Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
skibeks
Wys³any: 2012-09-17, 16:01   Star s 4000 vs Air guns
0
UP DOWN

Sk±d: Che³m
Witam mam dylemat ktory z pistoletow wybrac.

Kandydat numer 1:

http://allegro.pl/pistole...2574676904.html

numer 2:

http://allegro.pl/pistole...2611804511.html

i jeszcze bonus :

http://www.lakierniczy.pl/index.php?z=1&id=170

Pytanie brzmi ktory pistolet bedzie najlepiej pasowal do malowanie lakierami zarowno metalik, perla jak i bezbarwnym??? Jesli chodzi o wodne to chyba wszystkie propozycje maja te opcje? Jak sie myle prosze mnie poprawic ;) Dysza chyba 1.3 przynajmiej tak mi sie wydaje ze bedzie dobra do moich wymagac.

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2012-09-17, 19:20   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Sk±d: £ód¼
Air Gunsa ma w porównaniu do pistoletu Star bardziej równomiern± miot³ê. Do tego ma wiêksz± wydajno¶æ nanoszenie (oszczêdno¶æ materia³u). Ponad to Air Gunsa ma mniejsze zapotrzebowanie na powietrze. Plusem pistoletu Star jest jego bardzo ma³a masa, oraz kompaktowe wymiary. Zarówno Air Gunsa jak i Star s± trwa³ymi pistoletami. Jednak Air Gunsa jest stosunkowo niezniszczalna.
O tym ostatnim ma³o kto s³ysza³, a ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony.

Dumel19
Wys³any: 2012-09-17, 19:24   
0
UP DOWN

Pomóg³: 5 razy
Sk±d: LKR
temat tych pisteoletów by³ poruszany, ka¿dy kto ma jeden z nich bêdzie go chwali³ lub nie bedzie do niego zniechêca³, ja mam air gunse i nie powiem ze to sata, bo sata to firma sama w sobie, ale gunsa jest lepsza od tych najtañszych chinoli, takze który by¶ z tych pistoletów nie kupi³ to i tak nie bedzie rewelacja ale da sie tym malowaæ. Je¿eli zaczynasz temat z malowaniem to lepszy pistolet Ci nie potrzebny, ale gdymym mia³ kupywaæ to bybra³bym ponownie airgunse, ja u¿ywam go zarówno do bazy jak i do klaru czy akryli, chocia¿ mam drugi z dysza 1,4 do akryli to raz maluje tym a raz tym.
bierz który chcesz, ¿aden nie bêdzie wieczny, powodzenia. :spoko:

[ Dodano: 2012-09-17, 20:25 ]
Sw.Piotrek napisa³/a:
Air Gunsa ma w porównaniu do pistoletu Star bardziej równomiern± miot³ê. Do tego ma wiêksz± wydajno¶æ nanoszenie (oszczêdno¶æ materia³u). Ponad to Air Gunsa ma mniejsze zapotrzebowanie na powietrze. Plusem pistoletu Star jest jego bardzo ma³a masa, oraz kompaktowe wymiary. Zarówno Air Gunsa jak i Star s± trwa³ymi pistoletami. Jednak Air Gunsa jest stosunkowo niezniszczalna.
O tym ostatnim ma³o kto s³ysza³, a ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony.

dok³adnie tak jak napisale¶ ;]

diablo74 
Wys³any: 2012-09-17, 20:43   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
Nie wiem jak do pistoletu star ale do gunsy wrazie czego nie ma problemów z czê¶ciami, sam jak przeszed³em na saty to do gunsy kupi³em zestaw 1.8 i by³ jaki¶ czas do podk³adu pozdrawiam

skibeks
Wys³any: 2012-09-17, 22:04   
0
UP DOWN

W sumie jestem juz praktycznie zdecydowany na air gunsa ale chcialem zasiegnac waszej opinii. Ciekaw jeszcze jestem tego walcoma bo jednak to tez jest porzadna firma

Robertlodz09 
Wys³any: 2012-09-17, 22:09   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Sw.Piotrek napisa³/a:
ten kto go mia³ by³ ¶rednio zadowolony.

Eeeeee z pewno¶ci± jak siê go ju¿ pozby³ to "by³ zadowolony" ^^
diablo74 napisa³/a:
Nie wiem jak do pistoletu star ale do gunsy wrazie czego nie ma problemów z czê¶ciami,

Do pistoletu Star kupujesz drugiego na tzw. zapas :D

Kup kolego obydwa ;) jeden bêdzie do lakierów bezbarwnych a drugi do baz i akryli ;)
Pozdrawiam! :spoko:

[ Dodano: 2012-09-17, 23:12 ]
skibeks napisa³/a:
Ciekaw jeszcze jestem tego walcoma bo jednak to tez jest porzadna firma

W "samochodówce"? ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^
Walcom Slim to robi "furorê" ale w "stolarce" :tak:

skibeks
Wys³any: 2012-09-18, 09:01   
0
UP DOWN

Nie mam tyle kasy aby dwa kupic. Dobra kupuje air gunsa