Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:05 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
mrlucky
|
Wys³any: 2007-12-22, 17:38 Grafika....aero na kompie.....!!!
|
0
|
|
|
|
Witam po d³ugiej przerwie.......tym razem chcia³bym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl ....komentarze mile widziane.....
11.JPG ....no i ostatnia praca........jeszcze duzo przedemn±....ale fajna zabawa na wieczory...... |
|
Plik ¶ci±gniêto 5288 raz(y) 48.64 KB |
13.JPG ....druga robótka.......juz troche wiêcej obczai³em........ |
|
Plik ¶ci±gniêto 5279 raz(y) 52.38 KB |
12.JPG .....pierwsza praca....zapoznawanie sie z programem..... |
|
Plik ¶ci±gniêto 5276 raz(y) 46.03 KB |
|
|
|
|
|
maverik
|
Wys³any: 2007-12-22, 20:34 Re: Grafika....aero na kompie.....!!!
|
0
|
|
|
|
mrlucky napisa³/a: | Witam po d³ugiej przerwie.......tym razem chcia³bym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl ....komentarze mile widziane..... |
jakiego tabletu uzywasz?mam zamiar niedlugo kupic wacoma intuos.a4, bo taki cintiq to marzenie
pozdr. Arek |
|
|
|
|
mrlucky
|
Wys³any: 2007-12-22, 21:34
|
0
|
|
|
|
.......prosty tablet GENIUS.......ale wiêkszosc robie myszk± ........jakis lepszy tablet napewno by sie przyda³.....ale narazie wystarczy mi to co mam....... |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-12-23, 21:38
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Nie¼le Ci wychodz± te zabawy na komputerze. Wiem, ¿e to do naj³atwiejszych nie nale¿y, te¿ kiedy¶ tak siê bawi³am, mo¿e nie, inaczej-pracowa³am Mia³am wtedy jaki¶ zwyk³y PENTAGRAM i niemo¿liwe by³o dla mnie uzyskanie ³adnej, prostej linii. Je¶li takie by³y potrzebne, to tylko wektory mnie ratowa³y, co wymaga³o niestety wiêcej czasu, którego i tak brakowa³o Gdy przeczyta³am ten post to wygrzeba³am stare rysunki. Oto jeden z nich:
¦mieszny krzywe linie i jeszcze te kiczowate serca w tle
Je¶li kto¶ chce u¿ywaæ tabletu to polecam Wacomy, a najlepiej ¿eby by³y czu³e na k±t nachylenia piórka.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
aeroarte
|
Wys³any: 2007-12-23, 22:22
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 110 Sk±d: Starachowice
|
Ja mam w³a¶nie pentagrama PF1209. Jest tani i na projekty moim zdaniem wystarczy.Taki zk±tem pochylenia to juz wypas za du¿±kasê.To jeden z projektów smoka /znaczy siê etap/ malowany w³a¶nie na nim.
Dodam jeszcze ¿e jest w A3 i nie trzeba ¶ciboliæ przy rysowaniu tylko mo¿na poci±gn±æ jak na kartce.
smok lakierowanko.jpg
|
Pobierz Plik ¶ci±gniêto 698 raz(y) 403.07 KB |
|
|
|
|
|
mrlucky
|
Wys³any: 2007-12-24, 16:04 wprzedwczorajsza grafa.....2 dni roboty......
|
0
|
|
|
|
........no ten anio³....czy kto to tam...to jeszcze do dopracowania...ale mi tak samo na pocz±tku sz³o(ze 3 dni).....a co do smoka to nawet nawet....ale tez duzo do roboty jeszcze.....!!! Ja w³asnie skonczylem projekcic.....który do³±czam do postu.....!!!Pozdrawiam!!! ..No i weso³ych swi±t........!!!
mr.L.JPG
|
|
Plik ¶ci±gniêto 5246 raz(y) 29.37 KB |
|
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-12-24, 16:17
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Ja ju¿ raczej nie bêdê siê bawiæ tabletem. Szkoda mi oczu - i tak czujê, ¿e powoli mi siê wypalaj±, a nie chce chodziæ w dnach od butelek Wolê aero. |
|
|
|