Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
bruno77
Wysłany: 2011-07-30, 22:56   czemu baza z allegro jest taka tania
0
UP DOWN

jak w temacie tu jest przykÂład http://allegro.pl/orygina...1741548498.html

Robertlodz09 
Wysłany: 2011-07-30, 23:33   
0
UP DOWN

Jak nie wiesz to pomyÂśl ;) jakaÂś przyczyna musi byĂŚ ^^ Pozdrawiam! :spoko:

Homer S. 
Wysłany: 2011-07-31, 08:30   
0
UP DOWN

Robertlodz09 napisał/a:
Jak nie wiesz to pomyÂśl ;) jakaÂś przyczyna musi byĂŚ ^^ Pozdrawiam! :spoko:

Tu siĂŞ nie zgodzĂŞ i podajĂŞ przykÂład ten sam numer farby nalany z Duponta w mieszalni stacjonarnej gdzie ludzi znam od lat. Baza za 260zÂł litr kryje na 6 warstw :!: :?: .Jak wyÂżej ten sam numer nalany z Haya za 90zÂł numer podajĂŞ przez telefon i raz w tygodniu pod bramĂŞ przywoÂźi mi to Pan busem baza kryje na 2-3 warstw :idea: . I kto tu jest uczciwszy ten co patrzÂąc mi prosto w oczy leje siuÂśki z mieszalnika :nie: reklamujÂąc siĂŞ znanÂą firmÂą :?: a moÂże ten co mĂłgÂłby oszukaĂŚ bo nikt go nie widzi jak nalewa farbĂŞ bo sprzedajĂŞ ja przez np Allegro :idea: . Tu nie ma reguÂły to kwestia uczciwoÂści ludzkiej bo ja jestem w stanie zapÂłaciĂŚ za bazĂŞ 260zÂł ale bez ,,dodatkowych dodatkĂłw,, :D .

jacenty 741
Wysłany: 2011-07-31, 10:24   
0
UP DOWN

Tak,zgadzam siĂŞ z Homerem,wszystko opiera siĂŞ na uczciwoÂści.Szkoda tylko,Âże tak czĂŞsto jej brak,trudno jest poleciĂŚ jednoznacznie uczciwego sprzedawcĂŞ internetowego.Ja kupiÂłem raz,i nie narzekam,to byÂł Profix z elekiery,nie ma mowy o pasowalnoÂści,bo to byÂła caÂłoÂściĂłwka.
Natomiast mojÂą uwagĂŞ zwraca coÂś innego:sprzedajÂący uwielbiajÂą napisaĂŚ o oryginalnym lakierze,jakim lakierowane sÂą samochody.Oryginalny,to znaczy jaki?Ten sam,co w fabryce?To czemu nie piszÂą:lakier (np)DuPont,jakim lakierowane sÂą samochody w fabryce?
To nie jest oryginalny lakier,tylko lakier w odcieniu takim jak lakierowany w fabryce.Nie musi mieÌ takiej pokrywalnoœci i trwa³oœci,jak fabryczny,ale tak wygl¹da.Ale to ju¿ szczegó³ wiadomy dla Was,specjaliœci,a nie dla laika buszuj¹cego w internecie w poszukiwaniu paru ciaków oszczêdnoœci podczas naprawy swojego bolidu.

bruno77
Wysłany: 2011-07-31, 10:43   
0
UP DOWN

jacenty 741 napisał/a:
.Ja kupiÂłem raz,i nie narzekam,to byÂł Profix z elekiery

o widzisz wÂłasnie ta firma elakiery mnie zastanawiaÂła czy nie sprĂłbowaĂŚ jakoÂści lakieru... bo cena kuszÂąca... jak z kryciem??

jacenty 741
Wysłany: 2011-07-31, 10:49   
0
UP DOWN

Bezproblemowo,ciemna zieleĂą na szarym :oops: podkÂładzie na 2,5.I do tego gĂŞsta,1:1.

bruno77
Wysłany: 2011-07-31, 10:59   
0
UP DOWN

hmm ja potrzebuje lc6p taniej bo to i tak caÂłoÂściĂłwka
lakier 2:1
http://allegro.pl/lakier-...1734690196.html ryzykowaĂŚ czy dopÂłaĂŚic w lakierni.... rozwiejcie moje wÂątpliwoÂści :/
http://allegro.pl/orginal...724941842.html#

chudson
Wysłany: 2011-07-31, 12:06   
0
UP DOWN

Je¿eli chodzi o lakiery Haya to te¿ nie wszystkie im wychodz¹. S³ysza³em ju¿ od kilku osób ,¿e maj¹ bardzo dobre i tanie bazy czarne ale nie wszystkie ich produkty s¹ tak zachwalane. Sam miesza³em u nich zó³ty akryl i wcale nie chcia³o to kryÌ na jasno szarym podk³adzie a do tego bez dodawania rozpuszczalnika by³o baaardzo rzadkie.

gugun 
Wysłany: 2011-08-01, 10:10   
0
UP DOWN

chudson napisał/a:
Sam miesza³em u nich zó³ty akryl i wcale nie chcia³o to kryÌ
bo zolty akryl nie kryje,jak i czerwony... a vte tanie w tych metalowych puszkach sa farbami wydaje mi sie oryginalnymi i dobrymi z tym ze po terminie...moge sie mylic ale u nas tez maja po 80zeta za litr gotowe kolory i kryja cholernie ladnie...praktycznie po 1 pelnej warstwie mozna sie bardzo zdziwic:) z tym ze jak sie dowiedzialem,oni biora to z niemieckich serwisow i innych na utylizacje...no a firmy takie jak e lakiery i inne nie sprzedawali by napewno totalnego badziewia bo stracila by renome...

damian 
Wysłany: 2011-08-03, 20:54   
0
UP DOWN

mam pytanie, sprzedajÂący ma teÂż czerwony lakier XIRALLIC http://allegro.pl/lakier-...1743394156.html

co to jest za lakier? mam zamiar pomalowaĂŚ samochĂłd 3 warstwowym czerwonym brylantem, moÂże czymÂś takim wyszedÂł by zadowalajÂący efekt i byÂło by Âłatwiej i taniej....

gugun 
Wysłany: 2011-08-04, 08:12   
0
UP DOWN

mysle ze sie nada kolego i efekt bedzie bardzo zadowalajacy

Prezes
Wysłany: 2011-10-20, 18:57   
0
UP DOWN

Cholera, a ja kupiÂłem dzisiaj 0,35 l bazy (razem z rozcieĂączalnikiem, wiĂŞc 0,5 l) za 77 zÂł ^^
Teraz juÂż wiem, czemu tak drogo - bo zapomniaÂłem, Âże jest jeszcze allegro.pl :sciana:

bachus 
Wysłany: 2011-10-23, 16:15   
0
UP DOWN

kupowaÂłem baze kiedys na allegro. jest kiepskiej jakosci (ale bardzo dobrze kryje). i stad cena.
PamiĂŞtajcie koledzy - CHEMII NIE OSZUKASZ.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu