Autor |
Wiadomo¶æ |
|
gdulus
|
Wys³any: 2011-06-30, 07:14 MINI SZLIFOERKA DO punktowego USUWANIA WTR¡CEN
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 227
|
prosze doradzcie jak± zakupic szlifierke do usuwania wtracen na bezbarwnym przed polerka
mam duza szlifierke metabo ktora lece caly element ale pozniej chcialbym jakas mala szlifierka pousuwac wtracenia zeby nie naginac 2000 w dwa palce bo i tak po dlugim tarciu widac gdzie byly wtracenia jakby male dolki , wiec mysle o jakiejs szlifierce punktowej na wtracenia
chcialbym bardzo zeby to byla elektryczna szlifierka zeby duzo nie chalasowac i nie wlaczac kompresora
czy cos takiego sie nadaje jak na pierwszym zdjeciu
a moze cos takiego jak na drugim zdjeciu tylko ze ta jest pod kompresor
$(KGrHqYOKokE324tLjS8BOC0N67gTw~~0_12.JPG
|
|
Plik ¶ci±gniêto 3685 raz(y) 8.63 KB |
KGrHqYOKiYE1fKJ3kFKBNlw1m2eQ_12.JPG
|
|
Plik ¶ci±gniêto 98 raz(y) 52.64 KB |
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2011-06-30, 09:23
|
0
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
taka jak masz na 1szym zdjeciu mimo wszystko napewno warto kupic...swietnie zdaje egzamin w szlifowaniu trudno dostepnych miejsc takich jak wneki, w bagaznikach i wszedzie tam gdzie boli paluszek...a czy do polerki sie przyda to bedziesz mial okazje sie przekonac... |
|
|
|
|
gdulus
|
Wys³any: 2011-06-30, 12:34 Re: MINI SZLIFOERKA DO punktowego USUWANIA WTR¡CEN
|
0
|
|
|
|
wiec moze i j± zakupie poczekam jeszcze na inne wypowiedzi
[ Dodano: 2011-07-01, 10:55 ]
panowie ktora brac
zastosowanie
przede wszyskim do usuwania wtracen przed polerko
do przgotowywania alusow do polakierowania( zdarcie farby , przytarcie szpachli podkladu)
prawedzie maski oraz wszelkie trudno dostepne miejsca
któr± brac
1
2
|
|
|
chudson
|
Wys³any: 2011-07-01, 11:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 213
|
Ja bym bra³ drug± ... ale nie wierze aby która¶ z nich pomog³a w czyszczeniu felg - i tak sie narobisz papierem ¶ciernym w rêce ¿eby doczy¶ciæ zakamarki |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2011-07-01, 14:06
|
0
|
|
|
|
2 to mini odpowiednik normalnej...wiec malo przydatna pierwsza lepsza...czubkiem dojdziesz w kazdy zakamarek nawet przy wiekszosci felg w czym sie z kolega wyzej nie zgodze... a co do firmy to daje rade...tez mam taka tej samej firmy i 3 lata bezawaryjnie smiga |
|
|
|
|
gdulus
|
Wys³any: 2011-07-01, 20:11
|
0
|
|
|
|
GUGUM a do usuwania wtracen na lakierze przed polerka bedzie dobra ???? |
|
|
gugun
|
Wys³any: 2011-07-02, 09:52
|
0
|
|
|
|
nie mam pojecia...ja robie starym sposobem "na mokro"przed polerka i ew. syfki usuwam recznie i nie mam problemow z tym ze nie tre na palucha al dziure w lakierze robie:) ale mysle ze przytrze ci ewentualne ubytki lepiej niz palec o ile nie bedziesz ostrym rantem dziur fobil tylko likwidowal te braki cala powierzchnia owej maszynki |
|
|
|