Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
must
Wys³any: 2013-06-01, 20:29   Popekana szpachel na calym dachu
0
UP DOWN

Witam wszystkich uzytkownikow forum. Jestem nowy ale zarejestrowalem sie tutaj nie bez powodu. Mianowicie pol roku temu kupilem za przyslowiowa flaszke auto. Wiedzialem od samego poczatku w jakim jest stanie ale nie zastanawialem sie i kupilem. Przechodzac do sedna sprawy. Samochod mial wylozona szapchel na caly dach i to dosc gruba. Jak mowia zlosliwi szpachlowozy:) Jezdzila ona sobie dosc dlugo az u nas na parkingu podczas burzy spadla galaz z drzewa na auto i szpachel pekla dlatego wlasciciel ( moj sasiad ) postanowil auto sprzedac. Przy zakupie wygladalo tak

Pol roku minelo cala zima,opady deszczu - garazu niestety nie mam. Zaczelo sie pogarszac. Na zdjeciu drugim poszlo w gore a na zdjeciu trzecim juz zaczely odpadac elementy i mam po prostu dziury.

Moje pytanie brzmi ile jestem w stanie zapalcic ( mniej wiecej oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi co do zlotowki) za naprawe tego dachu ? Wiadomo ze zalezy mi jak najtanszym kosztem wiec pewnie znowu szpachel i zamalowac. Ewenualnie druga opcja
tylko pewnie bedzie duzo drozsza. Jezeli sie orientujecie prosze pomozcie to wazne dla mnie jak i dla mojej polowki:) nikt nie chce zostac bez nakrycia glowy !

Pozdrawiam i jezeli to zly dzial to przepraszam i prosze poprawic;)

Masa
Wys³any: 2013-06-01, 23:31   
0
UP DOWN

³o do józwa :rotfl: . toæ to pora¿ka jaka¶.wola³bym kupiæ u¿ywany dach i samo poszycie wymieniæ ni¿ waliæ tyle szpachli.
Jak chcesz zrobiæ tanio to zerwij to wszystko i zobacz bo mo¿e da radê ten dach od ¶rodka troszkê powypychaæ ¿eby znowu tyle kitu nie waliæ. A jak bêdziesz chcia³ szpachlowaæ grubo to polecam zacz±æ od szpachli z w³óknem szklanym :)

hematol 
Wys³any: 2013-06-02, 01:35   
0
UP DOWN

Pomóg³: 11 razy
Sk±d: ¦l±sk
must napisa³/a:
spadla galaz z drzewa na auto i szpachel pekla dlatego wlasciciel ( moj sasiad ) postanowil auto sprzedac. Przy zakupie wygladalo tak

Cze¶æ!Ja my¶lê,¿e ¿adna ga³±z nie spad³a.Tak jak pisales to szpachlowóz!Nie wiem kto i jakto naprawial ale to jest raczej robione "na handel".
Co Tobie napisac?Zrob to dobrze,to koszta przewysz± warto¶æ auta,wyszpachluj to co masz na dachu-to odezw± sie "porz±dni" lakiernicy,¿e zle radze (i bêd± mieli racjê),wybór nale¿y do Ciebie.

must
Wys³any: 2013-06-02, 10:59   
0
UP DOWN

Tego ze ta galaz spada to akurat jestem pewien bo bylem tego swiadkiem ( jak wspomnialem mieszkamy w tym samym bloku) Nie ma co narzekac poza tym dachem to auto jezdzi swietnie a mi glownie chodzi o jazde a nie o wyglad no ale wiadomo ze bez dachu zostac tez nie chce. Sadze ze wycinajac dach przy probie zalozenia open air auto moze nie wytrzymac;d zrobic cabrio i wspawac nowy dach? no nie wiem oczekiwalem ze ktos mi poda mniej wiecej zblizone koszty kazdej z mozliwych napraw;)

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-02, 11:27   
0
UP DOWN

Pomóg³: 3 razy
Wymiana dachu z malowaniem 600-800 szpachlowanie to nie wiem czy znajdziesz g³upiego co bedzie chcia³ to robic.... bo ja bym to zrobi³ ale za 500z³ minimum... Wiêc lepiej kupic poszycie i wymienic...

http://allegro.pl/dach-vw...3228290964.html

must
Wys³any: 2013-06-02, 13:59   
0
UP DOWN

No zastanawialem sie nad ta wymiana dachu a powiedz mi czas pracy ie jest przy takim czyms :)

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-02, 17:35   
0
UP DOWN

tydzieñ...

must
Wys³any: 2013-06-02, 17:54   
0
UP DOWN

no to nie tak zle zalezy mi na tym ze jak juz place to zeby to mialo rece i nogi i zeby po tygodniu na leb sie nie zawalilo. Konkretnie udac sie do lakiernika czy jakiegos blacharza?

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-02, 18:07   
+1
UP DOWN

MO¿esz do piekarza nawet byle by siê zna³ na rzeczy :D

must
Wys³any: 2013-06-02, 18:15   
+1
UP DOWN

biednemu zawsze pod gorke

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-02, 18:44   
0
UP DOWN

czego ? :D

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 00:35   
-1
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Sk±d: £ód¼
must, Kup dach pod kolor, oddaj auto do blacharza. I po problemie.

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 07:47   
-1
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Sw.Piotrek napisa³/a:
Kup dach pod kolor, oddaj auto do blacharza. I po problemie.

Widaæ Piotrek ¿e z ciebie to "konkretny fachura"..... ;) ^^

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-03, 07:53   
0
UP DOWN

Noo jak kupisz pod kolor nie bedzie musia³ malowac... bo pewnie przyklei go na gumie do ¿ucia... Zamiast spawania :D

must
Wys³any: 2013-06-03, 08:56   
0
UP DOWN

nie kupie pod kolor;D ja mam powazny problem bo zaraz mi sie zrobi cabrio a wy sobie zarty robicie:P

gugun 
Wys³any: 2013-06-03, 09:55   
+1
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
must napisa³/a:
ja mam powazny problem bo zaraz mi sie zrobi cabrio a wy sobie zarty robicie:P
ale ja nie rozumiem jaki ty masz problem? trzeba zrobiæ i tyle.samo sie nie zrobi ;)

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 14:21   
-1
UP DOWN

must napisa³/a:
nie kupie pod kolor;

Dlaczego..... ;) kupuj i przyje¿dzaj do £odzi :tak:
tutaj "£ód¿ki fachman"-¦w.Piotru¶ wstawi Ci ten daszek i nawet obêdzie siê bez lakierowania...... :D

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 15:01   
0
UP DOWN

must, Kolegê Robertlodz09, mo¿esz ¶mia³o olewaæ ciep³ym moczem. To nasz forumowy bajkopisarz.
Teraz wymy¶li³ ¿e zajmujê siê blacharstwem ^^ :sciana:

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 15:31   
0
UP DOWN

Cytat:
Kolegê Robertlodz09, mo¿esz ¶mia³o olewaæ ciep³ym moczem. To nasz forumowy bajkopisarz.

A Ty kim jeste¶.... ^^ forumowym pajacem z tymi swoimi pytankami...... :rotfl:
przepraszam .... ;) podobno ..... ala-studento-lakierniko ^^

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-06-03, 15:46   
0
UP DOWN

Pomóg³: 40 razy
Robertlodz09 napisa³/a:
forumowym pajacem z tymi swoimi pytankami.....
Piotrek widaæ przej±³ stery i za wyroczniê robi ostatnio.
must,
Taka mala rada.
Pomys³y i podpowiedzi Piotra bierz tak z dystansem, lub potraktuj jako lokalny koloryt forumowy.
Mo¿e i chce on dobrze, ale za jego postami stoi pustka a nie do¶wiadczenie .... pustka? czy zwyk³a czarna dziura? :x:

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 15:53   
0
UP DOWN

Odezwali siê eksperci od pistoletów Srico :sciana:

P.S. Dla nie wtajemniczonych itd. must, Je¿eli chcesz wiedzieæ kim jest Lackdureñ, i Robol£odz09, poczytaj sobie ich stare posty. Bêdziesz wiedzia³ jak zaczynali i ile siê nauczyli dziêki temu forum internetowemu ;) I kiedy zaczêli siê wym±drzaæ.
Mi³ej i zabawnej lektury :!:

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-06-03, 15:57   
-1
UP DOWN

Sw.Piotrek, :glaszcze:
Jeszcze smoczek, pieluszka i cycka od mamy.
Tak Piotrusiu, jak zwykle jestes sob±. ;)

Dumel19
Wys³any: 2013-06-03, 16:04   
+1
UP DOWN

Pomóg³: 5 razy
Sk±d: LKR
Panowie, po co te nerwy, sam kiedy¶ widzia³em jak kolega blacharz wstawi³ poszycie dachu bez malowania, nie wiem jakim cudem ale wstawi³, i wiem to z pierwszej rêki bo to jego auto i ja dla niego malowa³em a on zna sie na ciêciu i spawaniu ale nie na malowaniu, tak¿e najlepiej jakby siê tu Homer wypowiedzia³ na temat tego dachu :)

must
200 + 800 - 1000 za wstawienie z pomalowaniem to nie s± du¿e koszty je¶li chcesz tym autem troche poje¼dzic :) ale ogólnie ten dach mia³es na od**erdol zrobiony .pozdrawiam.

hamir 
Wys³any: 2013-06-03, 16:49   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Sk±d: Astana
Panowie cytat;" co tu sie tak nieprzyjemnie porobi³o"? :cool:

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 17:44   
-1
UP DOWN

Sw.Piotrek napisa³/a:
Odezwali siê eksperci od pistoletów Srico

Na czym¶ siê tam znamy..... ;) w przeciwieñstwie do Ciebie ..... ^^
Sw.Piotrek napisa³/a:
Je¿eli chcesz wiedzieæ kim jest Lackdureñ, i Robol£odz09, poczytaj sobie ich stare posty. Bêdziesz wiedzia³ jak zaczynali i ile siê nauczyli dziêki temu forum internetowemu

Czytajcie moje "posty" ¶mia³o..... :tak: nie mam nic do ukrycia :nie:
Ja ¶w. Pajacu... zaczyna³em jak tego forum jeszcze nie by³o a ty "wali³e¶ w pieluchy" ^^
To by³o kole¿ko tak oko³o 1992/93r :tak:

A na tym forum zada³em przez ten czas (jak tutaj jestem) tylko jedno pytanie :D
o lakier Studio :tak: By³em ciekaw opinii (ale nikt nie odpowiedzia³ :D ) tak¿e sam odpowiedzia³em sobie ... ;)
Pa pa ,pajacyku.... ^^
Lackdoctor napisa³/a:
Piotrek widaæ przej±³ stery i za wyroczniê robi ostatnio.

Lackdoctor napisa³/a:
Mo¿e i chce on dobrze, ale za jego postami stoi pustka a nie do¶wiadczenie .... pustka? czy zwyk³a czarna dziura?

Piotrek siedzi ale tylko w "czarnej du..pie swojej niewiedzy" ;) :tak:

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 17:53   
-2
UP DOWN

Robertlodz09, Dobrze wiesz (wiecie) ¿e masz ju¿ pó³ ¿ycia na karku. Pó³ ¿ycia przez które do niczego nie doszed³e¶. Jeste¶ nikim, zerem, i to ciebie boli.
Dla tego doczepi³e¶ siê tego ¿e w przeciwieñstwie do ciebie ja jestem osob± wykszta³con±.
St±d siê wziê³y twoje (wasze) zaczepki, trucie ko³o dupy , wymy¶lanie niestworzonych rzeczy itp itd.
Ju¿ dawno temu napisa³em ¿e nie jeste¶ w stanie mnie obraziæ. I to ciebie boli. Ale có¿ musisz z tym ¿yæ :tak:

Nigdy nie zdarzy³o mi siê ¿eby kogo¶ bola³o to ¿e ma siê lepsze wykszta³cenie (i nie mówiê tu tylko osobie). Po raz pierwszy na tym forum zdarzy³o siê ¿e dwie osoby nie mog± tego prze¿yæ. Jednak to nie mój problem, to wasz problem, i to wy musicie siê ogarn±æ.
Tyle ode mnie w tym temacie.

kalbi 
Wys³any: 2013-06-03, 17:58   
+1
UP DOWN

Pomóg³: 32 razy
Sk±d: Warszawa
Sw.Piotrek napisa³/a:
Nigdy nie zdarzy³o mi siê ¿eby kogo¶ bola³o to ¿e ma siê lepsze wykszta³cenie (i nie mówiê tu tylko osobie). Po raz pierwszy na tym forum zdarzy³o siê ¿e dwie osoby nie mog± tego prze¿yæ
Sw.Piotrek, je¶li mo¿na wiedzieæ to jaki kierunek skoñczy³e¶ oraz na jakiej uczelni?

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-06-03, 18:00   
+1
UP DOWN

Sw.Piotrek,
Ty siê chwalisz czy ¿alisz?
Byæ studentem z kierunkiem nikomu do niczego nie potrzebnym to jest zmartwienie, Twoje.
Zasilasz grono tych mas co pokoñczy³y uniwersytety i ... do jakiej pracy sie nadajesz?

Jaki student z konkretnym kierunkiem, poszukiwana specjalizacj±, siedzi na forum i pisze g³upoty/
¯aden, bo kazdy normalny ma prace a Ty... mam nadzieje ¿e gdzie¶ sie za³apa³es, bo bezrobocia nikomu nie ¿ycze.

gugun 
Wys³any: 2013-06-03, 18:59   
+1
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
Sw.Piotrek napisa³/a:
Robertlodz09, Dobrze wiesz (wiecie) ¿e masz ju¿ pó³ ¿ycia na karku. Pó³ ¿ycia przez które do niczego nie doszed³e¶. Jeste¶ nikim, zerem, i to ciebie boli.
ja bym siê troche zastanowi³ na twoim miejscu co piszesz,bo czesc wiedzy jak± posiadasz to wyczyta³e¶ akurat z postów chlopaków :tak: z tego co ja osobi¶cie zaobserwowa³em przez tetroche czasu co tu jestem to akurat Robertlodz09, ma ogromn± wiedze i do¶wiadczenie :tak: wiêc nie na miejscu te twoje docinki :tak: to jest forum o lakierowaniu,a w tej dziedzinie nie masz polotu do ch³opaków,i musisz sie naprawde du¿o nauczyæ ;) tak wiêc troche szacunku,bo to oni tu s± dla ciebie ¿eby¶ móg³ siê uczyæ na ich b³êdach,nie ty dla nich :) fora s± dla ludzi zainteresowanych danym tematem,tu skupiamy siê na blacharstwie-lakiernictwie i wszystkim co z tym zwi±zane,nie liczy siê wiek,jak± szko³e skoñczy³e¶,czy jakie masz pogl±dy polityczne tylko jak± wiedze i do¶wiadczenie posiadasz w tym fachu ;) tak wiêc bez zlosci panowie

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 21:11   
0
UP DOWN

Sw.Piotrek napisa³/a:

Jeszcze mam wiêcej ni¿ po³owa do przepracowania aby przej¶æ na "emeryturê"... :D
Tak¿e spokojnie pajacyku jeszcze mam czas aby do czego¶ doj¶æ.... ^^
Jeste¶ 100% lepszy ni¿ "Jasnowidz z Cz³uchowa" skoro tak wiele wiesz o mnie..... :D
Sw.Piotrek napisa³/a:
ja jestem osob± wykszta³con±

Czy aby na pewno....? To co ma to Twoje rzekome wykszta³cenie do tematyki tego forum...?
Wykszta³cony cz³owieku .... ^^
To nie forum o posiadanym wykszta³ceniu ,pochodzeniu czy osi±gniêciach ;)
ale tematycznie zwi±zane z lakierowaniem i malowaniem :tak:
Ja szczerze w±tpiê w to Twoje wykszta³cenie :tak: zwróci³em uwagê na u¿ywane przez Ciebie s³ownictwo ,formowane wypowiedzi oraz ... pope³niane b³êdy ortograficzne.... ;)
Ssstudencie.... ^^
kalbi napisa³/a:
Sw.Piotrek, je¶li mo¿na wiedzieæ to jaki kierunek skoñczy³e¶ oraz na jakiej uczelni?

"£opatologie" na £ódzkiej budowie.... ;) ^^

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 21:18   
-2
UP DOWN

Robol£odz09, Gównozjad siê odezwa³ :rotfl:
Ok, jak tak bardzo chcesz to mo¿emy sobie na zmianê dogryzaæ. Po¶miejê siê z dziada niemog±cego prze zemnie spaæ spokojnie :rotfl:

Robertlodz09 
Wys³any: 2013-06-03, 21:32   
0
UP DOWN

Sw.Piotrek napisa³/a:
Robol£odz09, Gównozjad siê odezwa³

Napisa³a studencina... ^^

Matix 
Wys³any: 2013-06-03, 21:40   
0
UP DOWN

Sk±d: Rybnik
Sw.Piotrek napisa³/a:
Robertlodz09przeciwieñstwie do ciebie ja jestem osob± wykszta³con±.

I po co ci te wykszta³cenie??? ¯eby na kasach w Tesco sprzedawaæ??? :sciana:
Bo tam w³a¶nie trafiaj± wszystkie studenciki po filologi i innych dziwnych kierunkach..... ;)
Prawda jest taka ¿e w naszym kraju zaczyna brakowaæ osób po zawodówce które umi± co¶ zrobiæ.... a nie ludzi co maj± "wykszta³cenie" i na starcie musi zarabiaæ po 3-4k bo za mniej to siê nie op³aca :tak:

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 21:47   
0
UP DOWN

Matix, Lepiej nie wchod¼ miêdzy m³ot a kowad³o ;)

Choæ z tymi zarobkami to masz trochê racji :)

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-06-03, 22:01   
0
UP DOWN

Matix napisa³/a:
studenciki po filologi i innych dziwnych kierunkach.....

Trafi³es w Piotrusiowy kierunek.
To taki w³asnie dziwny studencik co go chyba z tesco zwolnili ,,,,, a jak w zyciu nie idzie to hejtuje tu na forum.
Dajcie mu fory Panowie, niech sie dowarto¶ciuje bo szkoda studenciny co po tylu latach nauki :rotfl: :rotfl: za rozmówców ma tylko nicki na forum, na dodatek w zawodzie do którego nie trzeba specjalnego wykszta³cenia kierunkowego gdzie matura jest przepustk± do zag³êbiania defektów mózgowych naszego Piotra.

Sw.Piotrek napisa³/a:
Lacknieudacznik, Przypomnij nam jakie ty masz wykszta³cenie (je¿eli mo¿na to tak nazwaæ). A i od razu napisz ile lat by³e¶ na bezrobociu.

Aby nie pisac nastepnego posta..... na fejsie masz jak na tacy podane.... bezrobotny? o tak ... na urlop nie biore elementów i wtedy jestem bezrobotny z piwkiem w rêce. :rotfl:

Sw.Piotrek 
Wys³any: 2013-06-03, 22:04   
0
UP DOWN

Lacknieudacznik, Przypomnij nam jakie ty masz wykszta³cenie (je¿eli mo¿na to tak nazwaæ). A i od razu napisz ile lat by³e¶ na bezrobociu.

P.S. Kto¶ tutaj nie wie ile zarabiaj± lektorzy itp :tak:

Dumel19
Wys³any: 2013-06-03, 22:30   
0
UP DOWN

Panowie spokonie, we¼cie piwko i wyluzujcie :)

mayer
Wys³any: 2013-06-05, 22:23   
0
UP DOWN

panowie no naprawdê brak mi s³ów,albo spotkajcie siê na jakim¶ "zlocie" aut i porozmawiajcie twarz± w twarz,potem dajcie sobie w "wykszta³cone" albo "niewykszta³cone" "twarze" i tak to za³atwcie,bêdziecie siê teraz przekrzykiwaæ kto lepszy ? Prawda jest taka ¿e humanista ma szanse na dobra robotê ale jak siê przy³o¿y,mówiê o dostanie siê na prawo albo miêdzynarodowe prawo ale trzeba chcieæ.Nie jak wiêkszo¶æ idzie na human bo ³atwo(bo ludzie nie wiedz± co chc± robiæ a potem kasa) :spoko: st±d te stereotypy.Dwa,zawodówka ok,niby brakuje ludzi do roboty ale prawda jest taka ¿e albo kto¶ siê interesuje i idzie w zawód albo jest kretynem i idzie do zawodówki by przebyæ i niczego siê nie nauczyæ,to te¿ stereotyp bo wiêkszo¶æ taka jest,przynajmniej w moim okrêgu.Znam takich co chc± byæ mechanikami i pokazali mi ¿e nimi s± a s± tacy co z nimi zacz±³em rozmawiaæ albo siê spieraæ i dosta³em w mordê za nic bo nie mieli racji.poka¿cie kultur± a nie "wykszta³ceniem" ¿e potraficie pomóc a nie dogryzaæ g³upio jak ci z zawodówki :fiu: To ¿e kto¶ ma in¿ nie znaczy ¿e jest lepszy ;) poka¿cie fachow± pomoc± na forum ¿e jeste¶cie dobrzy w tym co robicie a nikt was o wykszta³cenie nie bêdzie pyta³.Koniec OT

must
Wys³any: 2013-06-06, 13:08   
0
UP DOWN

Dobra panowie juzz daliscie sobie po razie.. teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy ciecie karoserii w tym przypadku dachu nie bedzie gorsze jak zalanie go szpachla? nie chce zeby podczas jazdy auto mi sie zlozylo jak pudelko :( ja sie na tym kompetnie nie znam a jednak jakis jeden punkt bezpieczenstwa hcialbym miec

Dumel19
Wys³any: 2013-06-06, 14:31   
+1
UP DOWN

must napisa³/a:
Dobra panowie juzz daliscie sobie po razie.. teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy ciecie karoserii w tym przypadku dachu nie bedzie gorsze jak zalanie go szpachla? nie chce zeby podczas jazdy auto mi sie zlozylo jak pudelko :( ja sie na tym kompetnie nie znam a jednak jakis jeden punkt bezpieczenstwa hcialbym miec

oddaj to do dobrego blacharza ale do dobrego i jeszcze raz dobrego i nic sie nie stanie, ja sam bym sie tego nie podj±³ ale s± magicy którzy wstawi± Ci dach ze nie bedzie widacæ, auto sie nie z³o¿y... musia³byæ nie wiem jak ci±æ i zostawiæ bez spawania :) pozdrawiam.

Dumel19
Wys³any: 2013-06-06, 14:32   
+1
UP DOWN

wstawisz, wytrzyma lata w najgorszym razie 3, zalejesz szpachlem to bedziesz robi³ za rok od nowa jak nie za pó³ roku :)

hamir 
Wys³any: 2013-06-06, 14:53   
-1
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Sk±d: Astana
Dumel19 napisa³/a:
to bedziesz robi³ za rok od nowa jak nie za pó³ roku
przestan siac propagande. :sciana:

Dumel19
Wys³any: 2013-06-06, 15:13   
+1
UP DOWN

hamir napisa³/a:
przestan siac propagande.

no sory, ale sam przyznaj czy w swoim aucie by¶ poszpachlowa³ dach tak jak jest na zdjêciu????

i zak³adam zê pod szpachl± to trzeba by ten dach zanurzyæ w reaktywnym :help:

must
Wys³any: 2013-06-15, 13:15   
0
UP DOWN

na ta chwile wyszlo OC i przeglad ... samochod stoi od 2 tygodni na parkingu i ta szpara znacznie sie zmniejszyla pratycznie juz nie odstaje ( jakisies 2-3mm) czego to moze byc przyczyna? padac padalo nawet wczoraj

rogal-master1
Wys³any: 2013-06-15, 13:59   
+1
UP DOWN

mo¿e mróz pu¶ci³ i opadlo :D Ja tak mia³em z wylewk± w jednym miejscu w zimie podnosi³o a jak sie ciep³o zrobilo opadalo :D

must
Wys³any: 2013-06-16, 10:13   
0
UP DOWN

Wieczorem poszedlem do auta wszystko wrocilo na swoje miejsce :) szpachel znowu wyszla do gory hehe

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: