Autor |
Wiadomość |
 |
kalbi
|
Wysłany: 2013-04-06, 22:59 Produkty Polykar
|
0
|
|
|
|
chyba ktoÂś siĂŞ zezÂłoÂściÂł... |
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:03
|
|
|
|
ale kto ? pytanie tylko ... tyle napisaÂłem :( |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:08
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:19
|
0
|
|
|
|
Cytat: |
ale kto ? pytanie tylko ... tyle napisaÂłem |
Jak kto.
Damiano,,, ale mĂłgÂł sie zapytac czy moÂże... |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:20
|
0
|
|
|
|
kalbi napisał/a: | ktoÂś siĂŞ zezÂłoÂściÂł... |
CzytajÂąc wÂątek byÂło coraz bardziej kolorowo.
Szkoda tego czego nima |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:28
|
0
|
|
|
|
Krzychu nie martw siĂŞ
Ja na szczĂŞÂście mam to wszystko skopiowane bo staram siĂŞ odpowiadaĂŚ za swoje sÂłowa i analizujĂŞ to co czytam.Trzeba bĂŞdzie to przepisaĂŚ lub wkleiĂŚ z powrotem.
Zastanawia mnie tylko fakt KOMU ZALEÂŻAÂŁO ABY TEGO NIE BYÂŁO ??
Po co zatem publiczne forum na ktĂłrym usuwa siĂŞ ciekawe dyskusje??
ZaszkodziÂły informacje dotyczÂące produktĂłw POLYKAR?
Po jaki hoooj siĂŞ testuje, porĂłwnuje, PYTAM SIĂ !!! |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-06, 23:43
|
|
|
|
Mnie martwi tylko ten ostatni post .... nie mam czasu odpowiadaĂŚ na kaÂżdy i chciaÂłem hurtem to zrobiĂŚ ... byÂł widoczny raptem kilka minut i temat zostaÂł skasowany . Do administratora :
jeÂśli w temacie dzieje siĂŞ coÂś , co wykracza poza ramy regulaminu oczywiÂście trzeba interweniowaĂŚ .
Ale skoro tak siĂŞ nie dziaÂło - to jest naduÂżycie i sterowanie wypowiedziami . Dlatego proszĂŞ o przywrĂłcenie tematu o produktach POLYkar i wszystkich wpisĂłw w tym temacie . |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 00:32
|
0
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: | Jak kto.
Damiano,,, ale mĂłgÂł sie zapytac czy moÂże... | tobie to mogĂŞ w dekla przy... jak chcesz..? nie moja zasluga,ale jesli temat nie wroci to ja sie wypisuje. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-07, 00:42
|
0
|
|
|
|
gugun napisał/a: | tobie to mogĂŞ w dekla przy... jak chcesz..? |
Dzieci nie bijam
Ale przez kolano zawsze mozna przeÂłoÂżyc.
Nie lataj Damian bo przeciez ponoc na zartach sie znasz ...chyba Âże nie |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 00:46
|
0
|
|
|

|
nie no zly jestem i tyle, nie moja wina ze temat poszedl fruuu bo komus zalezaÂło... wiesz dobrze ze ja zawsze grzecznie daje sie wyszczekac.... a poczatku nie skomentuje lepiej |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 11:07
|
0
|
|
|

|
Moim zdaniem mieliÂśmy tu do czynienia ze zmasowanym atakiem hakerskim ze strony Pata i Mata ktĂłrzy jak powszechnie wiadomo sÂą na na agenturalnej liÂście pÂłac Departamentu IV SÂłuÂżby BezpieczeĂąstwa d/s Pozytywnej Opinii o Produktach Polykar, ktĂłrego Dyrektorem jest Krecik. Nie wiem jak Wam, ale mnie ten Krecik to juÂż od maÂłego nie pasowaÂł. |
|
|
|
 |
hamir
|
Wysłany: 2013-04-07, 11:24
|
0
|
|
|
|
ja obstawiam na 'SasiadĂłw'-zawsze dzialali NIE KONWENCJONALNIE |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 12:11
|
0
|
|
|

|
a ja obstawiam ze po polsce krÂązy calkiem niezÂły towar.parodia normalnie...ja sie poddaje i chyba podam sie normalnie do dymisji |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-04-07, 12:20
|
0
|
|
|

|
Anonymous umieœcili w sieci nazwiska pó³nocnokoreaùskiej "elity" .Tu te¿ by³o czêœÌ tych nazwisk i st¹d znikaj¹cy post |
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 12:54
|
0
|
|
|

|
StaÂła siĂŞ rzecz zÂła!
Ka¿dy ma prawo do publicznego wyra¿ania w³asnego zdania oraz pogl¹dów, a tak¿e poszanowania tego zdania przez innych. To jeden ze wspó³czesnych standardów cywilizacyjnych, który przyœwieca tworzeniu forów dyskusyjnych.
Usuniêty post, wisia³ przez rok i nikt siê nim nie interesowa³. Powielany w nim by³ mit pomaraùczowej rewolucji w Polskich warsztatach. Kilka dni temu, kilku sceptyków zaczê³o ten mit badaÌ i podda³o go na wstêpie pod w¹tpliwoœÌ ju¿ za pomoc¹ wektora ceny. O¿ywi³o to dyskusje i ujawnili siê zwolennicy i sceptycy teorii pomaraùczowej rewolucji. W zamiarze docelowym pojawi³a siê propozycja testu kilku klarów, oraz konfrontacja materia³ów w warsztacie lakierniczym, jako za³o¿enie ceteris paribus.
Jako, Âże ekonomia dotyka kaÂżdego z nas czy tego chcemy czy nie chcemy, byÂła to propozycja subiektywnego porĂłwnania, w ktĂłrym swĂłj udziaÂł mĂłgÂł zgÂłosiĂŚ kaÂżdy uÂżytkownik, w zastĂŞpstwie bezmyÂślnego wczytywania siĂŞ w posty tych co to siĂŞ znajÂą.
Niestety. takie porĂłwnanie niesie ze sobÂą pewne niebezpieczeĂąstwo w postaci obalenia mitu, ktĂłry wiÂązaĂŚ siĂŞ moÂże z dolegliwoÂściami ekonomicznymi.
Ciekaw jestem jaki bĂŞdzie nastĂŞpny krok? Zostanie zablokowany dostĂŞp do forum, selektywnie wybranym uÂżytkownikom w ramach ekonomicznej cenzury?? |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-07, 13:08
|
0
|
|
|

|
To pewnie przeze mnie.
Przepraszam, czujĂŞ sie winny za tĂŞ tragediĂŞ. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:12
|
0
|
|
|

|
sam jestem ciekaw jaki jest powod zeby sciagac z forum roczny temat i kto za tym stoi nie raz nie 2 byly klotnie i wyzwiska,zawsze mozna zamknac temat,zwrocic uwage,posprzatac...ciekawe o ile sie admin wzbogaciÂł i kto tak bardzo nie lubi pomaranczy |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:15
|
0
|
|
|

|
gugun napisał/a: | i kto tak bardzo nie lubi pomaranczy |
mo¿e jest odwrotnie znikn¹³ bo lubi pomaraùczê |
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:28
|
0
|
|
|
|
gugun napisał/a: | kto tak bardzo nie lubi pomaranczy |
Gugun wystarczy siêgn¹Ì pamiêci¹ kto siê tak bardzo udziela³ i by³ przeciw.
Jeden kutas ze wsi co to ponoĂŚ ma dobre ceny a hooja prawda i drugi przygÂłup wychwalajÂący to co sprzedaje.Proste,dÂługo szukaĂŚ nie trzeba. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:28
|
0
|
|
|

|
nic nie dzieje sie bez powodu,nie wywala sie tematu na 12 stron ktory wisi od roku,jest wylapywany przez google i inne wyszukiwarki tylko dlatego ze 2 osoby sie ze soba posprzeczaly oooooj smierdzi |
|
|
|
 |
SYBORG
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:31
|
0
|
|
|
|
cos za bardzo tu smierdzi widac komus bardzo zalezalo na tym
bardzo mi to przypomina czasy kiedy cenzura panowala ;] |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:38
|
0
|
|
|

|
Cytat: | Jeden kutas ze wsi co to ponoĂŚ ma dobre ceny a hooja prawda i drugi przygÂłup wychwalajÂący to co sprzedaje.Proste,dÂługo szukaĂŚ nie trzeba. |
Czy nazywanie kogoÂś kutasem lub przygÂłupem, prowadzi do wydÂłuÂżenia prÂącia czy kasuje zÂłe wspomnienia z dzieciĂąstwa? |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:41
|
0
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej napisał/a: |
Czy nazywanie kogoÂś kutasem lub przygÂłupem, prowadzi do wydÂłuÂżenia prÂącia czy kasuje zÂłe wspomnienia z dzieciĂąstwa? |
PoczuÂłeÂś siĂŞ jednym bÂądÂź drugim, Âże siĂŞ odzywasz.Rozumiem.WytrzeÂźwiej Kolego |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:41
|
0
|
|
|

|
tak to jest jak sie novolowi w droge wchodzi i jest sie za silnÂą konkurencjÂą dla innych produktow zero czystej gry,wszystkie chwyty dozwolone no ale moze admin sie pomyliÂł,albo dobrze zjaraÂł i zaraz wejdzie w temat i nam wszystkim wytlumaczy o co chodzi,bo my nie rozumima |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:42
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:43
|
0
|
|
|

|
pawel1108 napisał/a: | trzeÂźwy inaczej napisał/a: |
PoczuÂłeÂś siĂŞ jednym bÂądÂź drugim, Âże siĂŞ odzywasz.Rozumiem.WytrzeÂźwiej Kolego |
Dbam, o higienĂŞ jĂŞzyka. Dobre maniery to nie wstyd w dzisiejszych czasach. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:44
|
0
|
|
|

|
trzeÂźwy inaczej, nie o cb zapewne pawlowi chodzilo, ty nie miales zlych intencji i miales wyebane na wszystko, |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:45
|
0
|
|
|
|
Cytat: | trzeÂźwy inaczej, nie o cb zapewne pawlowi chodzilo, ty nie miales zlych intencji i miales wyebane na wszystko, |
Pewnie, Âże nie.
Jak inaczej moÂżna nazwaĂŚ sprawcĂŞ tej ,,czystki"... |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:48
|
0
|
|
|

|
pawel1108 napisał/a: | MyÂślisz,Âże Novol"a byÂłoby staĂŚ na taki chwyt? | nie wiem,nic sie nie dzieje bez powodu... |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:51
|
0
|
|
|

|
normalnie nawet na forach korupcja hehehe co z tÂą polskÂą siĂŞ dzieje hehe a najgorsze jest to ze moj portfel sie uszczupli o jakies 5k miesiecznie |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:55
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 14:59
|
0
|
|
|

|
Nie odebraÂłem aluzji at personam. Spierajmy siĂŞ na argumenty, a nie na obelgi.
W mojej ocenie Novol to ostatnia firma ktĂłra miaÂłaby cokolwiek przeciw przeprowadzeniu takiego porĂłwnania. |
|
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:00
|
0
|
|
|

|
po co taka dluga nazwa? Âżal.pl wystarczy |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:18
|
0
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej napisał/a: |
Nie odebraÂłem aluzji at personam. |
Nie miaÂłem zamiaru CiĂŞ obraziĂŚ.
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | Spierajmy siĂŞ na argumenty, a nie na obelgi. |
No wÂłaÂśnie prĂłbowaliÂśmy porĂłwnywaĂŚ, testowaĂŚ i co z tego wyszÂło?
Samo to wszystko nie znikÂło,atak hakera? - to jakiÂś dziwny haker, ktĂłry czyÂści wszystko a na dodatek zmienia nazwĂŞ tematu z PRODUKTY POLYKAR na Produkty Polykar, nazwa tematu wczeÂśniej byÂła pisana z wielkich liter i to nie tyle,Âże wszystko zostaÂło wyrzucone do kubÂła a po prostu usuniĂŞte i zostaÂł otwarty nowy temat, w jakim celu?
Z PEWNOÂŚCIÂĄ, BO TAK MOÂŻNA SÂĄDZIĂ POZWOLIÂŁ NA TO, LUB ZROBIÂŁ KTOÂŚ Z MODERATORĂW FORUM !!!!
MOÂŻNA WIEDZIEĂ DLACZEGO, W JAKIM CELU ???????????? |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:26
|
0
|
|
|

|
KtoÂś przypomni ostatnie godziny Âżycia tamtego wÂątku?
Ostatni¹ rzecz¹ jak¹ sam napisa³em, to by³a propozycja porównania materia³ów u któregoœ z forumowiczy. Potem poszed³em na piwo. Dziœ rano zda³em sobie sprawê, ¿e temat zosta³ skasowany, a wiêc musia³o siê coœ strasznego wydarzyÌ, ¿e admin wywali³ w¹tek zanim (jak przypuszczam) ktoœ zg³osi³ swój udzia³ w teœcie.
Kto wie co siĂŞ staÂło, proszony jest o krĂłtkie streszczenie!!!
Na marginesie tylko dodam, Âże wczoraj wieczorem otrzymaÂłem teÂż dziwnego maila na skrzynkĂŞ ktĂłra nie jest sprzĂŞÂżona z tym forum, gdzie trudno oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże jego autor podajÂący siĂŞ za forumowicza szuka jakiejÂś wypowiedzi ktĂłrÂą moÂżna by zacytowaĂŚ. Przykro mi, Âże moja odpowiedÂź nie zaspokoiÂła jego potrzeb. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:37
|
0
|
|
|

|
Cytat: | Na marginesie tylko dodam, Âże wczoraj wieczorem otrzymaÂłem teÂż dziwnego maila na skrzynkĂŞ ktĂłra nie jest sprzĂŞÂżona z tym forum, gdzie trudno oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże jego autor podajÂący siĂŞ za forumowicza szuka jakiejÂś wypowiedzi ktĂłrÂą moÂżna by zacytowaĂŚ. Przykro mi, Âże moja odpowiedÂź nie zaspokoiÂła jego potrzeb. | nie rozumiem?
ale pod³¹cze sie pod prosbe bo tez nie wiem co sie dzialo bo tez bylem na piwie i dostalem tel jak juz bylo po wszystkim |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:40
|
0
|
|
|

|
Czego nie rozumiesz? |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:41
|
0
|
|
|
|
to co POLYkar tak umocniÂł siĂŞ na rynku, Âże stanowi tak mocnÂą konkurencjĂŞ dla rodzimych producentĂłw produktĂłw lakierniczych ??
fiu fiu
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | otrzymaÂłem teÂż dziwnego maila na skrzynkĂŞ ktĂłra nie jest sprzĂŞÂżona z tym forum, gdzie trudno oprzeĂŚ siĂŞ wraÂżeniu, Âże jego autor podajÂący siĂŞ za forumowicza szuka jakiejÂś wypowiedzi ktĂłrÂą moÂżna by zacytowaĂŚ. |
MoÂżesz coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ na ten temat Kolego? |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-07, 15:55
|
0
|
|
|

|
Moja firma dzia³a pod jedn¹ nazw¹, ale sk³ada siê z dwóch samodzielnie ¿yj¹cych organizmów. Jeden z nich zajmuje siê sprzeda¿¹ farb, lakierów i materia³ów lakierniczych i ma przypisany adres mailowy, który sprzê¿ony jest z tym forum. Drugi organizm te¿ ma adres mailowy ale ze œwiec¹ go szukaÌ na tym forum. O godzinie 22:11 niejaki Pan Micha³ napisa³ na ten drugi adres, ¿e jest zainteresowany produktami Polykar bo widzia³ je u kolegi i znalaz³ moje wpisy na forum i chcia³by abym przedstawi³ mu ich zalety bo nie jest do koùca przekonany itd. ¯enada! |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2013-04-07, 16:04
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2013-04-07, 18:57
|
0
|
|
|
|
pawel1108 napisał/a: | to jakiÂś dziwny haker, ktĂłry czyÂści wszystko a na dodatek zmienia nazwĂŞ tematu z PRODUKTY POLYKAR na Produkty Polykar | akurat nowy temat ja zaÂłoÂżyÂłem pod tÂą nazwÂą zaraz po skasowaniu wÂątku przez kogoÂś |
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2013-04-07, 18:59
|
0
|
|
|
|
ostatnie posty by³y odnoœnie porównywania cen Novol, gdzie kolega Siekiera siê r¹bn¹³ w obliczeniach |
|
 |
SYBORG
|
Wysłany: 2013-04-07, 20:35
|
0
|
|
|
|
a pozniej jeszcze bogutek napisal zbiorczego posta i wszystko zaginelo |
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2013-04-07, 21:42
|
0
|
|
|

|
Witam.
Chcia³bym uci¹Ì te bezpodstawne insynuacje o rzekomo czyichœ dzia³aniach nieformalnych w tym kontrowersyjnym temacie. Nic takiego nie mia³o miejsca. Ponadto gdybym mia³ coœ przeciwko temu tematowi to ju¿ dawno by³a okazja do zamkniêcia go.
Chyba co niektĂłrzy pozapominali ile miaÂłem naciskĂłw na poczÂątku istnienia tematu, Âże to temat ktĂłry wypacza ideĂŞ niezaleÂżnego forum, notabebne ze strony tych uÂżytkownikĂłw ktĂłrym obecnie wogĂłle nie przeszkadza wiele z tych dziaÂłaĂą, ktĂłre wtedy byÂły bee.
Nic nie robi³em z sugestiami i tymi oficjalnymi i tymi na PW a które sugerowa³y ¿e administracja forum osi¹ga korzyœci materialne z tego tytu³u ¿e @polykar.pl uprawia na forum regularn¹ kampaniê reklamow¹. Nic nie zrobi³em jak moderator przypi¹³ temat, tak, ¿e by³ ca³y czas na top-ie a te¿ mia³em z tego tytu³u nieprzyjemne maile na PW bo niby dlaczego polykar.pl ma przypiety temat a inni nie?
Jednym s³owem na wiele spraw przymyka³em oko i nawet jak k³ótnie przybra³y charakter personalny wytrzyma³em choÌ wtedy trzeba przyznaÌ ¿e zareagowali moderatorzy.
I tu parê s³ów wstêpu do powodu usuniêcia tematu.
Poniewa¿ nic mnie nie ³¹czy z u¿ytkownikiem @polykar.pl a to o czym wy¿ej pisa³em wynika³o wy³¹cznie z chêci utrzymania publicznego i otwartego charakteru forum powinno byÌ przez niego docenione i uszanowane. W szczególnoœci powinien dostosowaÌ siê do nieformalnych zasad tu panujacych czyli, ¿e udzielaj¹c siê na forum stajemy siê poniek¹d osobami publicznymi. Jedni mniej inni bardziej, to sprawa indywidualna i ka¿dy sam decyduje na ile ujawniÌ chce swoje personalia lub informacje, które mog¹ doprowadziÌ do pozyskania tych¿e personaliów przez innych u¿ytkowników.
To jest podstawowy i zasadniczy warunek bo w innym przypadku administracja forum musiaÂłaby odpowiadaĂŚ za treÂści tu zamieszczane a to prowadzi do cenzury, ktĂłrej tak tu wszyscy nie lubiÂą.
Koùcz¹c te przyd³ugie wywody, chcia³bym oœwiadczyÌ, ¿e temat zosta³ usuniêty bo autor w¹tku czyli @polykar.pl po raz kolejny naruszy³ tê zasadê. Wczeœniej przymkn¹³em na to oczy ale teraz ju¿ nie wytrzyma³em.
Niestety, ale tak to jest, Âże ktoÂś kto ujawnia swoje personalia a w tym przypadku odbyÂło sie to Âświadomie i z rozmysÂłem musi w pewnych konfliktowych sytuacjach liczyĂŚ siĂŞ z tym, Âże inni to wykorzystajÂą. Straszenie dochodzeniami sÂądowymi, sprawdzaniem IP przez informatykĂłw i kÂłopotami dla administracji forum nie mogÂą byĂŚ tolerowane.
Teraz juÂż chyba jest jasne dlaczego wczoraj wieczorem nastÂąpiÂła taka szybka reakcja. Ci ktĂłrzy byli w tym czasie na forum i czytali wypowiedzi doskonale wiedzÂą o co chodzi. Ja nie chcĂŞ tutaj tego powtarzaĂŚ.
Cruel |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2013-04-07, 23:14
|
0
|
|
|

|
pawel1108 napisał/a: | gugun napisał/a: | kto tak bardzo nie lubi pomaranczy |
Gugun wystarczy siêgn¹Ì pamiêci¹ kto siê tak bardzo udziela³ i by³ przeciw.
Jeden kutas ze wsi co to ponoĂŚ ma dobre ceny a hooja prawda i drugi przygÂłup wychwalajÂący to co sprzedaje.Proste,dÂługo szukaĂŚ nie trzeba. |
Jak juÂż siĂŞ wyjaÂśniÂło to chyba moÂżna wrĂłciĂŚ do paru spraw.
ty @pawel11 coÂś tam, nie za bardzo sobie pozwalasz z tym k...., lepiej pilnuj dobrze swojego interesu w centrum wrocÂławia, ja moÂże nie mieszkam w tak duÂżym mieÂście ale kompleksĂłw nie mam. |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-08, 02:20
|
0
|
|
|

|
PrzeczytaÂłem post admina i doszedÂłem do wniosku, Âże ta sytuacja powinna uÂświadomiĂŚ wszystkim do czego prowadzi publiczne wylewanie na siebie zawartoÂści nocnika. Nie musimy siĂŞ ze sobÂą zgadzaĂŚ, ale teÂż nie plujmy na siebie!
UwaÂżam, Âże naleÂży zrozumieĂŚ jego zachowanie, bowiem czÂłowiek prowadzi to forum zapewne nie dla zysku, a z przyjemnoÂści i w poczuciu pewnej misji. W natÂłoku codziennych spraw i problemĂłw, otrzymuje korespondencjĂŞ z nakazem usuniĂŞcia caÂłego wÂątku, wraz z informacjÂą o skutkach jego nie usuniĂŞcia. KaÂżdy z nas, postÂąpiÂłby podobnie. Po co siĂŞ uÂżeraĂŚ, ÂłaziĂŚ po sÂądach. ProÂściej ustÂąpiĂŚ.
Natomiast ta sytuacja jasno pokazuje, Âże wywierane sÂą naciski na admina, w celu modyfikacji lub usuniĂŞcia niewygodnych postĂłw. Pomijam fakt, Âże to w czystej postaci cenzura, ale jak czytaĂŚ wpis polykara, przez pryzmat tego co napisaÂł administrator!!??
Cytat: |
Mnie martwi tylko ten ostatni post .... nie mam czasu odpowiadaĂŚ na kaÂżdy i chciaÂłem hurtem to zrobiĂŚ ... byÂł widoczny raptem kilka minut i temat zostaÂł skasowany . Do administratora :
jeÂśli w temacie dzieje siĂŞ coÂś , co wykracza poza ramy regulaminu oczywiÂście trzeba interweniowaĂŚ .
Ale skoro tak siĂŞ nie dziaÂło - to jest naduÂżycie i sterowanie wypowiedziami . Dlatego proszĂŞ o przywrĂłcenie tematu o produktach POLYkar i wszystkich wpisĂłw w tym temacie . |
KaÂżdy ma swĂłj rozum i niech z niego skorzysta w tej sytuacji!
CieszyĂŚ siĂŞ naleÂży tylko z tego, Âże powodem usuniĂŞcia wÂątku nie byÂła propozycja przeprowadzenia testu produktĂłw. Z czasem trzeba bĂŞdzie wrĂłciĂŚ do pierwotnej idei przeprowadzenia takiego porĂłwnania, bo mit pomaraĂączowej rewolucji coraz bardziej przypomina olbrzyma na glinianych nogach. |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2013-04-08, 06:31
|
0
|
|
|

|
ups, chwila nieuwagi i juÂż czÂłowieka ominÂą ciekawe akcje no to sie musiaÂło tu podziaĂŚ Âże aÂż admin zareagowaÂł |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-08, 10:56
|
0
|
|
|

|
Skoro nie ma moÂżliwoÂści odzyskania starego tematu, postarajmy siĂŞ go odtworzyĂŚ:
Polykar zamieÂściÂł na forum cytat wypowiedzi innego uÂżytkownika innego forum. Ten uÂżytkownik, wychowany od dziecka na produktach R-M, wypowiada siĂŞ na temat lakieru bezbarwnego Polykar i jako jedyny lakier do ktĂłrego moÂże go przyrĂłwnaĂŚ to Spectral 565.
Potem poznaliÂśmy przyczynĂŞ Âśmierci Bruca Lee, i dowiedzieliÂśmy siĂŞ jak siĂŞ czuje Pan Najman.
PoniewaÂż w mojej ocenie klary polykar sÂą na poziomie linii Professional 580 i 510 oraz Profix CP1500 i CP2007, ktĂłre sÂą o 20-30zÂł taĂąsze na litrze, postanowiÂłem zbadaĂŚ mit pomaraĂączowej rewolucji wspĂłlnie z uÂżytkownikami forum.
ObudziÂło to zwolennikĂłw polykara i dostaÂło siĂŞ trochĂŞ Novolowi. Jednak nikt do takiego testu, wychyliĂŚ siĂŞ nie zechciaÂł.
Polykar do tej pory nie okreÂśliÂł siĂŞ czy zgadza siĂŞ przekazaĂŚ prĂłbki do testĂłw, czy teÂż nie czuje takiej potrzeby ale sÂądzĂŞ, Âże przekaÂże je, jeÂżeli go o to poprosimy.
A zatem, proszĂŞ o kontakt uÂżytkownikĂłw ktĂłrzy chcieliby porĂłwnaĂŚ sobie klary polykara z innymi klarami rodzimych producentĂłw.
Moim pomys³em jest przes³anie jednemu u¿ytkownikowi jednej próbki polykara, jednej Spectral 565 i jednej Professionala lub Profixa, w butelkach bez napisów. Potem u¿ytkownik wypowie siê która próbka jego zdaniem najbardziej mu odpowiada, a potem ja napiszê jaki klar (poza polykar i 565) otrzyma³ do porównania. Jest tez mo¿liwoœÌ przes³ania 5 próbek lakierów do kwoty 104z³ (cena polykara), tak aby u¿ytkownik sam wskaza³ który w jego ocenie najbardziej mu odpowiada. Potem zobaczymy czy mit pomaraùczowej rewolucji nie zamieni siê w buraczany wstyd.
KtoÂś ma inny pomysÂł na test?? |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2013-04-08, 11:01
|
0
|
|
|

|
to moÂże jeszcze na szybko podsumuje to co napisaÂłeÂś...
DrCruel napisał/a: | Nic nie robiÂłem z sugestiami i tymi oficjalnymi i tymi na PW a ktĂłre sugerowaÂły Âże administracja forum osiÂąga korzyÂści materialne z tego tytuÂłu Âże @polykar.pl uprawia na forum regularnÂą kampaniĂŞ reklamowÂą. Nic nie zrobiÂłem jak moderator przypi¹³ temat, tak, Âże byÂł caÂły czas na top-ie a teÂż miaÂłem z tego tytuÂłu nieprzyjemne maile na PW bo niby dlaczego polykar.pl ma przypiety temat a inni nie? | a z tym akurat ze "nic nie robileÂś" jak to sam napisaÂłeÂśj akurat sie z tobÂą zgodze bo skoro coÂś ci nie pasowaÂło to wystarczyÂło poprostu napisaĂŚ mi na pw i byÂśmy sobie mogli wszystkie watpliwoÂści wyjasniĂŚ co do korzysci to JA osobiscie uslyszaÂłem kilka razy "dziekuje" od paru urzytkownikĂłw,i w zupeÂłnoÂści mi to wystarczy no a jesli chodzi o podpinanie tematĂłw...w tym akurat nie widze nic dziwnego k. chino ma podpiĂŞty temat zeby mozna bylo zapytaĂŚ o lakiery bez koniecznosci zakladania nowego watku,LARE ma,NOVOL...no i POLYKAR miaÂł co jak widac konkurencji bardzo przeszkadzaÂło a to ze komuÂś Âżal d*pe sciska to juz nie moja wina..
DrCruel napisał/a: | KoĂączÂąc te przydÂługie wywody, chciaÂłbym oÂświadczyĂŚ, Âże temat zostaÂł usuniĂŞty bo autor wÂątku czyli @polykar.pl po raz kolejny naruszyÂł tĂŞ zasadĂŞ. WczeÂśniej przymkn¹³em na to oczy ale teraz juÂż nie wytrzymaÂłem.
Niestety, ale tak to jest, ¿e ktoœ kto ujawnia swoje personalia a w tym przypadku odby³o sie to œwiadomie i z rozmys³em musi w pewnych konfliktowych sytuacjach liczyÌ siê z tym, ¿e inni to wykorzystaj¹. Straszenie dochodzeniami s¹dowymi, sprawdzaniem IP przez informatyków i k³opotami dla administracji forum nie mog¹ byÌ tolerowane. | masz racje,wywody...wywali³eœ archiwalny temat na 12 str. z powodu kilku glupich postow gdzie tu logika? zawsze mo¿na dac ostrzezenie,zamkn¹Ì temat itp wiec takie bajki to dzieci¹ na dobranoc
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | Natomiast ta sytuacja jasno pokazuje, Âże wywierane sÂą naciski na admina, w celu modyfikacji lub usuniĂŞcia niewygodnych postĂłw. | wszystkim nigdy nie dogodzi.
a sie rozgadalem ale bardzo mnie wkur... ten twoj post ubudziles sie po jakims czasie i dales sie zmaipulowac.ciekawe gdzie byles tydzien temu,miesiac,2..3...4 jak to sie chlopaki na mordobicie ustawiali publicznie,udostepniali swoje adresy a nawet zdjecia nawet nie wiesz co tu sie dzieje czasami no ale mysle ze szybko sie przekonasz,bo w moich oczach te forum na tyle stracilo n wartosci ze nie mam zamiaru juz nikogo uciszaĂŚ,i spedzac wolnego czasu na sprzataniu TWOJEGO forum zeby chociaz minimalny poziom trzymalo skoro ty mi wywalasz moje tematy o tak sobie bez zadnych wyjasnien i konsultacji,bo chyba tez mi sie cos nalezy co nie???
a na koniec jeszcze zapytam wszystkich,moze znajdzie sie ktos z jajami i mi odpowie. komu az tak bardzo przeszkadzaÂł ten temat i dlaczego?na twojÂą odp oczywiscie nie licze z wiadomych przyczyn
no i to na tyle,chciaÂłem zebys wiedziaÂł co o tym mysle chcesz to mnie wywal z funkcji,czy tez calkowicie z forum. to moj ost. post w tym temacie,dziekuje. a teraz ide sie wysrac
pozdrawiam gugun |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-04-08, 11:49
|
0
|
|
|

|
gugun napisał/a: | a na koniec jeszcze zapytam wszystkich,moze znajdzie sie ktos z jajami i mi odpowie. komu az tak bardzo przeszkadzaÂł ten temat i dlaczego?na twojÂą odp oczywiscie nie licze z wiadomych przyczyn |
Cytat: | Koùcz¹c te przyd³ugie wywody, chcia³bym oœwiadczyÌ, ¿e temat zosta³ usuniêty bo autor w¹tku czyli @polykar.pl po raz kolejny naruszy³ tê zasadê. Wczeœniej przymkn¹³em na to oczy ale teraz ju¿ nie wytrzyma³em.
Niestety, ale tak to jest, Âże ktoÂś kto ujawnia swoje personalia a w tym przypadku odbyÂło sie to Âświadomie i z rozmysÂłem musi w pewnych konfliktowych sytuacjach liczyĂŚ siĂŞ z tym, Âże inni to wykorzystajÂą. Straszenie dochodzeniami sÂądowymi, sprawdzaniem IP przez informatykĂłw i kÂłopotami dla administracji forum nie mogÂą byĂŚ tolerowane. |
|
|
|
|