Autor |
Wiadomość |
 |
gdulus
|
Wysłany: 2011-06-30, 08:14 MINI SZLIFOERKA DO punktowego USUWANIA WTRÂĄCEN
|
0
|
|
|
|
prosze doradzcie jakÂą zakupic szlifierke do usuwania wtracen na bezbarwnym przed polerka
mam duza szlifierke metabo ktora lece caly element ale pozniej chcialbym jakas mala szlifierka pousuwac wtracenia zeby nie naginac 2000 w dwa palce bo i tak po dlugim tarciu widac gdzie byly wtracenia jakby male dolki , wiec mysle o jakiejs szlifierce punktowej na wtracenia
chcialbym bardzo zeby to byla elektryczna szlifierka zeby duzo nie chalasowac i nie wlaczac kompresora
czy cos takiego sie nadaje jak na pierwszym zdjeciu
a moze cos takiego jak na drugim zdjeciu tylko ze ta jest pod kompresor
$(KGrHqYOKokE324tLjS8BOC0N67gTw~~0_12.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 3764 raz(y) 8.63 KB |
KGrHqYOKiYE1fKJ3kFKBNlw1m2eQ_12.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 98 raz(y) 52.64 KB |
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-06-30, 10:23
|
0
|
|
|

|
taka jak masz na 1szym zdjeciu mimo wszystko napewno warto kupic...swietnie zdaje egzamin w szlifowaniu trudno dostepnych miejsc takich jak wneki, w bagaznikach i wszedzie tam gdzie boli paluszek...a czy do polerki sie przyda to bedziesz mial okazje sie przekonac... |
|
|
|
 |
gdulus
|
Wysłany: 2011-06-30, 13:34 Re: MINI SZLIFOERKA DO punktowego USUWANIA WTRÂĄCEN
|
0
|
|
|
|
wiec moze i jÂą zakupie poczekam jeszcze na inne wypowiedzi
[ Dodano: 2011-07-01, 10:55 ]
panowie ktora brac
zastosowanie
przede wszyskim do usuwania wtracen przed polerko
do przgotowywania alusow do polakierowania( zdarcie farby , przytarcie szpachli podkladu)
prawedzie maski oraz wszelkie trudno dostepne miejsca
ktĂłrÂą brac
1
2
 |
|
 |
chudson
|
Wysłany: 2011-07-01, 12:24
|
0
|
|
|
|
Ja bym braÂł drugÂą ... ale nie wierze aby ktĂłraÂś z nich pomogÂła w czyszczeniu felg - i tak sie narobisz papierem Âściernym w rĂŞce Âżeby doczyÂściĂŚ zakamarki |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-07-01, 15:06
|
0
|
|
|

|
2 to mini odpowiednik normalnej...wiec malo przydatna pierwsza lepsza...czubkiem dojdziesz w kazdy zakamarek nawet przy wiekszosci felg w czym sie z kolega wyzej nie zgodze... a co do firmy to daje rade...tez mam taka tej samej firmy i 3 lata bezawaryjnie smiga |
|
|
|
 |
gdulus
|
Wysłany: 2011-07-01, 21:11
|
0
|
|
|
|
GUGUM a do usuwania wtracen na lakierze przed polerka bedzie dobra ???? |
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-07-02, 10:52
|
0
|
|
|

|
nie mam pojecia...ja robie starym sposobem "na mokro"przed polerka i ew. syfki usuwam recznie i nie mam problemow z tym ze nie tre na palucha al dziure w lakierze robie:) ale mysle ze przytrze ci ewentualne ubytki lepiej niz palec o ile nie bedziesz ostrym rantem dziur fobil tylko likwidowal te braki cala powierzchnia owej maszynki |
|
|
|