Przesuniêty przez: DrCruel 2009-04-16, 08:02 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
marikk
|
Wys³any: 2008-01-11, 12:51 Pistolety Jonneswey
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 249
|
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-11, 14:52
|
0
|
|
|
MTGarage.
Pomóg³: 10 razy Posty: 722 Sk±d: ¦l±sk - ¦wierklaniec
|
mam taki 1.3 mm, kiedy¶ u¿ywa³em go do baz i akryli z naprawdê du¿ym przerobem
teraz mam juz lepsze pistolety, wiêc u¿ywam go do podk³adów. M/M jak najabrdziej ok, rozlewa tak jak lakier, akrylowy wype³niaj±cy mimo ma³ej dyszy te¿ bez problemu wali )
P.S. Jak ju¿ kupisz, to nie zapomnij wyrzuciæ siteczka miêdzy zbiornikiem a korpusem ) |
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2008-01-12, 19:00
|
0
|
|
|
|
Online mam jszcze jedno pytanie to jest niskoci¶nieniowy czy wysokoci¶nieniowy bo nie pisa³o w danych i 2 czy da rade tym malowaæ wodnymi ?? |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-12, 19:16
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
niby na moim pisze hvlp (mam inny kolor), to i tak trzeba nim pracowaæ tak jak HP
Za t± cene nie ma hvlp
co do wody, to mój nie rdzewia³, dysza jest z nierdzewki w moim, jedyne co bra³a rdza tylko od zewn±trz to ta ma³a czê¶æ, ale to tylko wtedy, gdy zdrapa³e¶ chrom. sorry za foto nie mam lepszego.
|
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2008-01-12, 19:29
|
0
|
|
|
|
Dzieki online za info chyba kupie tego Jonnesweya tak sie zastanawia³em nad podróbkami saty pe³no tego na allegro ale s³ysza³em ¿e sie szybko lubi± piepszyæ i na srebrnych bazach cienie na nim wy³a¿± a w koñcu wydaje mi sie ¿e Jonneswey ma dobre sprzety chyba bedzie lepszym wyj¶ciem kupiæ co¶ markowego |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-12, 23:35
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 283 Sk±d: Kalisz
|
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-12, 23:40
|
0
|
|
|
Pomóg³: 21 razy Posty: 1890 Sk±d: Kraków
|
ixell, ten pierwszy na wyswietlaczu pokazuje cisnienie czy godzine? |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 00:16
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2008-01-13, 00:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 328
|
ixell napisa³/a: | Maj± super wykoñczenie i cenê! |
a jak jest z nanoszeniem towaru .psikales tym troche |
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 00:46
|
0
|
|
|
|
Osobi¶cie nie. Od wrze¶nia sprzeda³em ok 20 sztuk u siebie w mieszalnii. Ludzie lakieruj± ró¿ne czary, ró¿nymi materi³ami. Nikt nic z³ego o nch nie powiedzia³. Jeden klient, który mia³ te karabinki w wersji oryginalnej, kupi³ podróbê niby do podk³adów. Ostatnio rozmawia³em z nim i stwierdzi³, ¿e niepotrzebie wywali³ kasê na orygina³y
Wiêkszo¶æ z tych ludzi, przerabia du¿e ilo¶ci aut. Jonnesweye by³y cienkie, tylko ³adnie wygl±da³y, tak jak LUX FOBO. |
_________________ ZOBACZ
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=7388319
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=3442968
www.autolakier.pl
|
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2008-01-13, 00:59
|
0
|
|
|
|
ixell napisa³/a: | rozmawia³em z nim i stwierdzi³, ¿e niepotrzebie wywali³ kasê na orygina³y | i ja sie zastanawiam.
a na wyswietlaczu mozna ustawic ci¶ jak w oryginale (raz koles do mnie przywiozl taki gun i probowalem ustawic ci¶ ale nic sie niezmienalo caly czas 3 atm,moze byl rozwalony) |
_________________ Inteligentni ludzie s± czêsto zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spêdzaæ czas z idiotami |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:09
|
0
|
|
|
|
zed napisa³/a: | ixell napisa³/a: | rozmawia³em z nim i stwierdzi³, ¿e niepotrzebie wywali³ kasê na orygina³y | i ja sie zastanawiam.
a na wyswietlaczu mozna ustawic ci¶ jak w oryginale (raz koles do mnie przywiozl taki gun i probowalem ustawic ci¶ ale nic sie niezmienalo caly czas 3 atm,moze byl rozwalony) |
Jutro sprawdzê, to dam znaæ. Tak na marginesie, ile kosztuj± orygina³y, a ile te podróby? Przelicz na sztuki. Tych kupisz 6 - 7 sztuk. Kiedy je zjedziesz? Raczej nie tak prêdko. |
_________________ ZOBACZ
www.autolakier.pl
|
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:19
|
0
|
|
|
|
musze cos kupic dla pracownika bo mu mojej saty nie dam |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:27
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:37
|
0
|
|
|
|
nie czaje o co chodzi?? |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:43
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:46
|
0
|
|
|
|
ok czaje, a s± do tego jakies zestawiki naprawcze?? |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 01:49
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-13, 02:26
|
0
|
|
|
|
ixell napisa³/a: | orygina³y saty te¿ pasuj± |
he he he........... ciekawe czy jest na swiecie choc jedna osoba ktora ma w podrobie orginal saty hahaha |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 02:32
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2008-01-13, 10:52
|
0
|
|
|
|
A co na to ¿eknie baqo co lepsze Jonneswey czy te podróbki saty?? |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2008-01-13, 11:39
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 1553 Sk±d: ko³obrzeg
|
jak widzê te podróbki to mnie nachodzi ¶miechem! widzia³e¶ kiedy¶ profesjonalistê na podróbach uwa¿am ¿e lepiej jest raz kupiæ porz±dne narzêdzie |
|
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2008-01-13, 11:42
|
0
|
|
|
|
A co s±dzisz o tym Joonesweyu ?? |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2008-01-13, 12:13
|
0
|
|
|
|
za takie pieni±dze! powiem Ci szczerze z dziesiêæ lat temu kupi³em joonesweya(ko³o piêciu stówek),to nim trochê malowa³em,mam go do dzi¶,tak jak online -do brudniejszej roboty.z korpusu nawet ju¿ chrom odchodzi. teraz musisz patrzeæ pod wzglêdem wody,¿eby siê nadawa³,widzisz to zale¿y co i ile chcesz takim sprzêtem robiæ? |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-13, 12:37
|
0
|
|
|
|
baqo napisa³/a: | za takie pieni±dze! powiem Ci szczerze z dziesiêæ lat temu kupi³em joonesweya(ko³o piêciu stówek),to nim trochê malowa³em,mam go do dzi¶,tak jak online -do brudniejszej roboty.z korpusu nawet ju¿ chrom odchodzi. teraz musisz patrzeæ pod wzglêdem wody,¿eby siê nadawa³,widzisz to zale¿y co i ile chcesz takim sprzêtem robiæ? |
Chrom odchodzi? I twierdzisz, ¿e to oryginalne produkty? Jooneswey, ciekawe co to za firma. Kiedy¶ chiñskie pistolety mia³y ró¿ne ³adne nazwy. Pamiêtam mój pierwszy z 1995 roku, który kosztowa³ 650 z³. To byl kosmos. Siê nim podnieca³em, a to by³o takie gowno jak te dzisiaj za 60 z³. |
_________________ ZOBACZ
www.autolakier.pl
|
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-13, 12:57
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
no ka¿dy musi zrozumieæ, ¿e takie pistolety s± dobre do nauki na paru elementach, a potem zostawiæ sobie w³a¶nie tak jak ja czy Baqo do brudnej roboty. stara sata jet 90 1.4mm, któr± kupi³em u¿ywan±, na oryginalnych czêsciach za 150z³ (ok 9 lat) sypie lepiej baze od tych jonnensweyów itd
za¶ sam jet 90 odbiega od mojej saty 2000 znacznie, a od 3000 to nie ma ju¿ co gadaæ ;]
wiêc nie ma rady, by te podróbki by³y chodzby w 15% tak dobre jak orygina³
i nie rozumiê toku myslenia lakierników, ktorym Ixxel sprzeda³ te podróby: lepiej zmieniaæ co jaki¶ czas te pistolety zamiast kupic 1 porz±dny. to tak jakby zmieniaæ ci±gle zonê... zamiast jednej piêknej, m±drej i kochaj±cej co 3 miesi±ce braæ sobie inn±, ale brzydk±, g³upi± i ¼dzire |
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2008-01-13, 13:23
|
0
|
|
|
|
online napisa³/a: | : lepiej zmieniaæ co jaki¶ czas te pistolety zamiast kupic 1 porz±dny. to tak jakby zmieniaæ ci±gle zonê... zamiast jednej piêknej, m±drej i kochaj±cej co 3 miesi±ce braæ sobie inn±, ale brzydk±, g³upi± i ¼dzire | ha...ha...ha... |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-13, 14:06
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
baqo napisa³/a: | online napisa³/a: | : lepiej zmieniaæ co jaki¶ czas te pistolety zamiast kupic 1 porz±dny. to tak jakby zmieniaæ ci±gle zonê... zamiast jednej piêknej, m±drej i kochaj±cej co 3 miesi±ce braæ sobie inn±, ale brzydk±, g³upi± i ¼dzire | ha...ha...ha... |
No co? przecie taka jest prawda
tu nie chodzi o sam± ¿ywotno¶æ (patent ze zmienianiem gun'ów), ale o jako¶æ przedewszystkim!
tak swoj± drog± dysza do saty koszt. min. te 200z³, a ca³y pistolet 190 |
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-13, 14:30
|
0
|
|
|
|
online napisa³/a: | lepiej zmieniaæ co jaki¶ czas te pistolety zamiast kupic 1 porz±dny. to tak jakby zmieniaæ ci±gle zonê... zamiast jednej piêknej, m±drej i kochaj±cej co 3 miesi±ce braæ sobie inn±, ale brzydk±, g³upi± i ¼dzire |
ja postepuje w ten sposob ze szlifierkami, opalarkami i innym gownem hipermarketowym. i mam ciagle nowy sprzet bo wymieniam na gwarancji. natomiast pistolety mam najweyzszej klasy i nie zamierzam brac szajsu.
[ Dodano: 2008-01-13, 14:31 ]
online napisa³/a: | tak swoj± drog± dysza do saty koszt. min. te 200z³, a ca³y pistolet 190 |
dysza do moich sat kosztuje prawie 8 stowek. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-13, 14:47
|
0
|
|
|
|
rbfm napisa³/a: | ja postepuje w ten sposob ze szlifierkami, opalarkami i innym gownem hipermarketowym. i mam ciagle nowy sprzet bo wymieniam na gwarancji.
|
Piszesz to na ka¿dym kroku, mia³e¶ doczynienia z urz±dzeniami Festoola? My mamy 3 szlifierki z EQ i codziennie przerobi± któr±¶ godzine i my¶lisz, ¿e w nich nic nie pada? ¦rednio 1/2 razy na rok lec± na serwis ka¿de urz±dzenie elektryczne wymaga serwisu tak samo z samochodem: filtry, klocki, tarcze, amory, dr±¿ki itp musisz wymieniaæ
Ale jako¶ci jak na Festoolu w ¿yciu na einhelu nie uzyskasz, kiedy¶ wujek "lakiernik" mi siê pochwali³ Ja oczywi¶cie zachowa³em spokuj o pochwali³em
Tak samo z opalarkami Steinel nie jest drogi a za granic± stoji na poziomie Makity itp. Jak nie chcesz kupe kasy na Makity, Hitachi wywalaæ to Celma nie jest zabujczo droga a jako¶æ jest ok
rbfm napisa³/a: |
dysza do moich sat kosztuje prawie 8 stowek. |
Do moich Sat i Devillbisa te¿ Po co to pisaæ jak ka¿dy kto siedzi w bran¿y wie jakie wi±¿± siê z tym koszta... |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:20
|
0
|
|
|
|
Cytat: |
Piszesz to na ka¿dym kroku, mia³e¶ doczynienia z urz±dzeniami Festoola? My mamy 3 szlifierki z EQ i codziennie przerobi± któr±¶ godzine i my¶lisz, ¿e w nich nic nie pada? ¦rednio 1/2 razy na rok lec± na serwis ka¿de urz±dzenie elektryczne wymaga serwisu tak samo z samochodem: filtry, klocki, tarcze, amory, dr±¿ki itp musisz wymieniaæ |
ty ale o co ci chodzi? ja wymieniam sprzet nie wtedy kiedy sie zepsuje, tylko profilaktycznie co kilk tygodni. jeszcze nigdy mi sie nic nie zepsulo bo po prostu nie mialo kiedy.
[ Dodano: 2008-01-13, 15:21 ]
Omnix napisa³/a: | Do moich Sat i Devillbisa te¿ Po co to pisaæ jak ka¿dy kto siedzi w bran¿y wie jakie wi±¿± siê z tym koszta... |
na tym forum nie kazdy jest zwiazany z branza. po to wlasnie pisza ci ktorzy wiedza wiecej niz laicy. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:24
|
0
|
|
|
|
na tym forum nie kazdy jest zwiazany z branza. po to wlasnie pisza ci ktorzy wiedza wiecej niz laicy. |
Bo piszesz, ¿e tylko firmowych pistoletów u¿ywasz a wy¿ej wymienionych szlifierek itp nie...
Pisa³e¶ kiedy¶, ¿e einhell'em a firmówk± robi sie tak samo tylko d³u¿ej wytrzyma, porównaj festoola do einhella i bêdziesz wiedzia³ czym sie ró¿ni± profi narzêdzia od ogólno dostêpnego shitu. |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:28
|
0
|
|
|
|
Omnix napisa³/a: | Pisa³e¶ kiedy¶, ¿e einhell'em a firmówk± robi sie tak samo tylko d³u¿ej wytrzyma, porównaj festoola do einhella i bêdziesz wiedzia³ czym sie ró¿ni± profi narzêdzia od ogólno dostêpnego shitu. |
a czym sie rozni praca markowej wiertarki, opalarki, flexa czy zwyklej prostokatnej oscylacyjnej? niczym. innych narzedzi nie uzywam. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:36
|
0
|
|
|
|
Nie mam zamiaru siê k³uciæ bo wiem, ¿e to chyba Twoje hobby
Porównanie oscylacyjnej festoola i porównanie oscylacyjnej Einhella jest jak porównanie klucza proxxona a topexem. Tak samo wiertarka z marketu telepie siê jak stara pinda a makita nie.
Mi to obojêtne czego u¿ywacie, ale nieraz jak jestem u jakiego¶ znajomego, kumpla i chce, ¿eby mu co¶ pomóc i jak biore do r±k tak± zabawke to nie wiem czy zaraz sie nie rozleci...
Co do pistoletów tej firmy mia³ kto¶ doczynienia z ich pistoletami do aerografu? Znajomy takie cu¶ chcia³ kupiæ. |
|
|
|
|
baqo
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:38
|
0
|
|
|
|
online napisa³/a: | tak swoj± drog± dysza do saty koszt. min. te 200z³, | sama dysza! rbfm napisa³/a: | dysza do moich sat kosztuje prawie 8 stowek. | a tutaj dysza ,g³owica i iglica |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:42
|
0
|
|
|
|
Omnix napisa³/a: | Tak samo wiertarka z marketu telepie siê jak stara pinda a makita nie. |
chyba nie mailes w rece dawno marketowej wiertarki.
baqo napisa³/a: | a tutaj dysza ,g³owica i iglica |
zgadza sie. bo kto kupuje sama dysze ? da sie w ogole kupic ? |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:49
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-13, 17:12
|
0
|
|
|
|
chyba nie mailes w rece dawno marketowej wiertarki.
|
Jaki¶ miesi±c temu, Pegas albo Pegasus z koniem czy tam pegazem w ka¿dym b±d¼ razie by³a... |
|
|
|
|
Bisuside14
|
Wys³any: 2008-01-16, 11:08
|
0
|
|
|
Mów mi Bisu:D
Pomóg³: 9 razy Posty: 348
|
Po¿±dna, bo polska |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-16, 14:24
|
0
|
|
|
|
Omnix napisa³/a: | Jaki¶ miesi±c temu, Pegas albo Pegasus z koniem czy tam pegazem w ka¿dym b±d¼ razie by³a... |
i co, nie wiercila? no to zepsuta byla. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-16, 17:06
|
0
|
|
|
|
i co, nie wiercila? no to zepsuta byla. |
...... jaki Ty cenzura jeste¶, g³ówka trzepa³a siê jak .... wie co !!!!!!
Po...... sobie einhelami guru lakiernictwa, k..... nie znam drugiego typa jak Ty co k.... na ka¿de s³owo krytyki beczy jak ma³e rozpieszczone dziecko !!!!!!
Dalej mów sobie, ¿e Novol, einhel i reszta h...... jest najlepsza !!!!! |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-16, 21:07
|
0
|
|
|
|
Omnix napisa³/a: |
...... jaki Ty cenzura jeste¶, g³ówka trzepa³a siê jak ..... wie co !!!!!!
P....... sobie einhelami guru lakiernictwa, k.... nie znam drugiego typa jak Ty co k.... na ka¿de s³owo krytyki beczy jak ma³e rozpieszczone dziecko !!!!!! |
pieknie sie przedstawiles. niezly z ciebie prostak. a tak przy okazji to nie wiem o co ci chodzi z jakims einhelem. nie mam nic takiego. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-16, 21:38
|
0
|
|
|
|
pieknie sie przedstawiles. niezly z ciebie prostak. |
We¼ zluzuj cz³owieku bo jak widze Twoj± cenzura¶æ to mnie czepie czy tak trudno Tobie zrozumieæ, ¿e gówno w ¿yciu nie bêdzie lepsze od profesjonlanego sprzêtu?
Na okrête piszesz o syfie z super-marketu i novolu... Mo¿e Ty masz czas goniæ i prosiæ siê o gwarancje, ale ja nie mam czasu u ksiêgowej 5minut d³u¿ej posiedzieæ mimo, i¿ pracowników mamy zaufanych...
Na ka¿dym kroku jak Ci co¶ nie podpasuje to hamstwo i cenzura¶æ z Twojej strony!!! Nikt Ci nic nie napisze, ale ju¿ nie wytrzymuje na Twoje idiotyczne odzywki:
rbfm napisa³/a:
i co, nie wiercila? no to zepsuta byla.
Zepsuta? Ty wiesz co to znaczy, ¿e co¶ jest zepsute? Idiotyzm i tyle...
I Ty pieprzysz ca³y czas o ortografii i o sk³adni zdania... Jak Ci niepasuje, ¿e kto¶ jest dyslektykiem, albo mia³ na tyle barwne m³odociane ¿ycie, ¿e opuszcza³ szko³e i omija³ lekcje typu: "kiedy piszemy "rz" a kiedy "¿" to nie czytaj, robisz siebie poloniste po wy¿szej uczelni! Jak dojdziesz do poziomu, ¿e bêdziesz mia³ 20 pracowników i bêdziesz chodzi³ w fraku i bia³ych rêkawiczkach to sobie rozmawiaj z Panami z koncernów z którymi bêdziesz podpisywa³ kontrakty na "±-ê", ale szaro to widze bo nie wiem jaki koncern podpisze umowe z kim¶ kto nie prowadzi dzia³alno¶ci ca³y rok i wiêcej siedzi w markecie w dziale serwis ni¿ w biurze...
I w³a¶nie Online wiedzia³ dlaczego siê nie rejstrowa³em... |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-16, 22:14
|
0
|
|
|
|
Cytat: | I w³a¶nie Online wiedzia³ dlaczego siê nie rejstrowa³em... |
ojej tylko sie nie rozplacz. chcesz o tym pogadac?
ps. dyslektyk to jest inaczej leñ. |
|
|
|
|
Omnix
|
Wys³any: 2008-01-16, 22:38
|
0
|
|
|
|
chcesz o tym pogadac?
|
Mam ciekawsze tematy do omawiania
dyslektyk to jest inaczej leñ. |
Leñ to kto¶ komu siê ³askawie zdania od du¿ej litery nie chce napisaæ
Dyleksja to choroba i tu mnie Panie polonisto nie poprawiaj bo z wykszta³cenia jestem medykiem Tak z kaprysu
Tak wogóle to ponawiam pytanie o aerograf tej firmy bo kumpel ma jak±¶ wielk± okazje i nie wie czy warto czy lepiej jak±¶ podróbe z allegro zamówiæ... |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-16, 23:02
|
0
|
|
|
AIRBRUSH:D:D:D:D
Pomóg³: 6 razy Posty: 256 Sk±d: Zgierz
|
moj znajomek prowadzi studio aerorafu, maluje motocykle jak ja i uzywa tylko Saty, bardzo zachwala, wychodzi mu zajebiscie:
http://www.airbrushing.pl/content/view/3/5/
odsy³am tym linkiem na jego WWW, fotek prac chyba nie trzeba komentowaæ
Jak ma okazje to WARTO bo i bez okazii warto |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2008-01-16, 23:07
|
0
|
|
|
|
Omnix napisa³/a: | Dyleksja to choroba |
no choroba. lenistwo to niestety choroba. |
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-16, 23:08
|
0
|
|
|
AIRBRUSH:D:D:D:D
Pomóg³: 6 razy Posty: 256 Sk±d: Zgierz
|
ja tych chinskich czasem uzywam bo zosta³o mi kilka z dawnych prac, dobrze sie nimi maluje, nawet cieniutkie linie fajnie wychodza, ale maja wielka wade czyli uszczelki które rozpuszczaja sie od rozpuzczalnika i dzieja sie cuda. ja jednak kupi³em pare lepszych aero do prac które wykonuje dla klientów bo tymi chinskimi to idzie sie zaje..æ |
|
|
|
|
ixell
|
Wys³any: 2008-01-16, 23:19
|
0
|
|
|
|
danielpainter napisa³/a: | ja tych chinskich czasem uzywam bo zosta³o mi kilka z dawnych prac, dobrze sie nimi maluje, nawet cieniutkie linie fajnie wychodza, ale maja wielka wade czyli uszczelki które rozpuszczaja sie od rozpuzczalnika i dzieja sie cuda. ja jednak kupi³em pare lepszych aero do prac które wykonuje dla klientów bo tymi chinskimi to idzie sie zaje..æ |
Mam troszkê takiego sprzêtu, ¿e o bazach, akrylach i per³ach nie wspomnê, równierz transparentach. |
_________________ ZOBACZ
www.autolakier.pl
|
|
|
|
|
danielpainter
|
Wys³any: 2008-01-16, 23:23