|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
...kuba...
|
Wys³any: 2012-05-22, 21:13 Niedomalowanie ranty klapy
|
0
|
|
|
|
Witam, mam ma³y problem z moim autkiem ( hatchback ) , jaki¶ rok temu by³a odnawiana tylna klapa, by³a wyciêta szyba, dziêki czemu mo¿na by³o ca³kowicie usun±æ rdzê z jej okolic, i odbudowaæ poszycie klapy przy szybie... jednak, lakiernik nie doci±gn± dobrze warstw podk³adu/lakieru, na rantach, zw³aszcza u do³u klapy, i teraz pokaza³a siê ju¿ w tych okolicach rdza, i st±d moje pytanie, jak mo¿na doczy¶ciæ te ranty z rdzy, zapodk³adowaæ je, a nastêpnie po³o¿yæ lakier, bez malowania ca³ej klapy? s± na to jakie¶ sposoby? |
|
|
|
|
pawel1108
|
Wys³any: 2012-05-22, 22:06
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 960 Sk±d: Wroc³aw
|
|
|
|
|
...kuba...
|
Wys³any: 2012-05-22, 22:36
|
0
|
|
|
|
Corsa B kolor, jasny zielony, ma³o kiedy spotka³em drugi taki kolor;) |
|
|
|
|
motyka
|
Wys³any: 2012-05-23, 15:11
|
0
|
|
|
szukam przyuczenia
Pomóg³: 1 raz Posty: 78 Sk±d: Gowarczów
|
widze ze kolega ma takie samo auto jak ja Kuba a nie wychodzi Ci rdza na drzwiach na dole? |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-05-23, 16:30
|
0
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
foty kolego i ci wyrysuje wraz z instrukcja obs³ugi |
|
|
|
|
...kuba...
|
Wys³any: 2012-05-23, 17:03
|
0
|
|
|
|
motyka napisa³/a: | widze ze kolega ma takie samo auto jak ja Kuba a nie wychodzi Ci rdza na drzwiach na dole? |
to chyba ich choroba;) lewe tylne drzwi pasowa³oby zaprawiæ;p, bo na dole wysz³o kilka pêcherzy, a poza tym, to jest jeszcze kilka miejsc na drzwiach, gdzie rdza odpycha listwê ozdobn±... Na razie jestem na studiach i nie mam dostepu do autka, ale jak tylko bêdê mia³ to porobie fotki, bo s± jeszcze tylne prawe drzwi do roboty, by³y otwarte przy wyje¿d¿aniu z gara¿u i zahaczy³y o ¶cianê;/ ale za to wezmê siê dopiero na wakacjach, mam jeszcze podk³ad epoksydowy i akrylowy z Novol-a, po naprawie Lanosa, który ju¿ 2 rok nie widzia³ asfaltu;/ |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|