Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-26, 03:25 Lakiernik Zwali³ robote...
|
0
|
|
|
|
Witam otorz oddalem tydzien temu ca³y samochod do malowania oprocz dwoch zderzaków
Zdjecia jest zapozyczone z inernetu lecz na calym samochodzie mam takie rysy i grubsze niektore do 15cm dlugosci...
Zastosowane pasty to Menzerna 500,2500,4000
Dostaje dzis telefon ze samochod jest do odbioru zajezdzam wchodze do warsztatu z daleka fajnie sie blyszczy itp lecz juz z odleglosci 3 metrów bylo widac duze rysy na jedncyh drzwaich i dachu jest totalna masakra na pozostalych elementach jest tego duzo mniej ale widac.
Samochodu nie odebralem oczywiscie,powiedzialem ze ma byc poprawione jesli nie to nie zaplace ale jestem pewnien ze nie zrobia tego na cacy i beda chciali mi dwaj panowie wcisnac wozek.
Co am robic w tym momencie? jesli nie zrobia tego jak nazlezy?z³ozyc propozycje opuszczenia kosztów roboty ? Czy w raze czego zostawic samochod na warsztacie i braac rzeczoznawce?
KOlejna sprawa...
Jak oddawalem auto mowili bedzie blyszczec nie bedzie widac zadnych zafalowan po szpachlowaniu dzis odrazu zobaczylem jak narazie 3 miejsca ktore ostro rzucaja sie w oczy co w tym przypadku?
rysy.jpg
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 212 raz(y) 129.88 KB |
|
|
|
|
 |
lakierok
|
Wys³any: 2012-10-26, 08:14
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 423 Sk±d: Okolice
|
Po prostu niech poprawi, czyli pomaluje jeszcze raz, i to jest najpewniejsze , albo odbierasz bez kasy,
a co na tym dachu by³o ¿e wysz³y takie rysy ? |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-26, 20:08
|
0
|
|
|
|
zdjec nie zrobilem z nerów,to zamieszczone w temacie jest z netu u mnie na dachu jest duzo glebszysz i d³uzszycz jakby po papierze 1200 1500 dla porównania.
Napiszceimi jesazcze co z niedotarta lub przetarta szpachla?
poprostu widac ostre parchy rozumiem cos malego pod jakims dziwnym katem a to co oni zrobili widac z boku z dolu z gory itd... |
|
|
|
 |
rudy
|
Wys³any: 2012-10-26, 22:13
|
0
|
|
|
|
mo¿e jak matowali lakier ju¿ przed polerk± to robili to na twardym klocku i z niezbyt czyst± wod±... jakie¶ ziarenko piasku, jaki¶ paproch i rysy bêd± do¶æ g³êbokie widoczne nawet po spolerowaniu. |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-26, 23:14
|
0
|
|
|
|
no ale nie musze odbierac samochodu z porysowana pow³oka lakiernicza? Przeciez P³ace za element wykonany od podstawy wiec nie ma opcji raczej na jakies bledy.
a co z tym szpachlowaniem?Czy dospuszczalne sa zafalowania itp jak ja to nazywam PI*DY
Mialem samochodó walniety w tylnia cwiartke i drzwi,co bylo robione wczesniej,szpachla na cwiartce pekla wraz z lakierem,zmatowali polozyli podklad pomalowali i widac to pekniecie pod nowa pow³oka wiec raczej to nie jest normalne.Nie myle sie? |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-10-26, 23:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
rmxxxx, Tak to straszna fuszerka. Prawid³owa naprawa to taka której nie widaæ. Tak jak by jej nigdy nie by³o. |
_________________ http://niezalezna.pl/
 |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-26, 23:59
|
0
|
|
|
|
Wielkie dzieki bede walczy³ o To zeby wszystko zostalo doprowadzone do porzadku jesli tak sie nie stanie skoñczy sie to na opini rzeczoznawcy i sprawa trafi do sadu. |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wys³any: 2012-10-27, 00:18
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 423 Sk±d: Okolice
|
rmxxxx napisa³/a: | Wielkie dzieki bede walczy³ o To zeby wszystko zostalo doprowadzone do porzadku jesli tak sie nie stanie skoñczy sie to na opini rzeczoznawcy i sprawa trafi do sadu. |
A w jakim Mie¶cie tak naprawiaj± , i mo¿e napisz ile elementów mia³e¶ do malowania i po ile mia³e¶ zap³aciæ za element, czy za ca³o¶æ ? |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-27, 05:01
|
0
|
|
|
|
moze narazie darujmy sobie skad. 9 elementów po 250z³ moje pasty Baza+Klar,Cena niska bo chlopaki probuja sie wybic,lub wyrobic renome,a troche jest tego w miejscowosci,zreszta ja ceny nie ustalam,sami mowili bedziesz zadowolony nic nie bedzie widac,
Zreszta 2 dni przed zadzwonili ze auto jest skonczone,zajezdzam a tam jeszcze co lepsze kawa³ek jednego elementu przejechany papierkiem a polerki brak, pozniej skojarzylem fakty i przypomnialem sobie jak jeden z tych gosci mowil ze dostali dzis zlecenie w postaci kolejnego calego auta... wiec chyba zalezalo na czasie
[ Dodano: 2012-10-27, 06:20 ]
Zapomnialem dodac zawiozlem Baze dupont bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem... |
|
|
|
 |
Tytexo
|
Wys³any: 2012-10-28, 06:53
|
0
|
|
|

|
Nie mo¿esz popu¶ciæ, niech wraca na poprawkê. |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-28, 08:10
|
0
|
|
|
|
Wczoraj kolejna Wizyta,zajezdzam zoabczyc czy zostalo poprawione,tyle ze nic nie zoabczylem bo samochod wypchniety na podworko a na nim 10cm sniegu.... Otrzymalem propozycje rabatu 100z³ na cwiartke(tylnia czesc^^) co do drzwi Panowie twierdza ze to tylko widac pod lampami a przy siwtle dziennym nic oni nie widza, oraz ze nie ma co dokladnie polerowac bo i tak porobia mi sie rysy od mycia samochodu,ZARTY....
porobia sie rysy(tyle ze porobia sie SWIRLE chyba tak to sie nazywa) a nie glebokie widoczne z kilku metrów...BRAK NERÓW |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wys³any: 2012-10-28, 13:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
250/element i cudów nie masz co oczekiwaæ |
|
 |
Chali68
|
Wys³any: 2012-10-28, 14:30
|
0
|
|
|
|
Ale mo¿na by³o siê tego spodziewaæ. Tak jak napisa³e¶ ¿e dopiero zaczynaj±. Powtarza siê to za ka¿nym razem klient chce tanio a "sztukmistrzowie" szybko kasê przytuliæ. I jak zwykle spotykacie siê w punkcie gdzie jeden niechce lub niewie co z tym zrobiæ i jak siê pozbyæ natarczywego klienta a klient jak odzyskaæ skopane auto. Powiem tak sam kolego jeste¶ sobie winny. Wybra³e¶ bramkê nr.3 czyli tanio¶æ w szopie! Tak jak napisa³ Kalbi za 250z³ co tu oczekiwaæ. Dok³adnie! |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wys³any: 2012-10-28, 14:33
|
0
|
|
|

Pomóg³: 19 razy Posty: 861
|
rmxxxx napisa³/a: | bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem... |
Jak tego lakieru nie chcieli u¿yæ to co dali lepszy/dro¿szy nawet nie wiedzieli jak siê k³adzie na 1,5 warstwy i ile przypada utwardzacza w proporcji 3:1 no i 0% rozpuszczalnika |
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-28, 14:45
|
0
|
|
|
|
kalbi napisa³/a: | 250/element i cudów nie masz co oczekiwaæ |
Jesli powtarza sie dla klijenta ze bedzie blyszczal nie bedzie widac zafalowan itp to czego mam sie spodziewac?
[ Dodano: 2012-10-28, 14:46 ]
Chali68 napisa³/a: | Ale mo¿na by³o siê tego spodziewaæ. Tak jak napisa³e¶ ¿e dopiero zaczynaj±. Powtarza siê to za ka¿nym razem klient chce tanio a "sztukmistrzowie" szybko kasê przytuliæ. I jak zwykle spotykacie siê w punkcie gdzie jeden niechce lub niewie co z tym zrobiæ i jak siê pozbyæ natarczywego klienta a klient jak odzyskaæ skopane auto. Powiem tak sam kolego jeste¶ sobie winny. Wybra³e¶ bramkê nr.3 czyli tanio¶æ w szopie! Tak jak napisa³ Kalbi za 250z³ co tu oczekiwaæ. Dok³adnie! |
raczej ogrzewanym i czystym lecz bez komory.ogolnie polerka zostala poprawiona a ostateczna cena jaka zostala mi zaproponowana 1500z³
[ Dodano: 2012-10-28, 14:51 ]
Homer S. napisa³/a: | rmxxxx napisa³/a: | bezbarwny dupont 3750s nie zechcieli malowac tym bezbarwnym polozyli jakis swoj lakier ale jakit o sie nie dowiedzialem... |
Jak tego lakieru nie chcieli u¿yæ to co dali lepszy/dro¿szy nawet nie wiedzieli jak siê k³adzie na 1,5 warstwy i ile przypada utwardzacza w proporcji 3:1 no i 0% rozpuszczalnika |
Sam nie jestem lakiernikiem choc cos tam probowalem,powiedzialem im cos podobnego do twojej wypowiedzi ,stwierdzili ze na 1,5 warstwy nie ma co wiec polozyli swoj na 3 zeby bylo w razie czego wiecej do polerki |
|
|
|
 |
piwo76
|
Wys³any: 2012-10-28, 16:52
|
0
|
|
|

Pomóg³: 1 raz Posty: 176
|
jak napisa³e¶ ¿e koszt to 1500 z³-ca³e auto za tako cenê to z 10 metrów odbiór.A z bliska to normalna cena oko³o 3000 do 4000 lub komora |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-28, 18:52
|
0
|
|
|
|
piwo76 napisa³/a: | jak napisa³e¶ ¿e koszt to 1500 z³-ca³e auto za tako cenê to z 10 metrów odbiór.A z bliska to normalna cena oko³o 3000 do 4000 lub komora |
wrzuce zdjecia jak jutro zabiore bo dzis nie mialem jak sciagnac samochodu.
2xdrzwi 2xCwiartka 2xProg Maska Dach Klapa Jeden b³otnik |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-10-28, 20:59
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-29, 03:45
|
0
|
|
|
|
brutto
[ Dodano: 2012-10-29, 15:05 ]
bezbarwny to PPG DELTRON |
|
|
|
 |
jacenty 741
|
Wys³any: 2012-10-29, 16:45
|
0
|
|
|
Pomóg³: 39 razy Posty: 1343 Sk±d: Maków Mazowiecki
|
rmxxxx napisa³/a: | 2xdrzwi 2xCwiartka 2xProg Maska Dach Klapa Jeden b³otnik
| 1500 za tyle???????
Ale ja jestem drogi...
Bo ja nie zrobi³bym tylu elementów nawet wa³kiem za 1500 brutto. |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-30, 14:06
|
0
|
|
|
|
Zdjecia wykonane SONY ERICSSON C902 wiec szalu nie ma tak jak i nie oddaje takie efektu jak na zywo...
DSC00761.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 242 raz(y) 118.92 KB |
DSC00769.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 245 raz(y) 186.93 KB |
DSC00772.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 242 raz(y) 202.03 KB |
DSC00768.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 212 raz(y) 208.2 KB |
DSC00766.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 182 raz(y) 197.28 KB |
|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-30, 15:21
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
rmxxxx napisa³/a: | i nie oddaje takie efektu jak na zywo... |
Jesli chcia³es pokazaæ wady, to fotki nic nie wniosly.
Wygl±da na zdjeciach bardzo normalnie, nic nie swiadczy o fuszerkach.
Co innego w swietle sztucznym, jarzeniowym, tak, tam widac ka¿d± ryskê, wtr±cenie itd.
Na podstawie zdjeæ, pracy któr± wykonali (æwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 z³, to trafili na entuzjastê jako¶ci serwisowej.
Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej ni¿ tu na fotkach
Nie wnikam jak wygl±da w realu, bo skoro mówisz ze zostawili rysy, to widocznie musieli cos zostawic.
Liczyli na to ¿e w dziennym swietle nie bêd± psuæ efektu - jednak pokazali w swietle jarzeniowym.
Co do lekkich fal na kicie.
Wymieni³e¶ uszkodzony panel na nowy?
Czy szpachlowana uzywka, lub klepanko starego?
Nie im jednym potrafi kit blache pociagn±æ jak zima promiennikiem nie wygrzej±. |
|
|
|
 |
slawciu
|
Wys³any: 2012-10-30, 17:05
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 259 Sk±d: Kielce
|
no sorry .
chcia³e¶ tanio to masz tanio. co¶ mi siê wydaje ¿e za szybko Ci to zrobili i teraz gul Ci lata bo wydaje ci sie ze niewiadomo ile na tym zarobili.
zawie¼ do aso albo oddaj na ''korekte'' lakieru do polermistrza z kosmetyki aut. zobaczysz ile polerowanie kosztuje to moze dojdzie do Ciebie okazyjna cena tego. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-30, 17:08
|
0
|
|
|
|
rmxxxx,
A mo¿e zapro¶ kolegów na forum i niech sie wypowie druga strona?
Bo to co teraz jest to takie ... tendencyjne. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Chali68
|
Wys³any: 2012-10-30, 18:27
|
0
|
|
|
|
Wy tu siê produkujecie! A ja wam co¶ powiem. My¶lê ¿e to ¦ciema! Kole¶ kupi³ golfa, sam pomalowa³ i teraz szuka potwierdzenia ¿e jest git! Wiecie Sikalaf± hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! Pozdr. |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wys³any: 2012-10-30, 19:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 960 Sk±d: Wroc³aw
|
Chali68 napisa³/a: | Wy tu siê produkujecie! A ja wam co¶ powiem. My¶lê ¿e to ¦ciema! Kole¶ kupi³ golfa, sam pomalowa³ i teraz szuka potwierdzenia ¿e jest git! Wiecie Sikalaf± hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! |
albo nie wie ile ma wzi±æ....
Po za tym szklanka taka... chyba start by³ od P1500 |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-30, 20:01
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | rmxxxx napisa³/a: | i nie oddaje takie efektu jak na zywo... |
Jesli chcia³es pokazaæ wady, to fotki nic nie wniosly.
Wygl±da na zdjeciach bardzo normalnie, nic nie swiadczy o fuszerkach.
Co innego w swietle sztucznym, jarzeniowym, tak, tam widac ka¿d± ryskê, wtr±cenie itd.
Na podstawie zdjeæ, pracy któr± wykonali (æwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 z³, to trafili na entuzjastê jako¶ci serwisowej.
Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej ni¿ tu na fotkach
Nie wnikam jak wygl±da w realu, bo skoro mówisz ze zostawili rysy, to widocznie musieli cos zostawic.
Liczyli na to ¿e w dziennym swietle nie bêd± psuæ efektu - jednak pokazali w swietle jarzeniowym.
Co do lekkich fal na kicie.
Wymieni³e¶ uszkodzony panel na nowy?
Czy szpachlowana uzywka, lub klepanko starego?
Nie im jednym potrafi kit blache pociagn±æ jak zima promiennikiem nie wygrzej±. |
Jeszcze raz zosta³a zrobiona polerka,PANEL?chodzi Ci o blotnik? jesli chodzi o to sa zdjete zeby ich nie porysowac przy wkladanio orurowania pod maske i innych fantów.
[ Dodano: 2012-10-30, 20:02 ]
slawciu napisa³/a: | no sorry .
chcia³e¶ tanio to masz tanio. co¶ mi siê wydaje ¿e za szybko Ci to zrobili i teraz gul Ci lata bo wydaje ci sie ze niewiadomo ile na tym zarobili.
zawie¼ do aso albo oddaj na ''korekte'' lakieru do polermistrza z kosmetyki aut. zobaczysz ile polerowanie kosztuje to moze dojdzie do Ciebie okazyjna cena tego. |
Jesli masz zamiar sie wypowiadac przeczytaj od dechy do dechy temat.
ZOSTA£O POPRAWIONE!
[ Dodano: 2012-10-30, 20:07 ]
Chali68 napisa³/a: | Wy tu siê produkujecie! A ja wam co¶ powiem. My¶lê ¿e to ¦ciema! Kole¶ kupi³ golfa, sam pomalowa³ i teraz szuka potwierdzenia ¿e jest git! Wiecie Sikalaf± hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! Pozdr. |
golfa kupilem 2 Lata temu BY³a robiona strona od Kierowcy,Walniety by³ za granica Pierwszy w³asciciel w POlsce mial go 1,5msc wiec pewnie sciagnal na handel, Wtedy 8TYs za 1.8T GTI+2KOmplety ko³ to byla bardzo atrakcyjna cena .
Moje proby Malowania sa w tym temacie i na tym sie zakonczylo:)
http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=6645
[ Dodano: 2012-10-30, 20:20 ]
pawel1108 napisa³/a: | Chali68 napisa³/a: | Wy tu siê produkujecie! A ja wam co¶ powiem. My¶lê ¿e to ¦ciema! Kole¶ kupi³ golfa, sam pomalowa³ i teraz szuka potwierdzenia ¿e jest git! Wiecie Sikalaf± hisoryjka & Picalazo opowiastka!!! |
albo nie wie ile ma wzi±æ....
Po za tym szklanka taka... chyba start by³ od P1500 |
Tak zeby rozwiac niektorych dziwne wymysly Zdjecia z przed okolo roku
375259_223110104424092_687432363_n.jpg
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 84 raz(y) 108.44 KB |
3e636700f6.jpeg
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 74 raz(y) 83.57 KB |
|
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-10-30, 21:11
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Chali68
|
Wys³any: 2012-10-30, 21:12
|
0
|
|
|
|
Do paw³a 1108 mamy racjê! Koledzy spój¿cie na odbicie w masce na fotce tylko odwruæcie do do góry ko³ami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowa³ b³otnik. Go¶ciu od golfa co Ty pie..olisz ¿e komu¶ odda³e¶ auto do naprawy! Kogo Ty chcesz w uja zrobiæ! Ca³y czas jeste¶ na swoim podwórzu przy zasranym gara¿u z taczk± i drzewem. Robisz t± robotê kupe czasu a¿ Cie ¶nieg zasta³! A tu wymy¶lasz jakie¶ ¶ciemy jakie¶ fotki wklejasz. Co to k..wa jest. Przecie¿ Ty masz nas za idiotów poprostu! Do Gugusia we¼ no Zareaguj bo to jakie¶ jaja s±!!! Amen z tym tematem! |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-30, 22:26
|
0
|
|
|
|
Chali68 napisa³/a: | Koledzy spój¿cie na odbicie w masce na fotce tylko odwruæcie do do góry ko³ami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowa³ b³otnik. |
http://lakierowanko.info/...hp?t=6645#75712
Dobre. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wys³any: 2012-10-30, 22:31
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 960 Sk±d: Wroc³aw
|
a to jest ten Wygimiszek co pokazywa³ b³otnik od Golfa taki super lakierowany bez polerki a Kto¶ zauwa¿y³,¿e tam s± zacieki od pasty
... cenzura ma tupet
Ale ¿e¶ Go Krzychu znalaz³ |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
rmxxxx
|
Wys³any: 2012-10-31, 05:31
|
0
|
|
|
|
Chali68 napisa³/a: | Do paw³a 1108 mamy racjê! Koledzy spój¿cie na odbicie w masce na fotce tylko odwruæcie do do góry ko³ami. Tam jest ta sama szopa i drzewo co na fotkach z linku jak malowa³ b³otnik. Go¶ciu od golfa co Ty pie..olisz ¿e komu¶ odda³e¶ auto do naprawy! Kogo Ty chcesz w uja zrobiæ! Ca³y czas jeste¶ na swoim podwórzu przy zasranym gara¿u z taczk± i drzewem. Robisz t± robotê kupe czasu a¿ Cie ¶nieg zasta³! A tu wymy¶lasz jakie¶ ¶ciemy jakie¶ fotki wklejasz. Co to k..wa jest. Przecie¿ Ty masz nas za idiotów poprostu! Do Gugusia we¼ no Zareaguj bo to jakie¶ jaja s±!!! Amen z tym tematem! |
Bez Obrazy ale dla mnie to czysty Idiotyzm sam dodaje linka do swojego wczesniejszego tematu zProb malowania,Jakies sugestie dziwne masz, porównaj sobie Daty,W tym temacie napisalem ze samochod zostal polakierowany PPg, Dupontem nie chcieli malowac, co mamm wrzucic Zdjecie puszki dupont z Bezbarwnym ktory mi oddali? Wrzuce cos jeszcze;)
Zdjecia z Garazu wykonawców,Zdjecia swojego zadaszenia tez moge wrzucic tam akurat jest po 40cm luzu z kazdej stony,Wiec jesli mozesz to skoncz pisac Brednie
[ Dodano: 2012-10-31, 05:37 ]
pawel1108 napisa³/a: | a to jest ten Wygimiszek co pokazywa³ b³otnik od Golfa taki super lakierowany bez polerki a Kto¶ zauwa¿y³,¿e tam s± zacieki od pasty
... cenzura ma tupet
Ale ¿e¶ Go Krzychu znalaz³ |
PO pierwsze czy cos innego niz lakier na elemencie to musi byc Pasta?
PO drugie jakbym chcial sie pokazac w Zaje*bistym swietle niby swoich prac to po co wrzuca³bym maske z mega skórka pomarañczy? Troche Logiki...
[siz=9][ Dodano: 2012-10-31, 05:38 ][/size]
Sw.Piotrek napisa³/a: | Wersja 150KM czy 180KM |
1.8T AGU
DSC00740.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 90 raz(y) 121.93 KB |
DSC00742.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 116 raz(y) 107.02 KB |
DSC00752.JPG
|
 |
Plik ¶ci±gniêto 54 raz(y) 235.28 KB |
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-31, 10:30
|
0
|
|
|

Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
Lackdoctor napisa³/a: | Na podstawie zdjeæ, pracy któr± wykonali (æwiartka itd) w stosunku do ceny 1500 z³, to trafili na entuzjastê jako¶ci serwisowej. Za 1500 to masz dwa elementy pomalowane w aso, niekoniecznie lepiej ni¿ tu na fotkach
Hooo Hooo Hooo jakie to m±dre wnioski Pana doktora internisty .... A Ty siê Krzysiu na tym znasz choæ ... ciut ciut ? Bo tu koledzy rozmawiaj± o lakiernictwie samochodowym ... wprawdzie z jakiej¶ nory, ale Ty jak widzê wiesz nawet jak to by to by³o zrobione w ASO ? No, no .... Nie do¶æ, ¿e fantasta to jeszcze jasnowidz z Ciebie Ciekawe, czy siê na tym choæ troszkê znasz ? |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
Pono
|
Wys³any: 2012-11-19, 00:31
|
0
|