Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
klimeq 
Wysłany: 2011-06-17, 15:55   Lakiery DuPont, gdzie ??
0
UP DOWN

Witam.
Czy móg³by mi ktoœ powiedzieÌ gdzie dostane lakier bezbarwny DuPont 3750s w £odzi i okolicach ?? przejeŸdzi³em dzisiaj pó³ dnia i nigdzie nie ma :/

gugun 
Wysłany: 2011-06-17, 18:43   
0
UP DOWN

na alegro jeden ma lakiery duponta i to nawet w dobrej cenie

wsmpw 
Wysłany: 2011-06-17, 19:53   
0
UP DOWN
PaweÂł WSM

http://www.pkt.pl/s/pabianice/100387673/eko.html
zadzwoĂą spytaj.

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-06-17, 23:04   
0
UP DOWN

W £odzi to z tym lakierem jest "ciê¿ki temat" :tak: Ostatni raz widzia³em go w zesz³ym roku ,tak na jesieù :tak: Jak kolego je¿dzisz tak po £odzi to podjed¿ do mnie ;) Mam jeszcze z pó³ litra tego lakieru :tak: Na jakieœ "ma³e malowanko" powinno starczyÌ ;) Pozdrawiam! :spoko:

klimeq 
Wysłany: 2011-06-17, 23:20   
0
UP DOWN

Robertlodz09, czekaÂłem na TwojÂą odpowiedz ale spodziewaÂłem siĂŞ nieco innej :D
hehe :D nie no potrzebuje na cale autko to nie wystarczy, zadzwoniĂŞ jutro do Pabianic tam co wsmpw, mĂłwiÂł moÂże bĂŞdÂą mieli. Oby ;) ale na bajere podjechaĂŚ mogĂŞ :cool: ;P

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-06-17, 23:31   
0
UP DOWN

W Pabianicach ten lakier dostaniesz :tak: tam maja "przedstawicielstwo" DuPonta tak¿e ten sklep jest "jako tako zaopatrzony" ;) Ale mimo wszystko jak bywasz w £odzi to mo¿esz wzi¹œc te moje 0,5 lakieru ;) Mieszkam w pobli¿u stacji £ód¿-Widzew i Gie³dy Samochodowej w £odzi. Dok³adnie okolice Salonu Mercedesa ;) Pozdrawiam! :spoko:
ps. Jak na "caÂły samochĂłd" to moÂżesz podjechaĂŚ do Autocoloru na pl.ZwyciĂŞstwa 12 i kupiĂŚ
ich bezbarwny HS 643 :tak: 2:1 takÂże masz w "komplecie" 1,5 litra dobrego firmowego lakieru :tak:

klimeq 
Wysłany: 2011-06-17, 23:53   
0
UP DOWN

no bylem w³aœnie na placu ale pyta³em o DuPont ;) daj na PW dok³adny adres to mo¿ne faktycznie podjadê po te pó³ litra ;)

Prezesu
Wysłany: 2011-06-18, 10:32   
0
UP DOWN

Ja siĂŞ zaopatrujĂŞ na rogu Rzgowskiej i Lokatorskiej u tzw. Araba (staÂży wyjadacze dobrze wiedzÂą o kogo chodzi) i kiedyÂś z 500m przed nim w PasaÂżu obok pijalni piwa byÂł sklep z mieszalnikiem DuPonta. Sklep nazywa siĂŞ chyba Krised. Generalnie sÂłyszaÂłem kilka zÂłych opinii odnoÂśnie dobierania przez nich baz, ale jeÂżeli majÂą mieszalnik DuPonta to teÂż majÂą podkÂłady, szpachle i bezbarwne. Lepiej do nich wczeÂśniej zadzwoniĂŚ i spytaĂŚ, bo ja tam nigdy nie byÂłem.

klimeq 
Wysłany: 2011-06-18, 12:00   
0
UP DOWN

Prezesu, tam teÂż byÂłem ale byÂło zamkniĂŞte (piÂątek godzina 13) nie wiem czemu :/
DzwoniÂłem tam do tych Pabianic i powiedziaÂła mi 116 za litr :shock: czyli za 5 litrĂłw 580zl ale opuÂści mi do 560 ^^ . A powiedzcie mi jeszcze czy kupowaliÂście moÂże coÂś na tej stronie : http://www.klakiernik.pl/...uct&prod_id=270 ceny raczej przyzwoite tylko czy towar siĂŞ zgadza ? ;)

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-06-20, 07:56   
0
UP DOWN

U tzw. "Araba" na ul. Rzgowskiej 61 (Firma Inez) mo¿na kupiÌ materia³y Ranala ,InterTrotona , oraz Max Mayera. Maj¹ te¿ "w³asne materia³y" (podk³ad i bezbarwny) sprzedawany pod w³asn¹ nazw¹ Inez. Nigdy tam nie widzia³em nic z DuPonta ,kiedyœ mieli te¿ materia³y Novola.Ten sklep ma w³asn¹ strone internetow¹. Lakier 3750 mo¿na by³o kupiÌ na ul. Rzgowskiej 57 w firmie Krised :tak: Ale od przesz³o ponad pó³ roku sprzedaj¹ tam tylko bezbarwny Duxona Co do jakoœci (pasowalnoœci) baz z tej mieszalni to moge napisaÌ ¿e "trafiaj¹" w/g "mojej oceny" tak jak w wiekszoœci mieszalni które znam ;) Jest tam "sta³a grupa" klientów :tak:
Ponad 2,5 roku temu byÂł (3750) w mieszalni Standoxa na Mileszkach (ul. Pomorska) w ÂŁodzi.
Obecnie nigdzie siĂŞ "nie uÂświadczy" tego lakieru w ÂŁodzi :nie:
Pozdrawiam! :spoko:

klimeq 
Wysłany: 2011-06-21, 23:59   
0
UP DOWN

DziĂŞki za podpowiedzi Panowie :) Klar kupiony ;) jak by ktoÂś potrzebowaÂł coÂś DuPont'a to polecam sklep -Eko. Lakiery samochodowe, Pabianice ul. Karniszewicka :spoko:
Temat do zamkniĂŞcia.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu