Wys³any: 2010-07-25, 23:24 Naprawa deski rozdielczej po wystrzeleniu poduszki
0
Mo¿ecie powiedzieæ co¶ na temat naprawy takiej deski ??? bo mam tak± z wystrzelon± poduszk± (GALAXY 2002r) a deska do tego modelu ok 2.5tys z³ i chcia³ bym to jako¶ naprawiæ wiem ¿e siê da bo widzia³em og³oszenia naprawy takich desek ale jak to jest zrobione ???? Jak wygl±da naprawa tego ? malowane jest to jaka¶ struktur± ??
Jest tak zrobione ¿e nic nie widaæ .O ile robi± to fachowcy. Deska jest klejona szpachlowana i malowana jakim¶ ustrojstwem.Na pewno nie struktur± gdy¿ jest chropowata. Z tego co wiem koszt 500z³.
ja ostatnio wymontowywa³em taka deske i wysy³a³em do zrobienia...Deska z Peugeota 407...jak ja przys³ali to wyglada³o to tak...od spodu zaklajona mat± szklana i zywica a do tego po³apana na nity Z gory to raczej poszpachlowana i juz ca³a deska popryskana jakims dziadostwem...cos na wzor struktury podobnej na oryginalnych deskach.Wszystko niby ok ale jak pukniesz w to miejsce gdzie by³a poducha to niestety slychac ze cos bylo robione...Koszt to 450 z³...szczerze to gdybym wiedziel ze jest to tak zrobione to sam bym chyba nie zrobi³ gorzej taka metoda...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum