Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Mariko12 
Wysłany: 2013-06-23, 19:50   KupiĂŞ pistolet Air gunsa AZ3 HTE 2
MyÂślibĂłrz

Tak jak w temacie
Jak coÂś to pisaĂŚ na PW

Robertlodz09 
Wysłany: 2013-06-23, 20:59   

MogĂŞ Ci sprzedaĂŚ Sata 4000 RP ;)
Jak juÂż kupisz jakiÂś pistolet to nam napisz ;) :D

rogal-master1
Wysłany: 2013-06-23, 21:46   

Ile za sate?

Mariko12 
Wysłany: 2013-06-24, 21:06   
MyÂślibĂłrz

Jaka cena za sate ? ;P

mareksob 
Wysłany: 2013-06-27, 09:20   

TeÂż mam nowa 4000 RP do sprzedania

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-27, 21:17   

To ja tez sprzedam sata 4000 rp... czy Wam teÂż bokiem spieprza powietrze?
I uszczelniacz gowicy rozpylacza siĂŞ uszkadza przy zwykÂłych czynnosciach obsÂługowych?

Jak ktos zainteresowany satami 4000 rp to niech nie czyta tego o usterkach.... :x:

Lub zamieniĂŞ na iwata supernova hd 1.3-1.4 evo.

NaprawdĂŞ,,, nie liczac tych wad to naprawde pistolet bez wad. :fiu:

Ale fajny jest i lepszy od konkurencji na s..

mareksob 
Wysłany: 2013-06-27, 23:58   

Krzysiek ja ze swojÂą nie mam Âżadnych problemĂłw o ktĂłrych wspomniaÂłeÂś w swoim poÂście. ;)

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-28, 18:21   

To nie sa mega problemy.
To taka pierwsza seria z pewnymi problemami.

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-06-28, 19:28   

Lackdoctor napisał/a:
iwata supernova hd 1.3-1.4

A Krzychu jaki miaÂłeÂś rok temu??

WidzĂŞ temat wprost dla ciebie napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary :D :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-28, 22:31   

unek83,
Rok temu zwykÂła supernova 1.3 clear.
Niestety wolna, za wolna a do bazy chmurki robila, takie mini, ale nie byÂła do bazy stabilna,,, w koĂącu to wersja clear.
OdpadaÂły pokretla w trakcie lakierowania, to tez nie byÂła zaleta.
Dlatego evo - bo pokretla tuningowane wkretami ;)
dlatego dysza hd, aby nie byÂła tak przeraÂźliwie wolna
chmurki?
Skad mam wiedzieĂŚ czy hd robi je czy nie?
Sata 4k rp jak nie skrecisz to tez je robi chetnie i namiĂŞtnie.
No chyba ze masz dysze 1.2w jak ty unku.
Ale znĂłw wolna jest jak sam mĂłwisz... wiĂŞc ?
O co ci chodzi?

unek83 napisał/a:
WidzĂŞ temat wprost dla ciebie napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary

MogĂŞ wyrazic swoja opiniĂŞ?
Bez wyraÂżania opinii o takich debilnych wpisach jak powyÂższy. :sciana: :sciana: :sciana:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-06-29, 13:08   

Lackdoctor napisał/a:
Dlatego evo - bo pokretla tuningowane wkretami
dlatego dysza hd, aby nie byÂła tak przeraÂźliwie wolna
chmurki?

A jesteÂś pewien czy nie jest teÂż wolna??
Lackdoctor napisał/a:
MogĂŞ wyrazic swoja opiniĂŞ?

MoÂżesz ja teÂż wyraziÂłem swojÂą na temat 1.2W ale ktoÂś innym napisaÂł, Âże mu siĂŞ dobrze lakierujĂŞ niÂą i nie jest wcale wolna :) ... Widzisz opnia opiniÂą ale jak nie masz w Âłapie to moÂżemy sobie gdybaĂŚ...

Tak bedziesz szukaÂł spr i w koĂącu i tak sate 4000 kupisz.
:rotfl: :rotfl:

Masz dobry pistolet ktĂłry do klaru jest idealny a narzekasz na niego bo coÂś tam puszcza bokiem...
Kurcze kup sobie ten komplet naprawczy i po sprawie ... ona juÂż dawno zarobiÂła na niego ..przecieÂż 2 lata bez problemu ÂśmigaÂła...

Czy nie???? :> Bedziesz siaÂł propagandĂŞ , Âże sata to syf i ma pewne problemy ... tzn pierwsza partia...

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-29, 14:35   

unek83 napisał/a:
Kurcze kup sobie ten komplet naprawczy i po sprawie

800z³ aby wyeliminowaÌ b³¹d saty, gdzie za 2000z³ daj¹ podobno jakoœÌ, pewnoœÌ i renomê produktu.

Za chu...steczki nie wydam 800zÂł za coÂś co powinna sata gratis zrobiĂŚ (jak producenci aut.. kilka set tysiĂŞcy wzywanych do serwisu bo cos tam... )

Lepiej dac te pieniÂądze rodzinie a sate okrĂŞciĂŚ dwa razy szmatÂą i do ich marketingowcĂłw podeslac fotki z tuningowana satÂą.

PrĂŞdzej zamieniĂŞ na powrĂłt na nowÂą sata 3000 1.3rp digital... nawet doplacĂŞ (symbolicznie ;) ) aby mieĂŚ sprzĂŞt ktĂłry nie ma wad wieku dzieciecego. :rotfl:

Teraz pytanie czy zestaw ktĂłry kupiĂŞ bĂŞdzie z serii po korekcie ?
Czy mĂłj korpus potrzebuje korekty (wymiany).

To tak teoretycznie, bo nie jest Âźle.
Moja usterka zostala wyeliminowana w sposĂłb prosty, skuteczny i trwaÂły.
ZaÂłoÂżyÂłem nowy uszczelniacz i zabezpieczyÂłem go wciskajac stary (uszkodzony, poszarpany przez gwint) .
Teraz nic sie nie przemieszcza, gwint nie Âłapie uszczelniacza, powietrze bokiem w 90% nie leci.

To starcza, nic nie wymieniam, nic nie zamieniam.
Dzieki koledze Marcusowi mam wÂłasnie problem rozwiÂązany i to tyle w temacie.

PS.
UwaÂżam jednak Âże produkt za 2000zÂł powinien byĂŚ dopracowany a wszelkie wady producent powinien odpowiednio eliminowac nie zostawiajac nabywcy z problemem.
Sata stanela na wysokoÂści zadania i..... zwyczajnie olaÂła kilka set tysiecy problemĂłw...

Ale mam to w dupie.
Pewnie model 5000 tez kupiĂŞ, ale dopiero jak bedzie wchodzil model 6000 :x: :x: :x:

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-29, 14:36   

unek83 napisał/a:
Tak bedziesz szukaÂł spr i w koĂącu i tak sate 4000 kupisz.

KupiĂŞ?
A po co?
Przeciez mam. :shock:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-06-29, 21:40   

Lackdoctor,
No coÂż pozostajĂŞ tobie tylko napisaĂŚ petycje do Strasburga...
:D :D

Lackdoctor napisał/a:
daj¹ podobno jakoœÌ, pewnoœÌ i renomê produktu.

DajÂą tylko nie tym co majÂą je przez 3 rĂŞce i normalnym warsztom a nie takim jak my ^^ ^^

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-29, 22:00   

unek83 napisał/a:
No coÂż pozostajĂŞ tobie tylko napisaĂŚ

Tu napisaĂŚ Âże to nie doskonaÂły produkt.
Ale z braku innego,,, bĂŞdziem sie nadal tym sprzetem odbijaĂŚ. ;)

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-06-29, 22:31   

Lackdoctor napisał/a:
Tu napisaĂŚ Âże to nie doskonaÂły produkt.

Nic to nie zmieni :tak:

Dlatego napisaÂłem o tym szczerbatymm.....

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-29, 22:34   

unek83 napisał/a:
Dlatego napisaÂłem o tym szczerbatymm.....

Nie kumam tej aronii ;)

PROJEKTER
Wysłany: 2013-06-30, 02:46   

Lackdoctor napisał/a:

PS.
UwaÂżam jednak Âże produkt za 2000zÂł powinien byĂŚ dopracowany a wszelkie wady producent powinien odpowiednio eliminowac nie zostawiajac nabywcy z problemem.
Sata stanela na wysokoÂści zadania i..... zwyczajnie olaÂła kilka set tysiecy problemĂłw...

... Oj biedactwo :cry: ....

Serwis SATA olaÂł tylko Ciebie Lackdoktor razem z twoim wyimaginowany problemem konstrukcyjnym ^^ i moÂże jeszcze z kilku ktĂłrzy z poÂśpiechu przy myciu pistoletu albo uÂżywania acetonu zrobili sobie podobne kosztowne kuku :tak: Tak siĂŞ koĂączy brak wyobraÂźni i doÂświadczenia ^^ ... Zanim wiĂŞc popsujesz tÂą IWATE co chcesz kupiĂŚ to moÂże poczytaj instrukcjĂŞ obsÂługi ? ... i zmieĂą tani rozpuszczalnik nitro z niewiadomego pochodzenia na specjalny znacznie droÂższy solvent do mycia pistoletĂłw lakierniczych. ÂŻeby nie byÂło tu za kilka miesiĂŞcy postĂłw jaki to szajs ta ... Supernova ^^ .

Beczysz dok³adnie tak samo jak ci co zacieraj¹ nowe silniki ( krzywki na wa³kach rozrz¹du ) bo siê im ubzdura³o ¿e olej to olej .... dzieli siê na syntetyczny, pó³syntetyczny i mineralny i z t¹ przebogat¹ wiedz¹ nie czytaj¹c instrukcji i olewaj¹c zalecenia producenta samochodu robi¹ sobie co trzeci¹ wymianê oleju .... jedn¹ wymianê silnika ^^ dalej olewaj¹c fakt ¿e specjalne silniki wymagaj¹ specjalnego oleju, a czasy uniwersalnego MOBILA 1 odchodz¹ do Historii.

PiszczÂą potem ci zmotoryzowani specjaliÂści omijajÂący ASO szerokim Âłukiem .... na formach internetowych jakie to teraz VW czy FORD produkuje tandetne silniki. :x:

Chcia³bym doczekaÌ takiego dnia ¿ebyœ choÌ raz w ¿yciu zachowa³ siê jak facet z jajcami i przyj¹³ pokornie na klatê fakt ¿eœ z niewiedzy i oszczêdnoœci coœ spier dzieli³ , albo zwyczajnie popsu³ i zniszczy³ ... ale pewnie siê nie doczekam bo TY nieomylny doktor wszechwiedzy jesteœ i twoj¹ ¿yciow¹ rol¹ jest poprawiaÌ gów niane produkty i wyroby tych durnych in¿ynierków bez pojêcia o praktyce. :sciana:

ZmÂądrzej czÂłowieku !

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-06-30, 10:08   

PROJEKTER napisał/a:
ZmÂądrzej czÂłowieku !

ZmÂądrzaÂłem i juz nie bĂŞdĂŞ odgrzewaÂł kotleta.
Przecie¿ razem przerabialismy ten temat juz kiedyœ a dog³êbniej na PW.

I powiem Ci Robercie Âże niech to zostanie na PW, bo to co teraz piszesz to zaprzeczenie samemu sobie i ... resztĂŞ znasz.

PROJEKTER napisał/a:
Serwis SATA olaÂł tylko Ciebie Lackdoktor

Serwis sata powiedziaÂł krĂłtko...... kur*a co znĂłw ten nawiedzony Projekter pier*oli za bzdury.
Potem..... prosze podesÂłaĂŚ pistolet, my tam poskrobiemy zadziora i bedzie ok.

To ja podziekowaÂł za takie skrobanie, bo to nie problem ginekologiczny :rotfl:

A problem urasta do Twojej tajemnicy wiary... w sata.
Oficjalnie super,,, nieoficjalnie... dali ciaÂła. :x:

PROJEKTER
Wysłany: 2013-07-01, 00:06   

A Ty dalej ... srata tata i dalej tylko same bzdury z tego sÂą na forum. :nie:

JakieÂś tajemnice z PW, tajne ukÂłady firm, tajne organizacje fanatykĂłw SATA dybiÂących na twoje jakÂże bezcenne Âżycie i jeszcze jakiÂś zwiÂązek wyznaniowy kultu SATA , a przeciw temu wcielonemu zÂłu jeden "biaÂły rycerz o czystym sercu" .... ser ( z dziurami ) Lackdoktor obroĂąca uciÂśnionych przez germaĂąski szajs i zÂło HVLP / RP

Ty to najpierw siĂŞ "naum raz na jutro", Âże to co na PW to nie istnieje w publicznej przestrzeni. Jak masz coÂś do przytoczenia to cytuj posty i podawaj ich lokalizacjĂŞ Âżeby kaÂżdy wiedziaÂł ÂżeÂś wiarygodny, a nie gĂłwno warty Usher wytrzepujÂący teorie z du py :tak: niby z PW, niby z rozmowy przez telefon, niby z e-maila.

Bzyczysz coÂś teraz w tym temacie, Âże ciĂŞ serwis chciaÂł wyrolowaĂŚ, Âże Projekter pie przy bzdury, Âże cwany z Ciebie inÂżynier i znawca konstrukcji pistoletĂłw, .... a jak na razie to wychodzi na to, Âże najzwyczajniej w Âświecie nie potrafisz umyĂŚ i poprawnie zÂłoÂżyĂŚ prostego pistoletu ( a w zasadzie zamontowaĂŚ dyszy powietrznej na korpusie ) i przez poÂśpiech, rozwaliÂłeÂś w nim skutecznie uszczelkĂŞ. Do tego jesteÂś chytry i masz roszczeniowÂą postawĂŞ wiĂŞc szukasz winnych ... po za sobÂą i swojÂą NorÂą. :shock:

To banaÂł Krzysiu ... i nic nie pomogÂą twoje opowieÂści o Âświatowym spisku SATA i wypuszczeniu bubla 4000, a nastĂŞpnie przez hipnozĂŞ marketingowÂą wmĂłwienie uÂżytkownikom na caÂłym Âświecie, Âże to najlepszy pistolet do refinishu :tak: Czy Ty widzisz to Âże jesteÂś jedyny .... a nawet jakby takich jak TY byÂła setka to i tak przyczyna pozostaje taka sama, bo rzekoma wada ^^ ^^ ... nie wystĂŞpuje u tysiĂŞcy innych uÂżytkownikĂłw tego modelu :tak:

UjmujÂąc sprawĂŞ statystycznie jesteÂś w grupie tych lakierniczych pajacĂłw ktĂłrzy nie doroÂśli jeszcze do posiadania markowego ... wraÂżliwego na gÂłupotĂŞ ... aparatu natryskowego do refinishu. 90 % wszystkich wad i problemĂłw pistoletami to ich nieprawidÂłowa obsÂługa i serwis. 90 % Tyle. .... i nie ma Tu jak widzisz Âżadnego problemu ... ogĂłlnoÂświatowego razem ze spiskiem, czy udziaÂłem diabÂła ^^ Jest tylko gÂłupota uÂżytkownika ^^

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 10:27   

Lackdoctor,
Jak to nie rozumiesz ?? PrzecieÂż ty jesteÂś miszczemmm
Lackdoctor napisał/a:
aronii

W nie których momentach sam ju¿ nie wiesz co piszesz-gubisz siê i w³¹cza siê tzw schizofrenia :D :D

Ale wyjaÂśniĂŞ TobiĂŞ w pierwszym posciĂŞ w tym temacie napisaÂłem, Âże napaliÂłeÂś siĂŞ jak szczerbaty na suchary
KtoÂś tam napisaÂł , Âże chce sprzedaĂŚ sate potem 2 tak samo a ty odrazu jak ten ,,szczerbaty,, napisaÂłeÂś to ja teÂż sprzedaje . booo sata puszcza bÂąki z gÂłowicy...
I co to daÂło popisaleÂś sobie, Âże sata jest beee i nie wydasz kasy na nowy komplet naprawczy ..

A dalej i tak sata psikasz u siebie...
CoÂś zmieniÂło siĂŞ ?? poza tym, Âże sobie popisaÂłeÂś??
Nie ;) ;)
sata dalej siĂŞ sprzedajĂŞ :) I NIE ZMIENISZ TO ...

Robertlodz09 
Wysłany: 2013-07-01, 11:14   

unek83 napisał/a:
KtoÂś tam napisaÂł , Âże chce sprzedaĂŚ sate

Ta Sata 4000 (o której to mo¿liwoœci sprzeda¿y nadmieni³em) to po znajomym który zgin¹³ w wypadku motocyklowym ,dok³adnie to sprzedawa³a j¹ wdowa po zmar³ym :tak:
I to byÂła jedyna przyczyna sprzedaÂży tego pistoletu.... :tak:

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-01, 17:33   

unek83 napisał/a:
I NIE ZMIENISZ TO ...

Tego a nie to... naum siĂŞ jĂŞzyka ojczystego kolego.

unek83,
Nie bÂłaznuj i tu, bo wazeliny Ci nie starczy.

A sam Wiesz co ja sÂądze o takich profesjonalistach jak Ty i kilku innych ..... co w pedzie ku profi zapedzili sie w szara strefe,,,, bo po co siĂŞ dzieliĂŚ?

A na forum to bajki dzieciakom moÂżesz nawijaĂŚ.
Kazdy ma swĂłj rozum ,,, nawet projekter.

PW istnieje,,, fajne archiwum dwulicowoÂści kolego Robercie.

Pozdro.

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 19:15   

Lackdoctor,
WymyÂśl coÂś nowego bo to juÂż nudne robi siĂŞ....
CaÂły czas to samoooo.....
StaroœÌ ju¿ ciebie chyba dopad³a !!!

Dwulicowy to ty jesteÂś i nie jeden user tego i tamtego forum na tym siĂŞ przejechaÂł..
Œmieszny jesteœ, ¿e jeszcze napisa³eœ o pw kto jak kto ale ty jesteœ w tym najlepszy aby wyciagn¹Ì coœ a potem pisaÌ wszedzie...

wazelia to ty walisz z postu na post przeczytaj sobie swoje wpisy...

Ps caÂły dzieĂą na tym myÂślaÂłeÂś??? :help: :help:

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-01, 20:10   

unek83,
Nie jestem doktorem od Twoich kompleksĂłw.
Pozdrawiam i zdrĂłwka zycze.

PS.
Aby w temacie pozostaĂŚ.

ZamieniĂŞ swojÂą satĂŞ na ....
Jesli komus nie przeszkadza maÂło znaczaca wada fabryczna ktĂłra dziaÂła destrukcyjnie na uszczelnienie dyszy rozpylacza.

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 20:25   

Lackdoctor napisał/a:
Nie jestem doktorem od Twoich kompleksĂłw.

To ty masz kompleksyyy ^^ ^^ Najpierw nasrasz w temacie a potem odwracasz kota ogonem ^^ ^^

Chyba sÂłoneczko przygrzaÂło trochĂŞ w tÂą .... dzisiaj ^^ ^^

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 20:40   

A wÂłaÂśnie zapomniaÂłem ty nie wiesz co u starych userĂłw - przecieÂż spaliÂłeÂś sobie wszedzie mosty...
Nikt nie rozmawia z tobÂą bo jak z schizofrenikiem rozmawiaĂŚ :blee:
Tylko nowych werbujesz i wciskasz im na pw jaki z ciebie wujek dobra rada..

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-01, 20:45   

unek83,
Nie potrafiĂŞ rozmawiac z osobnikiem co jego IQ zaczyna sie od zera.
:x: :x: :x:

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 20:54   

Lackdoctor napisał/a:
zaczyna sie od zera

Ale ja mam -2 ^^ ^^ NIEDOPUSZCZONY DO RUCHU :x:

Lackdoctor 
Wysłany: 2013-07-01, 21:34   

unek83 napisał/a:
Ale ja mam -2

Ok.
Rozumiem , przykro mi. :shock:

Mariko12 
Wysłany: 2013-07-01, 21:59   
MyÂślibĂłrz

Kurde daÂłem ogÂłoszenie a tu taki cyrk hehe ^^

unek83
[Usunięty]
Wysłany: 2013-07-01, 22:43   

Mariko12, spoko
Krzysztof to taki osobnik ktĂłry w kaÂżdym temacie umie tylko nasraĂŚ i nic wiecej. ^^ ^^

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » KupiĂŞ

Odpowiedz do tematu