Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
kkk
Wysłany: 2009-11-18, 22:44   PoczÂątki
0
UP DOWN

ChcĂŞ powitac wszystkich na forum i przedstawiĂŚ trochĂŞ tego co udaÂło mi siĂŞ "wypsikaĂŚ".Po dÂługich staraniach udaÂło mi sie skompletowac zestaw : kompresor-lodĂłwkowiec, aero - chiĂączyk, farby - jakieÂś akryle ;) I powstaÂły oto te "dzieÂła", wiĂŞc Âśmiem przedstawiĂŚ i je i siebie i czekaĂŚ na WaszÂą...konstruktywnÂą krytykĂŞ :D

IMG_0558.JPG
a to nastĂŞpna praca, juÂż z wiĂŞkszym nakÂładem czasowo-wyzwaniowym :)
Plik ściągnięto 71 raz(y) 460.57 KB

IMG_0566.JPG
moja pierwsza praca kolorem, a druga wogóle aerografem - pierwszej napewno nikomu nie poka¿ê :D
Plik ściągnięto 52 raz(y) 472.75 KB

LoboLoco 
Wysłany: 2009-11-19, 08:14   
0
UP DOWN

Nieletni demonek jest Âświetny, chodzi mi o projekt, wykonanie teÂż fajne.... ma klimat... a co do tej pani, to na oko format A3 (liczÂąc po panelach ;) ) oczy moim zdaniem caÂłkiem w porzÂądku, ale usta i ogĂłlne proporcje dolnej czĂŞÂści twarzy.... coÂś mi sie wydaje Âże zaczynaÂłeÂś od oczu i na usta, nos i reszte zabrakÂło chĂŞci... ale gdyby wykadrowaĂŚ same oczy to byÂłaby fajna praca :spoko:

Asellus5
Wysłany: 2009-11-19, 17:06   
0
UP DOWN

A mi sie podoba !!!! to nic ze oko krzywe,ze nos za dlugi ze cos ,ze cos!! widac ze twarz zrobionas od reki,uczysz sie proporcjii,koloru,nakladac cien,gdzie glebszy gdzie jasniejszy ,co uwypuklic ,a co splaszczyc! to wlasnie sa poczatki!!!! kazdy jest w ich trakcie a jezeli nie jest to przechodzil przez to!
najlepsza szkola jest samemu znalezc swoje bledy! wtedy bedziesz wiedzial co jest nie tak i co trzeba poprawic! Jezeli nie to my pomozemy :)
Delikatna sugestia-zacznij od monolitu aby zrozumiec cien!

sebsa
Wysłany: 2009-11-19, 18:01   
0
UP DOWN

mi sie wlasnie podoba ten maly demonek tez lubie takie klimaty:)

kkk
Wysłany: 2009-11-20, 22:04   
0
UP DOWN

Uda³o siê dziœ wymalowaÌ nastêpne "dzie³o", wiêc wrzucami i je. Tematu nie wybiera³am, napewno zabrak³oby odwagi odrazu porwaÌ siê na ca³¹ sylwetkê - trzeba jednak by³o jakoœ odwdziêczyÌ siê za skonstruowanie kompraesora :D - i powsta³o to coœ:

Ciekawe czy ktoÂś kojarzy to zdjĂŞcie ;P

IMG_0596.JPG
Plik ściągnięto 65 raz(y) 745.74 KB

kkk
Wysłany: 2009-11-20, 22:05   
0
UP DOWN

Kolorek coÂś pomiĂŞdzy tym wczeÂśniejszym a tym:

IMG_0591.JPG
Plik ściągnięto 69 raz(y) 587.25 KB

sebsa
Wysłany: 2009-11-21, 10:58   
0
UP DOWN

Jaki format pracy??szkic z reki??fajna ta pani

kkk
Wysłany: 2009-11-21, 23:01   
0
UP DOWN

Format - niestety nie mam miarki :D - ale ok 40 na 50cm. Szkic z rĂŞki, proporcje wiĂŞc niezbyt dokÂładne - chyba za maÂła lewa dÂłoĂą i twarz troche za mocno przekrzywiona. Malowane na pÂłycie PCV - z tym byÂł i problem, bo trochĂŞ niestety siĂŞ sÂłabo trzyma, jakiÂś lakier wykorzystaÂłam do utrwalenia, ale rĂłwniez plus- piĂŞknie schodzi zwykÂła gumkÂą :) co widac na bluzeczce ^^

LoboLoco 
Wysłany: 2009-11-23, 08:00   
0
UP DOWN

No nieeeÂźle... szkic z rĂŞki, spory format, i do tego widzisz co jest nietak... tak trzymaĂŚ :spoko:

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu