Oj tam, dobrze jest.
Papier p1200/1500/2000/2500... poprawiæ trizactem 3000, poszmyraæ past± tempo na wiertarce i bêdzie... miodzio....
No i siê zesra³o, jak to zwykle bywa przyjdzie ten moment kiedy granica mo¿liwo¶ci ckd zostaje przekroczona i efekt widoczny.
Ta temperatura, ta wilgotno¶æ, ten dzieñ
a mo¿e tak za grubo pola³e¶ ?? albo jakim¶ plakiem siê bawi³e¶. ja wczoraj u kumpla zrobi³em test. stary b³otnik 1 warstwa bazy odszed³em 15m i psik³em plakiem w drug± strona , 2 warstwa bazy i piekne oczka
a patrza³ na mnie z niedowirzaniem
a sie spieprzy³o, ja bez takich osuszaczów malowa³em tylko na tym jednym przy pistolecie i nigdy mi nie wysz³o a jak zaczyna³em to ca³y bok polakierowa³em zez tych cenzura³ek bo jak zaczyna³em to ie wiedzia³em i nic nie wysz³o bo pilnowa³em ¿eby kompresor wody nie mia³
sory za to ale masz dobry sprzêt profesjonalny a po mimo tego kaszana
Rozkrêca³e¶ sprê¿arkê wczoraj, pewnie nawali³e¶ syfu albo paluchy upaprane w oleju, posk³ada³e¶ sprê¿arkê z umazianym cylindrem i t³okami. Smarowid³o posz³o dalej i masz skutek. Mo¿liwe ¿e o czym¶ zapomnia³e¶, (mo¿e uszczelka jaka¶) w tej d³ubaninie i teraz wali olejem do zbiornika. Biedny CKD, tak go szkoda.
Panie kochany, we¼ wyci±gnij ten filterek olejowy, czerwony ckd i zobacz czy nie masz w nim oleju i czy czasem siê nie przepe³ni³.
Ckd to, ¿e tak powiem dzia³a wy¶mienicie, jak siê ma szczê¶cie i naprawdê dobr± sprê¿arkê.
Nie nie odkrecalem ja tylko z mocowania i wymienialemzawor przy butli sprezarka oleju nie puszcza filtr mam tylko odwadniacz ckd nie odolejacz. Czym go czyscic?
Benzyn± ekstrakcyjn± wymyj ten bia³y filterek. Wzystko dok³adnie, rozbierz na czê¶ci pierwsze.
Ten zbiorniczek plastikowy przezroczysty mo¿e umyj w wodzie z ludwikiem, bo jak je wymyjesz kilka razy w benzynie to zmatowiej±.
no niewiem
mnie sie wydaje ze to gadzety ktore sa chwilowym rozwiazaniem,nie zawsze skutecznym....
kazda tego typu kupa powoduje dodatkoww tlumienie przeplywu....a jak wiadomo wiatru nigdy za wiele
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum