Autor |
Wiadomość |
 |
kubazjan
|
Wysłany: 2010-10-06, 19:31 Auarita...czy to dobry gun do baz?
|
0
|
|
|
|
Witam.Nosze sie z zamiarem kupna jakiegos guna do baz bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac i bede ja stosowal wyÂłacznie do klaru.Na alledrogo znalazlem takiego guna http://moto.allegro.pl/pi...1257090267.html tylko nie wiem czy jest to dobra marka.PotrzebowaÂł bym guna zeby ladnie i bez sensacji polozyc wszelkiego rodzaju bazy...dzsiaj kladlem jasnoszary metalik i to co nawyczyniala moja Sata kwalifikuje sie do ponownego lakierowania...Nie mam juz sily do niej a nie chce w kolko poprawiac ...Jesli nie ten pistol to moze jakis inny w miare przystepnej cenie...Z gory dziek uje. |
|
|
|
 |
stek
|
Wysłany: 2010-10-06, 20:49
|
0
|
|
|
|
Witaj, kup sico, a ja satĂŞ odkupie od Ciebie |
|
|
|
 |
To_mas
|
Wysłany: 2010-10-06, 22:31
|
0
|
|
|
|
kubazjan napisał/a: | bo moja Sata rp 3000 zaczyna juz mnie wnerwiac | chĂŞtnie odkupiĂŞ, a nawet zamienie sie za takiego guna kupie Ci i wyÂśle a ty mi twojÂą satĂŞ |
|
|
|
|
 |
lukasz509
|
Wysłany: 2010-10-07, 11:24
|
0
|
|
|
|
kups sobie lidera mi bardzo Âładnie kÂładzie baze |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2010-10-08, 13:37
|
0
|
|
|

|
A nie lepiej zamiast kupowaÌ takie "cuda" to wzi¹œÌ kolego i zainwestowaÌ w t¹ swoj¹ Sate? Jeœli masz z ni¹ problemy to zamiast kupowaÌ jakiœ taywaùski pistolet to we¿ i j¹ wyœlij do serwisu Saty Bedziesz mia³ wtedy normalny profesionalny pe³nosprawny pistolet Chyba ¿e lubisz takie "pó³œrodki"? Ja swoj¹ star¹ Sate te¿ da³em do remontu i wróci³a jako zupe³nie "nowy" pistolet (pod wzglêdem nak³adania lakieru). Troche to kosztowa³o ale nie tyle co kupno nowej Nawet mniej ni¿ po³owe Pozdrawiam!
ps. PistoletĂłw mam kilka takÂże mogÂłem sobie pozwoliĂŚ na odesÂłanie jej w celu "renowacji" i "odmÂłodzenia". |
|
|
|
 |
mebArth
|
Wysłany: 2010-10-10, 23:49
|
0
|
|
|
|
Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gĂłwno, tyle na temat |
_________________ Bart
 |
|
|
|
 |
obcy_69
|
Wysłany: 2010-10-11, 07:30
|
0
|
|
|
|
mebArth napisał/a: | Sata Deilbiss GTI Optima - reszta do gĂłwno, tyle na temat |
Optime zastapilbym IWATa... w tym gronie. |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2010-10-11, 13:51
|
0
|
|
|

|
Auritia ,Sico i inne chiĂąsko-taywaĂąskie "cuda" to szczyt marzeĂą kaÂżdego amatora ktĂłry "wyciera wÂłasnÂą d...e "szkÂłem" Âżeby kupiĂŚ TANIO "profesional pistolet" do malowania Pozdrawiam!
ps.Z tymi pistoletami to jest tak jak ju¿ pisa³em -zale¿y jak siê trafi! Jeden maluje "znoœnie" a drugi z tej samej partii mo¿e nadawaÌ sie do .... A ten co "znoœnie maluje" po kilku-kilkunastu malowaniach mozna oddaÌ ju¿ do naprawy Wady tych pistoletów to: Brak "powtarzalnoœci" w nanoszeniu materia³u na powierzchnie tych samych modeli oraz s³aba jakoœÌ wykonania i zastosowanych materia³ów |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2010-10-15, 12:08
|
0
|
|
|

|
WOW ! Panowie ? .... przeczyta³em te posty i jestem pe³en podziwu dla waszego profesjonalnego podejœcia ... jeszcze pó³ roku temu by³oby tu gmeranie SRICO czy FOBO .... a rok temu "sp³onêlibyœcie tu na stosie" za szerzenie prawdy o pistoletach lakierniczych. Dziœ wreszcie prawda zatriumfowa³a. Brawo |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
kubazjan
|
Wysłany: 2010-10-15, 18:01
|
0
|
|
|
|
jednak chyba zakupie sobie zestaw naprawczy Sata koszt to okolo 400-500 zÂł no ale trudno...wole wydac tyle niz kupowac byle co...Choc znam kolesi ktorzy Professionalami i innymi Leaderami lakieruja i zyjÂą...i wychodzi im to bardzo Âładnie...Ustawie swojego guna i dokupie ten zestaw i powinno byc dobrze...Dzieki wszystkim za odpowiedz . |
|
|
|