Autor |
Wiadomość |
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-10, 23:39 NIE MOGE WYSYÂŁAC FOTEK na PW
|
|
|

|
PojemnoœÌ twojej prywatnej skrzynki na za³¹czniki zosta³a przekroczona. Usuù kilka starych plików i spróbuj ponownie.
taki komunikacik mi sie pojawiÂł :(
wykasowame wiadomosci i lipa. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-01-11, 15:57
|
|
|

|
jak wejdziesz w wiadomosci masz 2 paski:
wykorzystanie zalacznikow
wiadomosci w skrzynce zajmuja...
fajnie by bylo jakby to pierwsze bylo na zero... nie wiem jaki jest limit na zalaczniki,ale cenzura... wszystkie wiadomosci,i pokombinuj moze z rozmiarem bo za duzy i powinno wchodzic...chyba ze znowu cos sie cenzura.. z forum. |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-11, 16:38
|
|
|

|
wykorzystanie zaÂłacznikĂłw ----> 0 %
a wiadomosci zajmuja 54%
wysÂłane 0%
hehehe no moze sie cos po je ba Âło |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-01-11, 16:52
|
|
|

|
Ja teÂż nie mogĂŞ dodawaĂŚ zdjĂŞĂŚ a mam kilka ciekawych do pokazania |
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-01-11, 19:12
|
|
|
|
a to dlatego bo zimno jest
Homer wrzucaj przez screenshoter lub podobny program |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-11, 23:45
|
|
|

|
a tam pier**** ze zimno antysylikonu dodaÂłes ??
a ten screenshoter to wstawia na forum fote czy tylko wtedy link ? |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-01-12, 00:23
|
|
|

|
jakby tu ktokolwiek zagladal raz na tydzien chociazby to bynie bylo zadnych problemow i wszystko by dzialalo jak sie nalezy...zaden problem w PA w 2min zmienic kilka cyferek,powiekszyc komus limit na zalaczniki itp...ale kto to ma zrobic..?ja nie mam dostepu,moge co najwyrzej jebnac komus warna iprzestawic jakis temat...ewentualnie nap. do admina i czekac przy dobrych wiatrach 2-3 tyg. a przy zlych pol roku...bawcie sie panowie poki jeszcze idzie,bo ja mimo szczerych checi wszechmogacy nie jestem i gowno mam tu do gadania...wiec z problemami tech. zwracac sie do aministracji.moze ktos wkoncu poswieci kilka min tygodniowo swojego czasu..?a jak nie to pomalu mozna kupowac wience i zegnac sie z lakierowankiem bonawet mi,mimo ze bardzo lubie ta strone nie chce mi sie tu wg. logowac iczytac cenzura o sico srico i pw ze cos nie dziala... |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-12, 01:19
|
|
|

|
gungun --> to kto jest szefem wszystkich szefĂłw ?
Jak komus nie zalezy to niech przesle Ci dane wszystkie do stornki itd i wtedy bedziesz wszechmocny |
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2013-01-13, 16:09
|
|
|
|
musimy napiosaÌ podanie ! Gunguna za admina hmm albo przej¹Ì stronê .. ja mogê sk³adaÌ siê na serwer no problem ! grunt ¿eby coœ tu ruszy³o .. |
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-13, 18:34
|
|
|

|
teac27 --> no ja to bym zrobiÂł wiecej przykeljonych tematĂłw ale opsinych od deski do deski zeby nikt gÂłupio nie pytaÂł czy wystarczy taki maÂły kompresor wielkosci koÂła samochodowego
zrobic recenzje sprzetu --> cena jak sie maluje parametry itd i bez opisĂłw Oooo Âładnie wylakieorwac czy cos tylko robi tak tak tak i tak
albo naprawa podwoszia to zrobic foto story i kropkk po korku |
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2013-01-14, 21:10
|
|
|
|
no o to wlasnie chodzi to panie ja Ci awans juz daje tylko ktoœ z góry musi klikn¹Ì i dodaÌ Ci uprawnien zebyœ mia³ taki kolorowy nick i wtedy wszyscy bêd¹ czytaÌ te ró¿ne tematy dzia³aÌ coœ trzeba bo w tym forum to jest fajne ze jest parê takich osób które ci¹gle sie udzielaja i ma sie takie wsparcie .. a nie ze ciagle przylazi ktos inny .. |
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-15, 00:41
|
|
|

|
DokÂładnie
z pomoca
gunguna , hommera , projektera, lacka , pawela1008 i inniych trzeba napisac od deski do deski co kazdy znajdzie w ksiazce w sowim doswicdczeniu w magazynie i opisac na full |
|
|
|
 |
Tech
|
Wysłany: 2013-01-17, 11:56
|
|
|

|
Homer S., JuÂż podwyÂższony limit.
YAMAHER, Zobacz czy teraz dzia³a. Jak nie to sprawdŸ czy za³¹czniki nie siedz¹ jeszcze w wiadomoœciach do wys³ania (nie odebranych). Generalnie to do wysy³ania wiêkszej iloœci zdjêÌ na priv lepiej u¿yÌ darmowych hostingów, które usuwaj¹ je po jakimœ czasie. Tutaj zajmuj¹ niepotrzebnie miejsce - wystarczy, ¿e jeden z u¿ytkowników nadawca/odbiorca nie usunie starej wiadomoœci, dlatego za³¹czniki na PW s¹ mocno ograniczone. Oczywiœcie daj znaÌ jeœli nadal nie mo¿esz dodaÌ za³¹cznika. |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-01-17, 12:23
|
|
|

|
gugun napisał/a: | bonawet mi,mimo ze bardzo lubie ta strone nie chce mi sie tu wg. logowac iczytac cenzura o sico srico i |
Eeeeee bez przesady ... to sÂą moje "ulubione tematy" o "chiĂąskich cacuszkach" |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-01-17, 16:49
|
|
|

|
Teraz mam tak
Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in /home/easy1099/domains/lakierowanko.easyisp.pl/public_html/cache/tpl_TECH.posting_body.php on line 860
1/ ZdjĂŞcia sÂą po kompresji z 5MB do poniÂżej 1MB i tak nie idzie ich zaÂładowaĂŚ .
2/ Mam problem z dodawaniem odpowiedzi bo nie moÂżna edytowaĂŚ postu po 20min a u mnie edytujĂŞ siĂŞ nawet po tygodniu .Wobec powyÂższego nie mogĂŞ ,,podbiĂŚ,, tematu do gĂłry . |
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-17, 18:02
|
|
|

|
Czyzby dziaÂłaÂło ?
DSC_0420.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 45 raz(y) 510.63 KB |
|
|
|
|
 |
Tech
|
Wysłany: 2013-01-17, 23:32
|
|
|

|
Homer S. napisał/a: | Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) | Ten b³¹d nie powinien mieĂŚ zwiÂązku z wysyÂłanymi za³¹cznikami. Prawdopodobnie jakiÂś b³¹d servera, bo jeÂśli skrypt w normalnych warunkach przekracza 48MB to zdarzaÂłoby siĂŞ to czĂŞÂściej i byÂłoby trudne do naprawy. MoÂże przekraczasz limit za³¹cznikĂłw w jednym poÂście? - Nie wiem, bo prawdĂŞ mĂłwiÂąc nie jestem pewny czy dobrze rozumiem to zdanie:
Homer S. napisał/a: | 2/ Mam problem z dodawaniem odpowiedzi bo nie moÂżna edytowaĂŚ postu po 20min a u mnie edytujĂŞ siĂŞ nawet po tygodniu .Wobec powyÂższego nie mogĂŞ ,,podbiĂŚ,, tematu do gĂłry . | Czy znaczy to, Âże chcesz mieĂŚ moÂżliwoœÌ edycji posta, ktĂłrej nie masz tutaj (ograniczenie 20 min), ale masz na innym forum ("u siebie")?
Dodatkowo: edytuj¹c posta nie podbijesz tematu. Mo¿e w takim razie chodzi ci o ³¹czenie postów na którymœ z forów? By³o to wy³¹czane na forach z tego powodu, ale chyba nie na wszystkich (przy okazji daj linka do tematu z którym masz problemy). |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-01-18, 12:15
|
|
|

|
Tech napisał/a: |
Homer S. napisaÂł/a:
2/ Mam problem z dodawaniem odpowiedzi bo nie moÂżna edytowaĂŚ postu po 20min a u mnie edytujĂŞ siĂŞ nawet po tygodniu .Wobec powyÂższego nie mogĂŞ ,,podbiĂŚ,, tematu do gĂłry .
Czy znaczy to, ¿e chcesz mieÌ mo¿liwoœÌ edycji posta, której nie masz tutaj (ograniczenie 20 min), ale masz na innym forum ("u siebie")?
Dodatkowo: edytuj¹c posta nie podbijesz tematu. Mo¿e w takim razie chodzi ci o ³¹czenie postów na którymœ z forów? By³o to wy³¹czane na forach z tego powodu, ale chyba nie na wszystkich (przy okazji daj linka do tematu z którym masz problemy). |
WÂłaÂśnie nie chcĂŞ mieĂŚ moÂżliwoÂści edytowania postu po upÂływie 20min (teraz mogĂŞ edytowaĂŚ nawet po tygodniu ) |
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-01-18, 13:18
|
|
|

|
http://lakierowanko.info/...r=asc&start=100
tu w temacie wszystkie fotki sa razy2 "ost. temat"i za cholere nie moge nic z tym zrobic. zalaczniki sa 2 o takiej samej nazwie,jak wywalam 1 to itak dwa znikajÂą. zreszta edytuj sobie posta i sam zobacz |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-01-18, 16:11
|
|
|

|
gugun napisał/a: | http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=3498&postdays=0&postorder=asc&start=100
tu w temacie wszystkie fotki sa razy2 "ost. temat"i za cholere nie moge nic z tym zrobic. zalaczniki sa 2 o takiej samej nazwie,jak wywalam 1 to itak dwa znikajÂą. zreszta edytuj sobie posta i sam zobacz |
To wywal ca³¹ ostatni¹ odpowiedz wstawie zdjêcia i opis jeszcze raz |
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-01-18, 16:15
|
|
|

|
mowisz i masz |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-01-18, 17:37
|
|
|
|
Nie moge pisac nowego tematu pod dziaÂłem ogÂłoszenia.
Gdy klikam na NOWY TEMAT dostaje komunikat Âże tylko moderatorzy mogÂą tu pisac nowe tematy.
Kiedys mogÂłem i np. Okazje znalezione w necie to mĂłj temat ktĂłry zaÂłozyÂłem.
Teraz na dole strony pisze Âże...
Nie moÂżesz pisaĂŚ nowych tematĂłw
MoÂżesz odpowiadaĂŚ w tematach
MoÂżesz zmieniaĂŚ swoje posty
MoÂżesz usuwaĂŚ swoje posty
MoÂżesz gÂłosowaĂŚ w ankietach
Mo¿esz za³¹czaÌ pliki na tym forum
Mo¿esz œci¹gaÌ za³¹czniki na tym forum |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Tech
|
Wysłany: 2013-01-18, 20:55
|
|
|

|
Homer S. napisał/a: | WÂłaÂśnie nie chcĂŞ mieĂŚ moÂżliwoÂści edytowania postu po upÂływie 20min (teraz mogĂŞ edytowaĂŚ nawet po tygodniu ) | To znaczy, Âże tak jak przypuszczaÂłem chodziÂło ci o ³¹czenie postĂłw, a nie edycjĂŞ (no chyba, Âże miaÂłbyÂś jakiÂś wewnĂŞtrzny przymus edytowania swoich postĂłw z ktĂłrym nie dawaÂłbyÂś sobie rady ) - Zaraz przejrzĂŞ wszystkie fora i powy³¹czam.
Lackdoctor napisał/a: | Nie moge pisac nowego tematu pod dziaÂłem ogÂłoszenia. | Ten dziaÂł jest do likwidacji (kategorie zostanÂą tylko). Planowane byÂło przeniesienie tych tematĂłw do odpowiednich kategorii, ale chyba je po prostu usunĂŞ, bo takie archiwum nie ma sensu (pewnie nawet ustawiĂŞ tam automatyczne usuwanie starych ogÂłoszeĂą w tych pozostaÂłych kategoriach).
Mo¿liwoœÌ odpowiadania zostawi³em chyba w³aœnie ze wzglêdu na tamten temat o "okazjach" - przeniosê do offtopic'a jakbym czyœci³ forum. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-01-18, 22:58
|
|
|
|
Tech napisał/a: | wÂłaÂśnie ze wzglĂŞdu na tamten temat o "okazjach" |
DziĂŞki za zachowanie tego tematu.
Swego czasu sprzyjaÂł okazyjnym zakupom.
Teraz troche cienko, bo zima, ale to dobry temat i dziĂŞki userom mozna tu wypatrzeĂŚ okazje dla siebie. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2013-01-18, 23:34
|
|
|

|
Lacku --> zgadzam sie z TOba i chyba powinni zrobic dziaÂł na sprezarki albo opisac do deski to a nie czy pompa do roweru starczy im do malowania ;D |
|
|
|