Szukaj FAQ Album

Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:05
Autor Wiadomość
mrlucky
Wysłany: 2007-12-22, 17:38   Grafika....aero na kompie.....!!!
0
UP DOWN

Witam po dÂługiej przerwie.......tym razem chciaÂłbym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... :oops: a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl :twisted: ....komentarze mile widziane.....

11.JPG
....no i ostatnia praca........jeszcze duzo przedemnÂą....ale fajna zabawa na wieczory......
Plik ściągnięto 5430 raz(y) 48.64 KB

13.JPG
....druga robĂłtka.......juz troche wiĂŞcej obczaiÂłem........
Plik ściągnięto 5421 raz(y) 52.38 KB

12.JPG
.....pierwsza praca....zapoznawanie sie z programem.....
Plik ściągnięto 5418 raz(y) 46.03 KB

maverik
Wysłany: 2007-12-22, 20:34   Re: Grafika....aero na kompie.....!!!
0
UP DOWN

mrlucky napisał/a:
Witam po dÂługiej przerwie.......tym razem chciaÂłbym pokazac efekty mojej zabawy na komputerze...... :oops: a kilka nowych prac aero mozna zobaczyc na mojej stronce:www.eastsidemonsters.prv.pl :twisted: ....komentarze mile widziane.....

jakiego tabletu uzywasz?mam zamiar niedlugo kupic wacoma intuos.a4, bo taki cintiq to marzenie ;)
pozdr. Arek

mrlucky
Wysłany: 2007-12-22, 21:34   
0
UP DOWN

.......prosty tablet GENIUS.......ale wiĂŞkszosc robie myszkÂą :lol: ........jakis lepszy tablet napewno by sie przydaÂł.....ale narazie wystarczy mi to co mam....... :mrgreen:

Sylwia 
Wysłany: 2007-12-23, 21:38   
0
UP DOWN

Pomogła: 1 raz
NieÂźle Ci wychodzÂą te zabawy na komputerze. Wiem, Âże to do najÂłatwiejszych nie naleÂży, teÂż kiedyÂś tak siĂŞ bawiÂłam, moÂże nie, inaczej-pracowaÂłam :mrgreen: MiaÂłam wtedy jakiÂś zwykÂły PENTAGRAM i niemoÂżliwe byÂło dla mnie uzyskanie Âładnej, prostej linii. JeÂśli takie byÂły potrzebne, to tylko wektory mnie ratowaÂły, co wymagaÂło niestety wiĂŞcej czasu, ktĂłrego i tak brakowaÂło :roll: Gdy przeczytaÂłam ten post to wygrzebaÂłam stare rysunki. Oto jeden z nich:

ÂŚmieszny :oops: krzywe linie i jeszcze te kiczowate serca w tle :mrgreen:
JeÂśli ktoÂś chce uÂżywaĂŚ tabletu to polecam Wacomy, a najlepiej Âżeby byÂły czuÂłe na kÂąt nachylenia piĂłrka.
Pozdrawiam!

aeroarte 
Wysłany: 2007-12-23, 22:22   
0
UP DOWN

Ja mam w³aœnie pentagrama PF1209. Jest tani i na projekty moim zdaniem wystarczy.Taki zk¹tem pochylenia to juz wypas za du¿¹kasê.To jeden z projektów smoka /znaczy siê etap/ malowany w³aœnie na nim.
Dodam jeszcze ¿e jest w A3 i nie trzeba œciboliÌ przy rysowaniu tylko mo¿na poci¹gn¹Ì jak na kartce.

smok lakierowanko.jpg
Pobierz Plik ściągnięto 733 raz(y) 403.07 KB

mrlucky
Wysłany: 2007-12-24, 16:04   wprzedwczorajsza grafa.....2 dni roboty......
0
UP DOWN

........no ten anio³....czy kto to tam...to jeszcze do dopracowania...ale mi tak samo na pocz¹tku sz³o(ze 3 dni).....a co do smoka to nawet nawet....ale tez duzo do roboty jeszcze.....!!! :roll: Ja w³asnie skonczylem projekcic.....który do³¹czam do postu.....!!!Pozdrawiam!!! :lol: ..No i weso³ych swi¹t........!!!

mr.L.JPG
Plik ściągnięto 5388 raz(y) 29.37 KB

Sylwia 
Wysłany: 2007-12-24, 16:17   
0
UP DOWN

Pomogła: 1 raz
Ja juÂż raczej nie bĂŞdĂŞ siĂŞ bawiĂŚ tabletem. Szkoda mi oczu - i tak czujĂŞ, Âże powoli mi siĂŞ wypalajÂą, a nie chce chodziĂŚ w dnach od butelek :mrgreen: WolĂŞ aero.

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu