Oczywi¶cie kolego ¿e ten "zaje...fajny" zestaw tobie wystarczy! Domy¶lam siê ¿e chcesz pomalowac jaki¶: p³ot? moze brame w gara¿u? ci±gnik rolniczy? a moze "starego" Fiata 126p ? Takim pistoletem jaki dostaniesz z tym zestawem to jeszcze bym "prysn±³" zamiast malowaæ wa³kiem jakiego¶ "zmêczonego" ¯uka lub Nyse. Mo¿e by siê uda³o? A tak na powa¿nie to daj sobie kolego z takim "zestawikiem" spokój ,no chyba ¿e chcesz sobie przedmuchiwaæ silnik z kurzu i pompowaæ ko³a Pozdrawiam!
No czyli pistolety marne, a kompresor taki wystarczy? Nie mam jak polakierowac auta bo jestem za granica gdzie lakiernicy sobie liczy x razy tyle za uslugi..
Mysle ze jak na dach i zderzaki to kompresor by wydoli³ s³abo ale by wydoli³, ja ca³a cbr 24 litrowym pomalowa³em i jest elegancko (foty sa na forum), ale ten pistolet co tam jest to daj spokoj.... nim to dobrze plot pomalowac tak jak kolega wyzej napisa³.
Co jeszcze potrzebujesz ?
jak to ma byc dla Ciebie tylko ten dach i zderzaki to jakis filtr pod pistolet by sie zda³...
sitka
zmywacz
rozcienczalniki
nitro
scierka antystatyczna
bedziesz malowa³ baza czy akrylem ? jak baza to clar kup
Robertlodz09 ''ci±gnik rolniczy?'' zas³uguje na lepszy pistolet
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum