Autor |
Wiadomość |
 |
setka
|
Wysłany: 2011-04-25, 21:02 klar bez utwardzacza, czy da siĂŞ coÂś z tym zrobiĂŚ??
|
0
|
|
|
|
Witam,
PoÂłoÂżyÂłem klar w sprayu (w puszcze miaÂł niby byĂŚ z utwardzaczem) na grafikĂŞ aero i oczywiÂście wysechÂł ale siĂŞ nie utwardziÂł. KtĂłryÂś z szanownych PanĂłw zapomniaÂł chyba dolaĂŚ utwardzacza do puszki bo klar jest miĂŞkki. Moje pytanie co z tym zrobiĂŚ?? Da siĂŞ to jakoÂś uratowaĂŚ? Nie chciaÂłbym robiĂŚ od nowa roboty ktĂłra zajĂŞÂła miesiÂąc czasu. |
|
|
|
 |
slawciu
|
Wysłany: 2011-04-25, 21:20
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
setka
|
Wysłany: 2011-04-26, 08:41
|
0
|
|
|
|
ByÂł to zwykÂły klar + utwardzacz nabity w spray, czyli 2k. Jak byk jeszcze koloes napisaÂł na sprayu KLAR + UTW. DziĂŞki za link do tematu slawciu ale debata na temat co jest w puszce do napelniania nie rozwiazuje problemu. Czy na taki nieutwardzony klar ( lub ze zbyt mala iloscia utwardzacza - bo moze tak sie stalo) moge np polozyc jeszcze warstwe sprawdzonego klaru z utwardzaczem z pistoletu?? Probowac szlifowac lekko ten miekki klar, czy tez nie?
Jesli za grubo wylalem to i tak powinien mi sie utwardzic, a nie spotkalem sie jeszcze zeby po 48 h chocby nie wiem jak grubo klar byl lany sie nie utwardzil. |
_________________ www.setkastudio.com |
|
|
|