Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:05 |
Autor |
Wiadomość |
 |
mrlucky
|
Wysłany: 2007-12-22, 17:38 Grafika....aero na kompie.....!!!
|
0
|
|
|
|
Witam po dÂługiej przerwie.......tym razem chciaÂłbym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl ....komentarze mile widziane.....
11.JPG ....no i ostatnia praca........jeszcze duzo przedemnÂą....ale fajna zabawa na wieczory...... |
 |
Plik ściągnięto 5430 raz(y) 48.64 KB |
13.JPG ....druga robĂłtka.......juz troche wiĂŞcej obczaiÂłem........ |
 |
Plik ściągnięto 5421 raz(y) 52.38 KB |
12.JPG .....pierwsza praca....zapoznawanie sie z programem..... |
 |
Plik ściągnięto 5418 raz(y) 46.03 KB |
|
|
|
|
 |
maverik
|
Wysłany: 2007-12-22, 20:34 Re: Grafika....aero na kompie.....!!!
|
0
|
|
|
|
mrlucky napisał/a: | Witam po dÂługiej przerwie.......tym razem chciaÂłbym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl ....komentarze mile widziane..... |
jakiego tabletu uzywasz?mam zamiar niedlugo kupic wacoma intuos.a4, bo taki cintiq to marzenie
pozdr. Arek |
|
|
|
 |
mrlucky
|
Wysłany: 2007-12-22, 21:34
|
0
|
|
|
|
.......prosty tablet GENIUS.......ale wiĂŞkszosc robie myszkÂą ........jakis lepszy tablet napewno by sie przydaÂł.....ale narazie wystarczy mi to co mam....... |
|
|
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-12-23, 21:38
|
0
|
|
|
Pomogła: 1 raz Posty: 83
|
NieÂźle Ci wychodzÂą te zabawy na komputerze. Wiem, Âże to do najÂłatwiejszych nie naleÂży, teÂż kiedyÂś tak siĂŞ bawiÂłam, moÂże nie, inaczej-pracowaÂłam MiaÂłam wtedy jakiÂś zwykÂły PENTAGRAM i niemoÂżliwe byÂło dla mnie uzyskanie Âładnej, prostej linii. JeÂśli takie byÂły potrzebne, to tylko wektory mnie ratowaÂły, co wymagaÂło niestety wiĂŞcej czasu, ktĂłrego i tak brakowaÂło Gdy przeczytaÂłam ten post to wygrzebaÂłam stare rysunki. Oto jeden z nich:
ÂŚmieszny krzywe linie i jeszcze te kiczowate serca w tle
JeÂśli ktoÂś chce uÂżywaĂŚ tabletu to polecam Wacomy, a najlepiej Âżeby byÂły czuÂłe na kÂąt nachylenia piĂłrka.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
aeroarte
|
Wysłany: 2007-12-23, 22:22
|
0
|
|
|
|
Ja mam w³aœnie pentagrama PF1209. Jest tani i na projekty moim zdaniem wystarczy.Taki zk¹tem pochylenia to juz wypas za du¿¹kasê.To jeden z projektów smoka /znaczy siê etap/ malowany w³aœnie na nim.
Dodam jeszcze ¿e jest w A3 i nie trzeba œciboliÌ przy rysowaniu tylko mo¿na poci¹gn¹Ì jak na kartce.
smok lakierowanko.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 733 raz(y) 403.07 KB |
|
|
|
|
 |
mrlucky
|
Wysłany: 2007-12-24, 16:04 wprzedwczorajsza grafa.....2 dni roboty......
|
0
|
|
|
|
........no ten anio³....czy kto to tam...to jeszcze do dopracowania...ale mi tak samo na pocz¹tku sz³o(ze 3 dni).....a co do smoka to nawet nawet....ale tez duzo do roboty jeszcze.....!!! Ja w³asnie skonczylem projekcic.....który do³¹czam do postu.....!!!Pozdrawiam!!! ..No i weso³ych swi¹t........!!!
mr.L.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 5388 raz(y) 29.37 KB |
|
|
|
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: 2007-12-24, 16:17
|
0
|
|
|
Pomogła: 1 raz Posty: 83
|
Ja juÂż raczej nie bĂŞdĂŞ siĂŞ bawiĂŚ tabletem. Szkoda mi oczu - i tak czujĂŞ, Âże powoli mi siĂŞ wypalajÂą, a nie chce chodziĂŚ w dnach od butelek WolĂŞ aero. |
|
|
|