Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
kubazjan
Wys³any: 2010-10-06, 18:31   Auarita...czy to dobry gun do baz?
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Witam.Nosze sie z zamiarem kupna jakiegos guna do baz bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac i bede ja stosowal wy³acznie do klaru.Na alledrogo znalazlem takiego guna http://moto.allegro.pl/pi...1257090267.html tylko nie wiem czy jest to dobra marka.Potrzebowa³ bym guna zeby ladnie i bez sensacji polozyc wszelkiego rodzaju bazy...dzsiaj kladlem jasnoszary metalik i to co nawyczyniala moja Sata kwalifikuje sie do ponownego lakierowania...Nie mam juz sily do niej a nie chce w kolko poprawiac ...Jesli nie ten pistol to moze jakis inny w miare przystepnej cenie...Z gory dziek :spoko: uje.

stek
Wys³any: 2010-10-06, 19:49   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Sk±d: ok kraków
Witaj, kup sico, a ja satê odkupie od Ciebie ^^

To_mas 
Wys³any: 2010-10-06, 21:31   
0
UP DOWN

Sk±d: ¯ywiec
kubazjan napisa³/a:
bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac
chêtnie odkupiê, a nawet zamienie sie za takiego guna :) kupie Ci i wy¶le a ty mi twoj± satê :)

-Diagnostyka VAG'iem - TDI grupa Vag do 2004r
-Polerowanie aluminium - felgi / pokrywy itp!!!!
gg 6794125

lukasz509
Wys³any: 2010-10-07, 10:24   
0
UP DOWN

kups sobie lidera mi bardzo ³adnie k³adzie baze

Robertlodz09 
Wys³any: 2010-10-08, 12:37   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
A nie lepiej zamiast kupowaæ takie "cuda" to wzi±¶æ kolego i zainwestowaæ w t± swoj± Sate? :tak: Je¶li masz z ni± problemy to zamiast kupowaæ jaki¶ taywañski pistolet to we¿ i j± wy¶lij do serwisu Saty :tak: Bedziesz mia³ wtedy normalny profesionalny pe³nosprawny pistolet :tak: Chyba ¿e lubisz takie "pó³¶rodki"? Ja swoj± star± Sate te¿ da³em do remontu i wróci³a jako zupe³nie "nowy" pistolet :tak: (pod wzglêdem nak³adania lakieru). Troche to kosztowa³o ale nie tyle co kupno nowej :tak: Nawet mniej ni¿ po³owe ;) Pozdrawiam! :spoko:
ps. Pistoletów mam kilka tak¿e mog³em sobie pozwoliæ na odes³anie jej w celu "renowacji" i "odm³odzenia".

mebArth 
Wys³any: 2010-10-10, 22:49   
0
UP DOWN

Pomóg³: 42 razy
Sk±d: Kraków
Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gówno, tyle na temat

obcy_69
Wys³any: 2010-10-11, 06:30   
0
UP DOWN

Pomóg³: 24 razy
mebArth napisa³/a:
Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gówno, tyle na temat

Optime zastapilbym IWATa... :) w tym gronie.

Robertlodz09 
Wys³any: 2010-10-11, 12:51   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Auritia ,Sico i inne chiñsko-taywañskie "cuda" to szczyt marzeñ ka¿dego amatora który "wyciera w³asn± d...e "szk³em" ¿eby kupiæ TANIO "profesional pistolet" do malowania :tak: Pozdrawiam! :spoko:
ps.Z tymi pistoletami to jest tak jak ju¿ pisa³em -zale¿y jak siê trafi! Jeden maluje "zno¶nie" a drugi z tej samej partii mo¿e nadawaæ sie do .... ;) A ten co "zno¶nie maluje" po kilku-kilkunastu malowaniach mozna oddaæ ju¿ do naprawy :tak: Wady tych pistoletów to: Brak "powtarzalno¶ci" w nanoszeniu materia³u na powierzchnie tych samych modeli oraz s³aba jako¶æ wykonania i zastosowanych materia³ów :tak:

PROJEKTER
Wys³any: 2010-10-15, 11:08   
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
WOW ! Panowie ? .... przeczyta³em te posty i jestem pe³en podziwu dla waszego profesjonalnego podej¶cia :spoko: ... jeszcze pó³ roku temu by³oby tu gmeranie SRICO czy FOBO .... a rok temu "sp³onêliby¶cie tu na stosie" za szerzenie prawdy o pistoletach lakierniczych. Dzi¶ wreszcie prawda zatriumfowa³a. Brawo :spoko:

kubazjan
Wys³any: 2010-10-15, 17:01   
0
UP DOWN

jednak chyba zakupie sobie zestaw naprawczy Sata koszt to okolo 400-500 z³ no ale trudno...wole wydac tyle niz kupowac byle co...Choc znam kolesi ktorzy Professionalami i innymi Leaderami lakieruja i zyj±...i wychodzi im to bardzo ³adnie...Ustawie swojego guna i dokupie ten zestaw i powinno byc dobrze...Dzieki wszystkim za odpowiedz :spoko: .

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: