Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: DrCruel 2009-04-16, 08:02
Autor Wiadomość
marikk 
Wysłany: 2008-01-11, 12:51   Pistolety Jonneswey
0
UP DOWN

Co sÂądzicie o tym pistolecie http://moto.allegro.pl/it...za_grosze_.html warto ?? cena jest dosyĂŚ przystepna moÂże ktoÂś z Was nim robiÂł

Wysłany: 2008-01-11, 14:52   
0
UP DOWN
MTGarage.

mam taki 1.3 mm, kiedyÂś uÂżywaÂłem go do baz i akryli z naprawdĂŞ duÂżym przerobem :wink:

teraz mam juz lepsze pistolety, wiĂŞc uÂżywam go do podkÂładĂłw. M/M jak najabrdziej ok, rozlewa tak jak lakier, akrylowy wypeÂłniajÂący mimo maÂłej dyszy teÂż bez problemu wali :) )

P.S. Jak juÂż kupisz, to nie zapomnij wyrzuciĂŚ siteczka miĂŞdzy zbiornikiem a korpusem :) )

Lakierowanie motocykli i skuterĂłw!

www.bikepics.com/members/online/

marikk 
Wysłany: 2008-01-12, 19:00   
0
UP DOWN

Online mam jszcze jedno pytanie to jest niskociÂśnieniowy czy wysokociÂśnieniowy bo nie pisaÂło w danych i 2 czy da rade tym malowaĂŚ wodnymi ??

Wysłany: 2008-01-12, 19:16   
0
UP DOWN
MTGarage.

niby na moim pisze hvlp (mam inny kolor), to i tak trzeba nim pracowaĂŚ tak jak HP :)
Za tÂą cene nie ma hvlp :wink:

co do wody, to mój nie rdzewia³, dysza jest z nierdzewki w moim, jedyne co bra³a rdza tylko od zewn¹trz to ta ma³a czêœÌ, ale to tylko wtedy, gdy zdrapa³eœ chrom. sorry za foto nie mam lepszego.

marikk 
Wysłany: 2008-01-12, 19:29   
0
UP DOWN

Dzieki online za info chyba kupie tego Jonnesweya tak sie zastanawia³em nad podróbkami saty pe³no tego na allegro ale s³ysza³em ¿e sie szybko lubi¹ piepszyÌ i na srebrnych bazach cienie na nim wy³a¿¹ a w koùcu wydaje mi sie ¿e Jonneswey ma dobre sprzety chyba bedzie lepszym wyjœciem kupiÌ coœ markowego

ixell
Wysłany: 2008-01-12, 23:35   
0
UP DOWN

Zobacz podrĂłby SATA i ceny.
Ten z wyÂświetlaczem kosztuje 246 zÂł brutto

bez wyÂświetlacza jak RP kosztuje 192 zÂł brutto

oczywiÂście jak potrzebujesz f-ry to nie problem. Obydwa sÂą juÂż pod lakiery wodne. MajÂą super wykoĂączenie i cenĂŞ!
www.autolakier.pl

rbfm 
Wysłany: 2008-01-12, 23:40   
0
UP DOWN

ixell, ten pierwszy na wyswietlaczu pokazuje cisnienie czy godzine? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 00:16   
0
UP DOWN

Promile, czÂłowieku :lol: :lol: :lol: :wink:
www.autolakier.pl

zed
Wysłany: 2008-01-13, 00:27   
0
UP DOWN

ixell napisał/a:
MajÂą super wykoĂączenie i cenĂŞ!

a jak jest z nanoszeniem towaru .psikales tym troche :?:

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 00:46   
0
UP DOWN

Osobiœcie nie. Od wrzeœnia sprzeda³em ok 20 sztuk u siebie w mieszalnii. Ludzie lakieruj¹ ró¿ne czary, ró¿nymi materi³ami. Nikt nic z³ego o nch nie powiedzia³. Jeden klient, który mia³ te karabinki w wersji oryginalnej, kupi³ podróbê niby do podk³adów. Ostatnio rozmawia³em z nim i stwierdzi³, ¿e niepotrzebie wywali³ kasê na orygina³y :roll:
WiêkszoœÌ z tych ludzi, przerabia du¿e iloœci aut. Jonnesweye by³y cienkie, tylko ³adnie wygl¹da³y, tak jak LUX FOBO.
www.autolakier.pl

zed
Wysłany: 2008-01-13, 00:59   
0
UP DOWN

ixell napisał/a:
rozmawiaÂłem z nim i stwierdziÂł, Âże niepotrzebie wywaliÂł kasĂŞ na oryginaÂły
i ja sie zastanawiam.
a na wyswietlaczu mozna ustawic ciÂś jak w oryginale :?: (raz koles do mnie przywiozl taki gun i probowalem ustawic ciÂś ale nic sie niezmienalo caly czas 3 atm,moze byl rozwalony)

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 01:09   
0
UP DOWN

zed napisał/a:
ixell napisał/a:
rozmawiaÂłem z nim i stwierdziÂł, Âże niepotrzebie wywaliÂł kasĂŞ na oryginaÂły
i ja sie zastanawiam.
a na wyswietlaczu mozna ustawic ciÂś jak w oryginale :?: (raz koles do mnie przywiozl taki gun i probowalem ustawic ciÂś ale nic sie niezmienalo caly czas 3 atm,moze byl rozwalony)

Jutro sprawdzĂŞ, to dam znaĂŚ. Tak na marginesie, ile kosztujÂą oryginaÂły, a ile te podrĂłby? Przelicz na sztuki. Tych kupisz 6 - 7 sztuk. Kiedy je zjedziesz? Raczej nie tak prĂŞdko.
www.autolakier.pl

zed
Wysłany: 2008-01-13, 01:19   
0
UP DOWN

musze cos kupic dla pracownika bo mu mojej saty nie dam

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 01:27   
0
UP DOWN

Oby siĂŞ nie okazaÂło, Âże nie dasz mu Âżadnego, tylko jeszcze kupisz Lux Fobo (HP lub HVLP 70 zÂł). Uwierz, to nie popelina. Nie oÂśmieszaÂłbym sie tutaj.
www.autolakier.pl

zed
Wysłany: 2008-01-13, 01:37   
0
UP DOWN

nie czaje o co chodzi??

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 01:43   
0
UP DOWN

Te podróby maja naprawde dobre wykonanie. Pisalem, ¿e goœÌ który mia³ orygina³y saty by³ podniecony tymi podróbkami. Je¿eli masz swój karabinek i porównasz sobie ten tani z orygina³em, mo¿e siê okazaÌ, ¿e obydwa s¹ na tyle dobre, ¿e szkoda je dawaÌ komukolwiek. Dlatego bêdziesz musia³ kupiÌ dla pracownika naprawdê coœ taniego :wink:
www.autolakier.pl

zed
Wysłany: 2008-01-13, 01:46   
0
UP DOWN

ok czaje, a sÂą do tego jakies zestawiki naprawcze??

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 01:49   
0
UP DOWN

jasne, oryginaÂły saty teÂż pasujÂą
www.autolakier.pl

rbfm 
Wysłany: 2008-01-13, 02:26   
0
UP DOWN

ixell napisał/a:
oryginaÂły saty teÂż pasujÂą

he he he........... ciekawe czy jest na swiecie choc jedna osoba ktora ma w podrobie orginal saty hahaha

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 02:32   
0
UP DOWN

To po³¹czenie, jak wódka z pepsi. Pepsi to orygina³, a wódka od ruskich na sprycie, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
www.autolakier.pl

marikk 
Wysłany: 2008-01-13, 10:52   
0
UP DOWN

A co na to Âżeknie baqo co lepsze Jonneswey czy te podrĂłbki saty??

baqo 
Wysłany: 2008-01-13, 11:39   
0
UP DOWN

jak widzĂŞ te podrĂłbki to mnie nachodzi Âśmiechem! :lol: :lol: :lol: widziaÂłeÂś kiedyÂś profesjonalistĂŞ na podrĂłbach :shock: uwaÂżam Âże lepiej jest raz kupiĂŚ porzÂądne narzĂŞdzie :!:

marikk 
Wysłany: 2008-01-13, 11:42   
0
UP DOWN

A co sÂądzisz o tym Joonesweyu ??

baqo 
Wysłany: 2008-01-13, 12:13   
0
UP DOWN

za takie pieniÂądze! powiem Ci szczerze z dziesiĂŞĂŚ lat temu kupiÂłem joonesweya(koÂło piĂŞciu stĂłwek),to nim trochĂŞ malowaÂłem,mam go do dziÂś,tak jak online -do brudniejszej roboty.z korpusu nawet juÂż chrom odchodzi. teraz musisz patrzeĂŚ pod wzglĂŞdem wody,Âżeby siĂŞ nadawaÂł,widzisz to zaleÂży co i ile chcesz takim sprzĂŞtem robiĂŚ?

ixell
Wysłany: 2008-01-13, 12:37   
0
UP DOWN

baqo napisał/a:
za takie pieniÂądze! powiem Ci szczerze z dziesiĂŞĂŚ lat temu kupiÂłem joonesweya(koÂło piĂŞciu stĂłwek),to nim trochĂŞ malowaÂłem,mam go do dziÂś,tak jak online -do brudniejszej roboty.z korpusu nawet juÂż chrom odchodzi. teraz musisz patrzeĂŚ pod wzglĂŞdem wody,Âżeby siĂŞ nadawaÂł,widzisz to zaleÂży co i ile chcesz takim sprzĂŞtem robiĂŚ?

Chrom odchodzi? I twierdzisz, ¿e to oryginalne produkty? Jooneswey, ciekawe co to za firma. Kiedyœ chiùskie pistolety mia³y ró¿ne ³adne nazwy. Pamiêtam mój pierwszy z 1995 roku, który kosztowa³ 650 z³. To byl kosmos. Siê nim podnieca³em, a to by³o takie gowno jak te dzisiaj za 60 z³.
www.autolakier.pl

Wysłany: 2008-01-13, 12:57   
0
UP DOWN
MTGarage.

no kaÂżdy musi zrozumieĂŚ, Âże takie pistolety sÂą dobre do nauki na paru elementach, a potem zostawiĂŚ sobie wÂłaÂśnie tak jak ja czy Baqo do brudnej roboty. stara sata jet 90 1.4mm, ktĂłrÂą kupiÂłem uÂżywanÂą, na oryginalnych czĂŞsciach za 150zÂł (ok 9 lat) sypie lepiej baze od tych jonnensweyĂłw itd :wink:

zaÂś sam jet 90 odbiega od mojej saty 2000 znacznie, a od 3000 to nie ma juÂż co gadaĂŚ ;]

wiĂŞc nie ma rady, by te podrĂłbki byÂły chodzby w 15% tak dobre jak oryginaÂł :wink:
i nie rozumiĂŞ toku myslenia lakiernikĂłw, ktorym Ixxel sprzedaÂł te podrĂłby: lepiej zmieniaĂŚ co jakiÂś czas te pistolety zamiast kupic 1 porzÂądny. to tak jakby zmieniaĂŚ ciÂągle zonĂŞ... zamiast jednej piĂŞknej, mÂądrej i kochajÂącej co 3 miesiÂące braĂŚ sobie innÂą, ale brzydkÂą, gÂłupiÂą i Âździre :mrgreen:

baqo 
Wysłany: 2008-01-13, 13:23   
0
UP DOWN

online napisał/a:
: lepiej zmieniaĂŚ co jakiÂś czas te pistolety zamiast kupic 1 porzÂądny. to tak jakby zmieniaĂŚ ciÂągle zonĂŞ... zamiast jednej piĂŞknej, mÂądrej i kochajÂącej co 3 miesiÂące braĂŚ sobie innÂą, ale brzydkÂą, gÂłupiÂą i Âździre
:lol: ha...ha...ha...

Wysłany: 2008-01-13, 14:06   
0
UP DOWN
MTGarage.

baqo napisał/a:
online napisał/a:
: lepiej zmieniaĂŚ co jakiÂś czas te pistolety zamiast kupic 1 porzÂądny. to tak jakby zmieniaĂŚ ciÂągle zonĂŞ... zamiast jednej piĂŞknej, mÂądrej i kochajÂącej co 3 miesiÂące braĂŚ sobie innÂą, ale brzydkÂą, gÂłupiÂą i Âździre
:lol: ha...ha...ha...

No co? :razz: przecie taka jest prawda :grin:

tu nie chodzi o sam¹ ¿ywotnoœÌ (patent ze zmienianiem gun'ów), ale o jakoœÌ przedewszystkim!

tak swojÂą drogÂą dysza do saty koszt. min. te 200zÂł, a caÂły pistolet 190 :lol:

rbfm 
Wysłany: 2008-01-13, 14:30   
0
UP DOWN

online napisał/a:
lepiej zmieniaĂŚ co jakiÂś czas te pistolety zamiast kupic 1 porzÂądny. to tak jakby zmieniaĂŚ ciÂągle zonĂŞ... zamiast jednej piĂŞknej, mÂądrej i kochajÂącej co 3 miesiÂące braĂŚ sobie innÂą, ale brzydkÂą, gÂłupiÂą i Âździre

ja postepuje w ten sposob ze szlifierkami, opalarkami i innym gownem hipermarketowym. i mam ciagle nowy sprzet bo wymieniam na gwarancji. natomiast pistolety mam najweyzszej klasy i nie zamierzam brac szajsu.

[ Dodano: 2008-01-13, 14:31 ]
online napisał/a:
tak swojÂą drogÂą dysza do saty koszt. min. te 200zÂł, a caÂły pistolet 190 :lol:

dysza do moich sat kosztuje prawie 8 stowek.

Omnix
Wysłany: 2008-01-13, 14:47   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:
ja postepuje w ten sposob ze szlifierkami, opalarkami i innym gownem hipermarketowym. i mam ciagle nowy sprzet bo wymieniam na gwarancji.

Piszesz to na ka¿dym kroku, mia³eœ doczynienia z urz¹dzeniami Festoola? My mamy 3 szlifierki z EQ i codziennie przerobi¹ któr¹œ godzine i myœlisz, ¿e w nich nic nie pada? Œrednio 1/2 razy na rok lec¹ na serwis ka¿de urz¹dzenie elektryczne wymaga serwisu tak samo z samochodem: filtry, klocki, tarcze, amory, dr¹¿ki itp musisz wymieniaÌ :wink:
Ale jakoÂści jak na Festoolu w Âżyciu na einhelu nie uzyskasz, kiedyÂś wujek "lakiernik" mi siĂŞ pochwaliÂł :mrgreen: Ja oczywiÂście zachowaÂłem spokuj o pochwaliÂłem :razz:
Tak samo z opalarkami Steinel nie jest drogi a za granic¹ stoji na poziomie Makity itp. Jak nie chcesz kupe kasy na Makity, Hitachi wywalaÌ to Celma nie jest zabujczo droga a jakoœÌ jest ok :wink:
rbfm napisał/a:

Do moich Sat i Devillbisa te¿ :twisted: Po co to pisaÌ jak ka¿dy kto siedzi w bran¿y wie jakie wi¹¿¹ siê z tym koszta...

rbfm 
Wysłany: 2008-01-13, 15:20   
0
UP DOWN

Cytat:

Piszesz to na ka¿dym kroku, mia³eœ doczynienia z urz¹dzeniami Festoola? My mamy 3 szlifierki z EQ i codziennie przerobi¹ któr¹œ godzine i myœlisz, ¿e w nich nic nie pada? Œrednio 1/2 razy na rok lec¹ na serwis ka¿de urz¹dzenie elektryczne wymaga serwisu tak samo z samochodem: filtry, klocki, tarcze, amory, dr¹¿ki itp musisz wymieniaÌ :wink:

ty ale o co ci chodzi? ja wymieniam sprzet nie wtedy kiedy sie zepsuje, tylko profilaktycznie co kilk tygodni. jeszcze nigdy mi sie nic nie zepsulo bo po prostu nie mialo kiedy.

[ Dodano: 2008-01-13, 15:21 ]
Omnix napisał/a:
Do moich Sat i Devillbisa te¿ :twisted: Po co to pisaÌ jak ka¿dy kto siedzi w bran¿y wie jakie wi¹¿¹ siê z tym koszta...

na tym forum nie kazdy jest zwiazany z branza. po to wlasnie pisza ci ktorzy wiedza wiecej niz laicy.

Omnix
Wysłany: 2008-01-13, 15:24   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

na tym forum nie kazdy jest zwiazany z branza. po to wlasnie pisza ci ktorzy wiedza wiecej niz laicy.

Bo piszesz, Âże tylko firmowych pistoletĂłw uÂżywasz a wyÂżej wymienionych szlifierek itp nie...
Pisa³eœ kiedyœ, ¿e einhell'em a firmówk¹ robi sie tak samo tylko d³u¿ej wytrzyma, porównaj festoola do einhella i bêdziesz wiedzia³ czym sie ró¿ni¹ profi narzêdzia od ogólno dostêpnego shitu.

rbfm 
Wysłany: 2008-01-13, 15:28   
0
UP DOWN

Omnix napisał/a:
Pisa³eœ kiedyœ, ¿e einhell'em a firmówk¹ robi sie tak samo tylko d³u¿ej wytrzyma, porównaj festoola do einhella i bêdziesz wiedzia³ czym sie ró¿ni¹ profi narzêdzia od ogólno dostêpnego shitu.

a czym sie rozni praca markowej wiertarki, opalarki, flexa czy zwyklej prostokatnej oscylacyjnej? niczym. innych narzedzi nie uzywam.

Omnix
Wysłany: 2008-01-13, 15:36   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

niczym.

Nie mam zamiaru siĂŞ kÂłuciĂŚ bo wiem, Âże to chyba Twoje hobby :mrgreen:
PorĂłwnanie oscylacyjnej festoola i porĂłwnanie oscylacyjnej Einhella jest jak porĂłwnanie klucza proxxona a topexem. Tak samo wiertarka z marketu telepie siĂŞ jak stara pinda a makita nie.
Mi to obojĂŞtne czego uÂżywacie, ale nieraz jak jestem u jakiegoÂś znajomego, kumpla i chce, Âżeby mu coÂś pomĂłc i jak biore do rÂąk takÂą zabawke to nie wiem czy zaraz sie nie rozleci...

Co do pistoletĂłw tej firmy miaÂł ktoÂś doczynienia z ich pistoletami do aerografu? Znajomy takie cuÂś chciaÂł kupiĂŚ.

baqo 
Wysłany: 2008-01-13, 15:38   
0
UP DOWN

online napisał/a:
tak swojÂą drogÂą dysza do saty koszt. min. te 200zÂł,
sama dysza!
rbfm napisał/a:
a tutaj dysza ,gÂłowica i iglica :wink:

rbfm 
Wysłany: 2008-01-13, 15:42   
0
UP DOWN

Omnix napisał/a:
Tak samo wiertarka z marketu telepie siĂŞ jak stara pinda a makita nie.

chyba nie mailes w rece dawno marketowej wiertarki.

baqo napisał/a:
a tutaj dysza ,gÂłowica i iglica :wink:

zgadza sie. bo kto kupuje sama dysze ? da sie w ogole kupic ?

Wysłany: 2008-01-13, 15:49   
0
UP DOWN
MTGarage.

ema panowie :) mi chodziÂło o dyszĂŞ do saty 2000, a konkretniej o caÂły zestaw, bo o takim byÂła mowa w przypadku 'podrĂłb' saty w tym topicu :wink:

no moze nie 200zÂł, a 300zÂł

http://allegro.pl/item296...1_4_.html#photo

czyli najtaĂąsza wersja pistoletu 190zÂł, a sam zestaw 300 :razz: :grin:

Omnix
Wysłany: 2008-01-13, 17:12   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

chyba nie mailes w rece dawno marketowej wiertarki.

JakiÂś miesiÂąc temu, Pegas albo Pegasus z koniem czy tam pegazem w kaÂżdym bÂądÂź razie byÂła...

Bisuside14 
Wysłany: 2008-01-16, 11:08   
0
UP DOWN
MĂłw mi Bisu:D

Po¿¹dna, bo polska :wink:

rbfm 
Wysłany: 2008-01-16, 14:24   
0
UP DOWN

Omnix napisał/a:
JakiÂś miesiÂąc temu, Pegas albo Pegasus z koniem czy tam pegazem w kaÂżdym bÂądÂź razie byÂła...

i co, nie wiercila? no to zepsuta byla.

Omnix
Wysłany: 2008-01-16, 17:06   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

...... jaki Ty cenzura jesteœ, g³ówka trzepa³a siê jak .... wie co !!!!!!
Po...... sobie einhelami guru lakiernictwa, k..... nie znam drugiego typa jak Ty co k.... na kaÂżde sÂłowo krytyki beczy jak maÂłe rozpieszczone dziecko !!!!!!
Dalej mĂłw sobie, Âże Novol, einhel i reszta h...... jest najlepsza !!!!!

rbfm 
Wysłany: 2008-01-16, 21:07   
0
UP DOWN

Omnix napisał/a:

...... jaki Ty cenzura jesteœ, g³ówka trzepa³a siê jak ..... wie co !!!!!!
P....... sobie einhelami guru lakiernictwa, k.... nie znam drugiego typa jak Ty co k.... na kaÂżde sÂłowo krytyki beczy jak maÂłe rozpieszczone dziecko !!!!!!

pieknie sie przedstawiles. niezly z ciebie prostak. a tak przy okazji to nie wiem o co ci chodzi z jakims einhelem. nie mam nic takiego.

Omnix
Wysłany: 2008-01-16, 21:38   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

pieknie sie przedstawiles. niezly z ciebie prostak.

WeŸ zluzuj cz³owieku bo jak widze Twoj¹ cenzuraœÌ to mnie czepie czy tak trudno Tobie zrozumieÌ, ¿e gówno w ¿yciu nie bêdzie lepsze od profesjonlanego sprzêtu?
Na okrĂŞte piszesz o syfie z super-marketu i novolu... MoÂże Ty masz czas goniĂŚ i prosiĂŚ siĂŞ o gwarancje, ale ja nie mam czasu u ksiĂŞgowej 5minut dÂłuÂżej posiedzieĂŚ mimo, iÂż pracownikĂłw mamy zaufanych...
Na ka¿dym kroku jak Ci coœ nie podpasuje to hamstwo i cenzuraœÌ z Twojej strony!!! Nikt Ci nic nie napisze, ale ju¿ nie wytrzymuje na Twoje idiotyczne odzywki:

rbfm napisaÂł/a:

Zepsuta? Ty wiesz co to znaczy, Âże coÂś jest zepsute? Idiotyzm i tyle...

I Ty pieprzysz caÂły czas o ortografii i o skÂładni zdania... Jak Ci niepasuje, Âże ktoÂś jest dyslektykiem, albo miaÂł na tyle barwne mÂłodociane Âżycie, Âże opuszczaÂł szkoÂłe i omijaÂł lekcje typu: "kiedy piszemy "rz" a kiedy "Âż" to nie czytaj, robisz siebie poloniste po wyÂższej uczelni! Jak dojdziesz do poziomu, Âże bĂŞdziesz miaÂł 20 pracownikĂłw i bĂŞdziesz chodziÂł w fraku i biaÂłych rĂŞkawiczkach to sobie rozmawiaj z Panami z koncernĂłw z ktĂłrymi bĂŞdziesz podpisywaÂł kontrakty na "Âą-ĂŞ", ale szaro to widze bo nie wiem jaki koncern podpisze umowe z kimÂś kto nie prowadzi dziaÂłalnoÂści caÂły rok i wiĂŞcej siedzi w markecie w dziale serwis niÂż w biurze...

I wÂłaÂśnie Online wiedziaÂł dlaczego siĂŞ nie rejstrowaÂłem...

rbfm 
Wysłany: 2008-01-16, 22:14   
0
UP DOWN

Cytat:
I wÂłaÂśnie Online wiedziaÂł dlaczego siĂŞ nie rejstrowaÂłem...

ojej tylko sie nie rozplacz. chcesz o tym pogadac?

ps. dyslektyk to jest inaczej leĂą.

Omnix
Wysłany: 2008-01-16, 22:38   
0
UP DOWN

rbfm napisał/a:

chcesz o tym pogadac?

Mam ciekawsze tematy do omawiania :mrgreen:
rbfm napisał/a:

dyslektyk to jest inaczej leĂą.

LeĂą to ktoÂś komu siĂŞ Âłaskawie zdania od duÂżej litery nie chce napisaĂŚ :mrgreen:
Dyleksja to choroba i tu mnie Panie polonisto nie poprawiaj bo z wyksztaÂłcenia jestem medykiem :twisted: Tak z kaprysu :razz:

Tak wogóle to ponawiam pytanie o aerograf tej firmy bo kumpel ma jak¹œ wielk¹ okazje i nie wie czy warto czy lepiej jak¹œ podróbe z allegro zamówiÌ...

danielpainter 
Wysłany: 2008-01-16, 23:02   
0
UP DOWN
AIRBRUSH:D:D:D:D

moj znajomek prowadzi studio aerorafu, maluje motocykle jak ja i uzywa tylko Saty, bardzo zachwala, wychodzi mu zajebiscie:
http://www.airbrushing.pl/content/view/3/5/
odsyÂłam tym linkiem na jego WWW, fotek prac chyba nie trzeba komentowaĂŚ :wink:
Jak ma okazje to WARTO bo i bez okazii warto :lol:

rbfm 
Wysłany: 2008-01-16, 23:07   
0
UP DOWN

Omnix napisał/a:
Dyleksja to choroba

no choroba. lenistwo to niestety choroba.

danielpainter 
Wysłany: 2008-01-16, 23:08   
0
UP DOWN

ja tych chinskich czasem uzywam bo zostaÂło mi kilka z dawnych prac, dobrze sie nimi maluje, nawet cieniutkie linie fajnie wychodza, ale maja wielka wade czyli uszczelki ktĂłre rozpuszczaja sie od rozpuzczalnika i dzieja sie cuda. ja jednak kupiÂłem pare lepszych aero do prac ktĂłre wykonuje dla klientĂłw bo tymi chinskimi to idzie sie zaje..ĂŚ :wink:

ixell
Wysłany: 2008-01-16, 23:19   
0
UP DOWN

danielpainter napisał/a:
ja tych chinskich czasem uzywam bo zostaÂło mi kilka z dawnych prac, dobrze sie nimi maluje, nawet cieniutkie linie fajnie wychodza, ale maja wielka wade czyli uszczelki ktĂłre rozpuszczaja sie od rozpuzczalnika i dzieja sie cuda. ja jednak kupiÂłem pare lepszych aero do prac ktĂłre wykonuje dla klientĂłw bo tymi chinskimi to idzie sie zaje..ĂŚ :wink:

Mam troszkĂŞ takiego sprzĂŞtu, Âże o bazach, akrylach i perÂłach nie wspomnĂŞ, rĂłwnierz transparentach.
www.autolakier.pl

danielpainter 
Wysłany: 2008-01-16, 23:23   
0
UP DOWN

jakie firmy??????

[ Dodano: 2008-01-16, 23:34 ]
ile masz kolorĂłw transparentĂłw????

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu