Autor |
Wiadomość |
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-09-22, 18:24 Pierwsza przygoda z aerografem
|
0
|
|
|
|
Oto moja pierwsza praca. Pierwszy raz kiedykolwiek dotkn¹³em aerograf. Jest praca na zwyk³ym tshircie ma³ych rozmiarów. Do prac nad tym u¿y³em raczej wszystkiego co najtaùsze. Aerograf to chiùczyk za 89 z³, minikompresor 4bar oraz farby idea stoffa. Nie chcia³em porywaÌ siê na coœ dro¿szego, bo nie wiedzia³em co z tego wyjdzie. Wrzucam zatem moj¹ pracê i mam nadziejê, ¿e doradzicie coœ w sprawach sprzêtu jaki dla tych technik jest najodpowiedniejszy.
Pozdrawiam
Rihanna.jpg Rihannashirt |
 |
Plik ściągnięto 270 raz(y) 425.28 KB |
|
|
|
|
 |
sebsa
|
Wysłany: 2009-09-22, 18:40
|
0
|
|
|

|
jak na pierwszy raz gitara a jak przeniosles wzor na koszulkeszkic z reki??ale to jest na koszulce to niech sie wypowie spec od tego typu prac PrimoOne |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-09-22, 18:57
|
0
|
|
|
|
Szkic zrobi³em o³ówkiem. PóŸniej opiera³em siê na wydrukowanym zdjêciu i wspomaga³em czasem krzywikami. Swoj¹ drog¹ walczy³em z tym 4-5h. Ostro siê napoci³em |
|
|
|
 |
sebsa
|
Wysłany: 2009-09-22, 21:23
|
0
|
|
|

|
no to jak szkic z lapy no to 5+ wszystkie proporcje sa |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-09-23, 09:39
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-10-26, 14:16
|
0
|
|
|
|
Witam ponownie. Nie chcĂŞ otwieraĂŚ nowego wÂątku, Âżeby nie ÂśmieciĂŚ na forum, wiĂŞc wrzucam tutaj zapytanie co do sprzĂŞtu. PostanowiÂłem dalej walczyĂŚ z airbrushem i zamierzam zakupiĂŚ coÂś lepszego. PrzeglÂądaÂłem sprzĂŞt w stosunku do moich moÂżliwoÂści finansowych i najbardziej trafnym wyborem wydaÂł mi siĂŞ ten:
http://cgi.ebay.com/IWATA...#ht_4231wt_1165
JeÂśli ktoÂś zna ten aero prosiÂłbym o jakieÂś komenty Z gĂłry dziĂŞki. |
|
|
|
 |
PrimoOne
|
Wysłany: 2009-10-26, 15:05
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-10-26, 15:28
|
0
|
|
|
|
No to elegancko, bo juÂż siĂŞ napaliÂłem na niego.
Gorzej jest u mnie z wybraniem dobrego kompresora. W tym temacie jestem zielony. MyÂślĂŞ, Âże obecnie mĂłgÂłbym wydaĂŚ 600-700 zÂł i tutaj muszĂŞ zdaĂŚ siĂŞ na jakieÂś propozycje.
Ewentualnie zawsze mogĂŞ poczekaĂŚ i coÂś doÂłoÂżyĂŚ jeÂśli juÂż naprawdĂŞ warto. |
|
|
|
 |
Majkel
|
Wysłany: 2009-10-26, 18:14
|
0
|
|
|
|
Ja do pracy w domu uÂżywam kompresora senco:
http://www.aerografia.com...&products_id=62
+ma³y, doœÌ szybko nabija butlê, w miarê cichy
-cichy ale w nocy w bloku lepiej nie pracowaĂŚ, drogawy ale w tej cenie nic innego nie znalazÂłem
Mi osobiÂście dobrze siĂŞ z nim pracuje. MalowaÂłem zarĂłwno Âściany jak i obrazy ale na tira bym siĂŞ nie porwaÂł:) |
|
|
|
 |
Tadeusz
|
Wysłany: 2009-10-26, 23:47
|
0
|
|
|
|
dodam tylko, ¿e w np. Castoramie cena owego Senco oscyluje w okolicach 500. Je¿eli nie zale¿y Ci na miejscu ani ha³asie (a zawsze mo¿na przecie¿ wyg³uszyÌ), czyli np. mieszkasz w domu, a pracownie zrobi³eœ sobie w piwnicy, kup sobie jak¹œ wiêksz¹ i mocniejsz¹, o wy¿szej wydajnoœci, bêdziesz np. móg³ póŸniej popróbowaÌ z klarowaniem, ma³a tylko do aero. |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-10-27, 14:41
|
0
|
|
|
|
MĂłwiÂąc szczerze widziaÂłem, Âże czĂŞsto ludzie proponujÂą SENCO jeÂśli chodzi o airbrush. Raczej w moim przypadku haÂłas nie stwarza problemu i myÂślaÂłem o klarowaniu. Tylko na serio nie mam pojĂŞcia na jakie parametry zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ. Co prawda staraÂłem siĂŞ coÂś poczytaĂŚ, ale tylko zamÂąciÂło mi to w gÂłowie i Âżaden konkretny model nie znalazÂłem. |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-10-27, 14:55
|
0
|
|
|

|
Patrz na wydajnoœÌ na wydechu i porównaj z zapotrzebowaniem pistola jakim bêdziesz lakierowa³ w puŸniejszym czasie (w litrach na minute)... najlepiej jak znajdziesz coœ z zapasem tzn. wieksza wydajnoœÌ ni¿ zapotrzebowanie. Poczytaj dzia³ dla lakierników, tam debata na temat kompresorów jest powszechna. Bo je¿eli bêdziesz lakierowa³ to jeszcze liczy siê pojemnoœÌ zbiornika wyrównawczego... ogólnie nie chce powtarzaÌ tematu, bo by³o serio wa³kowane w dziale dla lakierników. |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-10-27, 15:20
|
0
|
|
|
|
Spoko. Po prostu przejrzĂŞ, wybiorĂŞ coÂś i wtedy najwyÂżej wrĂłcĂŞ z propozycjami |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2009-10-27, 19:27
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
artbike
|
Wysłany: 2009-10-27, 20:26
|
0
|
|
|
|
Spoko, dajÂą radĂŞ. Tylko bĂŞdzie bardzo gÂłoÂśno. Ja kupiÂłem coÂś takiego z uszkodzonÂą sprĂŞÂżarkÂą i w jej miejsce zamontowaÂłem agregat od lodĂłwki. DziaÂła super. |
|
|
|
 |
manieks
|
Wysłany: 2009-10-28, 04:10
|
0
|
|
|

|
je¿eli cha³as nie stanowi problemu, to mo¿esz sobie kupiÌ któryœ z tych znalezionych na ale-ale sprzêcików, zawsze póŸniej da siê zrobiÌ z tym to co sugeruje artbike
sÂą to sprĂŞÂżarki 50/50 - wiĂŞc masz aÂż 50% szans, Âże trafi Ci siĂŞ model, ktĂłry bĂŞdzie Âłaskaw rozkraczyĂŚ siĂŞ przed upÂływem gwarancji
ale patrzÂąc na pierwszÂą TwojÂą robĂłtkĂŞ to do tego czasu pewnie staĂŚ CiĂŞ juÂż bĂŞdzie na lepiejszy sprzĂŞt |
_________________ - ALS IXN XAN -
www.airbrushlab.pl | www.maniex.pl | www.muraliki.pl
 |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-10-28, 08:29
|
0
|
|
|

|
Kolega pisaÂł coÂś o klarowaniu... wiĂŞc lodĂłwka pistola raczej nie pociÂągnie... do wiĂŞkszego elementu pistole z dysza 1,4 tez bĂŞdzie ciĂŞÂżko, da rade ale bĂŞdzie prawie non stop chodziÂł... jezeli szukasz czegoÂś na poczÂątek to nadadzÂą siĂŞ oczywiÂście... potem kupisz jakiÂś lepszy, jak sie wkrĂŞcisz
Ciê¿ko pokazaÌ palcem co jest najlepsze... poszukaj opinii o tych modelach na necie, zestaw za i przeciw, z cenami, z twoimi oczekiwaniami (porównaj wydolnoœÌ i zapotrzebowanie)... i powinno ci siê udaÌ coœ wybraÌ. |
|
|
|
 |
Bodzio
|
Wysłany: 2009-10-28, 20:12
|
0
|
|
|
--B_C_G--

|
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-10-29, 08:15
|
0
|
|
|

|
Tego pistoletu uÂżywasz tylko do bezbarwnego? Dysza 1,2 jest odpowiednia? |
|
|
|
 |
Bodzio
|
Wysłany: 2009-10-29, 20:34
|
0
|
|
|
--B_C_G--

|
U¿ywam do bazy i bezbarwnego, dysza 1.2 i powiem tak, myœla³em ¿e bêdzie za ma³a, nie bêdzie siê dobrze malowa³o, a jednak, i do tego i do tego jest ok. Tylko ¿e ja nie u¿ywam reduktora pod pistolet (po 1 rozwali³ mi siê, po 2 lepiej siê manewruje) i ustawiam go tak jak mi pasuje podczas malowania, tak aby by³¹ wygoda w malowaniu i efekt by³ zadowalaj¹cy ale myœlê ¿e ciœnienie od 1,5 - 2,5 jest na pewno, bo na œcianie przy odwadniaczu mam ustawione 3,5-4 atm przy wciœniêtym spuœcie, ale do tego w¹¿, filtr pod pistoletem i pozostaje regulacja przep³ywu przy pistolecie, której zawsze u¿ywam.
OgĂłlnie polecam |
_________________ http://img714.imageshack....p?id=aa001z.jpg |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-01-22, 16:12
|
0
|
|
|
|
Niestety muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże od wrzeÂśnia nic nie robiÂłem w sprawach aerografu. W ramach postanowienia noworocznego postanowiÂłem coÂś zmontowaĂŚ oto wiĂŞc najnowszy strzaÂł z dzisiejszego dnia. Mam nadziejĂŞ, Âże uda mi siĂŞ teraz systematycznie ĂŚwiczyĂŚ, wiĂŞc ta praca bĂŞdzie odnoÂśnikiem. Sam jak na razie widzĂŞ co jest do poprawy wiĂŞc pozostajĂŞ mazaĂŚ.
beyonce1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 134 raz(y) 523.4 KB |
|
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2010-01-25, 07:57
|
0
|
|
|

|
ChoĂŚ jedno oko spuchniĂŞte to ogĂłlne wraÂżenie fajne... pani B napewno lepsza od pani R ... |
|
|
|
 |
lak
|
Wysłany: 2010-01-26, 22:48
|
0
|
|
|
|
jest super dlamnie bomba ,dusza artysty jak nic.... |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-02-08, 14:41
|
0
|
|
|
|
( 2010-02-07, 18:13
Hugh Laurie, dzisiejszy niedzielny temat. Wybaczcie za zdjĂŞcie,bo szpeci pracĂŞ, nie byÂło sprzĂŞtu. Jutro postaram siĂŞ wrzuciĂŚ lepsze. ) ...
Dr Grzegorz Dom w lepszym wydaniu
MD.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 116 raz(y) 508.88 KB |
|
|
|
|
 |
Asellus5
|
Wysłany: 2010-02-09, 20:19
|
0
|
|
|
|
Z bliska-nalezaloby dopracowac szczegoly ale z daleka a tak bedzie przeciez koszulka ogladana wyglada bardzo fajnie! podoba mi sie! |
|
|
|
 |
crystal
|
Wysłany: 2010-02-09, 23:07
|
0
|
|
|

|
Coœ nie podobny do Grzesia, tylko czemu? mo¿e za wysokie czo³o albo zmarszczki pod oczami lub zbyt g³êboko osadzone oczy?
Poza tym jako portret to wypas.
 |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-02-09, 23:21
|
0
|
|
|
|
DokÂładnie z tego zdjĂŞcia jechaÂłem. ZauwaÂżyÂłem sprawĂŞ z czoÂłem osobiÂście. Niestety zauwaÂżyÂłem teÂż, Âże lekka zmiana kÂąta robienia zdjĂŞcia powoduje deformacje moich prac i tu spowodowaÂło 'przyrost' czoÂła. Nie wiem jak najlepiej wykonywaĂŚ zdjĂŞcia.
grzesiu.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 64 raz(y) 374.27 KB |
|
|
|
|
 |
crystal
|
Wysłany: 2010-02-10, 00:42
|
0
|
|
|

|
Nie wiem jaki masz aparat ale zakÂładajÂąc klatkĂŞ 35mm to ja bym prĂłbowaÂł z ogniskowÂą 80mm czyli lekki zoom, Âżadnych szerokich kÂątĂłw z bliska. |
|
|
|
 |
Asellus5
|
Wysłany: 2010-02-10, 19:29
|
0
|
|
|
|
Crystal! slyszysz dzwon tylko nie wiesz gdzie on!!!!!!! nie doszukuj sie bledow tam gdzie ich nie ma,wiesz ze nie podobny ale nie wiesz gdzie! moze rad bys jakis udzielil a nie sie wymadrzal w stylu cos jest nie tak,ale nie wiem co-tak to dzieci na poziomie wieku przedszkolnego mowia!
podobienstwo jest 100% prawdopodobnie z zutnika kozystales Snej jak na moje oko to 99%! Jedyne co zawiodlo to cien! i focus,wyostrzyles to co jest rozmazane,nie powiem gdzie,to przyjdzie Ci z czasem i jak bedziesz analizowal sam swoje prace!
Nie przejmuj sie krytyka,pracuj i obserwuj! !!!!oby tak dalej! |
|
|
|
 |
crystal
|
Wysłany: 2010-02-10, 22:44
|
0
|
|
|

|
Asellus5 napisał/a: | nie doszukuj sie bledow tam gdzie ich nie ma,wiesz ze nie podobny ale nie wiesz gdzie! moze rad bys jakis udzielil a nie sie wymadrzal w stylu cos jest nie tak |
Nie doszukuje siê b³êdów, raczej chodzi³o mi o wypowiedz autora dlaczego coœ jest nie tak bo skoro doszed³ do takiego poziomu to na pewno wie o co chodzi w przeciwieùstwie do mnie - ja tylko wiem ¿e zastanawia³em siê kto to jest na obrazie zanim przeczyta³em opis, dlatego pytam.
Ponadto wyraziÂłem podziw dla umiejĂŞtnoÂści autora.
Sprecyzuj w ktĂłrym miejscu odbierasz mojÂą wypowiedz za wymÂądrzanie
Rad nie mogĂŞ udzieliĂŚ z przyczyn opisanych powyÂżej.
Poza tym autor zrozumiaÂł o co mi chodzi i odpowiedziaÂł, po czym Ty nie wiadomo z jakiego powodu i w jakim celu przyjmujesz postawĂŞ ofensywnÂą. |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-02-11, 00:36
|
0
|
|
|
|
Dziêki wielkie za ka¿de komentarze. Wiem co jest Ÿle i chcê to poprawiÌ. Wszed³ nowy sprzêt IWATA HP-BC Plus + kompresor 24l. Ró¿nica miêdzy chiùczykiem, a czymœ takim jest potê¿na. Polecam ka¿demu, bo to oszczêdza nerwów. To jednak dopiero moja 6 praca i na spokojnie zauwa¿am co jest do poprawienia. Wrzucam tak¿e prace, bo mo¿e moje spostrze¿enia s¹ subiektywne. Pozdro. |
|
|
|
 |
Asellus5
|
Wysłany: 2010-02-13, 21:52
|
0
|
|
|
|
Cytat: | raczej chodziÂło mi o wypowiedz autora dlaczego coÂś jest nie tak |
Po 1-sze--autor nie pytal co jest nie tak z jego praca!
Cytat: | ja tylko wiem Âże zastanawiaÂłem siĂŞ kto to jest na obrazie |
po 2-gie autor to bardzoi dobrze wyjasnil
Cytat: | Hugh Laurie, dzisiejszy niedzielny temat | i jeszcze to Cytat: | Dr Grzegorz Dom w lepszym wydaniu | Czytaj wnikliwiej posty
Cytat: | Sprecyzuj w ktĂłrym miejscu odbierasz mojÂą wypowiedz za wymÂądrzanie |
To bylo tu
Cytat: | Coœ nie podobny do Grzesia, tylko czemu? mo¿e za wysokie czo³o albo zmarszczki pod oczami lub zbyt g³êboko osadzone oczy? |
gdybys zadal sobie trod sprobowania namalowania czegos przy uzyciu aero to moze bys docenil poziom portretowania jaki osiagnal SnejLKazdy potrafi sie wymadrzac patrzac siedzac wygodnie przed moitorem! ale nie kazdy potrafi malowac,nie kazdego stac aby wytrwac! |
|
|
|
 |
crystal
|
Wysłany: 2010-02-14, 02:36
|
0
|
|
|

|
Niestety wyglÂąda na to Âże siĂŞ nie rozumiemy, a szkoda bo Âźle odczytujesz moje intencje.
Asellus5 napisał/a: | Po 1-sze--autor nie pytal co jest nie tak z jego praca! |
Tak, autor nie pytaÂł ale ja pytam autora co wyjaÂśniaÂłem Ci w poprzednim poÂście.
Asellus5 napisał/a: | po 2-gie autor to bardzoi dobrze wyjasnil |
Tak, wyjaÂśniÂł ale napisaÂłem Âże zanim przeczytaÂłem wyjaÂśnienie to zastanawiaÂłem sie kto jest na obrazie.
Asellus5 napisał/a: | Cytat:
Sprecyzuj w ktĂłrym miejscu odbierasz mojÂą wypowiedz za wymÂądrzanie
To bylo tu
Cytat:
Coœ nie podobny do Grzesia, tylko czemu? mo¿e za wysokie czo³o albo zmarszczki pod oczami lub zbyt g³êboko osadzone oczy? |
Jak juÂż wyjaÂśniaÂłem Ci w poprzednim poÂście to nie jest wymÂądrzanie tylko pytanie(znak zapytania na koĂącu)
Asellus5 napisał/a: | gdybys zadal sobie trod sprobowania namalowania czegos przy uzyciu aero... |
Jak juÂż wspomniaÂłem podziwiam Wasze osiÂągniĂŞcia, wyobraÂżam sobie ile to jest pracy jednak nigdy siĂŞ o tym nie przekonam bo to nie moja dziedzina.
Asellus5, Snejl ÂżyczĂŞ dalszych sukcesĂłw, dobrze popatrzeĂŚ na sumiennÂą pracĂŞ |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-04-03, 12:06
|
0
|
|
|
|
ZdjĂŞcia lepszego niestety nie bĂŞdzie, a szkoda, bo maÂło detali ukazuje.
Lucca.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 71 raz(y) 210.91 KB |
|
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-04-03, 12:09
|
0
|
|
|
|
A tu treningowy Tomek dla maÂłej prĂłby. WczeÂśniej budowaÂłem tonacjĂŞ wiĂŞkszÂą iloÂściÂą odcieni. Tutaj sprĂłbowaÂłem na 2 kolory. Stwierdzam, Âże wygodniej mi.
tomasz.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 64 raz(y) 164.93 KB |
|
|
|
|
 |
Neonis
|
Wysłany: 2010-04-03, 21:17
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
Trochê zniekszta³casz/mutujesz te twarze... Chodzi mi np o asymetrie (nos, usta, skronie). Dodatkowo dziwnie to zcieniowa³eœ i wygl¹da, jakby po³owa jego twarzy bardzo siê ró¿ni³a kszta³tem od drugiej (da³eœ za mocny cieù, który zbyt gwa³townie staje siê czerni¹ na JEGO lewym policzku, a na prawym zbyt delikatny).
Co nie zmienia faktu, Âże od razu idzie poznaĂŚ Adamka, a tobie naprawdĂŞ Âświetnie idzie. Sam zapewne nie zrobiÂłbym lepiej ... |
_________________ Artystyczne malowanie aerografem tirĂłw, motocykli, kaskĂłw, samochodĂłw - Aerografit Studio |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-04-03, 22:34
|
0
|
|
|
|
Nastêpnym razem bêdê podrzuca³ zdjêcia pierwowzorów. Twarz na zdjêciu by³a oœwietlona z jego prawej strony( z lewej strony by³a ca³kowita czerù zlewaj¹ca siê z t³em). Swoj¹ drog¹, to z ró¿nicami kolorów mam podobne wra¿enia. Teraz bardziej budujê kolor transparentnym czarnym. Walczê z mieszaniem farb itd. Wskazówki? Dalej jadê na Idea Stoffa. |
|
|
|
 |
Neonis
|
Wysłany: 2010-04-04, 11:59
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
Cytat: | Twarz na zdjĂŞciu byÂła oÂświetlona z jego prawej strony ( z lewej strony byÂła caÂłkowita czerĂą zlewajÂąca siĂŞ z tÂłem) |
Wiem, Âże tak wÂłaÂśnie byÂło i wÂłaÂśnie to Ci moim zdaniem nie bardzo wyszÂło. MyÂślĂŞ, Âże to najbardziej dlatego, Âże odzieliÂłeÂś ten czarny kolor od skĂłry tak nagle (zwÂłaszcza na odcinku czoÂłowo-skroniowym) a nie tonalnym przejÂściem.
Cytat: | NastĂŞpnym razem bĂŞdĂŞ podrzucaÂł zdjĂŞcia pierwowzorĂłw |
ZÂły pomysÂł Tzn, jeÂśli chodzi Ci tylko o ocenĂŞ twoich umiejĂŞtnoÂści to dobry...
Jednak weŸ pod uwagê, ¿e nikt patrz¹c na twoje prace nie bêdzie przymyka³ oka na b³êdy patrz¹c przez pryzmat pierwowzorów (o... bo w na zdjêciu by³o tak, to chyba mo¿e byÌ takie niedoci¹gniêcie)... Jak bêdziesz sprzedawa³ koszulki itp. ze swoj¹ prac¹ to do ka¿dej z nich bêdziesz przykleja³ zdjêcie pierwowzoru? Moim zdaniem nie powinieneœ byÌ tak kurczowo przywi¹zany do projektu, czasami, ¿eby wszystko trzyma³o siê kupy trzeba coœ lekko nagi¹Ì...
MĂłwiĂŞ Ci wiĂŞc to co ja stwierdzam majÂąc ÂświeÂże spojrzenie na twojÂą pracĂŞ
MĂłwisz, Âże jedziesz na "Ideach Stoffa" ... Mam pytanie:
UÂżywasz tych Idei Stoffa w sprayu, z ktĂłrych potem psikasz do zbiorniczka?
JeÂśli nie to gdzie siĂŞ zaopatrzasz w te farby w wersji sÂłoiczkowej? |
_________________ Artystyczne malowanie aerografem tirĂłw, motocykli, kaskĂłw, samochodĂłw - Aerografit Studio |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2010-04-04, 22:11
|
0
|
|
|
|
Zgodzê siê, ¿e zdjêÌ do³¹czaÌ nie bêdê, ale jeœli ktoœ chce pe³ne odwzorowanie to tak musi pójœÌ... klient nasz pan. Dla treningowych prac mo¿e powinienem troszkê w³asnej inicjatywy wdro¿yÌ, bo przecie¿ po to Ìwiczê. Konstruktywna opinia, wiêc przyjmujê na klatê;)
Farby niegdyÂś zamawiaÂłem z tej strony http://www.szal-art.pl/fa...dea-stoffa_162/ , teraz obecnie mam dojÂście do Plastycznego w Poznaniu. |
|
|
|
 |
Snejl
|
Wysłany: 2011-01-05, 12:58
|
0
|
|
|
|
Dawno nic nie doda³em. Mija rok jak postanowi³em uskuteczniaÌ moje hobby, wiêc dorzucam coœ z wczoraj. Twarz klienta. Proszê nie patrzeÌ na czêœÌ d³oni oraz czapkê, poniewa¿ napalony nabywca nie chcia³ czekaÌ na wysy³kê i przyjecha³ osobiœcie po odbiór. Czapkê kaza³ koùczyÌ 'tak aby by³o' od razu przy nim, wiêc jak widaÌ odbiega od reszty... Wrzucam pracê, aby oceniÌ moj¹ zmianê skilla portretowania na t-shirtach po up³ywie roku od zetkniêcia siê z aerografem. Dodam, ¿e z wykonania twarzy jestem doœÌ zadowolony. Pozdrawiam.
68008603.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 84 raz(y) 81.76 KB |
|
|
|
|
 |
PrimoOne
|
Wysłany: 2011-01-06, 10:35