Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kocer
|
Wys³any: 2012-06-02, 08:13 Szpachlówka u Lanzinniego
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich. Mam pytanie. Wczoraj wieczorkiem ogl±da³em program POTURBOWANI. Auto po piaskowaniu trafi³o do lakierni Lanzinni. I st±d moje pytanie. Oni u¿ywaj± tam szpachlówki koloru ZIELONEGO, które=a piêknie im siê rozprowadza. Czy kto¶ z Was zna ten produkt? Kolor do¶æ niespotykany. |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-06-02, 08:55
|
0
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
kocer napisa³/a: | Witam wszystkich. Mam pytanie. Wczoraj wieczorkiem ogl±da³em program POTURBOWANI. Auto po piaskowaniu trafi³o do lakierni Lanzinni. I st±d moje pytanie. Oni u¿ywaj± tam szpachlówki koloru ZIELONEGO, które=a piêknie im siê rozprowadza. Czy kto¶ z Was zna ten produkt? Kolor do¶æ niespotykany. | uniwersalna z polykara |
|
|
|
|
zed
|
Wys³any: 2012-06-02, 18:55
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 328
|
|
|
|
|
936
|
Wys³any: 2012-06-08, 15:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 905
|
Bardzo Przyjemnie siê ni± pracuje i nic nie siada w rysach.
Tobie pewnie chodzi o Evercoat Easy Sand ? (³atwiejsza w obróbce)
Ps. Eksperymentowa³em z rys± po papierze P 80 (Evercoat Metalglaze) i nic siê nie dzieje do tej pory.
Je¶li przesadzisz z utwardzaczem zmienia kolor z turkusowego na b³êkitny i nic siê nie dzieje.
Cholernie ciê¿ka do obróbki jak dobrze wyschnie.
Smarujesz jak mas³o...
Nie powstaje efekt dziurek.
Warta swojej ceny.
Amerykañskie produkty do renowacji pojazdów s± nieporównywalne jako¶ciowo do Europejskich.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-06-09, 11:26
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
936 napisa³/a: | Amerykañskie produkty do renowacji pojazdów s± nieporównywalne jako¶ciowo do Europejskich. Pozdrawiam |
No ... to bêdzie dyskusja o wy¿szo¶ci Cadilaca nad Mercedesem lub BMW .... ale podaj jakie¶ przyk³ady na poparcie tej tezy ? Jak Ja obserwuje przekazy i informacje z tych bogatych stanów USA to raczej .... RM ( choæ nie wiem dlaczego ? ), SPIES HECKER, STANDOX ... oczywi¶cie jest te¿ DuPont, ale tak¿e SIKKENS, czy nawet Max Mayer ? |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
936
|
Wys³any: 2012-06-09, 21:48
|
0
|
|
|
|
Normy LZO nie pozwol± dopu¶cic tych produktów do u¿ytku w Europie.
I Tyle
Inna bajka... |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-06-10, 13:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
Normy LZO i VOC dla wiêkszo¶ci stanów USA s± zbie¿ne z wymogami UE. W niektórych przypadkach nawet bardziej restrykcyjne. To ¿adna przeszkoda. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
936
|
Wys³any: 2012-06-17, 16:58
|
0
|
|
|
|
To na papierze...
A w realnym ¶wiecie jest inaczej.
Ps. Panie Robercie masz ¶wietny przyk³ad co ¶iê dzieje w naszym kraju.
Pozdrawiam. |
|
|
|