Autor |
Wiadomość |
 |
klimeq
|
Wysłany: 2011-06-17, 15:55 Lakiery DuPont, gdzie ??
|
0
|
|
|
|
Witam.
Czy móg³by mi ktoœ powiedzieÌ gdzie dostane lakier bezbarwny DuPont 3750s w £odzi i okolicach ?? przejeŸdzi³em dzisiaj pó³ dnia i nigdzie nie ma |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-06-17, 18:43
|
0
|
|
|

|
na alegro jeden ma lakiery duponta i to nawet w dobrej cenie |
|
|
|
 |
wsmpw
|
Wysłany: 2011-06-17, 19:53
|
0
|
|
|
PaweÂł WSM

|
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2011-06-17, 23:04
|
0
|
|
|

|
W £odzi to z tym lakierem jest "ciê¿ki temat" Ostatni raz widzia³em go w zesz³ym roku ,tak na jesieù Jak kolego je¿dzisz tak po £odzi to podjed¿ do mnie Mam jeszcze z pó³ litra tego lakieru Na jakieœ "ma³e malowanko" powinno starczyÌ Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
klimeq
|
Wysłany: 2011-06-17, 23:20
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09, czekaÂłem na TwojÂą odpowiedz ale spodziewaÂłem siĂŞ nieco innej
hehe nie no potrzebuje na cale autko to nie wystarczy, zadzwoniĂŞ jutro do Pabianic tam co wsmpw, mĂłwiÂł moÂże bĂŞdÂą mieli. Oby ale na bajere podjechaĂŚ mogĂŞ |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2011-06-17, 23:31
|
0
|
|
|

|
W Pabianicach ten lakier dostaniesz tam maja "przedstawicielstwo" DuPonta tak¿e ten sklep jest "jako tako zaopatrzony" Ale mimo wszystko jak bywasz w £odzi to mo¿esz wzi¹œc te moje 0,5 lakieru Mieszkam w pobli¿u stacji £ód¿-Widzew i Gie³dy Samochodowej w £odzi. Dok³adnie okolice Salonu Mercedesa Pozdrawiam!
ps. Jak na "caÂły samochĂłd" to moÂżesz podjechaĂŚ do Autocoloru na pl.ZwyciĂŞstwa 12 i kupiĂŚ
ich bezbarwny HS 643 2:1 takÂże masz w "komplecie" 1,5 litra dobrego firmowego lakieru |
|
|
|
 |
klimeq
|
Wysłany: 2011-06-17, 23:53
|
0
|
|
|
|
no bylem w³aœnie na placu ale pyta³em o DuPont daj na PW dok³adny adres to mo¿ne faktycznie podjadê po te pó³ litra |
|
|
|
 |
Prezesu
|
Wysłany: 2011-06-18, 10:32
|
0
|
|
|
|
Ja siĂŞ zaopatrujĂŞ na rogu Rzgowskiej i Lokatorskiej u tzw. Araba (staÂży wyjadacze dobrze wiedzÂą o kogo chodzi) i kiedyÂś z 500m przed nim w PasaÂżu obok pijalni piwa byÂł sklep z mieszalnikiem DuPonta. Sklep nazywa siĂŞ chyba Krised. Generalnie sÂłyszaÂłem kilka zÂłych opinii odnoÂśnie dobierania przez nich baz, ale jeÂżeli majÂą mieszalnik DuPonta to teÂż majÂą podkÂłady, szpachle i bezbarwne. Lepiej do nich wczeÂśniej zadzwoniĂŚ i spytaĂŚ, bo ja tam nigdy nie byÂłem. |
|
|
|
 |
klimeq
|
Wysłany: 2011-06-18, 12:00
|
0
|
|
|
|
Prezesu, tam teÂż byÂłem ale byÂło zamkniĂŞte (piÂątek godzina 13) nie wiem czemu
DzwoniÂłem tam do tych Pabianic i powiedziaÂła mi 116 za litr czyli za 5 litrĂłw 580zl ale opuÂści mi do 560 . A powiedzcie mi jeszcze czy kupowaliÂście moÂże coÂś na tej stronie : http://www.klakiernik.pl/...uct&prod_id=270 ceny raczej przyzwoite tylko czy towar siĂŞ zgadza ? |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2011-06-20, 07:56
|
0
|
|
|

|
U tzw. "Araba" na ul. Rzgowskiej 61 (Firma Inez) mo¿na kupiÌ materia³y Ranala ,InterTrotona , oraz Max Mayera. Maj¹ te¿ "w³asne materia³y" (podk³ad i bezbarwny) sprzedawany pod w³asn¹ nazw¹ Inez. Nigdy tam nie widzia³em nic z DuPonta ,kiedyœ mieli te¿ materia³y Novola.Ten sklep ma w³asn¹ strone internetow¹. Lakier 3750 mo¿na by³o kupiÌ na ul. Rzgowskiej 57 w firmie Krised Ale od przesz³o ponad pó³ roku sprzedaj¹ tam tylko bezbarwny Duxona Co do jakoœci (pasowalnoœci) baz z tej mieszalni to moge napisaÌ ¿e "trafiaj¹" w/g "mojej oceny" tak jak w wiekszoœci mieszalni które znam Jest tam "sta³a grupa" klientów
Ponad 2,5 roku temu byÂł (3750) w mieszalni Standoxa na Mileszkach (ul. Pomorska) w ÂŁodzi.
Obecnie nigdzie siĂŞ "nie uÂświadczy" tego lakieru w ÂŁodzi
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
klimeq
|
Wysłany: 2011-06-21, 23:59
|
0
|
|
|
|
DziĂŞki za podpowiedzi Panowie Klar kupiony jak by ktoÂś potrzebowaÂł coÂś DuPont'a to polecam sklep -Eko. Lakiery samochodowe, Pabianice ul. Karniszewicka
Temat do zamkniĂŞcia. |
|
|
|