Autor |
Wiadomo¶æ |
|
ToSzEk89
|
Wys³any: 2012-09-11, 11:04 Pistolet lakierniczy Air Gunsa IWATA AZ3 IMPACT
|
0
|
|
|
|
Witam
Czytaj±c forum mozna znale¼æ du¿o informacji o IWATA Air-Gunsa AZ3 HTE2 1,3, natomiast nie mog³em znale¼c ¿adnych informacji o "udoskonalonej" wersji IMPACT, czy kto¶ z forumowiczów móg³by co¶ napisac na jego temat ?? Czy warto do³o¿yæ do standardowej AirGunsy te 300 z³ i kupiæ wersjê impact ok 750 z³ ?? Niby jest napisane ¿e poprawiono strumieñ miot³ê i niby da rade osi±gnaæ 30 cm szerokosci jak jest w rzeczywisto¶ci ??
Wiem ¿e sata jest najlepsza ale chcia³bym uslyszeæ jakie¶ opinie kogo¶ kto mia³ to w reku, ba nawet u¿ywa³ jak jest w porównaniu do zwyk³ej airgunsy ?? Czy nie zawracaæ sobie g³owy i kupiæ AZ3 HTE2
Pozdrawiam i z góry dzieki za info |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-09-11, 22:31
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Kolego mia³em j± "w rêkach" na Targach w Poznaniu w kwietniu tego roku
Ta "czarna" jest znacznie ³adniejsza od "srebrnej" Ale nie dane mi by³o tym malowaæ tak¿e ¶mia³o kupuj i napisz nam jakie masz "wra¿enia" po lakierowaniu tym pistoletem
Pamiêtaj ¿e bêdziesz chyba pierwszym o jakim s³yszano ¿e kupi³ ten model pistoletu
Kto¶ jednak musi byæ "tym pierwszym"
I zobacz jaka jest "promocja" obni¿ono cenê tego modelu z oko³o 1200z³ na ...... oko³o 750z³ To musi byæ "prawdziwa okazja"
Pozdrawiam!
ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach Saty i to ró¿ne modele to maj± ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej |
|
|
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2012-09-11, 22:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 600
|
mia³em az3 i az30 i specjalnie nie ma miêdzy nimi ró¿nicy w jako¶ci i szybko¶ci natrysku ale do sedna impact jest nastêpc± az30 resztê dopisz sobie sam, mo¿e i co¶ tam poprawiono w tym pistolecie ale o tym to te¿ chêtnie bym poczyta³ od jakiego¶ u¿ytkownika pozdrawiam |
|
|
|
|
ToSzEk89
|
Wys³any: 2012-09-12, 10:15
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisa³/a: |
ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach Saty i to ró¿ne modele to maj± ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej |
Ni jak nie mam zamiaru malowac nim w ¿adnym ASO lub te¿ otwieraæ w³asnego..... Ogólnie nie wiem po co wogóle porównywaæ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ?? ¯ebym zajmowa³ siê malowaniem nadwozi samochodów choæ trochê "profesjonalnie" nawet bym nie zadawa³ takiego pytania, ale jak pistolet bêdzie u¿ywany 3 razy w roku to jaki jest sens wy³o¿yæ min 1,5 tys ?? W takim razie zobaczymy jak siê sprawdzi Airgunsa za 450 z³
Pozdro i dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-09-12, 10:47
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
ToSzEk89 napisa³/a: | pistolet bêdzie u¿ywany 3 razy w roku to jaki jest sens wy³o¿yæ min 1,5 tys ? |
Nie no w takim wypadku to najlepiej kupiæ sobie Sico za 100z³ I byæ "szczê¶liwym posiadaczem"
ToSzEk89 napisa³/a: | Ogólnie nie wiem po co wogóle porównywaæ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ?? |
Aby¶ "zobaczy³" ró¿nicê pomiêdzy profesjonalnym pistoletem a jego "imitacj±"
Proponuje poszukaæ na YuTub..e filmik gdzie porównuj± Air Gunse AZ3 z Iwat± Supernova Zobaczysz wtedy t± "róznicê w pracy" pistoletem za 400z³ i tym za 2000 tys.z³ ToSzEk89 napisa³/a: | nie mam zamiaru malowac nim w ¿adnym ASO |
W ASO pracownicy dostaj± narzêdzia i nie musz± ich przynosiæ "z domu" tak jak u niektórych "prywaciarzy"
Pozdrawiam z u¶miechem |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-09-12, 21:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
|
|
|
|
brandbo
|
Wys³any: 2014-10-09, 08:04
|
0
|
|
|
|
witam...czy kto¶ mo¿e mi podpowiedzieæ czy mo¿na zmodyfikowaæ az3 hte2 zak³adaj±c mu zestaw iglica dysza materia³owa i powietrzna z impacta? a mo¿e tylko powietrzna by podesz³a?? narzekam na s³abe rozbicie materia³u w tym az3, jedynie po skrêceniu miot³y na 10 cm w miare maluje,ale wiadomo do samych klapek od paliwa i zaslepek od haka w zderzaku nie bede go trzyma³ w domu... |
|
|
|