Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
ToSzEk89
Wys³any: 2012-09-11, 11:04   Pistolet lakierniczy Air Gunsa IWATA AZ3 IMPACT
0
UP DOWN

Witam
Czytaj±c forum mozna znale¼æ du¿o informacji o IWATA Air-Gunsa AZ3 HTE2 1,3, natomiast nie mog³em znale¼c ¿adnych informacji o "udoskonalonej" wersji IMPACT, czy kto¶ z forumowiczów móg³by co¶ napisac na jego temat ?? Czy warto do³o¿yæ do standardowej AirGunsy te 300 z³ i kupiæ wersjê impact ok 750 z³ ?? Niby jest napisane ¿e poprawiono strumieñ miot³ê i niby da rade osi±gnaæ 30 cm szerokosci jak jest w rzeczywisto¶ci ??

Wiem ¿e sata jest najlepsza ale chcia³bym uslyszeæ jakie¶ opinie kogo¶ kto mia³ to w reku, ba nawet u¿ywa³ jak jest w porównaniu do zwyk³ej airgunsy ?? Czy nie zawracaæ sobie g³owy i kupiæ AZ3 HTE2

Pozdrawiam i z góry dzieki za info ;)

Robertlodz09 
Wys³any: 2012-09-11, 22:31   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Kolego mia³em j± "w rêkach" na Targach w Poznaniu w kwietniu tego roku :tak:
Ta "czarna" jest znacznie ³adniejsza od "srebrnej" ;) Ale nie dane mi by³o tym malowaæ :nie: tak¿e ¶mia³o kupuj i napisz nam jakie masz "wra¿enia" po lakierowaniu tym pistoletem :tak:
Pamiêtaj ¿e bêdziesz chyba pierwszym o jakim s³yszano ¿e kupi³ ten model pistoletu :D
Kto¶ jednak musi byæ "tym pierwszym" ^^
I zobacz jaka jest "promocja" ;) obni¿ono cenê tego modelu z oko³o 1200z³ na ...... oko³o 750z³ ;) To musi byæ "prawdziwa okazja" :D
Pozdrawiam! :spoko:
ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach :nie: Saty i to ró¿ne modele to maj± ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej :D

diablo74 
Wys³any: 2012-09-11, 22:48   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
mia³em az3 i az30 i specjalnie nie ma miêdzy nimi ró¿nicy w jako¶ci i szybko¶ci natrysku ale do sedna impact jest nastêpc± az30 resztê dopisz sobie sam, mo¿e i co¶ tam poprawiono w tym pistolecie ale o tym to te¿ chêtnie bym poczyta³ od jakiego¶ u¿ytkownika pozdrawiam

ToSzEk89
Wys³any: 2012-09-12, 10:15   
0
UP DOWN

Robertlodz09 napisa³/a:

ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach :nie: Saty i to ró¿ne modele to maj± ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej :D

Ni jak nie mam zamiaru malowac nim w ¿adnym ASO lub te¿ otwieraæ w³asnego..... Ogólnie nie wiem po co wogóle porównywaæ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ?? ¯ebym zajmowa³ siê malowaniem nadwozi samochodów choæ trochê "profesjonalnie" nawet bym nie zadawa³ takiego pytania, ale jak pistolet bêdzie u¿ywany 3 razy w roku to jaki jest sens wy³o¿yæ min 1,5 tys ?? W takim razie zobaczymy jak siê sprawdzi Airgunsa za 450 z³ ;)

Pozdro i dzieki za odpowiedzi

Robertlodz09 
Wys³any: 2012-09-12, 10:47   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
ToSzEk89 napisa³/a:
pistolet bêdzie u¿ywany 3 razy w roku to jaki jest sens wy³o¿yæ min 1,5 tys ?

Nie no w takim wypadku to najlepiej kupiæ sobie Sico za 100z³ ;) I byæ "szczê¶liwym posiadaczem" :D
ToSzEk89 napisa³/a:
Ogólnie nie wiem po co wogóle porównywaæ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ??

Aby¶ "zobaczy³" ró¿nicê pomiêdzy profesjonalnym pistoletem a jego "imitacj±" ;)
Proponuje poszukaæ na YuTub..e filmik gdzie porównuj± Air Gunse AZ3 z Iwat± Supernova :tak: Zobaczysz wtedy t± "róznicê w pracy" pistoletem za 400z³ i tym za 2000 tys.z³ :tak:
ToSzEk89 napisa³/a:
nie mam zamiaru malowac nim w ¿adnym ASO

W ASO pracownicy dostaj± narzêdzia i nie musz± ich przynosiæ "z domu" :nie: tak jak u niektórych "prywaciarzy" ^^
Pozdrawiam z u¶miechem :spoko:

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2012-09-12, 21:24   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Sk±d: £ód¼
ToSzEk89, ta oferta jest niez³a -
http://www.allegromat.pl/aukcja0
Proponujê dyszê 1.5, jest szybsza i ma wiêksz± miot³ê.

brandbo
Wys³any: 2014-10-09, 08:04   
0
UP DOWN

witam...czy kto¶ mo¿e mi podpowiedzieæ czy mo¿na zmodyfikowaæ az3 hte2 zak³adaj±c mu zestaw iglica dysza materia³owa i powietrzna z impacta? a mo¿e tylko powietrzna by podesz³a?? narzekam na s³abe rozbicie materia³u w tym az3, jedynie po skrêceniu miot³y na 10 cm w miare maluje,ale wiadomo do samych klapek od paliwa i zaslepek od haka w zderzaku nie bede go trzyma³ w domu...

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: