Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
popx
Wysłany: 2013-06-04, 11:28   kto moze umieszac taki lakier
0
UP DOWN

Witam poszukuje mieszalnika ktory jest w stanie wymieszac lakier o Nazwie DRAGONFLY GREEN PEARL jest to lakier na Harleya D. model Heritage rocznik 2006 szukalem juz w kilku systemach Dupont RM Spies Hecker Glasurit niestety nie maja

2006dynalowrider2ix5.jpg
Plik ściągnięto 1363 raz(y) 127.94 KB

Dumel19
Wysłany: 2013-06-04, 11:46   
0
UP DOWN

napisz do chino on siĂŞ zajmuje kolorami candy i napewno bedzie miaÂł to co potrzebujesz :tak:

Chino 
Wysłany: 2013-06-04, 15:10   
0
UP DOWN
LPLCC

DziĂŞkujĂŞ za polecenie.
Tak jak w PW napisaÂłem. Lakier wyglÂąda identycznie jak Organic Green Kandy poÂłoÂżony na grafitowej bazie albo posredniej pomiĂŞdzy grafitem a srebrem. DokÂładnie nie okreÂślĂŞ patrzÂąc na fotkĂŞ :)
Ale jest to ewidentnie transparent na metaliku ;)

Tu HOK poÂłoÂżony na graficie. OczywiÂście na fotce nic madrego nie widaĂŚ bo nie ma doÂświetlenia, ktĂłre powodalo by refleksy i brokacenie siĂŞ metaliku spod Kandy

KÂładÂąc na jaÂśniejszej bazie osiagamy jaÂśniejszy odcieĂą.
Bak tego HD cykniĂŞty jest w peÂłnym sloĂącu wiec cieÂżko mi okreÂśliĂŚ na jakiej bazie to moze leÂżeĂŚ. Napewno nie na srebrnej.

Z mieszalnika nic nie uskrobaÂłeÂś bo mieszalniki to sie nadajÂą ;) Nawet jak fajny kolorek umieszajÂą to nigdy nie bĂŞdzie tego efektu jaki gwarantujÂą lakiery customowe :)

LAKIERY HOUSE OF KOLOR
BUDOWA I PRZEBUDOWA POJAZDÓW
www.custom-shop.pl
Sodowanie, SzkieÂłkowanie, Piaskowanie
www.soda-blaster.pl

936
Wysłany: 2013-06-04, 19:54   
0
UP DOWN

Chino napisał/a:
Ale jest to ewidentnie transparent na metaliku ;)

Tu HOK poÂłoÂżony na graficie. OczywiÂście na fotce nic madrego nie widaĂŚ bo nie ma doÂświetlenia, ktĂłre powodalo by refleksy i brokacenie siĂŞ metaliku spod Kandy

[Bak tego HD cykniĂŞty jest w peÂłnym sloĂącu wiec cieÂżko mi okreÂśliĂŚ na jakiej bazie to moze leÂżeĂŚ. Napewno nie na srebrnej.

Hmm... na pewno ? ;) Raczej Grafika na KANDY. PrzewaÂżnie na HD leÂży HOK :)
ZaÂłamanie ÂświatÂła w kandy spowoduje takie zÂłudzenie, Âże to nie srebro.. tylko coÂś wchodzÂące w zÂłoto.
Ps. Przed chwil¹ wzi¹³em do rêki swoje próbki z zielonym kandy na srebrnym tle pod lamp¹ i...
o dziwo zaczeÂło wyglÂądac jakby tÂłem byÂła zÂłota baza.

:) KANDY STYL :)

[ Dodano: 2013-06-04, 22:30 ]
srebrne tÂło...

mariucha755
Wysłany: 2013-06-05, 06:56   
0
UP DOWN

witam odnoÂśnie koloru na Harleya to jest w RM wÂłaÂśnie sprawdziÂłem niema problemu spokojnie moÂżna zrobiĂŚ Harley-Davidson dragonflygreen 2006-2006 r

popx
Wysłany: 2013-06-10, 08:14   
0
UP DOWN

Tak jest w mieszalniku RM dragonfly green ale to inny kolor ja szukam dragonfly green pearl / z RM wyszedl cos kolor jak lc6m vw

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Systemy mieszalnikowe

Odpowiedz do tematu