Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kubazjan
|
Wys³any: 2010-10-06, 18:31 Auarita...czy to dobry gun do baz?
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 246
|
Witam.Nosze sie z zamiarem kupna jakiegos guna do baz bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac i bede ja stosowal wy³acznie do klaru.Na alledrogo znalazlem takiego guna http://moto.allegro.pl/pi...1257090267.html tylko nie wiem czy jest to dobra marka.Potrzebowa³ bym guna zeby ladnie i bez sensacji polozyc wszelkiego rodzaju bazy...dzsiaj kladlem jasnoszary metalik i to co nawyczyniala moja Sata kwalifikuje sie do ponownego lakierowania...Nie mam juz sily do niej a nie chce w kolko poprawiac ...Jesli nie ten pistol to moze jakis inny w miare przystepnej cenie...Z gory dziek uje. |
|
|
|
|
stek
|
Wys³any: 2010-10-06, 19:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 235 Sk±d: ok kraków
|
Witaj, kup sico, a ja satê odkupie od Ciebie |
|
|
|
|
To_mas
|
Wys³any: 2010-10-06, 21:31
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 10 Sk±d: ¯ywiec
|
kubazjan napisa³/a: | bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac | chêtnie odkupiê, a nawet zamienie sie za takiego guna kupie Ci i wy¶le a ty mi twoj± satê |
|
|
|
|
|
lukasz509
|
Wys³any: 2010-10-07, 10:24
|
0
|
|
|
|
kups sobie lidera mi bardzo ³adnie k³adzie baze |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2010-10-08, 12:37
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
A nie lepiej zamiast kupowaæ takie "cuda" to wzi±¶æ kolego i zainwestowaæ w t± swoj± Sate? Je¶li masz z ni± problemy to zamiast kupowaæ jaki¶ taywañski pistolet to we¿ i j± wy¶lij do serwisu Saty Bedziesz mia³ wtedy normalny profesionalny pe³nosprawny pistolet Chyba ¿e lubisz takie "pó³¶rodki"? Ja swoj± star± Sate te¿ da³em do remontu i wróci³a jako zupe³nie "nowy" pistolet (pod wzglêdem nak³adania lakieru). Troche to kosztowa³o ale nie tyle co kupno nowej Nawet mniej ni¿ po³owe Pozdrawiam!
ps. Pistoletów mam kilka tak¿e mog³em sobie pozwoliæ na odes³anie jej w celu "renowacji" i "odm³odzenia". |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2010-10-10, 22:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gówno, tyle na temat |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
obcy_69
|
Wys³any: 2010-10-11, 06:30
|
0
|
|
|
Pomóg³: 24 razy Posty: 704
|
mebArth napisa³/a: | Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gówno, tyle na temat |
Optime zastapilbym IWATa... w tym gronie. |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2010-10-11, 12:51
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Auritia ,Sico i inne chiñsko-taywañskie "cuda" to szczyt marzeñ ka¿dego amatora który "wyciera w³asn± d...e "szk³em" ¿eby kupiæ TANIO "profesional pistolet" do malowania Pozdrawiam!
ps.Z tymi pistoletami to jest tak jak ju¿ pisa³em -zale¿y jak siê trafi! Jeden maluje "zno¶nie" a drugi z tej samej partii mo¿e nadawaæ sie do .... A ten co "zno¶nie maluje" po kilku-kilkunastu malowaniach mozna oddaæ ju¿ do naprawy Wady tych pistoletów to: Brak "powtarzalno¶ci" w nanoszeniu materia³u na powierzchnie tych samych modeli oraz s³aba jako¶æ wykonania i zastosowanych materia³ów |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2010-10-15, 11:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
WOW ! Panowie ? .... przeczyta³em te posty i jestem pe³en podziwu dla waszego profesjonalnego podej¶cia ... jeszcze pó³ roku temu by³oby tu gmeranie SRICO czy FOBO .... a rok temu "sp³onêliby¶cie tu na stosie" za szerzenie prawdy o pistoletach lakierniczych. Dzi¶ wreszcie prawda zatriumfowa³a. Brawo |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
kubazjan
|
Wys³any: 2010-10-15, 17:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 246
|
jednak chyba zakupie sobie zestaw naprawczy Sata koszt to okolo 400-500 z³ no ale trudno...wole wydac tyle niz kupowac byle co...Choc znam kolesi ktorzy Professionalami i innymi Leaderami lakieruja i zyj±...i wychodzi im to bardzo ³adnie...Ustawie swojego guna i dokupie ten zestaw i powinno byc dobrze...Dzieki wszystkim za odpowiedz . |
|
|
|