Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
dzordz58
Wys³any: 2010-09-21, 10:20   Czy taki zestaw jest wystarczajacy do lakierowania?
0
UP DOWN

http://allegro.pl/kompres...1224416166.html
Jak sadzicie czy taki zestaw mi wystarczy do pomalowania zderzakow i dachu w moim aucie?

Czego jeszcze potrzebuje zeby moc jeszcze raz pomalowac element?

Oczywiscie pomijajac farbe podklad polerowanie folie oslaniajaca i garaz.

Robertlodz09 
Wys³any: 2010-09-21, 11:26   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Oczywi¶cie kolego ¿e ten "zaje...fajny" zestaw tobie wystarczy! :rotfl: Domy¶lam siê ¿e chcesz pomalowac jaki¶: p³ot? moze brame w gara¿u? ci±gnik rolniczy? a moze "starego" Fiata 126p ? Takim pistoletem jaki dostaniesz z tym zestawem to jeszcze bym "prysn±³" zamiast malowaæ wa³kiem :tak: jakiego¶ "zmêczonego" ¯uka lub Nyse. :tak: Mo¿e by siê uda³o? A tak na powa¿nie to daj sobie kolego z takim "zestawikiem" spokój ,no chyba ¿e chcesz sobie przedmuchiwaæ silnik z kurzu i pompowaæ ko³a :tak: Pozdrawiam! :spoko:

dzordz58
Wys³any: 2010-09-21, 12:46   
0
UP DOWN

No czyli pistolety marne, a kompresor taki wystarczy? Nie mam jak polakierowac auta bo jestem za granica gdzie lakiernicy sobie liczy x razy tyle za uslugi..

m³ody19
Wys³any: 2010-09-21, 21:18   
0
UP DOWN
Æwicz æwicz æwicz :D

Mysle ze jak na dach i zderzaki to kompresor by wydoli³ s³abo ale by wydoli³, ja ca³a cbr 24 litrowym pomalowa³em i jest elegancko (foty sa na forum), ale ten pistolet co tam jest to daj spokoj.... nim to dobrze plot pomalowac tak jak kolega wyzej napisa³.

Co jeszcze potrzebujesz ?
jak to ma byc dla Ciebie tylko ten dach i zderzaki to jakis filtr pod pistolet by sie zda³...
sitka
zmywacz
rozcienczalniki
nitro
scierka antystatyczna

bedziesz malowa³ baza czy akrylem ? jak baza to clar kup

Robertlodz09 ''ci±gnik rolniczy?'' zas³uguje na lepszy pistolet :)

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: