Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
sharpshuter 
Wysłany: 2010-10-16, 21:01   Moja pierwsza naprawa blacharska...
0
UP DOWN

W prawdzie kilka niedoci¹gniêÌ jest... chcia³ by siê zapytaÌ gdzie tu s¹ doci¹gniêcia... WstydziÌ siê tej naprawy czy jakoœ wzglêdnie to wygl¹da...? Mog³em to lepiej wykoùczyÌ ale chodzi³o mi g³ównie o to ¿eby zatrzymaÌ korozjê a nie wzdychaÌ na tym póŸniej...

Robertlodz09 
Wysłany: 2010-10-16, 22:41   
0
UP DOWN

Kolego waÂżne Âże jesteÂś zadowolony i nie masz dziur! :tak: Reszte "zaÂłatwi" szpachlĂłwka! :tak: Pozdrawiam! :spoko:

sharpshuter 
Wysłany: 2010-10-30, 19:41   
0
UP DOWN

kolejna :)

sharpshuter 
Wysłany: 2010-10-31, 15:44   
0
UP DOWN

Nie mam ogrzewanego garaÂżu wiĂŞc nie chciaÂłem siĂŞ braĂŚ za szpachlowanie zamalowaÂłem to podkÂładem i czarnym barankiem w sprayu przed naprawÂą wyglÂądaÂło to tak

Homer S. 
Wysłany: 2010-11-01, 07:39   
0
UP DOWN

Tak lepiej zostawiĂŚ w podkÂładzie niÂż w nie obrobionej szpachli .Dobrze teraz zabezpieczyĂŚ od wewnÂątrz profile np Fluidolem (jest w spreyu z rurkÂą) .CaÂła robota wyglÂąda dobrze reperaturka nie wystaje przed drzwi patrzÂąc z boku bĂŞdzie Âłatwo jÂą obrobiĂŚ w dalszym procesie .

sharpshuter 
Wysłany: 2010-11-01, 10:43   
0
UP DOWN

http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=4177 kupi³em coœ takiego do profili zamkniêtych, w baga¿niku jest otwór do wnêtrza b³otnika, pistolet do konserwacji z wê¿ykiem powinien to ogarn¹Ì bez problemu. Przede mn¹ jeszcze druga strona, rekonstrukcja tylnych œcian progu i ³atanie. Mam problem z oczyszczeniem wnêtrza progów, przez wielkie lochy z ty³u do œrodka dosta³o siê du¿o b³ota, podejrzewam ¿e o wysokim zasoleniu po poprzedniej zimie, nie mam pojêcia jak to oczyœciÌ, jedyne co mi przychodzi do g³owy to woda pod ciœnieniem i suszenie... Wszystko jest przyschniête tak¿e nie da siê przedmuchaÌ...

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu