Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:06 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-11-02, 23:05 Te¿ co¶ poka¿ê
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Na pocz±tek wypada³oby siê przywitaæ i pokazaæ co¶ swojego
Moja ulubiona praca
Wielogodzinna d³ubanina
Pierwszy kontakt z cukierkami
Kask no name
Pierwsze zabawy Iwat±
S³aba jako¶æ, ale co¶ widaæ
A na koniec fuszerka metalicami
Chêtnie przeczytam Wasze komentarze |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2007-11-03, 16:58
|
0
|
|
|
|
Witamy kole¿ankê na naszym zacnym forum, mi³o ¿e panie te¿ chwytaj± za aerograf.
Co do prac to s± klawe najbardziej przypad³ mi go gustu kask, bardzo podoba mi siê pomys³, a jeszcze bardziej wykonanie. Oby tak dalej !
PS. Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin i aby nie zabrak³o pomys³ów, ani chêci do tworzenia kolejnych malunków! !
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-11-03, 17:42
|
0
|
|
|
|
Bardzo dziêkujê za ¿yczenia . Ja akurat chwyci³am za aerograf jakie¶ 3 lata temu, tylko zawsze brakowa³o czasu. Jak narazie pomys³ów nie brakuje, a w gara¿u przygotowuje siê ¶cigacz do malowania. Zreszt± jeszcze inne prace czekaj± w kolejce |
|
|
|
|
Reptile
|
Wys³any: 2007-11-15, 18:44
|
0
|
|
|
|
¦wietne prace... mozesz zdadzic jakim sprzetem malujesz?? |
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2007-11-15, 18:51
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
MHYM MHYM milusio Sylwia milusio poydrawiam |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-11-16, 08:50
|
0
|
|
|
|
Wiêc je¶li chodzi o sprzêt to: Pistolet Sata LM 2000 HVLP, aerografy to Paasche VSR90, Iwata HP-C Plus, w drodze jest Iwata Custom Micron CM-C Plus, sprê¿arka 100 l i 25l, nie pamiêtam jakiej firmy |
|
|
|
|
maras
|
Wys³any: 2007-11-18, 15:15
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 211 Sk±d: Sokolniki k.Poznania
|
No ciekawe,ciekawe, sprzêt te¿ masz niez³y. Ogólnie fajnie,¿e dziewczyny bior± siê za tak± robotê |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-11-18, 18:12
|
0
|
|
|
|
Czasami fajnie, czasami mniej fajnie. Fajnie jak siê maluje, mniej fajnie jak siê przygotowuje do malowania. Niestety rany na d³oniach bol±... ale co¶ za co¶. Je¶li chodzi o sprzêt, to je¶li mam u¿ywaæ no name, to wolê nie u¿ywaæ wcale i czekaæ. Co do kobiet w tej bran¿y to kwestia upodobañ: albo siê siedzi w domu i maluje paznokcie, albo jak ja w gara¿u i maluje „milusie” motocykle. Wtedy s± wiêksze korzy¶ci, gdy¿ nie tylko paznokcie, ale czêsto i rêce te¿ s± pomalowane |
|
|
|