Autor |
Wiadomo¶æ |
|
manieks
|
Wys³any: 2010-03-17, 13:16 GRATULACJE!
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 112 Sk±d: Gdynia
|
Chcia³bym pogratulowaæ zwyciêzcy, podziêkowaæ serdecznie wszystkim g³osuj±cym na moje bohomazy oraz sponsorom za gest. Nie mo¿na zapomnieæ równie¿ o ogromnym wk³adzie pracy, który admini, moderator oraz wszyscy zaanga¿owani w³o¿yli w organizacjê konkursu.
Dziêki Wielkie i mam nadziejê, ¿e konkurs stanie siê tradycj± tego forum.
Pozdrawiam,
maniek |
_________________ - ALS IXN XAN -
www.airbrushlab.pl | www.maniex.pl | www.muraliki.pl
|
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2010-03-17, 13:44
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Chcia³bym przy³±czyæ siê do gratulacji, oraz równie¿ podziêkowaæ g³osuj±cym |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
lukasz509
|
Wys³any: 2010-03-17, 16:28
|
|
|
|
a gdzie pisze kto wygra³ z g³osuj±cych te koszulki itp??? |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2010-03-17, 22:48
|
|
|
|
Ja równie¿ gratulujê zwyciêzcom. Brawo Cieszê siê równie¿, ¿e uda³o sie doj¶æ do tego momentu bo przecie¿ pamiêtamy jak ciê¿ko by³o i trwa³o to je¶li dobrze pamiêtam... ponad rok
Dalsze sprawy formalne niebawem za³atwimy a teraz zapraszamy do dyskusji o konkursie, jego organizacji, poziomie i poszczególnych pracach.
@lukasz509, zestawy dla g³osuj±cych oczywi¶cie rozlosujê jak tylko dotrê do domu bo teraz jestem w delegacji i stojê na Orlenie |
|
|
|
|
lukasz509
|
Wys³any: 2010-03-18, 12:59
|
|
|
|
a czyli narazie nie wylosowa³e¶ nikogo :P a gdzie bêd± wyniki ?? |
|
|
|
|
tess
|
Wys³any: 2010-03-18, 13:02
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 15
|
Witam, ogl±da³em te prace z konkursu jako zielony w temacie i zastanawia mnie, jak to jest ¿e niektóre prace sprawiaj± wra¿enie takich realnych z du¿± g³êbi± i czysto¶ci±? Chodzi mi np. o pracê "dino" Sebastiana Tkaczyka, czy to jest kwestia umiejêtno¶ci, sprzêtu czy farb? Bardzo podoba mi sie ta praca. |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2010-03-18, 13:29
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
To efekt wszystkich tych czynników, z których najwa¿niejsze jest do¶wiadczenie moim zdaniem... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
setka
|
Wys³any: 2010-03-26, 11:04
|
|
|
|
Wielki uk³on w stronê osób, które podjê³y siê zorganizowania konkursu. Odwalili¶cie kawa³ dobrej roboty! W³a¶nie tego typu przedsiêwziêcia s± bod¼cem dla polskiej sceny aerografii. Podziêkowania dla wszystkich, którzy g³osowali na moje prace! Podziêkowania dla sponsorów za wspania³e nagrody! Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu! Szacunek dla tych, którzy maluj± z pasji a nie tylko dla pieniêdzy! Oby tak dalej! Keep it real!!!!
Sebastian "Setka" Tkaczyk |
|
|
|