Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
max82316
Wysłany: 2010-12-18, 10:23   pomoc w sprawie rdzy
0
UP DOWN

witam wszystkich na tym forum otoz mam dylemat ktory nie daje mi spokoju prosze o opinie kazdego kto sie na tym zna. Mam vw vento jak wiadomo te auta bierze rdza jesli po jakims czasie oddam do zakÂładu aby zrobili reperaturki i wszystko co jest mozliwe ile czasu miaÂł bym spokoj tzn. po ilu latach znow wyjdzie rdza dodam ze auto staÂło by pod blokiem a szkoda go sprzedawac bo jak wiadomo nowe auta to zÂłomy :spoko:

lorakkr21 
Wysłany: 2010-12-18, 10:29   
0
UP DOWN
lorakkr21

Jak ci dobrze zrobiÂą to 3 lata napewno wytrzyma chociaÂż widziaÂłem samochody ktĂłre robiÂł mĂłj ojiec co takie (reperaturki/progi) wytrzymaÂły 5-6 lat i dalej nic nie wychodziÂło ale oczywiÂście zaleÂży to czy puÂźniej zadbasz o auto czy nie

max82316
Wysłany: 2010-12-18, 11:04   
0
UP DOWN

kolego na co mam zwracac uwage bo piszesz jak mi zrobia jestem laikiem w tych sprawach i jak mam zadbaĂŚ pozniej o auto

gugun 
Wysłany: 2010-12-18, 13:11   
0
UP DOWN

poprostu najwaznie jest konserwacja...cos do profili zamknietych wlac w progi,i tak raz do roku i masz spokoj kilka lat,jesli wstawisz nie zakonserwujesz za rok powturka z impezki

lorakkr21 
Wysłany: 2010-12-18, 15:10   
0
UP DOWN
lorakkr21

OczywiÂście waÂżna jest konserwacja ale waÂżne teÂż sÂą odpÂływy zbierajÂącej siĂŞ wody powinny byĂŚ porobione w progach ale tak aby woda z zewnÂątrz siĂŞ nie dostawaÂła :) ogĂłlnie musisz siĂŞ popytaĂŚ znajomych o jakiÂś zaufany warsztat gdzie nie robiÂą fuszerki bo maÂło kto siĂŞ przykÂłada do naprawy starszych aut ( niestety w polsce tak jest )

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu