Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
franekz
Wys³any: 2010-05-21, 12:48   Opinia o polskich g±bkach
0
UP DOWN

Witam. Pracuje w firmie która sprzedaje w UK sprzet do lakierni. Chcia³em namówiæ bosa zeby zaczal kupowaæ polskie produkty. Zgodzial sie na gabki na poczatek. Napiszcie co my¶licie o jako¶ci producentów: urban, ABW, boll czy moze polecicie kogos jeszcze innego.

Przeszuka³em forum na lewo i prawo ale nic nie znalaz³em :) .

Pozdrawiam
Piotrek

lorakkr21 
Wys³any: 2010-05-21, 19:45   
0
UP DOWN
lorakkr21

Pomóg³: 4 razy
Jedn± z polskich firm jest Helios z tego co s³ysza³em to ich lakiery s± jakos powi±zane ze Standoxem ale to ju¿ poczytaj na stronce !!!

http://www.heliospolska.pl/

franekz
Wys³any: 2010-05-22, 17:05   
0
UP DOWN

Witam!
Chodzi³o mo i g±bki polerskie.

Pozdrawiam.

PS Naprawdê nikt nie ma ¿adnej opinii !?

eskobarr6
Wys³any: 2010-05-23, 09:50   
0
UP DOWN

bodzio to polska firma??

franekz
Wys³any: 2010-05-23, 14:08   
0
UP DOWN

eskobarr6 napisa³/a:
bodzio to polska firma??

Tak mi sie wydaje. A nie jest??

Ma kto¶ jak±¶ opiniê?

Pozdro

obcy_69
Wys³any: 2010-05-23, 17:44   
0
UP DOWN

Pomóg³: 24 razy
Ja uzywam gabek firmy URBAN. Posiadaja w ofercie cala game twardosci jak i gabki karbowane..Mozliwosc mocowania tez masz do wyboru, na gwint lub na rzepa..Ja osobiscie uzywam tych o wymiarze 150mm-25mm mocowanych na rzepa do dysku 3M i uwazam , ze niczym szczegolnym nie roznia sie od gabek 3M poza cena oczywiscie ( trzy razy tansze)..Jedyna wada tego modelu gabki to fakt ,ze dosc czesto odkleja sie rzep. Gdyby producent porawil ten blad nie byloby czego zarzucac. Oczywiscie zwykly butapren ratuje sprawe...

Pozdrowienia..

franekz
Wys³any: 2010-05-24, 11:42   
0
UP DOWN

obcy_69 napisa³/a:
.Jedyna wada tego modelu gabki to fakt ,ze dosc czesto odkleja sie rzep. Gdyby producent porawil ten blad nie byloby czego zarzucac. Oczywiscie zwykly butapren ratuje sprawe...

Witam!
dzieki. Staram siê o opinie bo nie chcia³bym zeby jak zaczniemy sprzedawac to opnia siê pojawi ze polskie to badziewie i nie warto kupowac. Dlatego prosze o opinie.
Pozdroawiam

obcy_69
Wys³any: 2010-05-25, 23:45   
0
UP DOWN

Pomóg³: 24 razy
Sama gabka jest naprawde wytrzymala..naprawde dorownuje 3M...Pracowalem kiedys na gabkach farecli ktore to po niedlugim czasie poprostu sie wykruszaly..szczegolnie biale. Te zuzywaja sie praktycznie do konca..Nie wiem jednak, jak maja sie sprawy z tymi nakrecanymi na gwint ...nie uzywalem takich z tej firmy.

Wick
Wys³any: 2010-05-28, 22:14   A mo¿e Troton
0
UP DOWN

Ja ci proponuje Trotona - jest kilka twardo¶ci i chyba lepsze ni¿ FARECLA a cena jest dobra napisz na PW

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: