Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
SpeedGold 
Wys³any: 2010-07-25, 23:24   Naprawa deski rozdielczej po wystrzeleniu poduszki
0
UP DOWN

Mo¿ecie powiedzieæ co¶ na temat naprawy takiej deski ??? bo mam tak± z wystrzelon± poduszk± (GALAXY 2002r) a deska do tego modelu ok 2.5tys z³ i chcia³ bym to jako¶ naprawiæ wiem ¿e siê da bo widzia³em og³oszenia naprawy takich desek ale jak to jest zrobione ???? Jak wygl±da naprawa tego ? malowane jest to jaka¶ struktur± ??

Dawid1989 
Wys³any: 2010-07-26, 00:24   
0
UP DOWN

Pomóg³: 8 razy
Sk±d: okolice Mielca
Jest tak zrobione ¿e nic nie widaæ .O ile robi± to fachowcy. Deska jest klejona szpachlowana i malowana jakim¶ ustrojstwem.Na pewno nie struktur± gdy¿ jest chropowata. Z tego co wiem koszt 500z³.

kubazjan
Wys³any: 2010-07-26, 07:19   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
ja ostatnio wymontowywa³em taka deske i wysy³a³em do zrobienia...Deska z Peugeota 407...jak ja przys³ali to wyglada³o to tak...od spodu zaklajona mat± szklana i zywica a do tego po³apana na nity :) Z gory to raczej poszpachlowana i juz ca³a deska popryskana jakims dziadostwem...cos na wzor struktury podobnej na oryginalnych deskach.Wszystko niby ok ale jak pukniesz w to miejsce gdzie by³a poducha to niestety slychac ze cos bylo robione...Koszt to 450 z³...szczerze to gdybym wiedziel ze jest to tak zrobione to sam bym chyba nie zrobi³ gorzej taka metoda... :D

SpeedGold 
Wys³any: 2010-07-26, 11:23   
0
UP DOWN

Wola³ bym sam sprubowaæ to zrobiæ. Samochod jest moj wiec moge potrenowaæ tylko zastanawia mnie czym to jest pokryte i jak± metod±.

b-rad
Wys³any: 2010-07-26, 12:50   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
A deska od galaxy nie jest przypadkiem obszyta materia³em ?

SpeedGold 
Wys³any: 2010-07-26, 15:48   
0
UP DOWN

Moje jest z 2002 i nie jest obszyte materia³em tylko jak wiekszo¶æ desek pokryta jest " tym czym¶"

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: