Autor |
Wiadomo¶æ |
|
fake4r
|
Wys³any: 2014-01-09, 10:39 Przemalowanie roweru + ma³y aerograf
|
0
|
|
|
|
Witajcie
Jako ¿e nie jestem obeznany w temacie to chcia³em siê dowiedzieæ jak najlepiej to zrobiæ.
Chcia³em odnowiæ/pomalowaæ stary rower sk³adak, Jubilat 2. Oprócz malowania wypolerujê i wyczyszczê resztê elementów tak aby ³adnie b³yszcza³y, powymieniam to co trzeba na nowe itd. Malowana bêdzie sama rama. Lecz nie wiem dok³adnie jak siê za to zabraæ i co do tego celu u¿yæ. Mam aerograf H&S ultra z dyszami 0,2 i 0,4 chcia³em jaki¶ motyw tym zrobiæ, oprócz niego mam jeszcze zwyk³y tani http://model-mania.pl/p/2...aerograf-03mm-- i my¶la³em ¿eby nim pomalowaæ ca³± ramê. Nie chcê tego robiæ sprayem ale nie mam innych narzêdzi wiêc liczê na pomoc.
Jakie farby do tego bêd± najlepsze ? Klar ?
Jakby kto¶ móg³ napisaæ jak to po kolei zrobiæ i jakimi produktami aby to mia³o rêce i nogi |
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2014-01-09, 15:18
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 2384 Sk±d: Ostrów WLKP
|
Daj spokój tydzien tym bedziesz malowaæ, kup sobie tani pistol za 40z³ ten tani geko niebieski |
|
|
hubson85
|
Wys³any: 2014-01-09, 17:34
|
0
|
|
|
malarz artysta
|
fake4r napisa³/a: | Jakie farby do tego bêd± najlepsze ? Klar ? |
Trzeba by³o zapytaæ w dziale airbrush, to Ci podpowiedz± czym pomalowaæ. Bo zapewne nie ka¿dy lakier przejdzie Ci przez tak± dyszê. |
_________________ spawanie gumowymi elektrodami plastikowego amelinium w os³onie podtlenku lpg |
|
|
|