Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
klimeq 
Wys³any: 2011-06-17, 14:55   Lakiery DuPont, gdzie ??
0
UP DOWN

Sk±d: Stryków
Witam.
Czy móg³by mi kto¶ powiedzieæ gdzie dostane lakier bezbarwny DuPont 3750s w £odzi i okolicach ?? przeje¼dzi³em dzisiaj pó³ dnia i nigdzie nie ma :/

gugun 
Wys³any: 2011-06-17, 17:43   
0
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
na alegro jeden ma lakiery duponta i to nawet w dobrej cenie

wsmpw 
Wys³any: 2011-06-17, 18:53   
0
UP DOWN
Pawe³ WSM

Pomóg³: 1 raz
Sk±d: Pabianice
http://www.pkt.pl/s/pabianice/100387673/eko.html
zadzwoñ spytaj.

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-06-17, 22:04   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
W £odzi to z tym lakierem jest "ciê¿ki temat" :tak: Ostatni raz widzia³em go w zesz³ym roku ,tak na jesieñ :tak: Jak kolego je¿dzisz tak po £odzi to podjed¿ do mnie ;) Mam jeszcze z pó³ litra tego lakieru :tak: Na jakie¶ "ma³e malowanko" powinno starczyæ ;) Pozdrawiam! :spoko:

klimeq 
Wys³any: 2011-06-17, 22:20   
0
UP DOWN

Robertlodz09, czeka³em na Twoj± odpowiedz ale spodziewa³em siê nieco innej :D
hehe :D nie no potrzebuje na cale autko to nie wystarczy, zadzwoniê jutro do Pabianic tam co wsmpw, mówi³ mo¿e bêd± mieli. Oby ;) ale na bajere podjechaæ mogê :cool: ;P

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-06-17, 22:31   
0
UP DOWN

W Pabianicach ten lakier dostaniesz :tak: tam maja "przedstawicielstwo" DuPonta tak¿e ten sklep jest "jako tako zaopatrzony" ;) Ale mimo wszystko jak bywasz w £odzi to mo¿esz wzi±¶c te moje 0,5 lakieru ;) Mieszkam w pobli¿u stacji £ód¿-Widzew i Gie³dy Samochodowej w £odzi. Dok³adnie okolice Salonu Mercedesa ;) Pozdrawiam! :spoko:
ps. Jak na "ca³y samochód" to mo¿esz podjechaæ do Autocoloru na pl.Zwyciêstwa 12 i kupiæ
ich bezbarwny HS 643 :tak: 2:1 tak¿e masz w "komplecie" 1,5 litra dobrego firmowego lakieru :tak:

klimeq 
Wys³any: 2011-06-17, 22:53   
0
UP DOWN

no bylem w³a¶nie na placu ale pyta³em o DuPont ;) daj na PW dok³adny adres to mo¿ne faktycznie podjadê po te pó³ litra ;)

Prezesu
Wys³any: 2011-06-18, 09:32   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Ja siê zaopatrujê na rogu Rzgowskiej i Lokatorskiej u tzw. Araba (sta¿y wyjadacze dobrze wiedz± o kogo chodzi) i kiedy¶ z 500m przed nim w Pasa¿u obok pijalni piwa by³ sklep z mieszalnikiem DuPonta. Sklep nazywa siê chyba Krised. Generalnie s³ysza³em kilka z³ych opinii odno¶nie dobierania przez nich baz, ale je¿eli maj± mieszalnik DuPonta to te¿ maj± podk³ady, szpachle i bezbarwne. Lepiej do nich wcze¶niej zadzwoniæ i spytaæ, bo ja tam nigdy nie by³em.

klimeq 
Wys³any: 2011-06-18, 11:00   
0
UP DOWN

Prezesu, tam te¿ by³em ale by³o zamkniête (pi±tek godzina 13) nie wiem czemu :/
Dzwoni³em tam do tych Pabianic i powiedzia³a mi 116 za litr :shock: czyli za 5 litrów 580zl ale opu¶ci mi do 560 ^^ . A powiedzcie mi jeszcze czy kupowali¶cie mo¿e co¶ na tej stronie : http://www.klakiernik.pl/...uct&prod_id=270 ceny raczej przyzwoite tylko czy towar siê zgadza ? ;)

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-06-20, 06:56   
0
UP DOWN

U tzw. "Araba" na ul. Rzgowskiej 61 (Firma Inez) mo¿na kupiæ materia³y Ranala ,InterTrotona , oraz Max Mayera. Maj± te¿ "w³asne materia³y" (podk³ad i bezbarwny) sprzedawany pod w³asn± nazw± Inez. Nigdy tam nie widzia³em nic z DuPonta ,kiedy¶ mieli te¿ materia³y Novola.Ten sklep ma w³asn± strone internetow±. Lakier 3750 mo¿na by³o kupiæ na ul. Rzgowskiej 57 w firmie Krised :tak: Ale od przesz³o ponad pó³ roku sprzedaj± tam tylko bezbarwny Duxona Co do jako¶ci (pasowalno¶ci) baz z tej mieszalni to moge napisaæ ¿e "trafiaj±" w/g "mojej oceny" tak jak w wiekszo¶ci mieszalni które znam ;) Jest tam "sta³a grupa" klientów :tak:
Ponad 2,5 roku temu by³ (3750) w mieszalni Standoxa na Mileszkach (ul. Pomorska) w £odzi.
Obecnie nigdzie siê "nie u¶wiadczy" tego lakieru w £odzi :nie:
Pozdrawiam! :spoko:

klimeq 
Wys³any: 2011-06-21, 22:59   
0
UP DOWN

Dziêki za podpowiedzi Panowie :) Klar kupiony ;) jak by kto¶ potrzebowa³ co¶ DuPont'a to polecam sklep -Eko. Lakiery samochodowe, Pabianice ul. Karniszewicka :spoko:
Temat do zamkniêcia.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: