Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
manieks 
Wysłany: 2010-03-17, 13:16   GRATULACJE!

ChciaÂłbym pogratulowaĂŚ zwyciĂŞzcy, podziĂŞkowaĂŚ serdecznie wszystkim gÂłosujÂącym na moje bohomazy oraz sponsorom za gest. Nie moÂżna zapomnieĂŚ rĂłwnieÂż o ogromnym wkÂładzie pracy, ktĂłry admini, moderator oraz wszyscy zaangaÂżowani wÂłoÂżyli w organizacjĂŞ konkursu.
DziĂŞki Wielkie i mam nadziejĂŞ, Âże konkurs stanie siĂŞ tradycjÂą tego forum.
Pozdrawiam,
maniek :)

LoboLoco 
Wysłany: 2010-03-17, 13:44   

Chcia³bym przy³¹czyÌ siê do gratulacji, oraz równie¿ podziêkowaÌ g³osuj¹cym :spoko:

lukasz509
Wysłany: 2010-03-17, 16:28   

a gdzie pisze kto wygraÂł z gÂłosujÂących te koszulki itp??? :D

DrCruel
Wysłany: 2010-03-17, 22:48   

Ja równie¿ gratulujê zwyciêzcom. Brawo :piwo: Cieszê siê równie¿, ¿e uda³o sie dojœÌ do tego momentu bo przecie¿ pamiêtamy jak ciê¿ko by³o i trwa³o to jeœli dobrze pamiêtam... ponad rok :D

Dalsze sprawy formalne niebawem zaÂłatwimy a teraz zapraszamy do dyskusji o konkursie, jego organizacji, poziomie i poszczegĂłlnych pracach.

@lukasz509, zestawy dla gÂłosujÂących oczywiÂście rozlosujĂŞ jak tylko dotrĂŞ do domu bo teraz jestem w delegacji i stojĂŞ na Orlenie ;)

lukasz509
Wysłany: 2010-03-18, 12:59   

a czyli narazie nie wylosowaÂłeÂś nikogo :P a gdzie bĂŞdÂą wyniki ??

tess
Wysłany: 2010-03-18, 13:02   

Witam, ogl¹da³em te prace z konkursu jako zielony w temacie i zastanawia mnie, jak to jest ¿e niektóre prace sprawiaj¹ wra¿enie takich realnych z du¿¹ g³êbi¹ i czystoœci¹? Chodzi mi np. o pracê "dino" Sebastiana Tkaczyka, czy to jest kwestia umiejêtnoœci, sprzêtu czy farb? Bardzo podoba mi sie ta praca.

LoboLoco 
Wysłany: 2010-03-18, 13:29   

To efekt wszystkich tych czynnikĂłw, z ktĂłrych najwaÂżniejsze jest doÂświadczenie moim zdaniem...

setka 
Wysłany: 2010-03-26, 11:04   

Wielki ukÂłon w stronĂŞ osĂłb, ktĂłre podjĂŞÂły siĂŞ zorganizowania konkursu. OdwaliliÂście kawaÂł dobrej roboty! WÂłaÂśnie tego typu przedsiĂŞwziĂŞcia sÂą bodÂźcem dla polskiej sceny aerografii. PodziĂŞkowania dla wszystkich, ktĂłrzy gÂłosowali na moje prace! PodziĂŞkowania dla sponsorĂłw za wspaniaÂłe nagrody! Gratulacje dla wszystkich uczestnikĂłw konkursu! Szacunek dla tych, ktĂłrzy malujÂą z pasji a nie tylko dla pieniĂŞdzy! Oby tak dalej! Keep it real!!!!

Sebastian "Setka" Tkaczyk

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush » KONKURS AIRBRUSH - Archiwum

Odpowiedz do tematu