Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
mat_1
Wysłany: 2011-04-21, 21:10   karcher Myjka ciÂśnieniowa jakÂą kupiĂŚ
0
UP DOWN

Witam chcĂŞ zakupiĂŚ myjkĂŞ ciÂśnieniowÂą. Jakiego karchera byÂście mi polecili
zastanawiam siĂŞ nad kupnem Black & Decker posiadam z tej firmy wiertarkĂŞ i jest nie do zajechania moÂże makita ??

Na kupno karchera mam przeznaczone 450 zÂł no chyba ze nie duÂżo droÂżej bĂŞdzie jakiÂś bdb karc-her mogĂŞ doÂłoÂżyĂŚ a i
mam pytanie jak z myjkami z angli jest kupuje tylko przejÂściĂłwkĂŞ i dziaÂła patrzyÂłem na e-bayu i pisze ze napiĂŞcie np 120 V czyli na moje oko jakiÂś trafo trzeba by byÂło kupiĂŚ bo inaczej siĂŞ zjara

Aha jesli ktoÂś by podaÂł model jakiegoÂś karchera ktĂłrego posiada i ktĂłry jest nie zawodny bardzo bym prosiÂł ,link lub model ,aukcjia itp

Panowie za odpowiedÂź z gĂłry dziĂŞkuje
WesoÂłych ÂŚwiÂąt

crash 
Wysłany: 2011-04-22, 11:16   
0
UP DOWN
MÂłody

w cenie do 450 to lepiej kup za 200zÂł power performance- jakoÂś tak siĂŞ nazywa ma aluminiowÂą pompĂŞ i 3 lata bĂŞdzie dziaÂłala karchery w cenie poniÂżej 800zÂł majÂą niestety plastikowe pompy i to ich wada. Ostatnio tez siĂŞ rozglÂądam za myjkÂą i juz 2 miesiÂące przebieram. Ale aktualnie ta zielona marketowa tanizna ma lepsze wÂłaÂściwoÂści niÂż o 3paczki droÂższe karchery.

mat_1
Wysłany: 2011-04-22, 15:14   odp
0
UP DOWN

ale black &decker takie z aokoÂło 450 zÂł ma juÂż pompĂŞ aluminiowÂą llink i co powiecie na tego

crash 
Wysłany: 2011-04-22, 23:32   
0
UP DOWN
MÂłody

sprzedawalem te black&decker:D i powiem ci Âże mimo to proponuje ci power performance bo kto wie... ps. pracowaÂłem przy serwisowaniu blacka i dewalta niby jedna firma a 2 rĂłzne jakoÂści.

mat_1
Wysłany: 2011-04-24, 10:16   karcher Myjka ciÂśnieniowa jakÂą kupiĂŚ
0
UP DOWN

ma ktoÂś coÂś jeszcze do powiedzenia na ten temat ???

caci 
Wysłany: 2011-04-24, 19:11   
0
UP DOWN

Do czego ci ta myjka potrzebna? Jakl do mycia posadzki czy tam spÂłukania czasem auta to przy uÂżywaniu ze dwa razy na tydzien spokojnie podziaÂła ci kilka lat nawet taki B&D.

mat_1
Wysłany: 2011-04-25, 09:43   odp
0
UP DOWN

Powiem tak ze napewno raz bedzie u¿ywana i do sp³ukiwanai samochodu jaki do posadzki a nie raz po u¿ywam troche d³u¿ej ,ale tak zeby jakoœ w firmie albo coœ to nie .chodzi mi ogólnie ¿ebyœcie napisali czy macie myjke któr¹œ z tych firm i jak wam siê sprawuje albo co wiecie o takich myjkach itd ;)

crash 
Wysłany: 2011-04-26, 16:40   
0
UP DOWN
MÂłody

http://allegro.onet.pl/my...1573107461.html ja uÂżywam sporadycznie takiej . miodzio jak siĂŞ na full ustawia to zbija lakier ze zderzakĂłw i elementĂłw plastikowych:D Moge ci jÂą z czystym sumieniem poleciĂŚ na 16 rat po 400zÂł Âświetnie splukuje posadzkĂŞ- ale musisz mieĂŚ coÂś lepszego niz beton bo w nim robiÂą siĂŞ dolki jak za blisko przystawisz. Moge ci tez ÂśmiaÂło doradziĂŚ ropniaka 300bar non stop. 1 rĂŞkÂą nie dasz rady utrzymaĂŚ dysza prawie 8mm - trzeba uwaÂżaĂŚ bo moÂżna komuÂś nogi polamaĂŚ.ale to musiaÂłbyÂś na 48 rat braĂŚ.

Dopytujesz siê o myjkê ciœnieniow¹ za kwote z któr¹ mozesz albo szukac allegrowych okazji ,albo iœÌ do marketu.

Przy kwocie jak¹ dysponujesz to bez róznicy co kupisz- szukaj najteùszej . bo to tak jak byœ chcial wydac 35z³ na wiertarkê i byœ siê zastanawia³ pomiêdzy wiertarka turbo 29z³- wiertarka maxxuusssss34z³ po czym w domu okazuje siê ze sie ró¿ni¹ d³ugoœci¹ kabla i kolorem r¹czki.

caci 
Wysłany: 2011-04-29, 19:42   
0
UP DOWN

Tyle ¿e za 100z³ ju¿ mozna kupiÌ dobr¹ wiertarkê np Skill i tak samo doœÌ dobrego karchera za oko³o 500z³ sie kupi. Nie trzeba wydawaÌ 5tyœ jesli nie bedziemy tego wykorzystywaÌ do zdzierania rdzy zamiast piaskarki :)

dzikidaniel 
Wysłany: 2011-05-02, 18:34   
0
UP DOWN

Poszukaj uÂżywanego karchera. Kupisz B&D i siĂŞ rozwali i nic nie zdziaÂłasz, kupisz ori karchera i zawsze znajdzie siĂŞ serwis (z autopsji to znam - tatko naprawia myjki).

NaleÂży siĂŞ tylko spytaĂŚ jakie konkretne przeznaczenie myjki?

slawciu 
Wysłany: 2011-05-04, 21:01   
0
UP DOWN

karchery z pompom plastikowa to takie psikawki tylko.
przyzwoite zaczynajÂą sie od serii k4.XX
osprzet jest drogi ale do b&d nawet weza cisnieniowego nie kupisz. a w serwisie tylko na zamowienie a gwarancja?? nie wiez w to. trzymaja miesiac a pozniej mowia ze naprawa nie mozliwa bo z twojej winy sie zepsula.
co jest wazne ?? dlugi wÂąz, mozliwosc dokupienia pianownicy i dostĂŞpny serwis. ja mam takÂą za 450 z OBI karcher i moze byc .
co do dobrej wiertarki to zapomnij o skill. a dozbieraj kase na niebieskiego bosha, makite lub dewalta.

wsmpw 
Wysłany: 2011-05-04, 22:22   
0
UP DOWN
PaweÂł WSM

teraz jakaÂś reklama leci Âże za 199 jest karcher.. zapomniaÂłem jaka seria

caci 
Wysłany: 2011-05-08, 16:58   
0
UP DOWN

slawciu napisał/a:

co do dobrej wiertarki to zapomnij o skill. a dozbieraj kase na niebieskiego bosha, makite lub dewalta.

Akurat serwis elektronarzĂŞdzi odwiedzam po znajomosci prawie codziennie i nie pisz mi o jakoÂści boscha bo to byÂło prawdÂą moÂże 4-5 lat temu.
Skil robi w miare przyzwoity sprzĂŞt do zastosowaĂą amatorskich i ma maÂły odsetek reklamacji dlatego o nim wspomniaÂłem. ZresztÂą wnĂŞtrznoÂści to najczeÂściej to samo co zielony bosch tylko cena niÂższa.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu