Autor |
Wiadomo¶æ |
|
skibeks
|
Wys³any: 2012-09-17, 16:01 Star s 4000 vs Air guns
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-09-17, 19:20
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
Air Gunsa ma w porównaniu do pistoletu Star bardziej równomiern± miot³ê. Do tego ma wiêksz± wydajno¶æ nanoszenie (oszczêdno¶æ materia³u). Ponad to Air Gunsa ma mniejsze zapotrzebowanie na powietrze. Plusem pistoletu Star jest jego bardzo ma³a masa, oraz kompaktowe wymiary. Zarówno Air Gunsa jak i Star s± trwa³ymi pistoletami. Jednak Air Gunsa jest stosunkowo niezniszczalna.
O tym ostatnim ma³o kto s³ysza³, a ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony. |
_________________ http://niezalezna.pl/
|
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2012-09-17, 19:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 397 Sk±d: LKR
|
temat tych pisteoletów by³ poruszany, ka¿dy kto ma jeden z nich bêdzie go chwali³ lub nie bedzie do niego zniechêca³, ja mam air gunse i nie powiem ze to sata, bo sata to firma sama w sobie, ale gunsa jest lepsza od tych najtañszych chinoli, takze który by¶ z tych pistoletów nie kupi³ to i tak nie bedzie rewelacja ale da sie tym malowaæ. Je¿eli zaczynasz temat z malowaniem to lepszy pistolet Ci nie potrzebny, ale gdymym mia³ kupywaæ to bybra³bym ponownie airgunse, ja u¿ywam go zarówno do bazy jak i do klaru czy akryli, chocia¿ mam drugi z dysza 1,4 do akryli to raz maluje tym a raz tym.
bierz który chcesz, ¿aden nie bêdzie wieczny, powodzenia.
[ Dodano: 2012-09-17, 20:25 ]
Sw.Piotrek napisa³/a: | Air Gunsa ma w porównaniu do pistoletu Star bardziej równomiern± miot³ê. Do tego ma wiêksz± wydajno¶æ nanoszenie (oszczêdno¶æ materia³u). Ponad to Air Gunsa ma mniejsze zapotrzebowanie na powietrze. Plusem pistoletu Star jest jego bardzo ma³a masa, oraz kompaktowe wymiary. Zarówno Air Gunsa jak i Star s± trwa³ymi pistoletami. Jednak Air Gunsa jest stosunkowo niezniszczalna.
O tym ostatnim ma³o kto s³ysza³, a ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony. |
dok³adnie tak jak napisale¶ ;] |
|
|
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2012-09-17, 20:43
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 600
|
Nie wiem jak do pistoletu star ale do gunsy wrazie czego nie ma problemów z czê¶ciami, sam jak przeszed³em na saty to do gunsy kupi³em zestaw 1.8 i by³ jaki¶ czas do podk³adu pozdrawiam |
|
|
|
|
skibeks
|
Wys³any: 2012-09-17, 22:04
|
0
|
|
|
|
W sumie jestem juz praktycznie zdecydowany na air gunsa ale chcialem zasiegnac waszej opinii. Ciekaw jeszcze jestem tego walcoma bo jednak to tez jest porzadna firma |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-09-17, 22:09
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony. |
Eeeeee z pewno¶ci± jak siê go ju¿ pozby³ to "by³ zadowolony"
diablo74 napisa³/a: | Nie wiem jak do pistoletu star ale do gunsy wrazie czego nie ma problemów z czê¶ciami, |
Do pistoletu Star kupujesz drugiego na tzw. zapas
Kup kolego obydwa jeden bêdzie do lakierów bezbarwnych a drugi do baz i akryli
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2012-09-17, 23:12 ]
skibeks napisa³/a: | Ciekaw jeszcze jestem tego walcoma bo jednak to tez jest porzadna firma |
W "samochodówce"?
Walcom Slim to robi "furorê" ale w "stolarce" |
|
|
|
|
skibeks
|
Wys³any: 2012-09-18, 09:01
|
0
|