A wiec tak powoli reanimuje mojego parcha i mam kilka elementów do pomalowania i mam do was pytanko jaki by byl orientacyjny koszt (wasza robota). zdjec tego nie mam bo auto stoi w ciemnym i ciezko zrobic cos sensownego ale dam wam podgladowe zdjatka a wiec do malowania jest tak
Zderzak
Nadkole
Maska
Pas przedni
jest jeszcze prog wgnieciony od lewarka na odcinku cos 8x8 cm i odprysk lakieru kolo tylnego nadkola od opony bo auto bylo bardzo nisko i na dziurach przycieralo. zdjecia dodam jak bd na garazu. aaaaaaa jeszcze lakier Lakier to MOONLIGHT PEARL, LC5M, wydaje mi sie ze per³a choc moge sie mylic.
No to nastepna kwestia jest taka czy oplaca sie to malowac bo z tego wychodzi ze za te pare elementow musialbym zaplacic 1000 + / - to czy nie oplacaloby sie prysnac calego auta w ten sam kolor co byl ? ile bierzecie za fachowe malowanie calego samochodu z zewnatrz ? moze inaczej kto by to za ile zrobil.
z tym ze w calosci tez mozna zawsze policzyc jakis rabacik jesli stan ogolny lakieru nie jest az taki straszny:Dpoprostu zajedz gdzies jak bedziesz w okolicy i zapytaj w paru miejscach...ja od 2tys w gore
no lakier nie jest zly. powiem nawet ze ladny tylko te pare miejsc u nas tu drogo krzycza. wiec chyba zdecyduje sie na te elementy bo jak mam placic 5k za malowanie auta to sie odechciewa
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum