Autor |
Wiadomo¶æ |
|
sharpshuter
|
Wys³any: 2010-10-16, 20:01 Moja pierwsza naprawa blacharska...
|
0
|
|
|
|
W prawdzie kilka niedoci±gniêæ jest... chcia³ by siê zapytaæ gdzie tu s± doci±gniêcia... Wstydziæ siê tej naprawy czy jako¶ wzglêdnie to wygl±da...? Mog³em to lepiej wykoñczyæ ale chodzi³o mi g³ównie o to ¿eby zatrzymaæ korozjê a nie wzdychaæ na tym pó¼niej...
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2010-10-16, 21:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Kolego wa¿ne ¿e jeste¶ zadowolony i nie masz dziur! Reszte "za³atwi" szpachlówka! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
sharpshuter
|
Wys³any: 2010-10-30, 18:41
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
sharpshuter
|
Wys³any: 2010-10-31, 15:44
|
0
|
|
|
|
Nie mam ogrzewanego gara¿u wiêc nie chcia³em siê braæ za szpachlowanie zamalowa³em to podk³adem i czarnym barankiem w sprayu przed napraw± wygl±da³o to tak
|
|
|
|
|
Homer S.
|
Wys³any: 2010-11-01, 07:39
|
0
|
|
|
Pomóg³: 19 razy Posty: 861
|
Tak lepiej zostawiæ w podk³adzie ni¿ w nie obrobionej szpachli .Dobrze teraz zabezpieczyæ od wewn±trz profile np Fluidolem (jest w spreyu z rurk±) .Ca³a robota wygl±da dobrze reperaturka nie wystaje przed drzwi patrz±c z boku bêdzie ³atwo j± obrobiæ w dalszym procesie . |
|
|
sharpshuter
|
Wys³any: 2010-11-01, 10:43
|
0
|
|
|
|
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=4177 kupi³em co¶ takiego do profili zamkniêtych, w baga¿niku jest otwór do wnêtrza b³otnika, pistolet do konserwacji z wê¿ykiem powinien to ogarn±æ bez problemu. Przede mn± jeszcze druga strona, rekonstrukcja tylnych ¶cian progu i ³atanie. Mam problem z oczyszczeniem wnêtrza progów, przez wielkie lochy z ty³u do ¶rodka dosta³o siê du¿o b³ota, podejrzewam ¿e o wysokim zasoleniu po poprzedniej zimie, nie mam pojêcia jak to oczy¶ciæ, jedyne co mi przychodzi do g³owy to woda pod ci¶nieniem i suszenie... Wszystko jest przyschniête tak¿e nie da siê przedmuchaæ... |
|
|
|