Autor |
Wiadomo¶æ |
|
must
|
Wys³any: 2013-06-01, 20:29 Popekana szpachel na calym dachu
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich uzytkownikow forum. Jestem nowy ale zarejestrowalem sie tutaj nie bez powodu. Mianowicie pol roku temu kupilem za przyslowiowa flaszke auto. Wiedzialem od samego poczatku w jakim jest stanie ale nie zastanawialem sie i kupilem. Przechodzac do sedna sprawy. Samochod mial wylozona szapchel na caly dach i to dosc gruba. Jak mowia zlosliwi szpachlowozy:) Jezdzila ona sobie dosc dlugo az u nas na parkingu podczas burzy spadla galaz z drzewa na auto i szpachel pekla dlatego wlasciciel ( moj sasiad ) postanowil auto sprzedac. Przy zakupie wygladalo tak
Pol roku minelo cala zima,opady deszczu - garazu niestety nie mam. Zaczelo sie pogarszac. Na zdjeciu drugim poszlo w gore a na zdjeciu trzecim juz zaczely odpadac elementy i mam po prostu dziury.
Moje pytanie brzmi ile jestem w stanie zapalcic ( mniej wiecej oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi co do zlotowki) za naprawe tego dachu ? Wiadomo ze zalezy mi jak najtanszym kosztem wiec pewnie znowu szpachel i zamalowac. Ewenualnie druga opcja
tylko pewnie bedzie duzo drozsza. Jezeli sie orientujecie prosze pomozcie to wazne dla mnie jak i dla mojej polowki:) nikt nie chce zostac bez nakrycia glowy !
Pozdrawiam i jezeli to zly dzial to przepraszam i prosze poprawic;) |
|
|
|
|
Masa
|
Wys³any: 2013-06-01, 23:31
|
0
|
|
|
|
³o do józwa . toæ to pora¿ka jaka¶.wola³bym kupiæ u¿ywany dach i samo poszycie wymieniæ ni¿ waliæ tyle szpachli.
Jak chcesz zrobiæ tanio to zerwij to wszystko i zobacz bo mo¿e da radê ten dach od ¶rodka troszkê powypychaæ ¿eby znowu tyle kitu nie waliæ. A jak bêdziesz chcia³ szpachlowaæ grubo to polecam zacz±æ od szpachli z w³óknem szklanym |
|
|
|
|
hematol
|
Wys³any: 2013-06-02, 01:35
|
0
|
|
|
Pomóg³: 11 razy Posty: 1007 Sk±d: ¦l±sk
|
must napisa³/a: | spadla galaz z drzewa na auto i szpachel pekla dlatego wlasciciel ( moj sasiad ) postanowil auto sprzedac. Przy zakupie wygladalo tak |
Cze¶æ!Ja my¶lê,¿e ¿adna ga³±z nie spad³a.Tak jak pisales to szpachlowóz!Nie wiem kto i jakto naprawial ale to jest raczej robione "na handel".
Co Tobie napisac?Zrob to dobrze,to koszta przewysz± warto¶æ auta,wyszpachluj to co masz na dachu-to odezw± sie "porz±dni" lakiernicy,¿e zle radze (i bêd± mieli racjê),wybór nale¿y do Ciebie. |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-02, 10:59
|
0
|
|
|
|
Tego ze ta galaz spada to akurat jestem pewien bo bylem tego swiadkiem ( jak wspomnialem mieszkamy w tym samym bloku) Nie ma co narzekac poza tym dachem to auto jezdzi swietnie a mi glownie chodzi o jazde a nie o wyglad no ale wiadomo ze bez dachu zostac tez nie chce. Sadze ze wycinajac dach przy probie zalozenia open air auto moze nie wytrzymac;d zrobic cabrio i wspawac nowy dach? no nie wiem oczekiwalem ze ktos mi poda mniej wiecej zblizone koszty kazdej z mozliwych napraw;) |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-02, 11:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 848
|
Wymiana dachu z malowaniem 600-800 szpachlowanie to nie wiem czy znajdziesz g³upiego co bedzie chcia³ to robic.... bo ja bym to zrobi³ ale za 500z³ minimum... Wiêc lepiej kupic poszycie i wymienic...
http://allegro.pl/dach-vw...3228290964.html |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-02, 13:59
|
0
|
|
|
|
No zastanawialem sie nad ta wymiana dachu a powiedz mi czas pracy ie jest przy takim czyms |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-02, 17:35
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-02, 17:54
|
0
|
|
|
|
no to nie tak zle zalezy mi na tym ze jak juz place to zeby to mialo rece i nogi i zeby po tygodniu na leb sie nie zawalilo. Konkretnie udac sie do lakiernika czy jakiegos blacharza? |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-02, 18:07
|
+1
|
|
|
|
MO¿esz do piekarza nawet byle by siê zna³ na rzeczy |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-02, 18:15
|
+1
|
|
|
|
biednemu zawsze pod gorke |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-02, 18:44
|
0
|
|
|
|
czego ? |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 00:35
|
-1
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
must, Kup dach pod kolor, oddaj auto do blacharza. I po problemie. |
_________________ http://niezalezna.pl/
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 07:47
|
-1
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Kup dach pod kolor, oddaj auto do blacharza. I po problemie. |
Widaæ Piotrek ¿e z ciebie to "konkretny fachura"..... |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-03, 07:53
|
0
|
|
|
|
Noo jak kupisz pod kolor nie bedzie musia³ malowac... bo pewnie przyklei go na gumie do ¿ucia... Zamiast spawania |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-03, 08:56
|
0
|
|
|
|
nie kupie pod kolor;D ja mam powazny problem bo zaraz mi sie zrobi cabrio a wy sobie zarty robicie:P |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2013-06-03, 09:55
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
must napisa³/a: | ja mam powazny problem bo zaraz mi sie zrobi cabrio a wy sobie zarty robicie:P | ale ja nie rozumiem jaki ty masz problem? trzeba zrobiæ i tyle.samo sie nie zrobi |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 14:21
|
-1
|
|
|
|
must napisa³/a: | nie kupie pod kolor; |
Dlaczego..... kupuj i przyje¿dzaj do £odzi
tutaj "£ód¿ki fachman"-¦w.Piotru¶ wstawi Ci ten daszek i nawet obêdzie siê bez lakierowania...... |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 15:01
|
0
|
|
|
|
must, Kolegê Robertlodz09, mo¿esz ¶mia³o olewaæ ciep³ym moczem. To nasz forumowy bajkopisarz.
Teraz wymy¶li³ ¿e zajmujê siê blacharstwem |
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 15:31
|
0
|
|
|
|
Cytat: | Kolegê Robertlodz09, mo¿esz ¶mia³o olewaæ ciep³ym moczem. To nasz forumowy bajkopisarz. |
A Ty kim jeste¶.... forumowym pajacem z tymi swoimi pytankami......
przepraszam .... podobno ..... ala-studento-lakierniko |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-06-03, 15:46
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Robertlodz09 napisa³/a: | forumowym pajacem z tymi swoimi pytankami..... | Piotrek widaæ przej±³ stery i za wyroczniê robi ostatnio.
must,
Taka mala rada.
Pomys³y i podpowiedzi Piotra bierz tak z dystansem, lub potraktuj jako lokalny koloryt forumowy.
Mo¿e i chce on dobrze, ale za jego postami stoi pustka a nie do¶wiadczenie .... pustka? czy zwyk³a czarna dziura? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 15:53
|
0
|
|
|
|
Odezwali siê eksperci od pistoletów Srico
P.S. Dla nie wtajemniczonych itd. must, Je¿eli chcesz wiedzieæ kim jest Lackdureñ, i Robol£odz09, poczytaj sobie ich stare posty. Bêdziesz wiedzia³ jak zaczynali i ile siê nauczyli dziêki temu forum internetowemu I kiedy zaczêli siê wym±drzaæ.
Mi³ej i zabawnej lektury |
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-06-03, 15:57
|
-1
|
|
|
|
Sw.Piotrek,
Jeszcze smoczek, pieluszka i cycka od mamy.
Tak Piotrusiu, jak zwykle jestes sob±. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2013-06-03, 16:04
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 397 Sk±d: LKR
|
Panowie, po co te nerwy, sam kiedy¶ widzia³em jak kolega blacharz wstawi³ poszycie dachu bez malowania, nie wiem jakim cudem ale wstawi³, i wiem to z pierwszej rêki bo to jego auto i ja dla niego malowa³em a on zna sie na ciêciu i spawaniu ale nie na malowaniu, tak¿e najlepiej jakby siê tu Homer wypowiedzia³ na temat tego dachu
must
200 + 800 - 1000 za wstawienie z pomalowaniem to nie s± du¿e koszty je¶li chcesz tym autem troche poje¼dzic ale ogólnie ten dach mia³es na od**erdol zrobiony .pozdrawiam. |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-06-03, 16:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 754 Sk±d: Astana
|
Panowie cytat;" co tu sie tak nieprzyjemnie porobi³o"? |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 17:44
|
-1
|
|
|
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Odezwali siê eksperci od pistoletów Srico |
Na czym¶ siê tam znamy..... w przeciwieñstwie do Ciebie .....
Sw.Piotrek napisa³/a: | Je¿eli chcesz wiedzieæ kim jest Lackdureñ, i Robol£odz09, poczytaj sobie ich stare posty. Bêdziesz wiedzia³ jak zaczynali i ile siê nauczyli dziêki temu forum internetowemu |
Czytajcie moje "posty" ¶mia³o..... nie mam nic do ukrycia
Ja ¶w. Pajacu... zaczyna³em jak tego forum jeszcze nie by³o a ty "wali³e¶ w pieluchy"
To by³o kole¿ko tak oko³o 1992/93r
A na tym forum zada³em przez ten czas (jak tutaj jestem) tylko jedno pytanie
o lakier Studio By³em ciekaw opinii (ale nikt nie odpowiedzia³ ) tak¿e sam odpowiedzia³em sobie ...
Pa pa ,pajacyku....
Lackdoctor napisa³/a: | Piotrek widaæ przej±³ stery i za wyroczniê robi ostatnio.
|
Lackdoctor napisa³/a: | Mo¿e i chce on dobrze, ale za jego postami stoi pustka a nie do¶wiadczenie .... pustka? czy zwyk³a czarna dziura? |
Piotrek siedzi ale tylko w "czarnej du..pie swojej niewiedzy" |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 17:53
|
-2
|
|
|
|
Robertlodz09, Dobrze wiesz (wiecie) ¿e masz ju¿ pó³ ¿ycia na karku. Pó³ ¿ycia przez które do niczego nie doszed³e¶. Jeste¶ nikim, zerem, i to ciebie boli.
Dla tego doczepi³e¶ siê tego ¿e w przeciwieñstwie do ciebie ja jestem osob± wykszta³con±.
St±d siê wziê³y twoje (wasze) zaczepki, trucie ko³o dupy , wymy¶lanie niestworzonych rzeczy itp itd.
Ju¿ dawno temu napisa³em ¿e nie jeste¶ w stanie mnie obraziæ. I to ciebie boli. Ale có¿ musisz z tym ¿yæ
Nigdy nie zdarzy³o mi siê ¿eby kogo¶ bola³o to ¿e ma siê lepsze wykszta³cenie (i nie mówiê tu tylko osobie). Po raz pierwszy na tym forum zdarzy³o siê ¿e dwie osoby nie mog± tego prze¿yæ. Jednak to nie mój problem, to wasz problem, i to wy musicie siê ogarn±æ.
Tyle ode mnie w tym temacie. |
|
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2013-06-03, 17:58
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Nigdy nie zdarzy³o mi siê ¿eby kogo¶ bola³o to ¿e ma siê lepsze wykszta³cenie (i nie mówiê tu tylko osobie). Po raz pierwszy na tym forum zdarzy³o siê ¿e dwie osoby nie mog± tego prze¿yæ | Sw.Piotrek, je¶li mo¿na wiedzieæ to jaki kierunek skoñczy³e¶ oraz na jakiej uczelni? |
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-06-03, 18:00
|
+1
|
|
|
|
Sw.Piotrek,
Ty siê chwalisz czy ¿alisz?
Byæ studentem z kierunkiem nikomu do niczego nie potrzebnym to jest zmartwienie, Twoje.
Zasilasz grono tych mas co pokoñczy³y uniwersytety i ... do jakiej pracy sie nadajesz?
Jaki student z konkretnym kierunkiem, poszukiwana specjalizacj±, siedzi na forum i pisze g³upoty/
¯aden, bo kazdy normalny ma prace a Ty... mam nadzieje ¿e gdzie¶ sie za³apa³es, bo bezrobocia nikomu nie ¿ycze. |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2013-06-03, 18:59
|
+1
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Robertlodz09, Dobrze wiesz (wiecie) ¿e masz ju¿ pó³ ¿ycia na karku. Pó³ ¿ycia przez które do niczego nie doszed³e¶. Jeste¶ nikim, zerem, i to ciebie boli. | ja bym siê troche zastanowi³ na twoim miejscu co piszesz,bo czesc wiedzy jak± posiadasz to wyczyta³e¶ akurat z postów chlopaków z tego co ja osobi¶cie zaobserwowa³em przez tetroche czasu co tu jestem to akurat Robertlodz09, ma ogromn± wiedze i do¶wiadczenie wiêc nie na miejscu te twoje docinki to jest forum o lakierowaniu,a w tej dziedzinie nie masz polotu do ch³opaków,i musisz sie naprawde du¿o nauczyæ tak wiêc troche szacunku,bo to oni tu s± dla ciebie ¿eby¶ móg³ siê uczyæ na ich b³êdach,nie ty dla nich fora s± dla ludzi zainteresowanych danym tematem,tu skupiamy siê na blacharstwie-lakiernictwie i wszystkim co z tym zwi±zane,nie liczy siê wiek,jak± szko³e skoñczy³e¶,czy jakie masz pogl±dy polityczne tylko jak± wiedze i do¶wiadczenie posiadasz w tym fachu tak wiêc bez zlosci panowie |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 21:11
|
0
|
|
|
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Robertlodz09, Dobrze wiesz (wiecie) ¿e masz ju¿ pó³ ¿ycia na karku. Pó³ ¿ycia przez które do niczego nie doszed³e¶. Jeste¶ nikim, zerem, i to ciebie boli. |
Jeszcze mam wiêcej ni¿ po³owa do przepracowania aby przej¶æ na "emeryturê"...
Tak¿e spokojnie pajacyku jeszcze mam czas aby do czego¶ doj¶æ....
Jeste¶ 100% lepszy ni¿ "Jasnowidz z Cz³uchowa" skoro tak wiele wiesz o mnie.....
Sw.Piotrek napisa³/a: | ja jestem osob± wykszta³con± |
Czy aby na pewno....? To co ma to Twoje rzekome wykszta³cenie do tematyki tego forum...?
Wykszta³cony cz³owieku ....
To nie forum o posiadanym wykszta³ceniu ,pochodzeniu czy osi±gniêciach
ale tematycznie zwi±zane z lakierowaniem i malowaniem
Ja szczerze w±tpiê w to Twoje wykszta³cenie zwróci³em uwagê na u¿ywane przez Ciebie s³ownictwo ,formowane wypowiedzi oraz ... pope³niane b³êdy ortograficzne....
Ssstudencie....
kalbi napisa³/a: | Sw.Piotrek, je¶li mo¿na wiedzieæ to jaki kierunek skoñczy³e¶ oraz na jakiej uczelni? |
"£opatologie" na £ódzkiej budowie.... |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 21:18
|
-2
|
|
|
|
Robol£odz09, Gównozjad siê odezwa³
Ok, jak tak bardzo chcesz to mo¿emy sobie na zmianê dogryzaæ. Po¶miejê siê z dziada niemog±cego prze zemnie spaæ spokojnie |
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2013-06-03, 21:32
|
0
|
|
|
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Robol£odz09, Gównozjad siê odezwa³ |
Napisa³a studencina... |
|
|
|
|
Matix
|
Wys³any: 2013-06-03, 21:40
|
0
|
|
|
|
Sw.Piotrek napisa³/a: | Robertlodz09przeciwieñstwie do ciebie ja jestem osob± wykszta³con±.
|
I po co ci te wykszta³cenie??? ¯eby na kasach w Tesco sprzedawaæ???
Bo tam w³a¶nie trafiaj± wszystkie studenciki po filologi i innych dziwnych kierunkach.....
Prawda jest taka ¿e w naszym kraju zaczyna brakowaæ osób po zawodówce które umi± co¶ zrobiæ.... a nie ludzi co maj± "wykszta³cenie" i na starcie musi zarabiaæ po 3-4k bo za mniej to siê nie op³aca |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 21:47
|
0
|
|
|
|
Matix, Lepiej nie wchod¼ miêdzy m³ot a kowad³o
Choæ z tymi zarobkami to masz trochê racji |
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-06-03, 22:01
|
0
|
|
|
|
Matix napisa³/a: | studenciki po filologi i innych dziwnych kierunkach..... |
Trafi³es w Piotrusiowy kierunek.
To taki w³asnie dziwny studencik co go chyba z tesco zwolnili ,,,,, a jak w zyciu nie idzie to hejtuje tu na forum.
Dajcie mu fory Panowie, niech sie dowarto¶ciuje bo szkoda studenciny co po tylu latach nauki za rozmówców ma tylko nicki na forum, na dodatek w zawodzie do którego nie trzeba specjalnego wykszta³cenia kierunkowego gdzie matura jest przepustk± do zag³êbiania defektów mózgowych naszego Piotra.
Sw.Piotrek napisa³/a: | Lacknieudacznik, Przypomnij nam jakie ty masz wykszta³cenie (je¿eli mo¿na to tak nazwaæ). A i od razu napisz ile lat by³e¶ na bezrobociu.
|
Aby nie pisac nastepnego posta..... na fejsie masz jak na tacy podane.... bezrobotny? o tak ... na urlop nie biore elementów i wtedy jestem bezrobotny z piwkiem w rêce. |
|
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2013-06-03, 22:04
|
0
|
|
|
|
Lacknieudacznik, Przypomnij nam jakie ty masz wykszta³cenie (je¿eli mo¿na to tak nazwaæ). A i od razu napisz ile lat by³e¶ na bezrobociu.
P.S. Kto¶ tutaj nie wie ile zarabiaj± lektorzy itp |
|
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2013-06-03, 22:30
|
0
|
|
|
|
Panowie spokonie, we¼cie piwko i wyluzujcie |
|
|
|
|
mayer
|
Wys³any: 2013-06-05, 22:23
|
0
|
|
|
|
panowie no naprawdê brak mi s³ów,albo spotkajcie siê na jakim¶ "zlocie" aut i porozmawiajcie twarz± w twarz,potem dajcie sobie w "wykszta³cone" albo "niewykszta³cone" "twarze" i tak to za³atwcie,bêdziecie siê teraz przekrzykiwaæ kto lepszy ? Prawda jest taka ¿e humanista ma szanse na dobra robotê ale jak siê przy³o¿y,mówiê o dostanie siê na prawo albo miêdzynarodowe prawo ale trzeba chcieæ.Nie jak wiêkszo¶æ idzie na human bo ³atwo(bo ludzie nie wiedz± co chc± robiæ a potem kasa) st±d te stereotypy.Dwa,zawodówka ok,niby brakuje ludzi do roboty ale prawda jest taka ¿e albo kto¶ siê interesuje i idzie w zawód albo jest kretynem i idzie do zawodówki by przebyæ i niczego siê nie nauczyæ,to te¿ stereotyp bo wiêkszo¶æ taka jest,przynajmniej w moim okrêgu.Znam takich co chc± byæ mechanikami i pokazali mi ¿e nimi s± a s± tacy co z nimi zacz±³em rozmawiaæ albo siê spieraæ i dosta³em w mordê za nic bo nie mieli racji.poka¿cie kultur± a nie "wykszta³ceniem" ¿e potraficie pomóc a nie dogryzaæ g³upio jak ci z zawodówki To ¿e kto¶ ma in¿ nie znaczy ¿e jest lepszy poka¿cie fachow± pomoc± na forum ¿e jeste¶cie dobrzy w tym co robicie a nikt was o wykszta³cenie nie bêdzie pyta³.Koniec OT |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-06, 13:08
|
0
|
|
|
|
Dobra panowie juzz daliscie sobie po razie.. teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy ciecie karoserii w tym przypadku dachu nie bedzie gorsze jak zalanie go szpachla? nie chce zeby podczas jazdy auto mi sie zlozylo jak pudelko :( ja sie na tym kompetnie nie znam a jednak jakis jeden punkt bezpieczenstwa hcialbym miec |
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2013-06-06, 14:31
|
+1
|
|
|
|
must napisa³/a: | Dobra panowie juzz daliscie sobie po razie.. teraz odpowiedzcie mi na pytanie czy ciecie karoserii w tym przypadku dachu nie bedzie gorsze jak zalanie go szpachla? nie chce zeby podczas jazdy auto mi sie zlozylo jak pudelko :( ja sie na tym kompetnie nie znam a jednak jakis jeden punkt bezpieczenstwa hcialbym miec |
oddaj to do dobrego blacharza ale do dobrego i jeszcze raz dobrego i nic sie nie stanie, ja sam bym sie tego nie podj±³ ale s± magicy którzy wstawi± Ci dach ze nie bedzie widacæ, auto sie nie z³o¿y... musia³byæ nie wiem jak ci±æ i zostawiæ bez spawania pozdrawiam. |
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2013-06-06, 14:32
|
+1
|
|
|
|
wstawisz, wytrzyma lata w najgorszym razie 3, zalejesz szpachlem to bedziesz robi³ za rok od nowa jak nie za pó³ roku |
|
|
|
|
hamir
|
Wys³any: 2013-06-06, 14:53
|
-1
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 754 Sk±d: Astana
|
Dumel19 napisa³/a: | to bedziesz robi³ za rok od nowa jak nie za pó³ roku | przestan siac propagande. |
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2013-06-06, 15:13
|
+1
|
|
|
|
hamir napisa³/a: | przestan siac propagande. |
no sory, ale sam przyznaj czy w swoim aucie by¶ poszpachlowa³ dach tak jak jest na zdjêciu????
i zak³adam zê pod szpachl± to trzeba by ten dach zanurzyæ w reaktywnym |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-15, 13:15
|
0
|
|
|
|
na ta chwile wyszlo OC i przeglad ... samochod stoi od 2 tygodni na parkingu i ta szpara znacznie sie zmniejszyla pratycznie juz nie odstaje ( jakisies 2-3mm) czego to moze byc przyczyna? padac padalo nawet wczoraj |
|
|
|
|
rogal-master1
|
Wys³any: 2013-06-15, 13:59
|
+1
|
|
|
|
mo¿e mróz pu¶ci³ i opadlo Ja tak mia³em z wylewk± w jednym miejscu w zimie podnosi³o a jak sie ciep³o zrobilo opadalo |
|
|
|
|
must
|
Wys³any: 2013-06-16, 10:13
|
0
|
|
|
|
Wieczorem poszedlem do auta wszystko wrocilo na swoje miejsce szpachel znowu wyszla do gory hehe |
|
|
|