Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
rmxxxx
Wysłany: 2012-10-26, 03:25   Lakiernik ZwaliÂł robote...
0
UP DOWN

Witam otorz oddalem tydzien temu caÂły samochod do malowania oprocz dwoch zderzakĂłw

Zdjecia jest zapozyczone z inernetu lecz na calym samochodzie mam takie rysy i grubsze niektore do 15cm dlugosci...

Zastosowane pasty to Menzerna 500,2500,4000

Dostaje dzis telefon ze samochod jest do odbioru zajezdzam wchodze do warsztatu z daleka fajnie sie blyszczy itp lecz juz z odleglosci 3 metrĂłw bylo widac duze rysy na jedncyh drzwaich i dachu jest totalna masakra na pozostalych elementach jest tego duzo mniej ale widac.
Samochodu nie odebralem oczywiscie,powiedzialem ze ma byc poprawione jesli nie to nie zaplace ale jestem pewnien ze nie zrobia tego na cacy i beda chciali mi dwaj panowie wcisnac wozek.

Co am robic w tym momencie? jesli nie zrobia tego jak nazlezy?zÂłozyc propozycje opuszczenia kosztĂłw roboty ? Czy w raze czego zostawic samochod na warsztacie i braac rzeczoznawce?

KOlejna sprawa...
Jak oddawalem auto mowili bedzie blyszczec nie bedzie widac zadnych zafalowan po szpachlowaniu dzis odrazu zobaczylem jak narazie 3 miejsca ktore ostro rzucaja sie w oczy co w tym przypadku?

rysy.jpg
Plik ściągnięto 212 raz(y) 129.88 KB

lakierok 
Wysłany: 2012-10-26, 08:14   
0
UP DOWN

Po prostu niech poprawi, czyli pomaluje jeszcze raz, i to jest najpewniejsze , albo odbierasz bez kasy,

a co na tym dachu byÂło Âże wyszÂły takie rysy ?

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-26, 20:08   
0
UP DOWN

zdjec nie zrobilem z nerĂłw,to zamieszczone w temacie jest z netu u mnie na dachu jest duzo glebszysz i dÂłuzszycz jakby po papierze 1200 1500 dla porĂłwnania.
Napiszceimi jesazcze co z niedotarta lub przetarta szpachla?
poprostu widac ostre parchy rozumiem cos malego pod jakims dziwnym katem a to co oni zrobili widac z boku z dolu z gory itd...

rudy
Wysłany: 2012-10-26, 22:13   
0
UP DOWN

mo¿e jak matowali lakier ju¿ przed polerk¹ to robili to na twardym klocku i z niezbyt czyst¹ wod¹... jakieœ ziarenko piasku, jakiœ paproch i rysy bêd¹ doœÌ g³êbokie widoczne nawet po spolerowaniu.

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-26, 23:14   
0
UP DOWN

no ale nie musze odbierac samochodu z porysowana powÂłoka lakiernicza? Przeciez PÂłace za element wykonany od podstawy wiec nie ma opcji raczej na jakies bledy.

a co z tym szpachlowaniem?Czy dospuszczalne sa zafalowania itp jak ja to nazywam PI*DY
Mialem samochodĂł walniety w tylnia cwiartke i drzwi,co bylo robione wczesniej,szpachla na cwiartce pekla wraz z lakierem,zmatowali polozyli podklad pomalowali i widac to pekniecie pod nowa powÂłoka wiec raczej to nie jest normalne.Nie myle sie?

Sw.Piotrek 
Wysłany: 2012-10-26, 23:41   
0
UP DOWN

rmxxxx, Tak to straszna fuszerka. PrawidÂłowa naprawa to taka ktĂłrej nie widaĂŚ. Tak jak by jej nigdy nie byÂło.

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-26, 23:59   
0
UP DOWN

Wielkie dzieki bede walczyÂł o To zeby wszystko zostalo doprowadzone do porzadku jesli tak sie nie stanie skoĂączy sie to na opini rzeczoznawcy i sprawa trafi do sadu.

lakierok 
Wysłany: 2012-10-27, 00:18   
0
UP DOWN

rmxxxx napisał/a:
Wielkie dzieki bede walczyÂł o To zeby wszystko zostalo doprowadzone do porzadku jesli tak sie nie stanie skoĂączy sie to na opini rzeczoznawcy i sprawa trafi do sadu.

A w jakim Mieœcie tak naprawiaj¹ , i mo¿e napisz ile elementów mia³eœ do malowania i po ile mia³eœ zap³aciÌ za element, czy za ca³oœÌ ? :?:

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-27, 05:01   
0
UP DOWN

moze narazie darujmy sobie skad. 9 elementĂłw po 250zÂł moje pasty Baza+Klar,Cena niska bo chlopaki probuja sie wybic,lub wyrobic renome,a troche jest tego w miejscowosci,zreszta ja ceny nie ustalam,sami mowili bedziesz zadowolony nic nie bedzie widac,
Zreszta 2 dni przed zadzwonili ze auto jest skonczone,zajezdzam a tam jeszcze co lepsze kawaÂłek jednego elementu przejechany papierkiem a polerki brak, pozniej skojarzylem fakty i przypomnialem sobie jak jeden z tych gosci mowil ze dostali dzis zlecenie w postaci kolejnego calego auta... wiec chyba zalezalo na czasie

[ Dodano: 2012-10-27, 06:20 ]
Zapomnialem dodac zawiozlem Baze dupont bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem...

Tytexo
Wysłany: 2012-10-28, 06:53   
0
UP DOWN

Nie moÂżesz popuÂściĂŚ, niech wraca na poprawkĂŞ.

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-28, 08:10   
0
UP DOWN

Wczoraj kolejna Wizyta,zajezdzam zoabczyc czy zostalo poprawione,tyle ze nic nie zoabczylem bo samochod wypchniety na podworko a na nim 10cm sniegu.... Otrzymalem propozycje rabatu 100zÂł na cwiartke(tylnia czesc^^) co do drzwi Panowie twierdza ze to tylko widac pod lampami a przy siwtle dziennym nic oni nie widza, oraz ze nie ma co dokladnie polerowac bo i tak porobia mi sie rysy od mycia samochodu,ZARTY....
porobia sie rysy(tyle ze porobia sie SWIRLE chyba tak to sie nazywa) a nie glebokie widoczne z kilku metrów...BRAK NERÓW

kalbi 
Wysłany: 2012-10-28, 13:53   
0
UP DOWN

250/element i cudĂłw nie masz co oczekiwaĂŚ

Chali68
Wysłany: 2012-10-28, 14:30   
0
UP DOWN

Ale mo¿na by³o siê tego spodziewaÌ. Tak jak napisa³eœ ¿e dopiero zaczynaj¹. Powtarza siê to za ka¿nym razem klient chce tanio a "sztukmistrzowie" szybko kasê przytuliÌ. I jak zwykle spotykacie siê w punkcie gdzie jeden niechce lub niewie co z tym zrobiÌ i jak siê pozbyÌ natarczywego klienta a klient jak odzyskaÌ skopane auto. Powiem tak sam kolego jesteœ sobie winny. Wybra³eœ bramkê nr.3 czyli tanioœÌ w szopie! Tak jak napisa³ Kalbi za 250z³ co tu oczekiwaÌ. Dok³adnie!

Homer S. 
Wysłany: 2012-10-28, 14:33   
0
UP DOWN

rmxxxx napisał/a:
bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem...

Jak tego lakieru nie chcieli uÂżyĂŚ to co dali lepszy/droÂższy ^^ ^^ ^^ nawet nie wiedzieli jak siĂŞ kÂładzie na 1,5 warstwy :shock: i ile przypada utwardzacza w proporcji 3:1 no i 0% rozpuszczalnika :nie:

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-28, 14:45   
0
UP DOWN

kalbi napisał/a:
250/element i cudĂłw nie masz co oczekiwaĂŚ

Jesli powtarza sie dla klijenta ze bedzie blyszczal nie bedzie widac zafalowan itp to czego mam sie spodziewac?

[ Dodano: 2012-10-28, 14:46 ]
Chali68 napisał/a:
Ale mo¿na by³o siê tego spodziewaÌ. Tak jak napisa³eœ ¿e dopiero zaczynaj¹. Powtarza siê to za ka¿nym razem klient chce tanio a "sztukmistrzowie" szybko kasê przytuliÌ. I jak zwykle spotykacie siê w punkcie gdzie jeden niechce lub niewie co z tym zrobiÌ i jak siê pozbyÌ natarczywego klienta a klient jak odzyskaÌ skopane auto. Powiem tak sam kolego jesteœ sobie winny. Wybra³eœ bramkê nr.3 czyli tanioœÌ w szopie! Tak jak napisa³ Kalbi za 250z³ co tu oczekiwaÌ. Dok³adnie!

raczej ogrzewanym i czystym lecz bez komory.ogolnie polerka zostala poprawiona a ostateczna cena jaka zostala mi zaproponowana 1500zÂł

[ Dodano: 2012-10-28, 14:51 ]
Homer S. napisał/a:
rmxxxx napisał/a:
bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem...

Jak tego lakieru nie chcieli uÂżyĂŚ to co dali lepszy/droÂższy ^^ ^^ ^^ nawet nie wiedzieli jak siĂŞ kÂładzie na 1,5 warstwy :shock: i ile przypada utwardzacza w proporcji 3:1 no i 0% rozpuszczalnika :nie:

Sam nie jestem lakiernikiem choc cos tam probowalem,powiedzialem im cos podobnego do twojej wypowiedzi ,stwierdzili ze na 1,5 warstwy nie ma co wiec polozyli swoj na 3 zeby bylo w razie czego wiecej do polerki

piwo76
Wysłany: 2012-10-28, 16:52   
0
UP DOWN

jak napisaÂłeÂś Âże koszt to 1500 zÂł-caÂłe auto za tako cenĂŞ to z 10 metrĂłw odbiĂłr.A z bliska to normalna cena okoÂło 3000 do 4000 lub komora

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-28, 18:52   
0
UP DOWN

piwo76 napisał/a:
jak napisaÂłeÂś Âże koszt to 1500 zÂł-caÂłe auto za tako cenĂŞ to z 10 metrĂłw odbiĂłr.A z bliska to normalna cena okoÂło 3000 do 4000 lub komora

wrzuce zdjecia jak jutro zabiore bo dzis nie mialem jak sciagnac samochodu.
2xdrzwi 2xCwiartka 2xProg Maska Dach Klapa Jeden bÂłotnik

Sw.Piotrek 
Wysłany: 2012-10-28, 20:59   
0
UP DOWN

1500zÂł to netto czy brutto :?:

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-29, 03:45   
0
UP DOWN

brutto

[ Dodano: 2012-10-29, 15:05 ]
bezbarwny to PPG DELTRON

jacenty 741
Wysłany: 2012-10-29, 16:45   
0
UP DOWN

rmxxxx napisał/a:
2xdrzwi 2xCwiartka 2xProg Maska Dach Klapa Jeden bÂłotnik
1500 za tyle???????
Ale ja jestem drogi...
Bo ja nie zrobiÂłbym tylu elementĂłw nawet waÂłkiem za 1500 brutto.

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-30, 14:06   
0
UP DOWN

Zdjecia wykonane SONY ERICSSON C902 wiec szalu nie ma tak jak i nie oddaje takie efektu jak na zywo...

DSC00761.JPG
Plik ściągnięto 242 raz(y) 118.92 KB

DSC00769.JPG
Plik ściągnięto 245 raz(y) 186.93 KB

DSC00772.JPG
Plik ściągnięto 242 raz(y) 202.03 KB

DSC00768.JPG
Plik ściągnięto 213 raz(y) 208.2 KB

DSC00766.JPG
Plik ściągnięto 182 raz(y) 197.28 KB

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-10-30, 15:21   
0
UP DOWN

rmxxxx napisał/a:
i nie oddaje takie efektu jak na zywo...

Jesli chciaÂłes pokazaĂŚ wady, to fotki nic nie wniosly.

WyglÂąda na zdjeciach bardzo normalnie, nic nie swiadczy o fuszerkach.
Co innego w swietle sztucznym, jarzeniowym, tak, tam widac kaÂżdÂą ryskĂŞ, wtrÂącenie itd.

Na podstawie zdjeĂŚ, pracy ktĂłrÂą wykonali (ĂŚwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 zÂł, to trafili na entuzjastĂŞ jakoÂści serwisowej.
Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej niÂż tu na fotkach ^^

Nie wnikam jak wyglÂąda w realu, bo skoro mĂłwisz ze zostawili rysy, to widocznie musieli cos zostawic.

Liczyli na to Âże w dziennym swietle nie bĂŞdÂą psuĂŚ efektu - jednak pokazali w swietle jarzeniowym.
Co do lekkich fal na kicie.
WymieniÂłeÂś uszkodzony panel na nowy?
Czy szpachlowana uzywka, lub klepanko starego?

Nie im jednym potrafi kit blache pociagn¹Ì jak zima promiennikiem nie wygrzej¹.

slawciu 
Wysłany: 2012-10-30, 17:05   
0
UP DOWN

no sorry .
chciaÂłeÂś tanio to masz tanio. coÂś mi siĂŞ wydaje Âże za szybko Ci to zrobili i teraz gul Ci lata bo wydaje ci sie ze niewiadomo ile na tym zarobili.
zawieÂź do aso albo oddaj na ''korekte'' lakieru do polermistrza z kosmetyki aut. zobaczysz ile polerowanie kosztuje to moze dojdzie do Ciebie okazyjna cena tego.

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-10-30, 17:08   
0
UP DOWN

rmxxxx,
A moÂże zaproÂś kolegĂłw na forum i niech sie wypowie druga strona?

Bo to co teraz jest to takie ... tendencyjne.

Chali68
Wysłany: 2012-10-30, 18:27   
0
UP DOWN

Wy tu siĂŞ produkujecie! A ja wam coÂś powiem. MyÂślĂŞ Âże to ÂŚciema! KoleÂś kupiÂł golfa, sam pomalowaÂł i teraz szuka potwierdzenia Âże jest git! Wiecie SikalafÂą hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! Pozdr.

pawel1108 
Wysłany: 2012-10-30, 19:59   
0
UP DOWN

Chali68 napisał/a:
Wy tu siĂŞ produkujecie! A ja wam coÂś powiem. MyÂślĂŞ Âże to ÂŚciema! KoleÂś kupiÂł golfa, sam pomalowaÂł i teraz szuka potwierdzenia Âże jest git! Wiecie SikalafÂą hisoryjka & Picalazo opowiastka!!!

albo nie wie ile ma wzi¹Ì.... ^^
Po za tym szklanka taka... chyba start byÂł od P1500 ;)

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-30, 20:01   
0
UP DOWN

Lackdoctor napisał/a:
rmxxxx napisał/a:
i nie oddaje takie efektu jak na zywo...

Jesli chciaÂłes pokazaĂŚ wady, to fotki nic nie wniosly.

WyglÂąda na zdjeciach bardzo normalnie, nic nie swiadczy o fuszerkach.
Co innego w swietle sztucznym, jarzeniowym, tak, tam widac kaÂżdÂą ryskĂŞ, wtrÂącenie itd.

Na podstawie zdjeĂŚ, pracy ktĂłrÂą wykonali (ĂŚwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 zÂł, to trafili na entuzjastĂŞ jakoÂści serwisowej.
Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej niÂż tu na fotkach ^^

Nie wnikam jak wyglÂąda w realu, bo skoro mĂłwisz ze zostawili rysy, to widocznie musieli cos zostawic.

Liczyli na to Âże w dziennym swietle nie bĂŞdÂą psuĂŚ efektu - jednak pokazali w swietle jarzeniowym.
Co do lekkich fal na kicie.
WymieniÂłeÂś uszkodzony panel na nowy?
Czy szpachlowana uzywka, lub klepanko starego?

Jeszcze raz zostaÂła zrobiona polerka,PANEL?chodzi Ci o blotnik? jesli chodzi o to sa zdjete zeby ich nie porysowac przy wkladanio orurowania pod maske i innych fantĂłw.

[ Dodano: 2012-10-30, 20:02 ]
slawciu napisał/a:
no sorry .
chciaÂłeÂś tanio to masz tanio. coÂś mi siĂŞ wydaje Âże za szybko Ci to zrobili i teraz gul Ci lata bo wydaje ci sie ze niewiadomo ile na tym zarobili.
zawieÂź do aso albo oddaj na ''korekte'' lakieru do polermistrza z kosmetyki aut. zobaczysz ile polerowanie kosztuje to moze dojdzie do Ciebie okazyjna cena tego.

Jesli masz zamiar sie wypowiadac przeczytaj od dechy do dechy temat.
ZOSTAÂŁO POPRAWIONE!

[ Dodano: 2012-10-30, 20:07 ]
Chali68 napisał/a:
Wy tu siĂŞ produkujecie! A ja wam coÂś powiem. MyÂślĂŞ Âże to ÂŚciema! KoleÂś kupiÂł golfa, sam pomalowaÂł i teraz szuka potwierdzenia Âże jest git! Wiecie SikalafÂą hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! Pozdr.

golfa kupilem 2 Lata temu BYÂła robiona strona od Kierowcy,Walniety byÂł za granica Pierwszy wÂłasciciel w POlsce mial go 1,5msc wiec pewnie sciagnal na handel, Wtedy 8TYs za 1.8T GTI+2KOmplety koÂł to byla bardzo atrakcyjna cena .

Moje proby Malowania sa w tym temacie i na tym sie zakonczylo:)

http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=6645

[ Dodano: 2012-10-30, 20:20 ]
pawel1108 napisał/a:
Chali68 napisał/a:
Wy tu siĂŞ produkujecie! A ja wam coÂś powiem. MyÂślĂŞ Âże to ÂŚciema! KoleÂś kupiÂł golfa, sam pomalowaÂł i teraz szuka potwierdzenia Âże jest git! Wiecie SikalafÂą hisoryjka & Picalazo opowiastka!!!

albo nie wie ile ma wzi¹Ì.... ^^
Po za tym szklanka taka... chyba start byÂł od P1500 ;)

Tak zeby rozwiac niektorych dziwne wymysly Zdjecia z przed okolo roku

375259_223110104424092_687432363_n.jpg
Plik ściągnięto 84 raz(y) 108.44 KB

3e636700f6.jpeg
Plik ściągnięto 74 raz(y) 83.57 KB

Sw.Piotrek 
Wysłany: 2012-10-30, 21:11   
0
UP DOWN

Wersja 150KM czy 180KM :?: ;)

Chali68
Wysłany: 2012-10-30, 21:12   
0
UP DOWN

Do pawÂła 1108 mamy racjĂŞ! Koledzy spĂłjÂżcie na odbicie w masce na fotce tylko odwruĂŚcie do do gĂłry koÂłami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowaÂł bÂłotnik. GoÂściu od golfa co Ty pie..olisz Âże komuÂś oddaÂłeÂś auto do naprawy! Kogo Ty chcesz w uja zrobiĂŚ! CaÂły czas jesteÂś na swoim podwĂłrzu przy zasranym garaÂżu z taczkÂą i drzewem. Robisz tÂą robotĂŞ kupe czasu aÂż Cie Âśnieg zastaÂł! A tu wymyÂślasz jakieÂś Âściemy jakieÂś fotki wklejasz. Co to k..wa jest. PrzecieÂż Ty masz nas za idiotĂłw poprostu! Do Gugusia weÂź no Zareaguj bo to jakieÂś jaja sÂą!!! Amen z tym tematem!

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-10-30, 22:26   
0
UP DOWN

Chali68 napisał/a:
Koledzy spĂłjÂżcie na odbicie w masce na fotce tylko odwruĂŚcie do do gĂłry koÂłami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowaÂł bÂłotnik.

http://lakierowanko.info/...hp?t=6645#75712

Dobre. :spoko:

pawel1108 
Wysłany: 2012-10-30, 22:31   
0
UP DOWN

a to jest ten Wygimiszek co pokazywaÂł bÂłotnik od Golfa taki super lakierowany bez polerki a KtoÂś zauwaÂżyÂł,Âże tam sÂą zacieki od pasty
... cenzura ma tupet
Ale ÂżeÂś Go Krzychu znalazÂł :spoko:

rmxxxx
Wysłany: 2012-10-31, 05:31   
0
UP DOWN

Chali68 napisał/a:
Do pawÂła 1108 mamy racjĂŞ! Koledzy spĂłjÂżcie na odbicie w masce na fotce tylko odwruĂŚcie do do gĂłry koÂłami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowaÂł bÂłotnik. GoÂściu od golfa co Ty pie..olisz Âże komuÂś oddaÂłeÂś auto do naprawy! Kogo Ty chcesz w uja zrobiĂŚ! CaÂły czas jesteÂś na swoim podwĂłrzu przy zasranym garaÂżu z taczkÂą i drzewem. Robisz tÂą robotĂŞ kupe czasu aÂż Cie Âśnieg zastaÂł! A tu wymyÂślasz jakieÂś Âściemy jakieÂś fotki wklejasz. Co to k..wa jest. PrzecieÂż Ty masz nas za idiotĂłw poprostu! Do Gugusia weÂź no Zareaguj bo to jakieÂś jaja sÂą!!! Amen z tym tematem!

Bez Obrazy ale dla mnie to czysty Idiotyzm sam dodaje linka do swojego wczesniejszego tematu zProb malowania,Jakies sugestie dziwne masz, porĂłwnaj sobie Daty,W tym temacie napisalem ze samochod zostal polakierowany PPg, Dupontem nie chcieli malowac, co mamm wrzucic Zdjecie puszki dupont z Bezbarwnym ktory mi oddali? ^^ Wrzuce cos jeszcze;)

Zdjecia z Garazu wykonawcĂłw,Zdjecia swojego zadaszenia tez moge wrzucic tam akurat jest po 40cm luzu z kazdej stony,Wiec jesli mozesz to skoncz pisac Brednie

[ Dodano: 2012-10-31, 05:37 ]
pawel1108 napisał/a:
a to jest ten Wygimiszek co pokazywaÂł bÂłotnik od Golfa taki super lakierowany bez polerki a KtoÂś zauwaÂżyÂł,Âże tam sÂą zacieki od pasty
... cenzura ma tupet
Ale ÂżeÂś Go Krzychu znalazÂł :spoko:

PO pierwsze czy cos innego niz lakier na elemencie to musi byc Pasta?
PO drugie jakbym chcial sie pokazac w Zaje*bistym swietle niby swoich prac to po co wrzucaÂłbym maske z mega skĂłrka pomaraĂączy? Troche Logiki...

[siz=9][ Dodano: 2012-10-31, 05:38 ][/size]
Sw.Piotrek napisał/a:
Wersja 150KM czy 180KM :?: ;)

;) 1.8T AGU

DSC00740.JPG
Plik ściągnięto 90 raz(y) 121.93 KB

DSC00742.JPG
Plik ściągnięto 116 raz(y) 107.02 KB

DSC00752.JPG
Plik ściągnięto 54 raz(y) 235.28 KB

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-31, 10:30   
0
UP DOWN

Lackdoctor napisał/a:
Na podstawie zdjeĂŚ, pracy ktĂłrÂą wykonali (ĂŚwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 zÂł, to trafili na entuzjastĂŞ jakoÂści serwisowej. Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej niÂż tu na fotkach ^^

Hooo Hooo Hooo jakie to m¹dre wnioski Pana doktora internisty :cool: .... A Ty siê Krzysiu na tym znasz choÌ ... ciut ciut ? Bo tu koledzy rozmawiaj¹ o lakiernictwie samochodowym ... wprawdzie z jakiejœ nory, ale Ty jak widzê wiesz nawet jak to by to by³o zrobione w ASO ? No, no .... Nie doœÌ, ¿e fantasta to jeszcze jasnowidz z Ciebie :spoko: Ciekawe, czy siê na tym choÌ troszkê znasz ?

Pono
Wysłany: 2012-11-19, 00:31   
0
UP DOWN

hej, powiem ci tyle ! ci twoi lakienricy sa ciency jak polsilver :PP

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu