Autor |
Wiadomość |
 |
kocer
|
Wysłany: 2012-06-02, 09:13 SzpachlĂłwka u Lanzinniego
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich. Mam pytanie. Wczoraj wieczorkiem ogl¹da³em program POTURBOWANI. Auto po piaskowaniu trafi³o do lakierni Lanzinni. I st¹d moje pytanie. Oni u¿ywaj¹ tam szpachlówki koloru ZIELONEGO, które=a piêknie im siê rozprowadza. Czy ktoœ z Was zna ten produkt? Kolor doœÌ niespotykany. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-06-02, 09:55
|
0
|
|
|

|
kocer napisał/a: | Witam wszystkich. Mam pytanie. Wczoraj wieczorkiem oglÂądaÂłem program POTURBOWANI. Auto po piaskowaniu trafiÂło do lakierni Lanzinni. I stÂąd moje pytanie. Oni uÂżywajÂą tam szpachlĂłwki koloru ZIELONEGO, ktĂłre=a piĂŞknie im siĂŞ rozprowadza. Czy ktoÂś z Was zna ten produkt? Kolor doœÌ niespotykany. | uniwersalna z polykara |
|
|
|
 |
zed
|
Wysłany: 2012-06-02, 19:55
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
936
|
Wysłany: 2012-06-08, 16:41
|
0
|
|
|
|
Bardzo Przyjemnie siĂŞ niÂą pracuje i nic nie siada w rysach.
Tobie pewnie chodzi o Evercoat Easy Sand ? (Âłatwiejsza w obrĂłbce)
Ps. EksperymentowaÂłem z rysÂą po papierze P 80 (Evercoat Metalglaze) i nic siĂŞ nie dzieje do tej pory.
Jeœli przesadzisz z utwardzaczem zmienia kolor z turkusowego na b³êkitny i nic siê nie dzieje.
Cholernie ciĂŞÂżka do obrĂłbki jak dobrze wyschnie.
Smarujesz jak masÂło...
Nie powstaje efekt dziurek.
Warta swojej ceny.
AmerykaĂąskie produkty do renowacji pojazdĂłw sÂą nieporĂłwnywalne jakoÂściowo do Europejskich.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-06-09, 12:26
|
0
|
|
|

|
936 napisał/a: | AmerykaĂąskie produkty do renowacji pojazdĂłw sÂą nieporĂłwnywalne jakoÂściowo do Europejskich. Pozdrawiam |
No ... to bĂŞdzie dyskusja o wyÂższoÂści Cadilaca nad Mercedesem lub BMW .... ale podaj jakieÂś przykÂłady na poparcie tej tezy ? Jak Ja obserwuje przekazy i informacje z tych bogatych stanĂłw USA to raczej .... RM ( choĂŚ nie wiem dlaczego ? ), SPIES HECKER, STANDOX ... oczywiÂście jest teÂż DuPont, ale takÂże SIKKENS, czy nawet Max Mayer ? |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
936
|
Wysłany: 2012-06-09, 22:48
|
0
|
|
|
|
Normy LZO nie pozwolÂą dopuÂścic tych produktĂłw do uÂżytku w Europie.
I Tyle
Inna bajka... |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-06-10, 14:29
|
0
|
|
|

|
Normy LZO i VOC dla wiĂŞkszoÂści stanĂłw USA sÂą zbieÂżne z wymogami UE. W niektĂłrych przypadkach nawet bardziej restrykcyjne. To Âżadna przeszkoda. |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
936
|
Wysłany: 2012-06-17, 17:58
|
0
|
|
|
|
To na papierze...
A w realnym Âświecie jest inaczej.
Ps. Panie Robercie masz Âświetny przykÂład co ÂśiĂŞ dzieje w naszym kraju.
Pozdrawiam. |
|
|
|