Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2009-04-22, 20:34
Autor Wiadomość
marek
Wysłany: 2008-03-10, 21:09   pĂŞkniĂŞta szyba
Gość
Jeœli musicie wyci¹Ì szybê bo s³upek jest zgiêty i prawdopodobnie ta szyba przy wycinaniu pêknie to kto ponosi jej koszta: klient czy wy ?

rbfm 
Wysłany: 2008-03-10, 22:24   
0
UP DOWN

mowimy klientowi ze jest mozliwosc ze peknie i nie bierzemy za nia odpowiedzialnosci. to chyba logiczne ?

DUMM 
Wysłany: 2008-03-11, 00:44   
0
UP DOWN

I w tym momĂŞcie albo koleÂś siĂŞ decyduje albo nie ... wszystko w temacie.

marek
Wysłany: 2008-03-11, 19:21   
Gość
a je¿eli muszê wyci¹Ì szybê ¿eby usun¹c rdzê spod uszczelki?

rbfm 
Wysłany: 2008-03-11, 19:23   
0
UP DOWN

marek napisał/a:

to wycinasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no chyba ze usuwasz bez wycinania.....

chlopie, nie masz innych zmartwien? czy jestes dzieckiem i trzeba ci wszystko tlumaczyc i prowadzic za raczke ?

Bisuside14 
Wysłany: 2008-03-11, 19:32   
0
UP DOWN
MĂłw mi Bisu:D

rbfm napisał/a:
marek napisał/a:

to wycinasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no chyba ze usuwasz bez wycinania.....

chlopie, nie masz innych zmartwien? czy jestes dzieckiem i trzeba ci wszystko tlumaczyc i prowadzic za raczke ?

No nie moge :razz: ..... kolo sie poprostu pyta, ¿eby nie mieÌ póŸniej ¿adnych k³opotów z klientem(odszkodowania, bo tego nie by³o w umowie itp..)

rbfm 
Wysłany: 2008-03-11, 19:34   
0
UP DOWN

Bisuside14 napisał/a:
No nie moge :razz: ..... kolo sie poprostu pyta, ¿eby nie mieÌ póŸniej ¿adnych k³opotów z klientem(odszkodowania, bo tego nie by³o w umowie itp..)

a co nie dostal odpowiedzi w pierwszym poscie?

marek
Wysłany: 2008-03-11, 21:27   
Gość
pytanie do rbfm: ile szyb uda³o ci siê wyci¹Ì które zosta³y Ÿle wklejone ?

marek
Wysłany: 2008-03-11, 21:33   
Gość
czasami zdarza siê ¿e ktoœ wklejaj¹c docisno³ szybê do blachy i nie da siê jej wyci¹Ì ale jest ju¿ po fakcie bo uzgadniaj¹c z klientem o tym nie wiedzia³eœ i co wtedy?

rbfm 
Wysłany: 2008-03-11, 21:51   
0
UP DOWN

marek napisał/a:
pytanie do rbfm: ile szyb uda³o ci siê wyci¹Ì które zosta³y Ÿle wklejone ?

a po co zadajesz takie pytanie ?

marek napisał/a:
czasami zdarza siê ¿e ktoœ wklejaj¹c docisno³ szybê do blachy i nie da siê jej wyci¹Ì ale jest ju¿ po fakcie bo uzgadniaj¹c z klientem o tym nie wiedzia³eœ i co wtedy?

nie moze dojsc do takiej sytuacji bo sprawy rozbicia szyby uzgadniam przed robota. jesli ty robisz inaczej to plac za nowa szybe.

po co w ogole zalozyles ten watek ?

marek
Wysłany: 2008-03-11, 22:13   
Gość
bo kiedys mi sie trafiÂła szyba Âźle wklejona i niestety pĂŞkÂła a lakiernicy ktĂłrych znam wycinajÂą szyby na swojÂą odpowiedzialnoÂśc wiĂŞc chciaÂłem poznaĂŚ zasady innych lakiernikĂłw

rbfm 
Wysłany: 2008-03-11, 22:24   
0
UP DOWN

marek napisał/a:
bo kiedys mi sie trafiÂła szyba Âźle wklejona i niestety pĂŞkÂła a lakiernicy ktĂłrych znam wycinajÂą szyby na swojÂą odpowiedzialnoÂśc wiĂŞc chciaÂłem poznaĂŚ zasady innych lakiernikĂłw

no to skoro przydarzylo ci sie ze pekla to miales nauczke zeby nie brac odpowiedzialnosci. ale zeby sie pytac o takie rzeczy innych? ja mam w dupie jak co kto robi i robie po swojemu. czy jesli bysmy ci napisali ze bierzemy odpowiedzialnosc za takie rzeczy to uznalbys to za standard i tez tak robil ?

marek
Wysłany: 2008-03-11, 22:39   
Gość
byc moÂże ,w koĂącu sam Âświata nie zmieniĂŞ

ewa
Wysłany: 2008-03-13, 23:38   
Gość
warsztat mamy ubezpieczony "od " takich przypadkĂłw ,ale ze wzglĂŞdu na "udziaÂł wÂłasny" korzystamy czĂŞsto z usÂług firmy "od szyb" ,bo tak siĂŞ opÂłaca .

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu