witam wszystkich na tym forum otoz mam dylemat ktory nie daje mi spokoju prosze o opinie kazdego kto sie na tym zna. Mam vw vento jak wiadomo te auta bierze rdza jesli po jakims czasie oddam do zak³adu aby zrobili reperaturki i wszystko co jest mozliwe ile czasu mia³ bym spokoj tzn. po ilu latach znow wyjdzie rdza dodam ze auto sta³o by pod blokiem a szkoda go sprzedawac bo jak wiadomo nowe auta to z³omy
Jak ci dobrze zrobi± to 3 lata napewno wytrzyma chocia¿ widzia³em samochody które robi³ mój ojiec co takie (reperaturki/progi) wytrzyma³y 5-6 lat i dalej nic nie wychodzi³o ale oczywi¶cie zale¿y to czy pu¼niej zadbasz o auto czy nie
poprostu najwaznie jest konserwacja...cos do profili zamknietych wlac w progi,i tak raz do roku i masz spokoj kilka lat,jesli wstawisz nie zakonserwujesz za rok powturka z impezki
Oczywi¶cie wa¿na jest konserwacja ale wa¿ne te¿ s± odp³ywy zbieraj±cej siê wody powinny byæ porobione w progach ale tak aby woda z zewn±trz siê nie dostawa³a ogólnie musisz siê popytaæ znajomych o jaki¶ zaufany warsztat gdzie nie robi± fuszerki bo ma³o kto siê przyk³ada do naprawy starszych aut ( niestety w polsce tak jest )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum