Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
franekz
Wysłany: 2010-05-21, 13:48   Opinia o polskich gÂąbkach
0
UP DOWN

Witam. Pracuje w firmie ktĂłra sprzedaje w UK sprzet do lakierni. ChciaÂłem namĂłwiĂŚ bosa zeby zaczal kupowaĂŚ polskie produkty. Zgodzial sie na gabki na poczatek. Napiszcie co myÂślicie o jakoÂści producentĂłw: urban, ABW, boll czy moze polecicie kogos jeszcze innego.

PrzeszukaÂłem forum na lewo i prawo ale nic nie znalazÂłem :) .

Pozdrawiam
Piotrek

lorakkr21 
Wysłany: 2010-05-21, 20:45   
0
UP DOWN
lorakkr21

JednÂą z polskich firm jest Helios z tego co sÂłyszaÂłem to ich lakiery sÂą jakos powiÂązane ze Standoxem ale to juÂż poczytaj na stronce !!!

http://www.heliospolska.pl/

franekz
Wysłany: 2010-05-22, 18:05   
0
UP DOWN

Witam!
ChodziÂło mo i gÂąbki polerskie.

Pozdrawiam.

PS NaprawdĂŞ nikt nie ma Âżadnej opinii !?

eskobarr6
Wysłany: 2010-05-23, 10:50   
0
UP DOWN

bodzio to polska firma??

franekz
Wysłany: 2010-05-23, 15:08   
0
UP DOWN

eskobarr6 napisał/a:
bodzio to polska firma??

Tak mi sie wydaje. A nie jest??

Ma ktoœ jak¹œ opiniê?

Pozdro

obcy_69
Wysłany: 2010-05-23, 18:44   
0
UP DOWN

Ja uzywam gabek firmy URBAN. Posiadaja w ofercie cala game twardosci jak i gabki karbowane..Mozliwosc mocowania tez masz do wyboru, na gwint lub na rzepa..Ja osobiscie uzywam tych o wymiarze 150mm-25mm mocowanych na rzepa do dysku 3M i uwazam , ze niczym szczegolnym nie roznia sie od gabek 3M poza cena oczywiscie ( trzy razy tansze)..Jedyna wada tego modelu gabki to fakt ,ze dosc czesto odkleja sie rzep. Gdyby producent porawil ten blad nie byloby czego zarzucac. Oczywiscie zwykly butapren ratuje sprawe...

Pozdrowienia..

franekz
Wysłany: 2010-05-24, 12:42   
0
UP DOWN

obcy_69 napisał/a:
.Jedyna wada tego modelu gabki to fakt ,ze dosc czesto odkleja sie rzep. Gdyby producent porawil ten blad nie byloby czego zarzucac. Oczywiscie zwykly butapren ratuje sprawe...

Witam!
dzieki. Staram siĂŞ o opinie bo nie chciaÂłbym zeby jak zaczniemy sprzedawac to opnia siĂŞ pojawi ze polskie to badziewie i nie warto kupowac. Dlatego prosze o opinie.
Pozdroawiam

obcy_69
Wysłany: 2010-05-26, 00:45   
0
UP DOWN

Sama gabka jest naprawde wytrzymala..naprawde dorownuje 3M...Pracowalem kiedys na gabkach farecli ktore to po niedlugim czasie poprostu sie wykruszaly..szczegolnie biale. Te zuzywaja sie praktycznie do konca..Nie wiem jednak, jak maja sie sprawy z tymi nakrecanymi na gwint ...nie uzywalem takich z tej firmy.

Wick
Wysłany: 2010-05-28, 23:14   A moÂże Troton
0
UP DOWN

Ja ci proponuje Trotona - jest kilka twardoÂści i chyba lepsze niÂż FARECLA a cena jest dobra napisz na PW

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu