÂłoniach bolÂą... ale coÂś za coÂś. JeÂśli chodzi o sprzĂŞt, to jeÂśli mam uÂżywaĂŚ no name, to wolĂŞ nie uÂżywaĂŚ wcale i czekaĂŚ. Co do kobiet w tej branÂży to kwestia upodobaĂą: albo siĂŞ siedzi w domu i maluje paznokcie, albo jak ja w garaÂżu i maluje „milusie” motocykle. Wtedy sÂą wiĂŞksze korzyÂści, gdyÂż nie tylko paznokcie, ale czĂŞsto i rĂŞce teÂż sÂą pomalowane |
|
|
|