Autor |
Wiadomość |
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-06-23, 19:50 KupiĂŞ pistolet Air gunsa AZ3 HTE 2
|
|
|
MyÂślibĂłrz

|
Tak jak w temacie
Jak coÂś to pisaĂŚ na PW |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-06-23, 20:59
|
|
|

|
MogĂŞ Ci sprzedaĂŚ Sata 4000 RP
Jak juÂż kupisz jakiÂś pistolet to nam napisz |
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wysłany: 2013-06-23, 21:46
|
|
|
|
|
|
|
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-06-24, 21:06
|
|
|
MyÂślibĂłrz

|
Jaka cena za sate ? |
_________________ MyÂśliborz gĂłrÂą !! |
|
|
|
 |
mareksob
|
Wysłany: 2013-06-27, 09:20
|
|
|
|
TeÂż mam nowa 4000 RP do sprzedania |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-27, 21:17
|
|
|
|
To ja tez sprzedam sata 4000 rp... czy Wam teÂż bokiem spieprza powietrze?
I uszczelniacz gowicy rozpylacza siĂŞ uszkadza przy zwykÂłych czynnosciach obsÂługowych?
Jak ktos zainteresowany satami 4000 rp to niech nie czyta tego o usterkach....
Lub zamieniĂŞ na iwata supernova hd 1.3-1.4 evo.
NaprawdĂŞ,,, nie liczac tych wad to naprawde pistolet bez wad.
Ale fajny jest i lepszy od konkurencji na s.. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
mareksob
|
Wysłany: 2013-06-27, 23:58
|
|
|
|
Krzysiek ja ze swojÂą nie mam Âżadnych problemĂłw o ktĂłrych wspomniaÂłeÂś w swoim poÂście. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-28, 18:21
|
|
|
|
To nie sa mega problemy.
To taka pierwsza seria z pewnymi problemami. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-28, 19:28
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | iwata supernova hd 1.3-1.4 |
A Krzychu jaki miaÂłeÂś rok temu??
WidzĂŞ temat wprost dla ciebie napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-28, 22:31
|
|
|
|
unek83,
Rok temu zwykÂła supernova 1.3 clear.
Niestety wolna, za wolna a do bazy chmurki robila, takie mini, ale nie byÂła do bazy stabilna,,, w koĂącu to wersja clear.
OdpadaÂły pokretla w trakcie lakierowania, to tez nie byÂła zaleta.
Dlatego evo - bo pokretla tuningowane wkretami
dlatego dysza hd, aby nie byÂła tak przeraÂźliwie wolna
chmurki?
Skad mam wiedzieĂŚ czy hd robi je czy nie?
Sata 4k rp jak nie skrecisz to tez je robi chetnie i namiĂŞtnie.
No chyba ze masz dysze 1.2w jak ty unku.
Ale znĂłw wolna jest jak sam mĂłwisz... wiĂŞc ?
O co ci chodzi?
unek83 napisał/a: | WidzĂŞ temat wprost dla ciebie napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary |
MogĂŞ wyrazic swoja opiniĂŞ?
Bez wyraÂżania opinii o takich debilnych wpisach jak powyÂższy. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-29, 13:08
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Dlatego evo - bo pokretla tuningowane wkretami
dlatego dysza hd, aby nie byÂła tak przeraÂźliwie wolna
chmurki? |
A jesteÂś pewien czy nie jest teÂż wolna??
Lackdoctor napisał/a: | MogĂŞ wyrazic swoja opiniĂŞ? |
MoÂżesz ja teÂż wyraziÂłem swojÂą na temat 1.2W ale ktoÂś innym napisaÂł, Âże mu siĂŞ dobrze lakierujĂŞ niÂą i nie jest wcale wolna ... Widzisz opnia opiniÂą ale jak nie masz w Âłapie to moÂżemy sobie gdybaĂŚ...
Tak bedziesz szukaÂł spr i w koĂącu i tak sate 4000 kupisz.
Masz dobry pistolet ktĂłry do klaru jest idealny a narzekasz na niego bo coÂś tam puszcza bokiem...
Kurcze kup sobie ten komplet naprawczy i po sprawie ... ona juÂż dawno zarobiÂła na niego ..przecieÂż 2 lata bez problemu ÂśmigaÂła...
Czy nie???? Bedziesz siaÂł propagandĂŞ , Âże sata to syf i ma pewne problemy ... tzn pierwsza partia... |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-29, 14:35
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Kurcze kup sobie ten komplet naprawczy i po sprawie |
800z³ aby wyeliminowaÌ b³¹d saty, gdzie za 2000z³ daj¹ podobno jakoœÌ, pewnoœÌ i renomê produktu.
Za chu...steczki nie wydam 800zÂł za coÂś co powinna sata gratis zrobiĂŚ (jak producenci aut.. kilka set tysiĂŞcy wzywanych do serwisu bo cos tam... )
Lepiej dac te pieniÂądze rodzinie a sate okrĂŞciĂŚ dwa razy szmatÂą i do ich marketingowcĂłw podeslac fotki z tuningowana satÂą.
PrĂŞdzej zamieniĂŞ na powrĂłt na nowÂą sata 3000 1.3rp digital... nawet doplacĂŞ (symbolicznie ) aby mieĂŚ sprzĂŞt ktĂłry nie ma wad wieku dzieciecego.
Teraz pytanie czy zestaw ktĂłry kupiĂŞ bĂŞdzie z serii po korekcie ?
Czy mĂłj korpus potrzebuje korekty (wymiany).
To tak teoretycznie, bo nie jest Âźle.
Moja usterka zostala wyeliminowana w sposĂłb prosty, skuteczny i trwaÂły.
ZaÂłoÂżyÂłem nowy uszczelniacz i zabezpieczyÂłem go wciskajac stary (uszkodzony, poszarpany przez gwint) .
Teraz nic sie nie przemieszcza, gwint nie Âłapie uszczelniacza, powietrze bokiem w 90% nie leci.
To starcza, nic nie wymieniam, nic nie zamieniam.
Dzieki koledze Marcusowi mam wÂłasnie problem rozwiÂązany i to tyle w temacie.
PS.
UwaÂżam jednak Âże produkt za 2000zÂł powinien byĂŚ dopracowany a wszelkie wady producent powinien odpowiednio eliminowac nie zostawiajac nabywcy z problemem.
Sata stanela na wysokoÂści zadania i..... zwyczajnie olaÂła kilka set tysiecy problemĂłw...
Ale mam to w dupie.
Pewnie model 5000 tez kupiĂŞ, ale dopiero jak bedzie wchodzil model 6000 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-29, 14:36
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Tak bedziesz szukaÂł spr i w koĂącu i tak sate 4000 kupisz. |
KupiĂŞ?
A po co?
Przeciez mam. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-29, 21:40
|
|
|
|
Lackdoctor,
No coÂż pozostajĂŞ tobie tylko napisaĂŚ petycje do Strasburga...
Lackdoctor napisał/a: | dajÂą podobno jakoœÌ, pewnoœÌ i renomĂŞ produktu. |
DajÂą tylko nie tym co majÂą je przez 3 rĂŞce i normalnym warsztom a nie takim jak my |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-29, 22:00
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | No coÂż pozostajĂŞ tobie tylko napisaĂŚ |
Tu napisaĂŚ Âże to nie doskonaÂły produkt.
Ale z braku innego,,, bĂŞdziem sie nadal tym sprzetem odbijaĂŚ. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-29, 22:31
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Tu napisaĂŚ Âże to nie doskonaÂły produkt. |
Nic to nie zmieni
Dlatego napisaÂłem o tym szczerbatymm..... |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-29, 22:34
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Dlatego napisaÂłem o tym szczerbatymm..... |
Nie kumam tej aronii |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-06-30, 02:46
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: |
PS.
UwaÂżam jednak Âże produkt za 2000zÂł powinien byĂŚ dopracowany a wszelkie wady producent powinien odpowiednio eliminowac nie zostawiajac nabywcy z problemem.
Sata stanela na wysokoÂści zadania i..... zwyczajnie olaÂła kilka set tysiecy problemĂłw... |
... Oj biedactwo ....
Serwis SATA olaÂł tylko Ciebie Lackdoktor razem z twoim wyimaginowany problemem konstrukcyjnym i moÂże jeszcze z kilku ktĂłrzy z poÂśpiechu przy myciu pistoletu albo uÂżywania acetonu zrobili sobie podobne kosztowne kuku Tak siĂŞ koĂączy brak wyobraÂźni i doÂświadczenia ... Zanim wiĂŞc popsujesz tÂą IWATE co chcesz kupiĂŚ to moÂże poczytaj instrukcjĂŞ obsÂługi ? ... i zmieĂą tani rozpuszczalnik nitro z niewiadomego pochodzenia na specjalny znacznie droÂższy solvent do mycia pistoletĂłw lakierniczych. ÂŻeby nie byÂło tu za kilka miesiĂŞcy postĂłw jaki to szajs ta ... Supernova .
Beczysz dok³adnie tak samo jak ci co zacieraj¹ nowe silniki ( krzywki na wa³kach rozrz¹du ) bo siê im ubzdura³o ¿e olej to olej .... dzieli siê na syntetyczny, pó³syntetyczny i mineralny i z t¹ przebogat¹ wiedz¹ nie czytaj¹c instrukcji i olewaj¹c zalecenia producenta samochodu robi¹ sobie co trzeci¹ wymianê oleju .... jedn¹ wymianê silnika dalej olewaj¹c fakt ¿e specjalne silniki wymagaj¹ specjalnego oleju, a czasy uniwersalnego MOBILA 1 odchodz¹ do Historii.
PiszczÂą potem ci zmotoryzowani specjaliÂści omijajÂący ASO szerokim Âłukiem .... na formach internetowych jakie to teraz VW czy FORD produkuje tandetne silniki.
Chcia³bym doczekaÌ takiego dnia ¿ebyœ choÌ raz w ¿yciu zachowa³ siê jak facet z jajcami i przyj¹³ pokornie na klatê fakt ¿eœ z niewiedzy i oszczêdnoœci coœ spier dzieli³ , albo zwyczajnie popsu³ i zniszczy³ ... ale pewnie siê nie doczekam bo TY nieomylny doktor wszechwiedzy jesteœ i twoj¹ ¿yciow¹ rol¹ jest poprawiaÌ gów niane produkty i wyroby tych durnych in¿ynierków bez pojêcia o praktyce.
ZmÂądrzej czÂłowieku ! |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-06-30, 10:08
|
|
|
|
PROJEKTER napisał/a: | ZmÂądrzej czÂłowieku ! |
ZmÂądrzaÂłem i juz nie bĂŞdĂŞ odgrzewaÂł kotleta.
Przecie¿ razem przerabialismy ten temat juz kiedyœ a dog³êbniej na PW.
I powiem Ci Robercie Âże niech to zostanie na PW, bo to co teraz piszesz to zaprzeczenie samemu sobie i ... resztĂŞ znasz.
PROJEKTER napisał/a: | Serwis SATA olaÂł tylko Ciebie Lackdoktor |
Serwis sata powiedziaÂł krĂłtko...... kur*a co znĂłw ten nawiedzony Projekter pier*oli za bzdury.
Potem..... prosze podesÂłaĂŚ pistolet, my tam poskrobiemy zadziora i bedzie ok.
To ja podziekowaÂł za takie skrobanie, bo to nie problem ginekologiczny
A problem urasta do Twojej tajemnicy wiary... w sata.
Oficjalnie super,,, nieoficjalnie... dali ciaÂła. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2013-07-01, 00:06
|
|
|

|
A Ty dalej ... srata tata i dalej tylko same bzdury z tego sÂą na forum.
JakieÂś tajemnice z PW, tajne ukÂłady firm, tajne organizacje fanatykĂłw SATA dybiÂących na twoje jakÂże bezcenne Âżycie i jeszcze jakiÂś zwiÂązek wyznaniowy kultu SATA , a przeciw temu wcielonemu zÂłu jeden "biaÂły rycerz o czystym sercu" .... ser ( z dziurami ) Lackdoktor obroĂąca uciÂśnionych przez germaĂąski szajs i zÂło HVLP / RP
Ty to najpierw siĂŞ "naum raz na jutro", Âże to co na PW to nie istnieje w publicznej przestrzeni. Jak masz coÂś do przytoczenia to cytuj posty i podawaj ich lokalizacjĂŞ Âżeby kaÂżdy wiedziaÂł ÂżeÂś wiarygodny, a nie gĂłwno warty Usher wytrzepujÂący teorie z du py niby z PW, niby z rozmowy przez telefon, niby z e-maila.
Bzyczysz coÂś teraz w tym temacie, Âże ciĂŞ serwis chciaÂł wyrolowaĂŚ, Âże Projekter pie przy bzdury, Âże cwany z Ciebie inÂżynier i znawca konstrukcji pistoletĂłw, .... a jak na razie to wychodzi na to, Âże najzwyczajniej w Âświecie nie potrafisz umyĂŚ i poprawnie zÂłoÂżyĂŚ prostego pistoletu ( a w zasadzie zamontowaĂŚ dyszy powietrznej na korpusie ) i przez poÂśpiech, rozwaliÂłeÂś w nim skutecznie uszczelkĂŞ. Do tego jesteÂś chytry i masz roszczeniowÂą postawĂŞ wiĂŞc szukasz winnych ... po za sobÂą i swojÂą NorÂą.
To banaÂł Krzysiu ... i nic nie pomogÂą twoje opowieÂści o Âświatowym spisku SATA i wypuszczeniu bubla 4000, a nastĂŞpnie przez hipnozĂŞ marketingowÂą wmĂłwienie uÂżytkownikom na caÂłym Âświecie, Âże to najlepszy pistolet do refinishu Czy Ty widzisz to Âże jesteÂś jedyny .... a nawet jakby takich jak TY byÂła setka to i tak przyczyna pozostaje taka sama, bo rzekoma wada ... nie wystĂŞpuje u tysiĂŞcy innych uÂżytkownikĂłw tego modelu
UjmujÂąc sprawĂŞ statystycznie jesteÂś w grupie tych lakierniczych pajacĂłw ktĂłrzy nie doroÂśli jeszcze do posiadania markowego ... wraÂżliwego na gÂłupotĂŞ ... aparatu natryskowego do refinishu. 90 % wszystkich wad i problemĂłw pistoletami to ich nieprawidÂłowa obsÂługa i serwis. 90 % Tyle. .... i nie ma Tu jak widzisz Âżadnego problemu ... ogĂłlnoÂświatowego razem ze spiskiem, czy udziaÂłem diabÂła Jest tylko gÂłupota uÂżytkownika |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 10:27
|
|
|
|
Lackdoctor,
Jak to nie rozumiesz ?? PrzecieÂż ty jesteÂś miszczemmm Lackdoctor napisał/a: | aronii |
W nie których momentach sam ju¿ nie wiesz co piszesz-gubisz siê i w³¹cza siê tzw schizofrenia
Ale wyjaÂśniĂŞ TobiĂŞ w pierwszym posciĂŞ w tym temacie napisaÂłem, Âże napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary
KtoÂś tam napisaÂł , Âże chce sprzedaĂŚ sate potem 2 tak samo a ty odrazu jak ten ,,szczerbaty,, napisaÂłeÂś to ja teÂż sprzedaje . booo sata puszcza bÂąki z gÂłowicy...
I co to daÂło popisaleÂś sobie, Âże sata jest beee i nie wydasz kasy na nowy komplet naprawczy ..
A dalej i tak sata psikasz u siebie...
CoÂś zmieniÂło siĂŞ ?? poza tym, Âże sobie popisaÂłeÂś??
Nie
sata dalej siĂŞ sprzedajĂŞ I NIE ZMIENISZ TO ... |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2013-07-01, 11:14
|
|
|

|
unek83 napisał/a: | KtoÂś tam napisaÂł , Âże chce sprzedaĂŚ sate |
Ta Sata 4000 (o której to mo¿liwoœci sprzeda¿y nadmieni³em) to po znajomym który zgin¹³ w wypadku motocyklowym ,dok³adnie to sprzedawa³a j¹ wdowa po zmar³ym
I to byÂła jedyna przyczyna sprzedaÂży tego pistoletu.... |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 17:33
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | I NIE ZMIENISZ TO ... |
Tego a nie to... naum siĂŞ jĂŞzyka ojczystego kolego.
unek83,
Nie bÂłaznuj i tu, bo wazeliny Ci nie starczy.
A sam Wiesz co ja sÂądze o takich profesjonalistach jak Ty i kilku innych ..... co w pedzie ku profi zapedzili sie w szara strefe,,,, bo po co siĂŞ dzieliĂŚ?
A na forum to bajki dzieciakom moÂżesz nawijaĂŚ.
Kazdy ma swĂłj rozum ,,, nawet projekter.
PW istnieje,,, fajne archiwum dwulicowoÂści kolego Robercie.
Pozdro. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 19:15
|
|
|
|
Lackdoctor,
WymyÂśl coÂś nowego bo to juÂż nudne robi siĂŞ....
CaÂły czas to samoooo.....
StaroœÌ ju¿ ciebie chyba dopad³a !!!
Dwulicowy to ty jesteÂś i nie jeden user tego i tamtego forum na tym siĂŞ przejechaÂł..
Œmieszny jesteœ, ¿e jeszcze napisa³eœ o pw kto jak kto ale ty jesteœ w tym najlepszy aby wyciagn¹Ì coœ a potem pisaÌ wszedzie...
wazelia to ty walisz z postu na post przeczytaj sobie swoje wpisy...
Ps caÂły dzieĂą na tym myÂślaÂłeÂś??? |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:10
|
|
|
|
unek83,
Nie jestem doktorem od Twoich kompleksĂłw.
Pozdrawiam i zdrĂłwka zycze.
PS.
Aby w temacie pozostaĂŚ.
ZamieniĂŞ swojÂą satĂŞ na ....
Jesli komus nie przeszkadza maÂło znaczaca wada fabryczna ktĂłra dziaÂła destrukcyjnie na uszczelnienie dyszy rozpylacza. |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:25
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | Nie jestem doktorem od Twoich kompleksĂłw. |
To ty masz kompleksyyy Najpierw nasrasz w temacie a potem odwracasz kota ogonem
Chyba sÂłoneczko przygrzaÂło trochĂŞ w tÂą .... dzisiaj |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:40
|
|
|
|
A wÂłaÂśnie zapomniaÂłem ty nie wiesz co u starych userĂłw - przecieÂż spaliÂłeÂś sobie wszedzie mosty...
Nikt nie rozmawia z tobÂą bo jak z schizofrenikiem rozmawiaĂŚ
Tylko nowych werbujesz i wciskasz im na pw jaki z ciebie wujek dobra rada.. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:45
|
|
|
|
unek83,
Nie potrafiĂŞ rozmawiac z osobnikiem co jego IQ zaczyna sie od zera.
|
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 20:54
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | zaczyna sie od zera |
Ale ja mam -2 NIEDOPUSZCZONY DO RUCHU |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2013-07-01, 21:34
|
|
|
|
unek83 napisał/a: | Ale ja mam -2 |
Ok.
Rozumiem , przykro mi. |
|
|
|
 |
Mariko12
|
Wysłany: 2013-07-01, 21:59
|
|
|
MyÂślibĂłrz

|
Kurde daÂłem ogÂłoszenie a tu taki cyrk hehe |
_________________ MyÂśliborz gĂłrÂą !! |
|
|
|
 |
unek83 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-07-01, 22:43
|
|
|
|
Mariko12, spoko
Krzysztof to taki osobnik ktĂłry w kaÂżdym temacie umie tylko nasraĂŚ i nic wiecej. |
|
|
|