Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
fake4r
Wys³any: 2014-01-09, 10:39   Przemalowanie roweru + ma³y aerograf
0
UP DOWN

Witajcie
Jako ¿e nie jestem obeznany w temacie to chcia³em siê dowiedzieæ jak najlepiej to zrobiæ.
Chcia³em odnowiæ/pomalowaæ stary rower sk³adak, Jubilat 2. Oprócz malowania wypolerujê i wyczyszczê resztê elementów tak aby ³adnie b³yszcza³y, powymieniam to co trzeba na nowe itd. Malowana bêdzie sama rama. Lecz nie wiem dok³adnie jak siê za to zabraæ i co do tego celu u¿yæ. Mam aerograf H&S ultra z dyszami 0,2 i 0,4 chcia³em jaki¶ motyw tym zrobiæ, oprócz niego mam jeszcze zwyk³y tani http://model-mania.pl/p/2...aerograf-03mm-- i my¶la³em ¿eby nim pomalowaæ ca³± ramê. Nie chcê tego robiæ sprayem ale nie mam innych narzêdzi wiêc liczê na pomoc.
Jakie farby do tego bêd± najlepsze ? Klar ?
Jakby kto¶ móg³ napisaæ jak to po kolei zrobiæ i jakimi produktami aby to mia³o rêce i nogi :)

juny 
Wys³any: 2014-01-09, 15:18   
0
UP DOWN

Pomóg³: 20 razy
Sk±d: Ostrów WLKP
Daj spokój tydzien tym bedziesz malowaæ, kup sobie tani pistol za 40z³ ten tani geko niebieski

hubson85 
Wys³any: 2014-01-09, 17:34   
0
UP DOWN
malarz artysta

Sk±d: wzy
fake4r napisa³/a:
Jakie farby do tego bêd± najlepsze ? Klar ?
fake4r napisa³/a:
mam jeszcze zwyk³y tani http://model-mania.pl/p/2...aerograf-03mm-- i my¶la³em ¿eby nim pomalowaæ ca³± ramê.

Trzeba by³o zapytaæ w dziale airbrush, to Ci podpowiedz± czym pomalowaæ. Bo zapewne nie ka¿dy lakier przejdzie Ci przez tak± dyszê.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: