Autor |
Wiadomość |
|
popx
|
Wysłany: 2013-06-04, 11:28 kto moze umieszac taki lakier
|
0
|
|
|
|
Witam poszukuje mieszalnika ktory jest w stanie wymieszac lakier o Nazwie DRAGONFLY GREEN PEARL jest to lakier na Harleya D. model Heritage rocznik 2006 szukalem juz w kilku systemach Dupont RM Spies Hecker Glasurit niestety nie maja
2006dynalowrider2ix5.jpg
|
|
Plik ściągnięto 1363 raz(y) 127.94 KB |
|
|
|
|
|
Dumel19
|
Wysłany: 2013-06-04, 11:46
|
0
|
|
|
|
napisz do chino on siĂŞ zajmuje kolorami candy i napewno bedzie miaÂł to co potrzebujesz |
|
|
|
|
Chino
|
Wysłany: 2013-06-04, 15:10
|
0
|
|
|
LPLCC
|
DziĂŞkujĂŞ za polecenie.
Tak jak w PW napisaÂłem. Lakier wyglÂąda identycznie jak Organic Green Kandy poÂłoÂżony na grafitowej bazie albo posredniej pomiĂŞdzy grafitem a srebrem. DokÂładnie nie okreÂślĂŞ patrzÂąc na fotkĂŞ
Ale jest to ewidentnie transparent na metaliku
Tu HOK poÂłoÂżony na graficie. OczywiÂście na fotce nic madrego nie widaĂŚ bo nie ma doÂświetlenia, ktĂłre powodalo by refleksy i brokacenie siĂŞ metaliku spod Kandy
KÂładÂąc na jaÂśniejszej bazie osiagamy jaÂśniejszy odcieĂą.
Bak tego HD cykniĂŞty jest w peÂłnym sloĂącu wiec cieÂżko mi okreÂśliĂŚ na jakiej bazie to moze leÂżeĂŚ. Napewno nie na srebrnej.
Z mieszalnika nic nie uskrobaÂłeÂś bo mieszalniki to sie nadajÂą Nawet jak fajny kolorek umieszajÂą to nigdy nie bĂŞdzie tego efektu jaki gwarantujÂą lakiery customowe |
_________________ CHROME N PAINT CUSTOM SHOP
LAKIERY HOUSE OF KOLOR
BUDOWA I PRZEBUDOWA POJAZDĂW
www.custom-shop.pl
Sodowanie, SzkieÂłkowanie, Piaskowanie
www.soda-blaster.pl |
|
|
|
|
936
|
Wysłany: 2013-06-04, 19:54
|
0
|
|
|
|
Chino napisał/a: | Ale jest to ewidentnie transparent na metaliku
Tu HOK poÂłoÂżony na graficie. OczywiÂście na fotce nic madrego nie widaĂŚ bo nie ma doÂświetlenia, ktĂłre powodalo by refleksy i brokacenie siĂŞ metaliku spod Kandy
[Bak tego HD cykniĂŞty jest w peÂłnym sloĂącu wiec cieÂżko mi okreÂśliĂŚ na jakiej bazie to moze leÂżeĂŚ. Napewno nie na srebrnej.
|
Hmm... na pewno ? Raczej Grafika na KANDY. PrzewaÂżnie na HD leÂży HOK
ZaÂłamanie ÂświatÂła w kandy spowoduje takie zÂłudzenie, Âże to nie srebro.. tylko coÂś wchodzÂące w zÂłoto.
Ps. Przed chwil¹ wzi¹³em do rêki swoje próbki z zielonym kandy na srebrnym tle pod lamp¹ i...
o dziwo zaczeÂło wyglÂądac jakby tÂłem byÂła zÂłota baza.
KANDY STYL
[ Dodano: 2013-06-04, 22:30 ]
srebrne tÂło... |
|
|
|
|
mariucha755
|
Wysłany: 2013-06-05, 06:56
|
0
|
|
|
|
witam odnoÂśnie koloru na Harleya to jest w RM wÂłaÂśnie sprawdziÂłem niema problemu spokojnie moÂżna zrobiĂŚ Harley-Davidson dragonflygreen 2006-2006 r |
|
|
|
|
popx
|
Wysłany: 2013-06-10, 08:14
|
0
|
|
|
|
Tak jest w mieszalniku RM dragonfly green ale to inny kolor ja szukam dragonfly green pearl / z RM wyszedl cos kolor jak lc6m vw |
|
|
|